Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=74792
Nekem eddig ez jott be legjobban! nagy terkep 2turn/year
normalis karakter kor, tobb varos pl. van kulon buda es pest a duna megfelelo partjan!
bovebb info innen:
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=67501
Ésszerübben vannak elosztva a tartományok. A nagyhatalmak, mint például No. vagy Fro. jóval több területtel kezd mint eredetileg. Amugy 1104-ben kezdödik és az akkori viszonyoknak megfelelõ!
Meg még pár okos megoldás, némi felesleges beállítás. De szerintem az eddigi legjobb! (made in turkey)
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Szerintem
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
A magyarokkal játszom, elfoglaltam rómát, kinyírtam a pápát. Aztán szavazni kellett a köv pápára amit a kardinálisok küzül kellett választani. Nekem sajna nem volt, így nem szavazhattam magamra.(egyébként nem tudom mi kell ahhoz, hogy legyen kardinálisom.)
A szavazás eredménye döntetlen lett, így most asszem nincs pápa, illetve nem igazán tudom mi van. Mindenesetre Rómát jól kifosztottam.
<#eplus2>#eplus2>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
a rome-ban ugy emléxem lehetett segiteni..
és azért 1 év,mert rengeteg szöveg van benne..el sem hiszed mennyi..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Bár próbálnak síetni vele.A Rome-nak 1 év volt mire 100% lett a fordítás.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
csak egy kérdésem lenne..:
..döglött teheneket belõni a várfalon?? miért??<#idiota>#idiota>
A low-low-none-low az említett régi gépemen volt (Celeron proci volt az egyhetes), de voltam olyan õrült, és a szaggatások közepette azért is végigjátszottam rajta a demo-t. 😄
De aztán megelégeltem az amúgy is gondokkal küszködõ gõzgépet, úgyhogy lecseréltem erre az újra.
Amúgy szerintem a gépeden bizonyosan el fog indulni a játék, bár gondolom erõsen le kell majd butítanod a játszhatóság érdekében.
hát, elég sokat olvasgattam vissza az elmult napokban/hetekben [azok a fényképes élménybeszámolók<#taps>#taps><#taps>#taps>] azt'(#1325) gondoltam megkérdezem mennyi is az annyi..)
nehogy hiu ábrándokba ringassam magam.😊 (#4009 nomeg #4010)
Amúgy miért a kérdés?
De még így is felüdülés az elõzõ 1,7-es cerka meg Gef3 által adott "Low-low-none-low-on diavetítés" fellinghez képest, ezért nincs szívem lejjebb venni. ^^
Es ezen megy low-low-low és még szaggat is?<#wilting>#wilting>
@McCartman: P4 3Gh, 400W, 1024Mb RAM, Gef 7600 GS.
Gyenge közepes.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Egy fejedelemnek nem lehet más célja és gondolata, mint a háború. Ez az egyetlen foglalatosság, ami egy fejedelemhez méltó."
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Egy 10 csillagos tábornok, némi moral bónusszal.... az kell neked.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Az én seregem tólnyomó részt spáhikból állt, és mikor ilyenekkel találkoztam fél perc alatt halomra lõttem õket, bár okoztak némi veszteséget.
iLove oHs.
A medve nem játék.
Nekem olasz a játékom... nem tudna valaki egy oldalt mondani ahol "angolosítást" szedhetek le hozzá?
Elõre is kössz!
A törökök nagyon kemények, bármelyik várban lehet venni szpáhikat, márpedig a szpáhiknak nem akad ellenfelük.
Én is azt mondom, hogy vedd meg a várost, még mindig olcsóbban jössz ki, mintha ezt a sok elefántos-ágyúzgatós-timurlenkfattyait háborúban akarnád legyilkolni. Megoldható, de a gatyád fog rámenni. 😊
A medve nem játék.