Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt jól megaszondtam.
😊)))

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hy
A magyarosítás még elég sokára lesz kész,kb tél környékére lesz kész.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

tegnap mar leleltem a terkepeidre.. elismerésem..)
hzsolt
Hogy hová nem kerül a térképem! 😊)

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Kopiati
sziasztok
nem tudtok valamit a magyarításról azon kívül hogy készül?

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

SötétBarom
Szerintem is az a legjobb megoldás az idõ múlására az ilyen nagyszabású játékokban..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Rage47
Imperium Galactica 2
isteni, felejthetetlen játék, még talán most is megállja a helyét, bár az idõ biztosan szépít rajta. 3x végigjásztottam, ami nálam nagy szó 😄
amúgy magyar
bocsi ismét az offért, de a rome topik ühm.. nem tul aktív..😊 :
-a barbarian invasionben ha 'horda módban' barangolok , van ra lehetoseg hogy kipotoljam a vesztesegeimet?
-ezenkivul nem tudtok a BIhez valami térképféleséget a népek (kezdeti)elhelyezkedésével?
elõre is köszi:
Zoli
IG2? ammi?😊
Rage47
áh megvan, majd átállítom, ha látom h baj van😄
most éppen 60 Turns-nél vok, 17 régióm a 45-bõl, és 167 napom vissza
adios
Nem kampányban kell átállítani.A data/world/maps/campaign/imperial campaign/descr_strat-ban kell átállítani.

Rage47
kampányban ezt ugy nem lehet állítani
Kár hogy az idõfutását nem IG2 alapján csinálták meg az európatérképes résznél a game-be.
utálom a körökre osztott gameket de a csaták miatt elviselem :S

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

adios
alapból nekem nem volt elég😄 De átállítottam a kör számát 2 évrõl 1 évre és akkor már elég volt 😉

Rage47
áh kösz, elég szokott lenni az adott idõ egy campaign-hoz?😊
adios
Akkor az van, hogy kiírja hogy nem sikerült a megadott határidõn belûl teljesítened a fõküldetést, bár ezek után még folytathatod a campaign-ot ha akarod, de megnyerni már nem tudod, csak akkor ha újra kezded azzal vagy egy másik néppel.

Rage47
Mi van akkor, ha kicsúszok a Campaign-ben megszabott idõbõl? Pl. meg van adva h 170 Turn alatt el kell foglalnom 30 várost vagy nemtom, de csak 180 alatt sikerülne...
SirHiggins
Ha egyáltalán számolta akkor be, de szerintem nem volt vanillában.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!

Zogu
A MOD elõtt ilyen nem volt, vagy legalább is beleszámolta az összköltségbe. Nem?

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

SirHiggins
Úgy tudom igen, végülis reálisabb is, saját területen is fenn kellett tartani a hadseregeket; élelem, ellátmány,tábor költségei.

Zogu
A sima ilyet nem tett, vagy csak mérsékelten. A "bödönben" mindig pontosan lehetett látni, hogy mennyi lesz a következõ idõszak kiadása. Lehetett tervezni.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Ezt akkor is levonja, ha saját területen vagy?

SirHiggins
Az arról szól, hogy ne vonja le a seregek fenntartási költségét amit akkor tesz ha településen kívül állomásozol vele (vonulsz,rejtõzködsz stb).

Zogu
Bocsi. A #4252 arról szól, hogy ne vonjon le õrült összegeket?

Zogu
Köszi, ez is jól jön. Nem is lenne probléma, ha mutatná a "bödönben", mint ahogy mutatja a király "honoráriumát", és még számtalan dolgot. Ja és igazán beleszámolhatná a végeredménybe. Szóval még van mit MOD-olni<#vigyor2> Na de majd a #4252 megoldja a gondot. Gondolom én.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

nem, legalábbis nekem nem

Rage47
ha felrakom a deus1.8 mod-ot, megmaradnak a mentéseim a sima campaign-ben?
nem attól függ hogy van-e vele hadvezér?

