Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként eddig ez tûnik a legigényesebbnek, meg ez:
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=74792
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=75277
deus le volt 1.8ext

Nekem eddig ez jott be legjobban! nagy terkep 2turn/year
normalis karakter kor, tobb varos pl. van kulon buda es pest a duna megfelelo partjan!

bovebb info innen:
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=67501

morreau
Clash of Civilization nagyon jó szerintem! <#hehe>
Ésszerübben vannak elosztva a tartományok. A nagyhatalmak, mint például No. vagy Fro. jóval több területtel kezd mint eredetileg. Amugy 1104-ben kezdödik és az akkori viszonyoknak megfelelõ!
Meg még pár okos megoldás, némi felesleges beállítás. De szerintem az eddigi legjobb! (made in turkey)

Tojesz
Hello, én modok nélkül játszok, de a TW Online-on van pár mod, le is van írva magyarul h. miket tartalmaznak<#wink>

SirHiggins
Na még egy kérdés: az Anno Domini mod milyen?<#buck> Sorry, hogy ennyit kérdezek, de sehol se találtam olyan listát ahol meg lehetne nézni, hogy melyik miket változtat meg (utána lehet keresni ttudom, de fogalmam sincs, hogy mire keressek😊.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

szerintem is.

Tojesz
Ha már feleolyan igényes lesz mint a Rome, már akkor is megéri az az egy év<#worship><#worship><#worship><#worship>
Szerintem

hzsolt
Egyébként valóban ketten fordítják.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

SirHiggins
Tud vki olyan modot ahol részletesebb térkép van(új városok, több tartomány stb)? Illetve milyen modokat érdemes feltenni amik élethûbbé teszik a kampányt? Meg van vhol mod lista, és h meik meikkel kompatibilis? thx

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

Hát ez vicces lett.
A magyarokkal játszom, elfoglaltam rómát, kinyírtam a pápát. Aztán szavazni kellett a köv pápára amit a kardinálisok küzül kellett választani. Nekem sajna nem volt, így nem szavazhattam magamra.(egyébként nem tudom mi kell ahhoz, hogy legyen kardinálisom.)
A szavazás eredménye döntetlen lett, így most asszem nincs pápa, illetve nem igazán tudom mi van. Mindenesetre Rómát jól kifosztottam.
<#eplus2>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Ne fujjogj..inkább menj és segits nekik..:p

a rome-ban ugy emléxem lehetett segiteni..
és azért 1 év,mert rengeteg szöveg van benne..el sem hiszed mennyi..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

és ha béélövöm (legalabbis feléjük) akkor ekapjak a pestist-e?
tobias88
azta, ezen mi 1 év?? hányan fordítják? 2en?
A fordítók szerint kb 1 év múlva lesz kész.
Bár próbálnak síetni vele.A Rome-nak 1 év volt mire 100% lett a fordítás.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

tobias88
Magyaritás nem tudjátok hol áll?
tobias88
fertõzésveszély, tudod akkor virágzott a pestis még
öö.. nemrég láttam egy videót a játékról/ból.
csak egy kérdésem lenne..:
..döglött teheneket belõni a várfalon?? miért??<#idiota>
Reménykedem a legjobbakban..😊
PrasCo
Hjaa, igen. Visszaolvastam. ^^
A low-low-none-low az említett régi gépemen volt (Celeron proci volt az egyhetes), de voltam olyan õrült, és a szaggatások közepette azért is végigjátszottam rajta a demo-t. 😄
De aztán megelégeltem az amúgy is gondokkal küszködõ gõzgépet, úgyhogy lecseréltem erre az újra.

Amúgy szerintem a gépeden bizonyosan el fog indulni a játék, bár gondolom erõsen le kell majd butítanod a játszhatóság érdekében.
p4-es volt az az 1,7?
hát, elég sokat olvasgattam vissza az elmult napokban/hetekben [azok a fényképes élménybeszámolók<#taps><#taps>] azt'(#1325) gondoltam megkérdezem mennyi is az annyi..)
nehogy hiu ábrándokba ringassam magam.😊 (#4009 nomeg #4010)
PrasCo
Felling, mi? Jó, hogy nem fealing, vagy falling... szóval, feeling. Így jár az ember, ha indokolatlanul idegen szavakat használ. ^^
Amúgy miért a kérdés?
PrasCo
Nem, High-High-High-on viszem, de a népesebb csatákban elkezd döcögni.
De még így is felüdülés az elõzõ 1,7-es cerka meg Gef3 által adott "Low-low-none-low-on diavetítés" fellinghez képest, ezért nincs szívem lejjebb venni. ^^
<#idiota> wwwáw😊
Es ezen megy low-low-low és még szaggat is?<#wilting>
PrasCo
@Pharaoh: Úgy fel tudja rúgni, mint a szährt! Sõt, mivel fizet Neked, még igyekszik is.

