Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zogu
Na én alapból csak 6 nemzet közül választhatok (nincs köztük a magyar). Feltettem az 1.1-es patch-et. Nem történt semmi. Pedig állítólag attól lehet magyarokkal is játszani. Feltettem Deus_lo_Vult_1.8_ext.exe-t nem induk el. Valami ötlet, amíg megpróbálom az u.i.-t?<#rolleyes>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Az alap MTW2-vel játszok, és nekem a magyarok nagyon erõsnek tûnnek.
A törökökkel már végignyomtam, de a magyarokkal sokkal könnyebb.
A magyar nemeseket, meg a baltásokat már az elején lehet csinálni, és nincs ellenfelük, késõbb meg lesznek kemény lovagok, meg ágyúk is. Ráadásul nincs pénzügyi nehézség mint a törökökkel volt az elején, mert itt középeurópában közelebb vannak a tartományok egymáshoz mint kisázsiában, gyorsabb a hódítás, és jobban dõl a lé.

Egyébként tök jó a keresztények rémének lenni, enyém róma, és minden körben megölöm a pápát, amikor újraválasztják.<#eplus2><#violent>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

sztem ez ilyen szeret-nem szeret alapon münködö dolog.én az 1.1re feltettem és semmi baja sem volt azota..1x lépett ki csata közben mikor rákatintottam,hogy kiirtom a menekülö férgeket..gondolom nem engedte a német császár, hogy harcban essen el a fia:p

lehet egy ujratelepités megoldja a gondot..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

PrasCo
Belerondítok egy hangulatképpel. ;P

Zogu
Vajon miért nem indul a DLV 1.8? Tud segíteni valaki?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

morreau
Sry... inkább itt: http://www.twcenter.net/forums/downloads.php?do=cat&id=7
<#zavart1>

morreau
Itt vannak az eddig elkészült módodsítások mtw2-höz:
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=211

A kereskedökröl meg annyit, hogy ha pénzt akarsz akkor használd õket Amennyit csak lehet, a lehetö legtöbbet érõ árukra állítva öket.

Rage47
köszi, vhogy kiügyeskedtem magamtól is, csomó pénzt szerzett már a kereskedõm^^
1.3 van

1.8? A twonline-n csak az 1.8 van!

BlackShadow
DeusloVult-ban , hogy kell rangokat adni? 😊
amugy sztem nagyon jó az a mod !! kereskedõknek van értelme, nem csak 40-et hoznak a házba 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

SirHiggins
Fogalmam sincs, már ha van egyáltalán.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

Hát ha kereskedõt odaviszed vmi nyersanyaghoz akkor kiirja h mennyi pénzt hozz össze körönként...érdemes a kezdõ kereskedõt egy nersanyagnál tartani egy ideig, hogy jól fejlõdjön...és ha elég fejlett a kereskedõd akkor megtudja venni mások kereskedési jogát, és abból is van pénz...

hahó? miért lép ki hibaüzenetel? mi fenn van a deus1.8 ( maga game 1,1 patch fön) ha csatázok ki lép. Vár ostromnál nem.
Van valami ötlet???
Nen nagy gond csak idegesítõ úgy nyomni hogy a gépre kel bíznom a dolgot.

értem, köszi. és az alapjátékban mien mértékek vannak?
az baj lehet hogy felpeccseltem 1.1-re?

1.8?

srácok, nekem ezt írja ki, miután megprobáltam a mod switchet megcsinálni...: Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit.

SirHiggins
Ez lemaradt: annyi a lényege, hogy a városokon/várakon kívül tartózkodó egységeknek fenntartási költsége van, ennek mennyisége függ attól is hogy van e benne tábornok vagy nincs stb.

SirHiggins
Szerintem DLV 1.8-at; a regnum dei leginkább arra jó hogy unlockolva vannak a népek és 1-2 egyensúlybeli finomítást raktak bele, a DLV sokkal összetettebb és életszerûbb, sokkal több javításal,finomítással,nehezítéssel; az elõbbiekben jópárról szó volt...
A patch fent van a TWonline-on is meg asszem a pcdome.hu-n is.

Pharaoh
A királyokat nem lejet úgy megcsinálni, mint a valóságban, mert ha meghall egy csatában akkor már borúl is az egész.

SirHiggins
6-al elõtted válaszoltam erre a kérdésre (#4252) 😉

és valaki a patch-hez egy linket pliz, mert akármit írok be a keresõbe a lap nem jeleníthetõ meg

és a Magyar mod-ban magyarország élethûbb? (mármint a királyok idõ szerint ugyanakkor uralkodnak vagy ilyesmi)

Deus Lo vult 1.3 vagy MTW2 Regnum Dei All Factions? Melyiket érdemesebb?

red bull
Aha kössz!

