Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Terra Expugnandae
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
A demoban az elsõ röhögõgörcsöt ekkor kaptam: "Mein Gott, run for your life, schnell, schnell!"
Kíváncsi leszek a "magyar akcentusra", ha lesz. 😄
http://www.gamespot.com/pc/strategy/shoguntotalwar/
War. War never changes.
Naná hogy a magyar az utolsó választható nemzet a sorban 😞
Úgy látom mindenkien Jerusalemet plusz egy két tartományt kell elfoglalni a 45bõl. Azték nem lesz játszható nép??
itt a forum linkje, benne néhány képpel ^^
kurvajó... 😄😄itt
Köszi az infókat.
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
A medve nem játék.
Én a shogunnal játszottam sokat még régen.
Van azóta új része a total warnak ami hasonlóan japános?
(kicsit japán beütésem van...)
😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
biológia hadviselés megmutatkozik, büzlõ tehén formájában ^^
nyílpuskában télleg van annyi erõ, h 100 méterre elrepítse a nyílat?
A medve nem játék.
egyébként az aztékok mind elfutnak, ha az összes vezérük megpurcan, szal elég csak õket kiszedegetni... aginourtnál meg akkor is nyer az ember, ha konkrétan hozzá se nyúl az embereihez ^^
de csak ugy szimplában
meg kb 40 számszerijjász
meg olyan 7 muskétás
😄
nem sokon mulott
a német -francia meg két játék után (mindkétszer) döntetlen, ezt sem értem üldözök mindenki, szétverem az ágyusokat... erre kiírja hogy döntetlen 😞
Most azon gomdolkodom hogy nem -e az a baj, hogy az íjászok tüzes nyílvesszõt lõnek, rohadt lassan teszik a dolgukat 😊, biztos lassan gyullad meg a vesszõ...
Hogy miért nem rohanak le ?! Vannak még vagy 600-an 😊
Mondjuk ha megszólal 50 muskáta ténylegf félelmetes 😊
elvertem az aztékokat
egy hajszálon mulott de kikaptak az aztékok
ahogy én folytatnám:
"Majd pedig az ifjú spanyol, a Real Madrid sztárja egy remek lövõcsellel elfektette a kapust, beállítva a végeredményt az Azték Birodalom ellen.
Spanyolország - Azték Birodalom 3-0"
"1520. július 8-án az Otumba völgyét körülzáró hegygerincre érkezett meg a spanyol had. Az elcsigázott csapatot riasztó látvány fogadta. Úgy látszott, hogy a spanyolok sorsa végérvényesen megpecsételõdött.
A teljes reménytelenség pillanataiban (az aztékok számát kétszázezerre becsülték, míg a spanyoloknak még az elsõ gyõzelmeikben oly nagy szerepet játszó fegyvereik is hiányoztak), ebben a kilátástalan helyzetben csoda történt........"
beszarás...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.