Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vorpal
YASU val és fixed imizzsel - megy az alapjáték is - ha valaki szeretne játszani vele.
A kiegészités letltése közben nekifutottam egy kampánynak és rosszul esett volna nem folytatni.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

jó a játék 😊
képeket ide ?... ez nekem még nem sikerült soha, nem tudom milyen képfeltöltõ oldalt "támogat" ez a fórum 😞

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

ha átment pagan-ba a vallás, akkor gyártanod kell papokat, akik visszatérítik a népet

Nincs valláshoz kötve az a bizonyos egység képzése?
Csakmert van néhány olyan, amint pl 80 % katolikus népesség fölött tudsz csak képezni, ... ezt kellene megnézned

Pluskast
Maga az egység is eltünt tehát nem szürkére váltott.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Az biztos, hogy nem mert 12000-en laknak tehát ez nem lehet gond. És ez azután következett be miután felajánlotta, hogy az egyik váramban fel lehet építeni a swordsmith guild-et.

srácok aki a kingdomsal tolja már, irhatna pár sort hogy milyen népek, stb..meg pár képet is feldobhatna..köszi
Scottt
Elvileg 1 idõ után tudnod kéne lehet elfogyott a népesség és nincs kit besorozni..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pluskast
Kérdés. Ti nem találkoztatok olyan hibával, hogy a teuton hadjáratban nem tudtok egy idõ után teuton gyalogos lovagokat csinálni?

Nekem is. A crack miatt van. Az eredeti kingdoms.exe-ben, (amit a crack fölülír) vannak benne az ikonok. Szóval csak annyi a dolgod, hogy az ikonon jobbklikk,tulajdonságok,ikoncsere,valamelyik DVD-n megkeresed
az eredeti kingdoms.exe-t (én a második DVDn talátam meg, a \teutonic\main mappában), rákattintasz és abban benne vannak az ikonok. És ezt eljátszod mind a négy kieg ikonjával.

Scottt
Vki küldje már el a Kingdoms ikonjait elszállt az enyim sajna így nincs hozzájuk ké[email protected] ide jöhet mailként vagy vegyetek fel msnre és küldjétek át kössz<#buck><#szomoru1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bocs, "csak" 12 !!! GB

13,032 GB.... brrr 😊

jó, h. elötted írtam le, wazze

Vki megmondana mennyit foglal az egesz?!...alappal kiegeszitessel,ugy mindennel.
Tenksz!

Prince23
nem krekkelni, mármint peccselni, na.

Prince23
Helló!
ez a menet jó lenne?
1. alap install
2. kingdoms instal

Vagy kell krekkelnem az alapot és aztán?
ha igen, akkor meg se szerzem😞

hi !
fura, mert nekem ez volt a menet:
- alap Medieval install
- Kingdoms (install)
- install elött FELPAKOLTA MAGÁNAK az 1.2 (1.02), majd eztán az 1.3 (1.03) patch-ket, és csak utána települt.
Így a full install eltartott egy óráig, de a 4 kampány megy szépen, az alapjáték nem.. (ez nem is érdekel)

Petter Szajmon
Ja és a másik dolog nekem csak a kingdom 4 modjának ikonjaival indul el amit instalnál minden egyes mod után megkérdet hogy rakjon e az asztalra

Petter Szajmon
Én felraktam az alapot azt patcheltem 1.2 re utánna nem crackeltem felraktam a kingdomst ami szintén patchelt ha jol tudom 1.3 ra majd beraktam a kingdoms crackot és elindult. Nekem nem tudom te hogy csináltad.

köcce én is rájöttem amikor kicsit lehiggadtam deh nem toom miért van ez amikor felrakom az 1.2es patcet a sima medieval 2 höz a töltõ képernyõ után befagy...úgyhogy most ott vagoyk h a kindoms is ugyan ott befagy....

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Petter Szajmon
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/medieval2totalwarkingdoms.shtml
itt a crack

Sziasztok letöltöttem a Kindoms kieget és nagynehezen feltudtam tenni de sajna a Clone DVd-t szedtem le és nem toom elindítani minidg az írja ki h a szükséges biztosnágo egységet nem lehet aktiválni!elõre is köszi!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Lesz rá lehetõség. Van jónéhány törzs.