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Rage47
ráviszem a kereskedõt, de semmit nem csinál vele úgy vettem észre:S
Pharaoh
Nem a pipára ,hanem a véres kés ikonra kell klikkelni, ahol kiírja hány % az esély a sikerre, ami a túl kicsi, akkor valóban nem fogja megölni.

köszi. 😊 és az alap idõn kivul menni fog még a game? (születések, halálok, háborúk, stb? )

Pharaoh
A descr_strat.txt fileban az end_date után beírsz egy olyan számot, amit te akarsz a káték végének

red bull
De ha pl ráviszem az ASSASSINOMAT a kémre, akkor miért nem öli meg?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Srácok, meg lehet csinálni hogy a játékidõn kivul meghosszabítsuk az idõt? Mittomén ne csak 1250-ig menjen hanem 1500ig vagy ilyesmi. Akkor nem lesznek eventek, de gondolom attól még majd történnek dolgok. Nem lehet megcsinalni? vagy valami mod nincs rá? 😊

Zogu
Sajnos nem indul el a MOD. Csak felvillan a DOS-ablak, és azután a "Néma csend".<#wow2>
Tud valaki rá valami ráolvasást?

válaszoltál magadnak..:p

ez a sereg fenntartási költsége..sztem egy baromság,mert ha csak 1 osztagbol állo erösitést is viszel a f9sereghez vagy ha egy full osztaggal mész akkor is ugyanannyi a fenntartása..és azért ha van 3-4 sereged akkor az azért már minusz 3-5k arany a kör végén..és esélyed sincs fejlödni..és mivel a gépre nem vonatkozik,ezért elég érdekes igy játszani..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

red bull
Hy all! Kéne egy kis segitség. Az ASSASSIN mire való? És mivel tudom megölni a kémet pl vagy a papot stb..?

'
'hol tudom átirni a deus1.8ban ezt az 500/1000,1000/2000-es dolgot??'
pontosan mi is ez az 500/1000, 1000/2000-es dolog ?..<#nemtudom><#miaz><#wilting>
'
fel tettem én is ezt deus1.8 -ot, kéz napja így tolom, végül is tetszik csak az zavar hogy ha csatát vállalok, ( nem várostrom, hanem nyílt mezei csata) akkor egy hiba üzenetel ki lép. Idegesítõ. Valami ötlet?

kereskedõ tud belõle pénzt csinálni

Apache00
igencsak nem, pölö ma is irtak oda... 😊

hát nem akkor irtak utoljára...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

csak egy gond van azzal a topicban, hogy utoljára vmikor 2004-ben írtak hozzá 😊

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Rage47
Mire jók a földön lévõ trade resource-k? Hogy lehet õket hasznosítani?
Apache00
Mindkettönek. Jo mod pedig a total realism valamint az SPQR 4.0 vagy 6.0
De amugy van egy Rome total war topic is, sztem inkább ott kérdezösködj azzal a jatekkal kapcsolatban

óú, csak most látom van már Alexander is..
szerintetek melyiknek adjak 1 eselyt?😊
bi vs alexender..)
mert errol a jatekrol asszem le kell tennem , amig nem szerzek be vmi jobb gépet.. ezért talan kiprobalom a b.i.-t -ugy emlexem a rome elég 'jol' futott - akkor talan az is.
'hol tudom átirni a deus1.8ban ezt az 500/1000,1000/2000-es dolgot??'
pontosan mi is ez az 500/1000, 1000/2000-es dolog ?..<#nemtudom><#miaz><#wilting>
ill. az RTW barbarian kiegjéhez tudnatok ajanlani vmi modot ami élvezetesebbé teszi a jatekot?
Warton
Én is egy szituban vagyok a mórokkal. Ott állok egy-két bazi nagy sereggel és se a Nápolyban tartózkodó pápai állam, se a Szicíliaiak nem akarnak kötélnek állni, úgyhogy ebbõl is faction destroyed lesz.

Nem túl célszerû. Legnehezebb fokozaton legalábbis nekem nem jött be mert secperc alatt csõdbe jutottam. Ami hunokkal célravezetõ lehet h a két Római birodalmon kívül mindenkit kifosztasz, meg lehet támadni õket is, de az elején jobb a békesség. Ostromolni kell az ellenség várát, aztán busás pénzért békét ajánlani, általában elfogadják, mert a hunoknak van a legerõsebb seregük. Ha nem m1, akkor kiéheztetni a várost, és kirabolni, ilyenkor nem foglalod el a települést, csak egy rakat pénzt szerzel. Igaz h sok idõ a kiéheztetés de párhuzamosan lehet csinálni több várossal is, van elég sereged hozzá. Mentem egy kört, és összeszedtem több mint 100000 aranyat, a végén kikergettem a gótokat a földjükrõl, és elfoglaltam Pannóniát, meg a Duna-Tisza közét. A kezdeti tõke kitartott egy ideig és állandó sereget is fel lehetett állítani.

A guard gomb 1szerûen arra jó h a seggükön maradnak, és védik azt a helyet ahova tetted õket. Nem támadnak ki ha megfutamodott az ellen (igen hasznos ha van még tartaléka), és falak védelménél kevésbé hajlamosak hátrébb húzódni, ha bezúdulnak a támadók. Ezenkívül a pikás, csak védekezésre jó egységeknél másképp védekeznek ha be van nyomva a védekezõ mód.

a.carkey
Nem tudjátok hol tárolja a fakció családneveket a program? Siralmas ami egyes népeknél visszaköszön.

A medve nem játék.