Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor támadni fogok,dedícséretes a géptõl a kiéhezetetés!

morreau
Meggyilkolod az összes családtagját...
A jó bérgyilkosok tucatjával ölik õket! Viszont ehhez rá kell gyúrni rendesen assasin guildekre.

tobias88
hogyan?
Ezt többek között én is kerestem. Kösz, jól fog jönni mert sehogy se tudtam assasin guildet csinálni 😛

tobias88
Ez mindenkinél így van sztem, csak 260ezer körül nem szaggat
Ha nem támadsz ki vagy nem viszel felmentõ sereget akkor az lesz, hogy szépen elveszted a várost csata nélkül. 😊

tudod nálam néha még ninimum beállítás mellett is beszaggat, szóval... szerintem ez azért rosszabb

Matthewpamer
Tegnap feltettem a játékot beraktam kb mindent high-ra és elég negatív volt hogy akadott mint a szar egy köv konfiggal:
amd 3700+ @2,85ghz - x850xt - 1 giga ram

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

De fenn van a deus1.8 mod?

morreau
Érdemes megfontolni...
5 assasinal államokat lehet elpusztítani!
Magyarokkal olyan 15 kör alatt sikerült csata nélkül végeznem Velencével majd Milannal.

Kopiati
Az köcsög Batyu kán be tud rendesen sivatni....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Rage47
hát én elfoglaltam dánia és Fro. nagy részét, mégsem akarnak tüzszünetet kötni...
Nagyon komoly akárhányszor megtámadom a lengyeleket afranciák mindig hadat üzennek. <#nyes>Többször is békét köttök velük de akárhányszor a lengyelek ellen megyek mérgesek lesznek.
Másik, bírom a dánok megostromolták egy városomat, és ki fogják éheztetni, nem támadnak hanem várnak. Még egy körig bírja a város, kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl

PrasCo
Így van.
Ja, hogy akkor minden fajtából lehet 1 master, nem összesen 1 master.

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

PrasCo
2. szintûek (Master) még lehetnek.
Köszi! Ez nagyon hasznos leírás!

Én most magyarokkal nyomom éppen, és egy szál assasins guildem sincs így 1230 táján, pedig csak használni kéne már a spec egységünket, ha onnan lehet szerezni.
A leírás szerint akkor városonként csak 1 fajta guild lehet, második szintûbõl 1 népnél csak 1 fajta, és 3. szintûbõl típusonként 1 az egész játékban (tehát csak annak lesz, aki elõször megépíti). Vagyis ha akarok battlefield assasint, akkor már csak 1. szintû guildjeim lehetnek más típusokból, hmm...

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Zogu
Én háromnál több bérgyilkost még nem küldtem, de az meg se kottyant egyiknek se ( 3-11%). Az ötöt meg már drágállom. Ha meg kineveltem egy olyan bérgyilkost, akinek 30%-nál nagyobb esélye van, hát azt igazán sajnálnám egy inkvizítorra. Na mindegy is. Talán az új MOD-ban nem annyira vérmes az inkvizítor és nincs is annyi.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

THX mindent!!!!!!!, találtam frissítést, remélem majd elfut a gém...
na mindegy mégegyszer köszi mindent!!!
Sziasztok!

Régen vki keresett a guildekrõl egy leírást, hogy mit tudnak, milyen elõfeltételei vannak stb.

Ezen kedves versenyzõknek itt a következõ link, aki tud angolul annak elõny😊

Guild leírás
bérgyilkosokat? Nem is tudom nekem senkit se szoktak tudni megölni.

Inkvizítorokra bérgyilkos csapatokat szoktam küldeni amikor nagyon felhúznak.
Ha meg kitagad a pápa csak szépen meg kell gyilkolni õt is és az új választás után máris visszafogadnak. 😊

Kopiati
Melyik tél környékére??? Ha szabad érdeklõdnöm.....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

SirHiggins
http://ati.de/support/driver.html

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

SirHiggins
Nekem is 9600van, a gyártó honlapjáról le lehet szedni, teljesen egyszerû és egyértelmû😊 Én még illesztõprogit is frissítettem bizt ami biztos az eszközkezelõben, ki tudja melyik a jobb alapon.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

Zogu
A neten keressél rá a kártya nevére, vagy gyártójára. Ott biztosan találsz friss driver-t a megfelelõ operációs rendszeredhez. Beírod a keresõbe, hogy ATI 9600 és ha találtál, hát letöltöd (download), majd feltelepíted (általában setup.exe). Ha ez neked kínaiul van, akkor kérj meg valakit aki érti a szövegemet, hogy segítsen. Ha nem megy, akkor a hét végén (szombat este) talán én is tudok segíteni. De itt vannak jó páran akik, ha akarnak tudnak neked segíteni drivert keresni. Pl. itt http://szamitogep.hu/show/read.php?id=16597

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

hol tudnék leszedni a kártyához frissítést?
Nekem is leesett az állam amikor észrevettem, hogy az angol wikipedia
RTW bejegyzésénél a BI-rõl szóló résznél magyar feliratok vannak a térképen. Mindenesetre szép munka!

