Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
A törökökkel már végignyomtam, de a magyarokkal sokkal könnyebb.
A magyar nemeseket, meg a baltásokat már az elején lehet csinálni, és nincs ellenfelük, késõbb meg lesznek kemény lovagok, meg ágyúk is. Ráadásul nincs pénzügyi nehézség mint a törökökkel volt az elején, mert itt középeurópában közelebb vannak a tartományok egymáshoz mint kisázsiában, gyorsabb a hódítás, és jobban dõl a lé.
Egyébként tök jó a keresztények rémének lenni, enyém róma, és minden körben megölöm a pápát, amikor újraválasztják.<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
lehet egy ujratelepités megoldja a gondot..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
<#zavart1>#zavart1>
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=211
A kereskedökröl meg annyit, hogy ha pénzt akarsz akkor használd õket Amennyit csak lehet, a lehetö legtöbbet érõ árukra állítva öket.
amugy sztem nagyon jó az a mod !! kereskedõknek van értelme, nem csak 40-et hoznak a házba 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Van valami ötlet???
Nen nagy gond csak idegesítõ úgy nyomni hogy a gépre kel bíznom a dolgot.
A patch fent van a TWonline-on is meg asszem a pcdome.hu-n is.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Tud valaki rá valami ráolvasást?
ez a sereg fenntartási költsége..sztem egy baromság,mert ha csak 1 osztagbol állo erösitést is viszel a f9sereghez vagy ha egy full osztaggal mész akkor is ugyanannyi a fenntartása..és azért ha van 3-4 sereged akkor az azért már minusz 3-5k arany a kör végén..és esélyed sincs fejlödni..és mivel a gépre nem vonatkozik,ezért elég érdekes igy játszani..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
'hol tudom átirni a deus1.8ban ezt az 500/1000,1000/2000-es dolgot??'
pontosan mi is ez az 500/1000, 1000/2000-es dolog ?..<#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz><#wilting>#wilting>
'
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
De amugy van egy Rome total war topic is, sztem inkább ott kérdezösködj azzal a jatekkal kapcsolatban
szerintetek melyiknek adjak 1 eselyt?😊
bi vs alexender..)
pontosan mi is ez az 500/1000, 1000/2000-es dolog ?..<#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz><#wilting>#wilting>
ill. az RTW barbarian kiegjéhez tudnatok ajanlani vmi modot ami élvezetesebbé teszi a jatekot?