Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már jövõhéten? :o
tök jó 😊

Magyar kezdõkép

de miért a lengyeleknél vannak a huszárok ?

Lengyelek

Skót ,török,francia ...egységek:

Török

Skót

Francia

Francia 2
Van egy kevésbé ismert mod is a LEGION III , nekem nagyon bejön ! az összes légió skin benne van / rapax, Augusta stb/a kampány is baromi nehéz.Pl. a Brutik megtámadtak kb 10 kör után...0 kereskedelem stb.Az elsö kampányban kivertek itáliából.Csak 2 közepes seregem maradt + 2 hajóm...és elindultam " új hazát keresni. de nem tudtam megvetni a lábam tartósan másik földrészen, mert óriási minuszban voltam..szóval szuper !
Serpa
jövõ héten.

Mikor jelenik meg a game?
Ha több város meg skinek kellenek akkor ezt próbáld ki, szerintem eddig a LEGJOBB amit csak csináltak 😊

Terra Expugnandae

RAN NO JIDAI

Már februárban is "majdnem kész" volt de azóta sem hallottam róla 😞

hmm majd akkor ha belebotlok akkor leírom ide a nevét, mert tutira emlékszem hogy van

A Blue Lotus kinai mod, de nagyobb gond, hogy fantasy elemekkel tuzdelt, amit nem szeretek. Bongesztem en a twcentert eleget, de nem talaltam shogun jellegut. Eddig igazabol csak a Total Reality modokat probaltam, meg aprobb modositasokat az egysegek kinezeteben es ez nagyon bejott. Alapjatekban kevesnek tartom a varosokat. De most a ChivalryTW elvette a kedvem a modoktol, mert ez eleg gyenge szvsz, bar meg nem vegleges ugye.

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

PrasCo
Tudjátok, mire vagyok kíváncsi?
A demoban az elsõ röhögõgörcsöt ekkor kaptam: "Mein Gott, run for your life, schnell, schnell!"
Kíváncsi leszek a "magyar akcentusra", ha lesz. 😄
ja ez a két dolog nekem se imponál, de lustább vagyok semminthogy hozzányúljak... 😛 😄

Hi.Ne parázzatok hogy a mi népünk nem választható egybõl. Kb 2 perc alatt unlockolni lehet majd a scriptet..aztán hajrá !! Mondjuk én elõbb biztosan átskinnelem majd egy kicsit az egységeinket.Nem nagyon tettszenek a barna fürdõköppenyes parasztegységeink, na meg a narancs-libafoszöld nemzeti színek...brrrrr
hejhó! sajnos én csak hallomásból ismerem a modokat, egyiket sem próbáltam ,mert a rome annyira nem jött be... de szerintem járj utána annak amit Pras mondott, egyébként meg olvasgasd a www.twcenter.net -et, ott elég sok mod fent van.

a.carkey
Honnan lehet letölteni ezeket a modokat?

A medve nem játék.

PrasCo
Úgy tudom, a MOD neve Blue Lotus.
Serpa
örülhet mint majom a farkának 😛

Ezt ismerem, koszi 😊 En az RTW-hez keszult mod irant erdeklodtem.

Shogun: Total War
http://www.gamespot.com/pc/strategy/shoguntotalwar/

Ez a shogunos milyen neven fut? Engem is erdekelne, de nem talaltam japanos modot eddig.

Nem tudja vki hogy lehet kikapcsolni a pixel shadert a játékban? Nem igazán szívleli a laptop.

War. War never changes.

Megnéztem képeket.
Naná hogy a magyar az utolsó választható nemzet a sorban 😞
Úgy látom mindenkien Jerusalemet plusz egy két tartományt kell elfoglalni a 45bõl. Azték nem lesz játszható nép??

hahahaha, a svédeknél elbasztak valamit az egyik online boltban, és egy szerencsés csávónak ma kiküldték a játékot 😄😄 lol
itt a forum linkje, benne néhány képpel ^^

kurvajó... 😄😄itt

magyar-török vid...kicsi, de jó 😊
VIDEO
Sziasztok nincs itt vki olyan aki ki játszotta a getting upot? Írtam oda is csak senki ne írt és gondoltam meg próbálo itt!
Don Norbertó
Jó lehet. 😊
Köszi az infókat.

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

helló! a rome total warhoz lelkes játékosok csináltak úgynevezett modokat, ami annyiból áll, hogy csinálnak új kinézetet az embereknek, meg midnen félét átírnak a játékban, magyarul átírták a rome-t (többek közt) shogun formájúra is.

hzsolt
A telepítéséhez kell az alapjáték.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Don Norbertó
A mongol invasion az csak a shogunnal eggyüt mûködik, vagy az egy teljesen külön game?

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

a.carkey
A Shogun után jött ugye a Mongol Invasion. Azóta két középkori, két rómais és egy Nagy Sándoros (MSZOSZ<#wink>) Medieval jött ki. Most meg ugye ez várható ...