Zogu
A legvégén. Arra készülni kell. A legvégén. Na ja.

Rage47
de ez a fõküldi, nem csak egy feladat !
Zogu
Az a "vének tanácsa". Nem kell komolyan venni. Õk nem büntetnek, csak jutalmaznak, ha megcsinálod a feladatot. A pápa viszont rád küldi az inkvizítorait. Na az nem semmi, mikor jön 4-5 belõlük. Secc perc alatt kiirtják a családfádat. Csak elszürkült manusok maradnak a tablón.

adios
semmi csak egy megjegyzés a #4369-es hozzászólásodhoz

Rage47
és?
adios
Ha a rövid kampányt csinálod általában a szomszédos országok valamelyikét kell elfoglalni.

Rage47
a pápától nem, csak német-rómaiakkal vagyok, és a campaing küldiknél ott van Rome elfoglalálása is
Zogu
Egyébként nem emlékszem, hogy kaptam volna a pápától olyan üzenetet, hogy "légy szíves foglald el Rómát". <#worship>

Zogu
Már valaki lejjebb leírta: "sok papot gyártasz, megcsinálod a pápa által rád szabott küldetéseket, keresztes háborúkban veszel részt" Templomokat, katedrálisokat építesz, nem ütöd a keresztény testvéreidet. És ha mindezt megcsinálod, na akkor fognak a keresztény testvéreid neked ugrani, és darabokra szedni -pápai áldással-. Persze ez csak vicc volt. Szóval valamiféle egyensúlyt kell tartani a "szót fogadok a pápának" és a "ott tartok be neki ahol tudok" között.

Rage47
aha, s hogyan legyek jóban vele, ha Rómát is el kell foglalnom ?😄
Rage47
kösszii
DaemoonHunter
Hello! Elég roncs gépem van: amd athlon64 3200+, 512ddr, ati radeon 9550 256 rammal és low grafon harc közben kb 15-17 az fps:S
Elvileg van minden játéknak egy config fájl amiben be lehetne állítani ezt-azt amivel talán nyerhetnék pár fps-t. Ezt hol találom meg?

Zogu
Hirtelen azt próbáld meg, hogy megkeresed a legújabb meghajtót (driver) a kártyádhoz. Hátha seggit <#nyes>.

Zogu
Bizony ez így van. A pápával jó jóban lenni, de pápának lenni semmi értelme. Egyre jönnek az eretnekek és teszik tönkre a városaid környékét, majd elégedetlenséget szítanak. Arra használd a kardinálisodat, hogy azokat irtsd. No meg ahol kardinális van, oda nem igen megy az inkvizítor se. Mert azok ám az igazi szemetek. Engem egyszer megszálltak. Két kör alatt négy nobilitást nyírtak ki.

Zogu
És ha az idei tél elmarad? <#vomit>Böhöhöh ,,, sose lesz magyar a magyarítás.

adios
Szerintem sincs túl sok értelme pápának lenni, mivel akkor súlya nincs.Én azt szoktam hogy addig míg gazdaságilag és katonailag is megerõsödöm lesem a pápa minden kívánságát, amikor már ezek megvannak akkor leölöm a pápai államot 😛

Tojesz
Nem biztos még úgy sem, de nem sok értelme van annak ha tõled kerül ki a pápa...
Sõt, annyi hátránya van, h. elvesztesz egy magas (ált. 9, de inkább 10) piety-s bíborost...

Ha folyton kinyírok minden pápát a míg én nem kerülök sorra az megoldás?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

adios
Területeken térítgetsz ahol nem magas a katolikus hit, vagy templomokat építesz, lefizeted a szavazókat, sok papot gyártasz, megcsinálod a pápa álltal rádszabott küldetéseket, keresztes háborúkban veszel részt.Röviden ennyi 😄

Devids Pro
Téríteni kell vele. Az a legjobb ha nem keresztény területekbõl csinálsz keresztényt, így fejlõdik. Minimum 5 piety kell ahhoz hogy kardinális legyen. Ha meghal a pápa és van kardinálisod ami a 3 legjobb között van akkor szavazhatnak (és te is szavazhatsz) a te jelöltedre, és ha tied a többség akkor a te kardinálisod lesz a pápa.
Rage47
Hogyan lehet a papodat pápává választatni? Gondolom növelni kell az ismertségét vagy mit, de nemtom hogy lehetne azt...
Vsõ!
Az lenne a problémám, hogy elindul a gém, minden tök faxa, de a csatákat nem jeleníti meg 😞.
A gépemban van egy Ati 9600-os 128MB, és 512RAM
szerintetek mi lehet a probléma, és ha pedig fejleszteni kell, milyen vidkarit ajánlotok?