Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pici csökken majd nála a megítélésed. Odamész Rómába egy diplomatával, odaajándékozol néhányezer pénzt és máris az egekben lesz a megítélésed.
(Ebbõl a szempontból roppant realisztikus a katolikus egyház ábrázolása a játékban.)
Ha elmellett még kiképzel egy rakás papot és elküldöd õket muszlim vagy ortodox földre téríteni, akkor még a bíborosok testületébe is beveszi õket a pápa, így egy idõ után komoly szavad lesz a pápaválasztáskor, sõt, akár a te egyik papod is lehet a pápa.

Nekem is volt ilyen. Rossz volt a crack

Az ideális nő olyan mint a hold. Este jön, reggel megy.

köszi a segítséget, de ha kihagyom akkor nem fog a pápa prüszkölni érte?

Te mondd hogy rablótámadás! A te hangod mélyebb!

Két DVD a kiegészítõ?? Mind a kettõn a játék van?

hi.. nem tudom de felraktam az egész kocerályt és nyomok egy kampányt,pl a magyarokkal leszek és a második turnus-ra rányomok és csak várok várok .... nem megy tovább,nem fagy le csak nem lép tovább jelen esetben a franciák. Érdekes?! valaki ?

Érdemes a kirallyal vagy a herceggel menni mert jobb kepessegekkel rendelkeznek. De vigyazz a keresztes hadjarattal . . . az elejen nem igen erdemes a szent földre sereget vezetni, ha csak nem vagy a közelben . . .
Családtaggal, aki rendelkezik min. fél(?) sereggel.

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

sziasztok!

most vettem meg a medieval 2-õt, eddig még egyik résszel sem játszottam, de nagyon-nagyon tetszik!!!
Lenne egy láma kérdésem: hogyan lehet a keresztes hadjárathoz csatlakozni?
elõre is köszi😊

Te mondd hogy rablótámadás! A te hangod mélyebb!

tobias88
az alappalo együtt
hol 12 G ez ?
én egy 4,31 G-s, igaz két DVD-s verziót "látok"

a 2 dvdbõl csak az egyik full dvd, a másik csak olyan 1giga körüli...
és mi a 12.5giga??? mert ez a kettõ eggyüt nincs annyi az tuti 😊 ha meg a feltelepgetésre godnolsz, ne felejtsd el hogy abban benne van az alap is és már az se volt sovány anno...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tobias88
jajah, de az a 2 dvd megütött, fõleg az hogy 12,5 gb megütött
köszi..
1.na de melyik épületek azok?
2.ááá..van egy rahedli lányom, lehet csak egyszerüen csúnyák😊)
1.3 😊 legalábbis elõször patchel 1.2-re utána meg 1.2rõl 1.3-ra... 😊

tobias88
nah, ez a kieg 2 dvd-s és még 4 kampányt kapunk, külön indítóikonokkal
tobias88
1.2es patch kell a játékhoz! ha nincs fent, felteszi õ
tobias88
1. van azthiszem 3 épület ami segít + a termõföld minõségének növelése is azthiszem
2. csak fiú gyerekek lettek<#vigyor>
srácok..lenne két kérdésem:
1. mit lehet tenni a szennyel?..a rome-ban nem volt gond, de itt hasonló épületeket sem találok

2. mindenkinek hercegnõk szaladgálnak a térképen, én 65 kör alatt egyet kaptam,lehet ilyet képezni, vagy magától adja a game?..franciákkal vagyok..köszi
tobias88
aki megveszi, aki nem-nem, de már fent van
Kopiati
A Total War hírlevelemben Augusztus 31 a neves dátum.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

tobias88
de a kingdoms akkor mikor jelenik meg európában és nálunk???
A "ne letöltds, vedd meg típusú" hozzászólásokra értettem 😊
Akinek nem inge...

Na. Ennyi elírást sem csináltam még három mondatban soha.
Szóval a lényeg, hogy nem kellene megszólni azokat, akik a warez verzióval játszanak. Éppen elég topicban szivatják a warezolókat, ez ne legyen köztük.

Nem kell a jülye duma. Akinek nem akarja megvenni, ne vegye meg.
Mindenkinek magányügye, hogyan szerzi be.

