Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
de . néha elõjön máshol is . mondjuk a driver nincs feltéve de ahogy olvastam (talán ?) PH! fórumon más is tapasztalt hasonló jelenséget .
Neked fent van a driver ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nekem is pontosan ez van!!

Más játékoknál nem tapasztaltál ilyet?

Torzonborz
Genius slimstar .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Megkérdezhetem, hogy milyen billentyûzeted van?
Nekem Num Lock-ról is forog a kamera, de aztán abba hagyja ha az ember rányom párszor a gombokra . Változó, hogy mikor, de rövid idõn belül. Addig meg pause a játéknak. Így már nem játszhatatlan, de azért még idegesítõ.

Nincsen. 😊

Kopiati
A Romeban a gyenge lovasság is jobb volt szemtõl szemben mint itt a nehéz fullos lovasság, akkoriban a rómaiak jobbára gyalogosok voltak a középkorban pedig lovasroham mánia volt.....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Most nézem csak official forumon hogy a Lands to Conquer kiegészítõ készítõje fogja "rebalance"-olni az egységek értékeit a saját szája íze szerint. Sajnos a legtöbb mod pedig totál belterjesen mûködik, nincs igazán kontroll felette. Ahogy olvasom, az egységek elég egyoldalúak lesznek, a nehéz lovasság csak jól kerülje meg a másikat meg hátbarohamozzom, szemtõl szembe elvérzik (micsoda baromság), az íjászok meg csak lõjenek stb.

Ez totál el lesz baszva szerintem... írtam is egy röffenetet a official forumba.

Kopiati
jah. a hónap végén vagy Európában szeptember elején.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Mikor jön a Kingdoms? Állítólag ebben a hónapban, nem?

Torzonborz
nekem ugyan ez van 1.1es patch-el. ami érdekes hogy csak akkor jön elõ ha a kamerát a sima kurzor gombokkal mozgatom. ha a num. padossal akkor nincs ilyen. érdekes <#nemtudom>

hülye kérdés: nincs véletlenül egy kormány/joypad is rácsatlakoztatva a gépdre?..nekem egy fps játék csinálta ugyanezt, rá volt tolva a logitech momo-m, körbe-körbe szaladgált a karakterem😊..esetleg egy egérdrivert cserélnék/frissitenék a helyedben
Na újratettem az XP-t. Feltettem a játékot az 1.02-es patchet és a magyarítást is. Természetesen szépen elindul, de ugyan az a baja mint régen. A csatatérképen a kamera egyszer csak magától meglódul és össze vissza megy, forog stb. Lehetetlenné téve minden játékot. ki akartam próbálni az 1.0-ával is, de aztán jól megfeletkeztem róla és felnyomtam rá a patchet is. Fogalmam sincs ez mitõl van.

wednes keresésbe menny és írd be,hogy medieval ha kijön azt töröld...Próbáld csak meg.
Nekem az lenne kérdésem,hova kell tenni a magyarítást?

Prince23
Vagy az lenne a legjobb, ha most leszednéd azokat a játékokat amit az elmúlt 3 hétben tettél fel, és AZTÁN katt a r.visszára (a naplóban írja, h mikor tetted fel x játékot). És úgy nem lesz gond.
Mellesleg a mentéseket kimented a doksiba.

Nem baj,legalább próbáltál segíteni.

Köszi a segítséget, megfontolom amit mondasz. Mondjuk azóta van fenn pár dolog. Megfontolok lehet, hogy a végén mégis 1 XP újratelepítést és akkor csinálok a friss jó rendszerrõl 1 Ghost-ot. És akkor legalább az is lesz.

Arra gondoltam, sorry, h. nem jött be...

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Prince23
Csinálj rendszer visszaállítást!
Írd be a futtatásba, h msconfig! És onnan rendszer vissza.
Ja és egyébként olyan bejegyzésre katt a naplóba, amiben az van írva, tehát így kezdõdik, h isntall.... NE REMOVED-re!!!! Mert akkor úgy fogja visszaállítani, h az asztalon kint lesz az az x játéknak az ikonja meg a programok eltávolításásban is, és nem lehet leszedni. Szal install-lal kezdõdõ napló bejegyzésre katt, és aztán mehet a visszaállítás, mondjuk 30 nappal ezelõtti beállításra, persze ezt meg kkell gondolni, h mi mindent telepítettél ezalatt... mert akkor megint csak az lesz a probléma, amit már említettem.

A vezérlõpult -> programok telepítése és törlése lépésére gondolsz? Abba a listába nincs semmi medievalhoz kapcsolódó dolog már. Régen volt ugyan mert nem akarta leszedni, hiába mentem törlésre. De a regedites bohóckodás ugylátszik kiszedte azt is.
Még valami mikor regedit elõtt betettem a 1. DVD-t akkor rögtön uninstall ikon jenet meg mintha rajta lenne a gépen, de persze nem volt. Aztán regetit és törlések után már végre az install ikon jött be. Ekkor azt hittem végre sikerült. De utána is sajnos az a ablak ugrott fel ugyanúgy.

windows-s programok eltávolítása[/i] funkcióval is menj rá.
Sztem meg fogja találni a progs listában a patch 1.2-t, akkor tüntesd el, reboot, oszt remél !

