Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és a kereskedõvárosok közelébõl mindig ki kell írtani a lázadókat(rebels), mert ahol állomásoznak, ott megbénítják a környék kereskedelmét.
A diplomatákkal pedig minden létezõ néppel kereskedelmi egyezmény(trade rights) kell kötni. Alliance-t is, még az elején, amíg engedik.
Emellett kinevezhetsz egy várost amiben a milícia kaszárnyát felfejleszted.
Egyes spéci helyzetben lévõ népekkel (pl:milánó,velence) simán lehet játszani akár vár nélkül is, kizárólag a városi miliciák erejére hagyatkozva.
Milan esetében például a vásárolható milicisták a hadsereg összes feladatkörét lefedik. Van lándzsafalas pikás, szuper crossbowman, cavalry militia, puskás egységek stb. Plusz ágyúkat lehet ugyebár a városokban is venni. Itt már egyszerûen nincs szükség várakra.
Nem is áltunk hadban csak odaküldtem pár bérgyilkost! Miután végeztem az összes családtagjával átmentek Italian Rebels-be! <#nyes>#nyes>
a fejlettebb városokat gondolom már nem lehet kastéllyá változtatni és fordítva...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
minden városomban építek valamit, elõször kikötõk,kereskedelmi épületek, utak, aztán a boldogságot növelõ épületek és legvégül az egységképzõ építmények, de ezeket csak a kastélyoknál...
nemtudom hogy csinálom de folyamatosan kiprovokálom hogy az összes szomszédos állam hadat üzenjen nekem.most is oroszokkal vagyok és ezekkel állok hadban:lengyelek,dánok,magyarok,bizánc és télleg eddig mûködött volt átlag 5k bevételem de most... ja és az miért van hogy az idõ elõrehaladtával a kereskedõmnek csökken a skillje?
mondjuk azt nem értem,hogy ROMEban miért volt olyan hogy körönte kaptam olyan 20k-25k pluszt aranyban,mig itt a legjobb az 8k volt..
persze ez megköveteli azt a feltételt,hogy hoditsak..ahol ugye egy vár bevételéért már kaptam tegnap 45k-t😄
azért megoldom igyis ugyis valahogy..kérdés hogy lesz meg a hiányzo 19 terület a megmaradt 50 kör alatt😞
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
- egyenes arányban csökkent a kereskedelmi megállapodásaim száma,
- egyre több ellenséges haderõ állomásozott a területeimen (ez is bevétel csökkentõ)
- a hadigazdálkodás miatt nem tudtam odafigyelni a nép nyugalmára, ezért a városi unrest miatt csökkenti kellett az adó mértékét, a tartományi unrest (hívõim arányának csökkenése) miatt pedig a megjelenõ lázadók csökkenetették a bevételt
- nem maradt türelmem és erõm új gazdasági kapcsolatok kiépítésére
- hódításra nem is gondolhattam
Így egy hosszú, biztató idõszakot követõen néhány kör alatt omlott össze a gazdaságom úgy, hogy a hadsereg nagyságátnem növeltem a békebeli idõszakhoz képest.
de pénzem akkor sincs😄
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
iLove oHs.
iLove oHs.
Belsõ országrész: városok.
A medve nem játék.
váraim:Ryazan,Smolenks,Helsinki,Bulgar,Vilnius,Iasi,
Aztán néha hagyhatod várnak!
Divatcsapatok OLÉ!
nemtudom miért voltam abban a hitben hogy 1 vár 1 város a jó
de akkor igen sok alapból várat kell átépíteni?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Csak 3 hozzászólást kellen megnézned és láthatnád,hogy még csak KÉSZÜL hozzá.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
patch
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=MTW2&mod2=lcf&sorszam=189
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Úgy néz ki a srácoknak sikerült elhárítani az akadályokat a fordítás megkezdéséhez.Sok sikert hozzá.
Reméljük mihamarabb elkészültök vele.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
más..
feltettem az 1.1es patchet (vagy amelyik van éppen) és igazuk van télleg javitottak a lovasrohamon..20 db faction hier lovas nekiment 60db dismounted norman knights-omnak és 2 azaz KETTÖ másodperc alatt lenulázta ugy ,hogy még a fehér zászlo sem tudott megjelenni a katonáim feje felett..mindezt ugy hogy összesen 1 xp-je volt a lovasainak..azután ugyanezt tette egy másik lovascsapattal mererösitve a megmaradt 3 osztag ijjászommal is(3*60fö)
aztán mondom milyen jo hogy ilyen erösek lettek a lovasrohamok ugysincsen csak kb 300 lovasom a várban kirontok..kb 50 ellenséges katonát birtam megölni aztán elhat az összes lovasom,mindezt ugy hogy én is erösen rájuk chargoltam, és persze nállam az én lovasaim haltak meg 3asával nem az ö emberei 20asával..kb ennyi..
Amúgy irtó állat ez a naptár. Honnan lehet a képeket megszerezni? Csak a január van meg?
A medve nem játék.
Nekem tökéletes elfut rajta. Csata betöltése kb 1 perc, ostrom kb 2.5
perc
Divatcsapatok OLÉ!
azaz 1Ghz-t szorozd meg 2vel minimum!
512 Ram csak akkor ha ddr2
a videókártyáról meg ne is beszéljünk, az én 256osomon megy low és médium között(kint a minõségre van beállítva az ati)
-->kis kiegészítés: .. nem P4 az csak Pentium 3..<#circling>#circling>
Pentium 4 (1 Ghz)
512 Mb RAM
Geforce 4 Titanium (128 mb mem.)
El kéne indulni rajta a jateknak?😊
Esélyek?<#zavart1>#zavart1>
fejbõl rajzolta a srác 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nem akartam jobbat venni,mert jövöre ugyis tervezek egy pci expresses full upgradet, addig meg nem akarok többet költeni erre😞
Igen a cossacksban jo volt az ágyu pukkantos akcioja😊 azt szerettük nagyon nagyonhaverral egyszer leteszteltük milyen mikor 3-4 ember támad egyszerre 1 tömegben😛 és beállitottunk elé vagy 5-6 ágyut és jött a buumm😄 kb 3-400an élték tul, vagy még annyi sem..
ha felteszem a patchet most akkor cseszhetem a régi mentésemet?
Én erre írtam. Itt vagy nem HUGE az egységlimit, vagy nem VH a fokozat ...
A medve nem játék.