@McCartman: P4 3Gh, 400W, 1024Mb RAM, Gef 7600 GS.
Gyenge közepes.
Tojesz
Közben kedvet kaptam a játékhoz megint, indítok is egy kampányt<#smile>

BlackShadow
na így már bejövõs.. 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tojesz
Sorry....<#fejvakaras>

BlackShadow
õõ.. izé.. foglalatosság elött nyomj egy sortörést <#idiota>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tojesz
Átírtam😊

BlackShadow
nemrossz bár a szöveg magyarosítása NEKEM nem tetszik.. sztem így jobb lenne:

"Egy fejedelemnek nem lehet más célja és gondolata, mint a háború. Ez az egyetlen foglalatosság, ami egy fejedelemhez méltó."

Tojesz
Sziasztok, csináltam egy bannert unalmamban, ha tetszik berakhatjátok<#smile>

PrasCo: mien géped van?
Zogu
Mert a vazallus penget. Finom kis pénzeket gurít Neked.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Nem lehet minden tökéletes! Pláne nem lehet mindenki olyan tökéletes mint én, no meg Te.<#worship>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

A tábornokon múlik minden.
Egy 10 csillagos tábornok, némi moral bónusszal.... az kell neked.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Valóban, de azokból csak kevés szokott lenni.
Az én seregem tólnyomó részt spáhikból állt, és mikor ilyenekkel találkoztam fél perc alatt halomra lõttem õket, bár okoztak némi veszteséget.

Én ezekkel a lovasokkal mindig megszívom nekem vannak a legerõsebb lovasaim és az ellenség közép színtû lovasai simán lenyomnak nem értem.

iLove oHs.

a.carkey
Csak a Dvor Cavalry, a Vardariotai, a Hungarian Nobles és talán még a French Mounted Archers ...

A medve nem játék.

Helló mindenki!
Nekem olasz a játékom... nem tudna valaki egy oldalt mondani ahol "angolosítást" szedhetek le hozzá?
Elõre is kössz!

Na végre a 36. körben gyõzelemre vittem a török hadat.
A törökök nagyon kemények, bármelyik várban lehet venni szpáhikat, márpedig a szpáhiknak nem akad ellenfelük.

Pharaoh
Ha egy nép egyszer a vazallusom lett, az már örök, vagy ugyan úgy fel tudja bontani a gép, mint a sima szövetséget?

PrasCo
Hehehe, soha jobb ellenfelet. :Ð
Én is azt mondom, hogy vedd meg a várost, még mindig olcsóbban jössz ki, mintha ezt a sok elefántos-ágyúzgatós-timurlenkfattyait háborúban akarnád legyilkolni. Megoldható, de a gatyád fog rámenni. 😊
nem teljesen mindegy neki, hogy mennyibe kerül, ha úgyis az utolsó város, amit meg kell szereznie?😊
Az ilyen apróságokat bírom a játékban, a szultánnak már a nevében is benne van, hogy kegyetlen, a herceg csak egyszerûen hentes. (mindkettõnek van 10 command-ja, és 10 dred-je)

a.carkey
Bocs, de máshol - ua tartomány, a jeruzsálemi kikötõ mellett -, már tudok bérelni hajót. 😊

A medve nem játék.

A város drága, elég pár tábornok nélküli sereget megvenni, ha a túlerõ 3x alá csökken, meg lehet verni a gépet, de kell hozzá jó tábornok.

abból a pénzbõl simán meg is veheted a várost😊
SZEG007
44 terület meghoditása után, amikor már csak Jeruzsálem kéne ez várt:

Nem bug, hanem elfogytak a zsoldosok. Az volna bug, ha végtelen mennyiségû zsoldost lehetne bérelni.