Scottt
Passz

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Valaki segítsen, mert egyszerûen nem boldogulok. Leszedtem, az 1.2-es Medievalt a géprõl, mert problémám volt vele. A csata térképen megveszve körbe körbe forgott a kamera és nem tudtam ellene tenni semmit. Ezért uninstall volt neki. Majd fel akartam tenni újra, de nem engedte. Ugyan azt írja ki mint, amit lejjebb már írták: the setup has detected that version 1.02.001 of Medieval II: Total War is already installed. This setup..................
Mindent leszedtem ami létezik a gépen szeritem a játékkal kapcsolatba!!
Minden könyvtárat C:-n D:-n. Futtatás regetit és amit a keresõje kidobott a SEGA, Medieval, Total War szavakra MINDENT leszedtem. És ennek ellenére UGYAN az a helyet.
XP reinstall nélkül van más esély: 😞

PrasCo
Az ember még harmadszor is szívesen válaszol rá, de negyedszer legépelni ugyanazt már valahogy nincsen türelme, azt hiszem, pláne, hogy olyanra is volt már eset, hogy a válasz HÁROM hozzászólással volt a kérdése alatt.
Amúgy a poén az, hogy inkább írok semmit, mint hülyeséget, mert nekem is utána kellene néznem ehhez - azt meg õ is megteheti, sõt, tegye meg, mert más helyett legalább itt nem szeretnék dolgozni, ismeretlenbõl, szívességbõl, ennyit se.
Persze kb ennyi idõ alatt a kérdésére is válaszolhattál volna, de amúgy egyetértek a kiakadásoddal 😊

lustaságból?
PrasCo
Valaki leírná nekem, hogy mi a tehénbevágott szittyamagyar husángér' nem lehet visszaolvasni, hogy a "magyarosításról" már ne is szóljunk?
Vagy akár a keresõt is használhatod, elõre is köszi
valaki leírná nekem a telepítés menetét hogy a magyarosítás is mûködjön
lehetõleg pontokba elõre is köszi

hello!
nem tud valaki egy alternatív hamachi-szobát?
az összes, amit ismerek, tele van
Akkor jo 😊

Köszönöm a helpeket de megoldottam😊
Föltettem egy másik cracket és ment...<#worship><#worship>

nos:
http://www.krakkoboraszat.atw.hu/Medieval%202%20TW%20MAXI%20IMG.rar

vagy krix-kraxok nélkül, de másolós linkkel:

http://www.krakkoboraszat.atw.hu/Medieval 2 TW MAXI IMG.rar

a 2.-ból lett az 1., biztos ami biztos benyomtam mind2t

ne 2exe-felülírós" módon crack-eljetek.
Van egy mini-image, azt bemountolod virt.meghajtóba, és utána annyi hivatalos patch-t raksz rá, amennyit nem szégyelsz.
mini-image megtalálása a Ti feladatotok 😊 (nagy szükség esetén el tudom küldeni mailben)

Pluskast
Nos tehát. Az Ilyen problémám nekem is volt de én megoldottam. Elsõ kérdés. Crackeled a játékot vagy nem?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Scottt
Toljátok végig az elsõ öt néppel és akkor a töbi is elérhetõ lesz 😊

van más megoldás is de baszok leírni mert szenya vagyok<#mf1><#ravasz1><#boxer><#banplz><#nezze><#mf2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

mindeketten rakjátok fel az 1.1-et, avval nincs ez a gond, haver gépére sem megy fel, hiába rakom ujra..enyémen megy..ki érti?<#nemtudom>
Nekem is ez a bajom<#rinya><#nemtudom>

Sziasztok!
hogy lehet megcsinálni, hogy ne csak azzal az öt néppel legyek?

Úgy értem a DLV 3.2-vel vagy a CAE 1.2-vel?
A MTW2 Regnum Dei All Factions 1.7.5-öt lehet használni más moddal együtt, például a DLV 3.2-vel a CAE 1.2-vel?
tw center..40 % on áll
w77d
sziasztok! magyarítás van már a játékhoz??

Hello!
Még mindig a #5135 ügyön bajlódok és valaki meg tudná nekem mondani ,hogy hol lehet letolteni az 1.0 verziót?

iLove oHs.

srácok...le szeretném tölteni a tw centerrõl a : MTW2 Regnum Dei All Factions 1.7.5 -t, de minden link egy helyre vezet, az rtscraft-ra ott pedig azt irja hogy nincs hozzáférésem , holott regisztrálva vagyok..nincs vkinek egy tölthetõ linkje?..köszi
Sziasztok

Nálam az a gond, mint amit már láttam másnak is volt, hogy egyszerûen megáll a játék a kör vége klikkelés után. Új játéknál rögtön a második körnél franciaország jönne és nem jön.... Csak 1.2-vel csinálja! Ja a korábbi mentett állásomnál nem a franciáknál hanem Velencénél áll meg.
A system.log-ot is telepakolja. Lehet visszatérek 1.0-hoz!

köcce, megpróbálom azzal is

Gyadi
Bázz, erre nem is gondoltam, lehet hogy nálam is ez a hiba, már kezdtem feltételezni, hogy pont a Medieval az egyetlen játék, aminek nem tetszik az x64.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

két fajta 1.2-es patch van az egyikkel nem mûxik a dolog, a másikkal igen a jó patch neve MIITW_UPDATE2_EFIGS_RC_Final.exe
telepítéskor azt írja ki 1.2.001-re frissít. asszem a másiknevébõl az RC hiányzik és telepítéskor 1.2.000-ra frissít.
nálam ez volt a hiba
na, rögtön telepítés után peccseltem 1.2-re és vmilyen hibaüzenetre az istennek nem hajlandó elindulni. vmi ötlet ?

na még ki sem próbáltam, de most lesz rá idõm. az 1.2-es feltehetõleg már végsõ peccs hozzá ? mert akkor kiírnám dual layerre. és van hozzá vmi jó mod, mint az elsõ részhez ?