Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kiegészités letltése közben nekifutottam egy kampánynak és rosszul esett volna nem folytatni.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
képeket ide ?... ez nekem még nem sikerült soha, nem tudom milyen képfeltöltõ oldalt "támogat" ez a fórum 😞
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Csakmert van néhány olyan, amint pl 80 % katolikus népesség fölött tudsz csak képezni, ... ezt kellene megnézned
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
az eredeti kingdoms.exe-t (én a második DVDn talátam meg, a \teutonic\main mappában), rákattintasz és abban benne vannak az ikonok. És ezt eljátszod mind a négy kieg ikonjával.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tenksz!
ez a menet jó lenne?
1. alap install
2. kingdoms instal
Vagy kell krekkelnem az alapot és aztán?
ha igen, akkor meg se szerzem😞
fura, mert nekem ez volt a menet:
- alap Medieval install
- Kingdoms (install)
- install elött FELPAKOLTA MAGÁNAK az 1.2 (1.02), majd eztán az 1.3 (1.03) patch-ket, és csak utána települt.
Így a full install eltartott egy óráig, de a 4 kampány megy szépen, az alapjáték nem.. (ez nem is érdekel)
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
A Brittaniai hadjárat fõmenüzenéjébe meg nem berakták a Tomb Raider:Legend fõmenüjében hallható kelta énekszót? De azért az összhatás nem rossz.
Maga a kieg meg király.
Valaki elkezdte esetleg az amerikai kampányt ? Kipróbálnék egy jó kis indian wart !! :-)
Mondjuk az alapjáték valóban nem mûködik. (nyuilván kéne rá egy 1.3 as crackelt exe), de ilyet nem találtam. Persze most az alapjáték nyilván sokáig nem kerül majd elõ.
Na asszem megyek a Szentföldre.
Nálam ezzel elindult a kieg felrakása után is.
Alapjáték megvan eredetiben(1.1 patch majd 1.2-igaz ez a "leaked" 1.2 es de fut )
Itt figyel a daemonban a Kingdoms, de nem akarja beinstallálni mert :
" This 1.03.000 update cannot be applied to the 1.02.000 version of the game " ...... he???!!!???
Találkozott már valaki ezzel az üzivel?? Mit tanácsoltok ?
PLZZZ HELP !!
Köszike
iLove oHs.
Ha valaki majd tud valami megoldás akkor lécci írjon!
Köszi!
Valami ötlete valakinek?
Köszi
Amúgy nem értem, hogy hogysemmit sem csinál?
Meg van fönt mod, eredtei? Eezek is is lehetnek okia a problámáknak, ügye. Meg fel lehet tenni a javítást, hátha jobb lesz.
Tudna nekem vki vmi tanácsot adni? Az a én bajom jáccok szépen nyugisan és betámad a gép, de azon kivül hogy elkezd ostromolni nem csinál semmit.
Mit lehetne csinálni hogy elinduljon a vár fele? Mert nem igazán csinál semmit
Köszonom a segitséget