BlackShadow
ha ellenséges területen vagy bármilyen sereggel, pénzt von le 500 v 1000-et (nemtom min múlik meyiket vonja 😄)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Eddigi tapasztalatom szerint igen. Én azt akarom kideríteni, hogy mi kell a Woodsmen's Guild-hez??

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

én kost meg vaygok elégedve a deus1.8-al, megtámadtam a lenygeleket, mire a franciák akiki aszövetségesei voltak hadat üzentek. Aztán egy csatában elpáholtam õket,és tûzszünetet kötöttünk.

SirHiggins
Egy városban csak egy céhet lehet megalakítani?

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

tobias88
ja, amúgy a barátod ebben a modban is ugyanúgy, rezzeléstelen arcal megtámad! csak jóval kevesebb haverod, nekem 40 kör alatt csak 1 tette meg, az 5 helyett, és utána fel is ajánlotta a tûzszünetet
Zogu
Már megvan. Nem szerette a patch-et.
Azóta megy, de minek? Sajnos a gazdasági rész teljesen érthetetlen. Egy példa. Ha a "kincsesbödönben" megnézem, hogy milyen lesz a kör (a sima TW2-ben ez így mûködött), ott mondjuk 2000 pluszt látok. Na mármost kör vége után mínusz 800 <#wow3> a tényleges állás. Próbáltam rájönni, hogy honnan a fenébõl tudhatnám meg, hogy meddig költekezhetek? Nem sikerült.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Tojesz
OFF:

Gondolom a gallok, germánok, meg hasonló barbár népek nem úgy állnak majd fel mint a római típusú hadseregek (téglalap), hanem rendezetlenül (talán kör?)

amúgy van saját topicja is<#smile>

Rage47
verziótól is függ...
DaemoonHunter
Valaki segítene abban hogy hogyan kell feltenni? Van telepítési útmutató, de elakadtam:S

bocs az offért,de:

http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=32

'A patch hatására az összes barbár egység a négyzetes felállás helyett horda felállást fog használni.'
ez szerintetek mit jelent..?
mivel nem nagyon tudok angolul vki leírná mitõl realisztikusabb darthmod?

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

most játszottam, nagyon jó mod! Fõleg a HOly Roman Empire-rel

BlackShadow
jónak tûnik 😊 az a baj, h minden modban mást javítanak ki.. kéne vmi ömlesztett 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tobias88
DarthMod for M2TW Lite Version 1.0

I have modded the game for my own pleasure in a way that I correct some annoying factors which surely will be liked by many.
I will soon upload it and what it contains in brief is:

-Realistic Darth unit movement speeds(No insect like moving anymore and more vital your decisions in the battlefield since the units now cannot teleport)

-Realistic Darth mass integration(Chaos in the battlefield like true medieval battles, devastating heavy knight charges, formation penetrations etc.)

-Temporary 2H unit fix introduced by Lusted and balanced by me(I have used the Janissary animation and balanced the stats in a way that AI manages them well in campaign and in battlefield)

-Realistic Darth projectile speeds and trajectories(No more mortar like crossbows, crossbowmen and firearms men can only fire when they have a clear line of sight and not on top of others thus making them less powerful.Especially the firearms, before they had an invisible arc firing and killing anyone)

-New special longbow arrow model (A gift to the longbowmen to give them the advantage they deserved)

-All factions unlocked

-Some very minor adjustments in the EDU file concerning the stats(More armour to Gothic Knights and Byzantine Kataphracts and a few others)

-Reduced fatalities for extra long and decisive battle melees

-Improved animation swings per soldier for more realistic and tense battle visuals(so that there are no idle melee visuals)

-Included the infamous Shaba Wangy's Diplomacy Mod
miben nyilvanul meg?
tobias88
realisztikus
DarthMod az milyen? 😛

BlackShadow
jó helyre telepítetted fel ?

--

senki nem tudja, h h kell kinevezni/rangot adni embereknek?

nem tudom
Zogu
És a DLV 1.8? Az miért nem megy, nem tudod?

nem kell hozzá patch, hogy a magyarokkal játszhass... elég ha egy hadjáratot teljesen végigviszel... a másik verziót nem mondom...