A Brittaniai hadjárat fõmenüzenéjébe meg nem berakták a Tomb Raider:Legend fõmenüjében hallható kelta énekszót? De azért az összhatás nem rossz.
Maga a kieg meg király.

Hi (problémám megoldva-reinstall game..most már fut a telepítõ de valami picsa lassan ! )
Valaki elkezdte esetleg az amerikai kampányt ? Kipróbálnék egy jó kis indian wart !! :-)
Megnézem a kiegészítõt. Hát, minket, total war rajongókat most jól elkényeztettek, azt se tudom, melyikkel kezdjem. <#wink>

Mondjuk az alapjáték valóban nem mûködik. (nyuilván kéne rá egy 1.3 as crackelt exe), de ilyet nem találtam. Persze most az alapjáték nyilván sokáig nem kerül majd elõ.
Na asszem megyek a Szentföldre.

1.2es crack, 5 megás, vitality, gamescopyworld.com-on
Nálam ezzel elindult a kieg felrakása után is.
Vitalitys crack? Merre találjuk?

Hali mindenki!
Alapjáték megvan eredetiben(1.1 patch majd 1.2-igaz ez a "leaked" 1.2 es de fut )
Itt figyel a daemonban a Kingdoms, de nem akarja beinstallálni mert :
" This 1.03.000 update cannot be applied to the 1.02.000 version of the game " ...... he???!!!???
Találkozott már valaki ezzel az üzivel?? Mit tanácsoltok ?
PLZZZ HELP !!
Köszike
1.3-as patch-et honnan lehet letölteni?
már eltelt 2 hónap és még mindig nem tutam megoldani az #5135 hibát 😞 pedig eredeti a játék <#rinya>

iLove oHs.

Melyik is?

Alapjáték megy, csak kell neki a vitalitys crack
Bocsi, elnéztem csak a Kingdomshoz van.
A gamecopyworld-ön fent van az 1.3-as crack.
tobias88
érdemes feltenni, mert durván jó😊
Vagy az image fixet.

Nekem a Kingdoms megy, az alapjátéknál szerintem meg kell várni az 1.3 as patch-ez való crack-et.
POI33
Csatlakozom a többiekhez, a kingdoms felrakása után, nekem sem megy a sima medieval.
Ha valaki majd tud valami megoldás akkor lécci írjon!
Köszi!

És hogy? Saját parancsikonnal kell indítani, vagy közvetlenül az exet?

Nekem sem a medieval2 exe-vel sem a kingdom exevel nem megy.

ragobynara
Nekem se indul el...

Téves riasztás....Az alap játék megy. De a kingdom.exe-re nem indul el...De nem tudom számít e ez valamit.
Rakd fel a legutóbbi patchet.

Miii? Nem megy az alapjáték, ha felrakod a kingdomst???? Fel se rakom a cuccot akkor!

Dettó.

Sziasztok. A letöltömmielõttmegveszemdesosemveszem meg kategóriások táborát népesítem; lekaptam a a kingdom kieget. Namost azt nem vágom, hogy a kingdom az megváltoztatja az eredeti játékot is valamilyen szinten? Leszámítva a patch-et. Másik, miután felraktam, csak a 4 kieg kampány indul el, az eredeti játék se a crackelt kingdommal, se az eredetit indítva nem jó. Kilép, hibaüzenet, jajdejó, legalább tudom mi a baj. Az ablakban meg ennyi: medieval 2, alatta meg az OK gomb... Király.
Valami ötlete valakinek?
Köszi
néha kell várni egy percet, hogy elinduljon az ostrom, biztos gondolkozik...
ööö, verd szét a seregét. Vagy játszd le automatán.
Amúgy nem értem, hogy hogysemmit sem csinál?

Meg van fönt mod, eredtei? Eezek is is lehetnek okia a problámáknak, ügye. Meg fel lehet tenni a javítást, hátha jobb lesz.

Sziasztok!
Tudna nekem vki vmi tanácsot adni? Az a én bajom jáccok szépen nyugisan és betámad a gép, de azon kivül hogy elkezd ostromolni nem csinál semmit.
Mit lehetne csinálni hogy elinduljon a vár fele? Mert nem igazán csinál semmit
Köszonom a segitséget