A medve nem játék.

Don Norbertó
Csasztok!
Én a shogunnal játszottam sokat még régen.
Van azóta új része a total warnak ami hasonlóan japános?
(kicsit japán beütésem van...)
😊

lesz aki egybõl a magyarokkal akar majd kampányt indítani, és kicsit átmodolja ehhez a játékot? én asszem inkább elõször a spanyolokkal kezdek, és unlockolok annyi factiont amennyit tudok. mondhatni megdolgozok kicsit hogy játszhassak a magyarokkal ^^

Bucser
van. Hogy mennyi kinetikus energiája marad meg az már nem kérdéses. meg azzal is lehet ívelve lõni mint az íjjal. Bár az igazi elõnye a Crosbow-nak az visszacsapó és hosszú íjjal szemben a nagy kezdõsebességük volt a nehéz lövedék és így át tudta vinni a páncélt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Serpa
egy kis egység bemutató

biológia hadviselés megmutatkozik, büzlõ tehén formájában ^^

nyílpuskában télleg van annyi erõ, h 100 méterre elrepítse a nyílat?

és sikerült is 😊, futott a francia (tüzes nyílvesszõt nem használtam), biztos ez volt a baj idáig

akkor most kipróbálom, és tüzes nyílveszzõk nélkül 😊

hát akkor én benehezítettem a játékot 😊 így jár az aki "mûvelletlen" 😄 és nem tud jól angolul, továbbá figyelmetlen

a.carkey
A csata felvezetõjében mondja is, hogy nagyon fontos az alvezérek legyilkolása.

A medve nem játék.

akkor van döntetlen, mikor lejár az idõ
egyébként az aztékok mind elfutnak, ha az összes vezérük megpurcan, szal elég csak õket kiszedegetni... aginourtnál meg akkor is nyer az ember, ha konkrétan hozzá se nyúl az embereihez ^^

nekem megmaradt 2 vezér a végére
de csak ugy szimplában
meg kb 40 számszerijjász
meg olyan 7 muskétás

😄
nem sokon mulott

helyzetjelentés 3., fejezet :
a német -francia meg két játék után (mindkétszer) döntetlen, ezt sem értem üldözök mindenki, szétverem az ágyusokat... erre kiírja hogy döntetlen 😞

az angol - francia meccset (agincourt) valahogy sohasem jön össze.... 😊, mikor hátbatámad 3x30-50 francia lovag akkor általában elvesztem, pedig készülök rájuk és védem a hátam 😞

Most azon gomdolkodom hogy nem -e az a baj, hogy az íjászok tüzes nyílvesszõt lõnek, rohadt lassan teszik a dolgukat 😊, biztos lassan gyullad meg a vesszõ...

nekem már kétszer sikerült ! (kettõbõl 😊, a végén mindig megmarad kb 20 számszeríjász és vagy 50 muskétás, beállok az erdõbe, az ellen meg csak jön és meghal a puskatûzbe 😊
Hogy miért nem rohanak le ?! Vannak még vagy 600-an 😊
Mondjuk ha megszólal 50 muskáta ténylegf félelmetes 😊

na
elvertem az aztékokat
egy hajszálon mulott de kikaptak az aztékok

aki preordert vett annak nov. 10-én postázzák, aki mo-n akarja megvárni a boltokban, annak senki sem tudja

mikor jelenik meg?
LOL

"A sebesült Cortez megsarkantyúzza lovát, és két-három leghívebb emberétõl követve lándzsával és karddal, szúrva és vágva, keresztültör az aztékok csatársorán."

ahogy én folytatnám:
"Majd pedig az ifjú spanyol, a Real Madrid sztárja egy remek lövõcsellel elfektette a kapust, beállítva a végeredményt az Azték Birodalom ellen.
Spanyolország - Azték Birodalom 3-0"

M@TriX
huh bazz, nem volt semmi ez a otumbai csata

"1520. július 8-án az Otumba völgyét körülzáró hegygerincre érkezett meg a spanyol had. Az elcsigázott csapatot riasztó látvány fogadta. Úgy látszott, hogy a spanyolok sorsa végérvényesen megpecsételõdött.

A teljes reménytelenség pillanataiban (az aztékok számát kétszázezerre becsülték, míg a spanyoloknak még az elsõ gyõzelmeikben oly nagy szerepet játszó fegyvereik is hiányoztak), ebben a kilátástalan helyzetben csoda történt........"

beszarás...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PrasCo
Az RTW-ben még valóban így volt, de most váltottak, és ez szerintem jóval hasznosabb funkció is. Különösen így, hogy a színek kavalkádjában azért kevésbé átlátható a csata, mint a különösebb kavar nélkül vezényelhetõ Rome-é. =)
eddig mindig azt hittem valamiért, hogy azzal a tábornokra zoomolok...

jaja már rájöttem, köszi ^^