Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
elfoglaltam velencét már legalább 15 éve,de azota 50% az unrest és egyszerüen már a sereg sem birja fenntartani a normális hangulatot..
Iszonyu poén gama.. a gép olyan hülye,hogy nehéz szavakat találni rá..
Sziciliával vagyok, a pápa és milán kb 70 éven át milán és Genova városáért harcoltak, minden erejüket bevetve..a pápa még 2 crusadert is inditott milan ellen..persze mindkettö cancel lett valahogy 2-3 kör után..
lényeg,hogy kb 5 kör ota békét kötöttek,erre a hülye pápa minden áron azt akarja,hogy én meg puszipalytása legyek milannak..(én 100% ig pápa párti voltam, eddig)
de iszonyat idegesitö..
már a 3. játékom,hogy a hülye németek,meg velenceiek egyszerüen nem hagynak békén élni..teljesen feleslegesen megtámadnak semmi célért, simán blokádolják a kikötöimet.de a többi nép is hasonloan balga.
jelenleg törökország és francia kihaltak a gépektöl,én kiütöttem velencét, és most háboruban állok: moorok,egyiptom,magyarok,németek,bizánc..és lassan ugy tünik befut mad egy 6. is..de eddig jol birom 1 várost sem vesztettem még el..csak ez a béna unrest ne lenne..
Azt a kurva öregedést kéne kijavítani, nem a köröket állítgatni. Mondjuk baromság, hogy Európából két év alatt kelek át Kisázsiába. Ez egy franciának minimum 5 kör, egy angolnak vagy skótnak mégtöbb ...
Na ez a LOL!
A medve nem játék.
A fenébe ez nekem is eszembe juthatott volna.
Hogy látjátok , így a leg'praktikusabb' (élvezetesebb) a játék?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Utálom hogy ilyen faszságokkal telerakják a játékokat.
Szóval ha páncéloztt elefánt létezett akár ágyús is lehetett.
es jatszottal mar veluk? igazi erogepek?😊
te feldobtal vmilyen modot vagy csak a peccselt alapjátékkal nyomod?
mumittalaltam😊 , bár minden bizonnyal ez mar csak nekem volt uj..
szerintetek akkor ezek egyik modot se pakoljam fel? Jójeza játék igy naturellement a jatekkezdoknek?<#pardon1>#pardon1>
vissza olvasgattam egy 'picit' (PrasCo elmenybeszamoloi<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor3>#vigyor3>) - a timuridák télleg ennyire kemény legények? amugy ezek kik,mik voltak a valo világban..? (timuridák-a magyar nevuk?)
Tele van a világ ilyen irracionális félelmekkel, sztem minden embernek van ilyen.
Egyébként nem valószinû h eljön a világbéke, és mindenki boldog lesz, még Európában sem, elég a bevándorlókkal kapcsolatos problémákra, a muszlimokra, vagy az USA irányításának alapelvére gondolni, ami neokonzervatív ideológia néven fut, és elég durva dolgokat tartalmaz, minden nem USA állampolgárra nézve 😛
A patchet szerintem érdemes felrakni.
Az unit scale pedig azt jeleni, hogy ha normálon egy egységben 20 katona van, akkor huge-on 80 lesz.
Most akarom elkezdeni a jatekot , és felvetõdött bennem pár kérdés.
Milyen modokat erdemes felpakolnom hozza (realizm vagy mittomén😊) - már ha érdemes egyáltalán. (Clash of Civilizations Mod v1.0? -errol mintha már olvastam volna..) , illetve , ti mivel nyomjátok?
a patchet ermdemes felraknom , mit javitana?
ezenkivul még lenne pár 'banálisnak tûnõ' kérdésem is😊:
a unit scale - pontosan mit befolyásol?😊 és miért jo nekem ha huge-on van?
azt hiszem igy elso nekifutasra ennyi.😊
Elõre is köszi:
Zoli
No de szerintem hagyjuk a témát, csak veszekedést szül.