Scottt
Csinálni fogok 1 képet a dobozról ok?Csak elõször jussak hozzá..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Besz
És ezt most melyik oldalra érted? <#fejvakaras>

-----

Mellesleg, nem tudjátok, hogy a Kingdoms javítani fogja az alap játékot is, vagy azzal már nem foglalkoznak? Ha jól emlékszem, akkor a Barbarian Invasion feltelepítésekor emelte a Rome verziószámát. Jól lenne, ha most is így lenne.
Mert például a lenti kérdésemre az a válasz, hogy igen, ez egy bug, és nem javították még eddig ki. Ha idegen frakcióbeli királyod lesz, aminek nagy a valószínûsége, ha a hercegnõket házasítod családon kívül, akkor a családfád el fog tûnni. Na meg a lovassági lándzsa is csak dísznek van. Vagy csak én vagyok béna. <#nemtudom>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

hú de álszentek itt egyesek 😄😄😄

Megint elõvettem a játékot, létezik olyan mod ami csak a bugokat javítja és ennyi?

pl a velencei íjászok armor upgrade-jét rendbeteszi meg ilyenek <#help>

tobias88
😊, én csak 1 játékot veszek meg, a pro evolution soccert, mást nem
Bucser
meg soha nem veszed meg. Elég fal duma ez a "szeretem tudni, hogyan megy a gépemen"...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
Már boccs de még csak amcsiban lehet kapni és szeretem tudni mit veszek meg megy-e a gépemen...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ok köszi
tobias88
vedd meg, milyen dolog ez hogy letöltöd!
Scottt
Amcsiban már leeht kapni a kingdomsot😮

Talált már hozzá vki torrentet?

Megnéztem, Citadella kell hozzá, ahogy bgabor is mondta 😊

Fejleszted a várat. Citadellává.

Fel kell építened jól a citadellat, v. mi
Este megnezem neked

Helló

Nem tudja vki h kampányban a franciáknál hol lehet dismounded chivalric knights-okat kérni?
Apache00
sorry, de már létrehozták ma ezt a forumot, mielött megcsináltam, csak a keresö nem jelezte ki, uh. most kettö van belöle egyelöre

Apache00
Ja, csináltam neki külön forumot, hogy mostantol az azzal kapcsolatos párbeszédeket ott lehessen fojtatni, ne pedig itt

Apache00
csumi

Itt van egy kisebb leirás az Empire Total Warrol a hivatalos honlapon:
Empire TW bejelentés

Besz
Kérnék egy kis segítséget!

Eltûnt a családfám, a következõ volt a szituáció: meghalt a magyar királyom, és az utódja egy bizánci fickó lett, akit egy hercegnõvel csábíttattam el. Sajnos nem lehet megváltoztatni, hogy másvalaki legyen az örökös. Ez valami bug, amit nem javítottak ki? Ha igen, akkor nem érdemes külsõ házasságot kötni, mert ez lesz az eredménye?

Itt még jó,

de körváltás után ez lesz (ezek a bizánci szülei lennének?).

Másik dolog (a fentitõl függetlenül): a system.log.txt fájlt minden alkalommal teleírja hiányzó dolgokkal. Persze a játékban nincs semmi hiányosság, észre sem venni, biztos, amit tud mással helyettesít. Megnéznétek, hogy nektek is irkál ilyeneket a játék során?

system.log.txt

Ja igen, pár napja raktam fel a játékot, majd rá közvetlenül az 1.2 patchet. Elõre is köszönöm a válaszokat.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Svédországban állítólag már itt-ott a polcokon van a KINGDOMS... 😊

Nasrácok elég hülye problémával állok ide probálgatom az alap (crackelt)gémet megcsinálni hogy minden factionnel tudjak jáccani pl:mongolok
na evvel annyi a baj hogy ugyan a papal statel tudok kezdeni de pl a mongoloknál be crashel a játék. az aztékok pedig az elején egybõl meghalnak esetleg valami ötlet:S pls😄 köcc😄
Igazad van ez befosás!!<#buck>

iLove oHs.

Befosás !

Empire : Total War...

http://www.hardwired.hu/img/wg/2/1227/Empire_Total_War_bejelentes_2.jpg

Szia,
Tényleg nem genyázni akarok, de a keresõt használhatnád!
Kb. 2 percbe került míg elõszedtem amit kértél a keresõ használatával.

töltsd le ezt

és mennie kell

sziasztok!

Nekem egy kódra lenne szükségem amivel az összes nemzet játszhatóvá válik. aki tud ilyet légyszi írja meg ide!

köszi!
Most jelenleg nincs fenn. Újraraktam a rendszert és azt nem tettem fel. De elõtte feltettem. És ugyan ez volt akkor is. Bár nem állítgattam semmit.