Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(Ebbõl a szempontból roppant realisztikus a katolikus egyház ábrázolása a játékban.)
Ha elmellett még kiképzel egy rakás papot és elküldöd õket muszlim vagy ortodox földre téríteni, akkor még a bíborosok testületébe is beveszi õket a pápa, így egy idõ után komoly szavad lesz a pápaválasztáskor, sõt, akár a te egyik papod is lehet a pápa.
Az ideális nő olyan mint a hold. Este jön, reggel megy.
Te mondd hogy rablótámadás! A te hangod mélyebb!
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
most vettem meg a medieval 2-õt, eddig még egyik résszel sem játszottam, de nagyon-nagyon tetszik!!!
Lenne egy láma kérdésem: hogyan lehet a keresztes hadjárathoz csatlakozni?
elõre is köszi😊
Te mondd hogy rablótámadás! A te hangod mélyebb!
én egy 4,31 G-s, igaz két DVD-s verziót "látok"
és mi a 12.5giga??? mert ez a kettõ eggyüt nincs annyi az tuti 😊 ha meg a feltelepgetésre godnolsz, ne felejtsd el hogy abban benne van az alap is és már az se volt sovány anno...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1.na de melyik épületek azok?
2.ááá..van egy rahedli lányom, lehet csak egyszerüen csúnyák😊)
2. csak fiú gyerekek lettek<#vigyor>#vigyor>
1. mit lehet tenni a szennyel?..a rome-ban nem volt gond, de itt hasonló épületeket sem találok
2. mindenkinek hercegnõk szaladgálnak a térképen, én 65 kör alatt egyet kaptam,lehet ilyet képezni, vagy magától adja a game?..franciákkal vagyok..köszi
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Akinek nem inge...
Szóval a lényeg, hogy nem kellene megszólni azokat, akik a warez verzióval játszanak. Éppen elég topicban szivatják a warezolókat, ez ne legyen köztük.
Mindenkinek magányügye, hogyan szerzi be.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
-----
Mellesleg, nem tudjátok, hogy a Kingdoms javítani fogja az alap játékot is, vagy azzal már nem foglalkoznak? Ha jól emlékszem, akkor a Barbarian Invasion feltelepítésekor emelte a Rome verziószámát. Jól lenne, ha most is így lenne.
Mert például a lenti kérdésemre az a válasz, hogy igen, ez egy bug, és nem javították még eddig ki. Ha idegen frakcióbeli királyod lesz, aminek nagy a valószínûsége, ha a hercegnõket házasítod családon kívül, akkor a családfád el fog tûnni. Na meg a lovassági lándzsa is csak dísznek van. Vagy csak én vagyok béna. <#nemtudom>#nemtudom>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
pl a velencei íjászok armor upgrade-jét rendbeteszi meg ilyenek <#help>#help>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Talált már hozzá vki torrentet?
Este megnezem neked
Nem tudja vki h kampányban a franciáknál hol lehet dismounded chivalric knights-okat kérni?
Eltûnt a családfám, a következõ volt a szituáció: meghalt a magyar királyom, és az utódja egy bizánci fickó lett, akit egy hercegnõvel csábíttattam el. Sajnos nem lehet megváltoztatni, hogy másvalaki legyen az örökös. Ez valami bug, amit nem javítottak ki? Ha igen, akkor nem érdemes külsõ házasságot kötni, mert ez lesz az eredménye?
Itt még jó,
de körváltás után ez lesz (ezek a bizánci szülei lennének?).
Másik dolog (a fentitõl függetlenül): a system.log.txt fájlt minden alkalommal teleírja hiányzó dolgokkal. Persze a játékban nincs semmi hiányosság, észre sem venni, biztos, amit tud mással helyettesít. Megnéznétek, hogy nektek is irkál ilyeneket a játék során?
system.log.txt
Ja igen, pár napja raktam fel a játékot, majd rá közvetlenül az 1.2 patchet. Elõre is köszönöm a válaszokat.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Svédországban állítólag már itt-ott a polcokon van a KINGDOMS... 😊
na evvel annyi a baj hogy ugyan a papal statel tudok kezdeni de pl a mongoloknál be crashel a játék. az aztékok pedig az elején egybõl meghalnak esetleg valami ötlet:S pls😄 köcc😄
iLove oHs.
Befosás !
Empire : Total War...
http://www.hardwired.hu/img/wg/2/1227/Empire_Total_War_bejelentes_2.jpg
Tényleg nem genyázni akarok, de a keresõt használhatnád!
Kb. 2 percbe került míg elõszedtem amit kértél a keresõ használatával.
töltsd le ezt
és mennie kell
Nekem egy kódra lenne szükségem amivel az összes nemzet játszhatóvá válik. aki tud ilyet légyszi írja meg ide!
köszi!