Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miket valtoztat (ugy nagy vonalakban)?
aut viam inveniam aut faciam
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
megötütte a szemem valami , amit az egyik mod leírásában irtak talán:
'1 kör = 1 év, körszám helyett az évszámot irja ki'
az alapverzioban nem igy van? ott 1 kör hány év?
ti hogy használjátok?😊
Az alapjáték+ a kingdoms kiegészítõ tökéletes páros.
És szvsz az alapjáték még a kingomsnál is hangulatosabb.
A kingdoms is jó, csak valahogy kevesebb a lehetõség.
Nagyon jó a Kingdoms is, nekem a keresztes háborús a kedvencem. Csak a kiegészítõkben nincs olyan sokféle vár, meg város mint az alapjátékban, és az ostromokat betanulod miután elfoglalsz 1-2 tartományt. A keresztes hábprúkban jó nagy seregek vannak, nagy nyílt teres csatákkal, és nagyonfrankó különleges egységekkel.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
milyen modot / modokat ajánlanátok annak , aki most akarja elkezdeni a játékot? melyek azok amiket 'kötelezõ jelleggel' be kellene szereznem , mert csak javitanak a játékélményen?
(a romehoz hasonloan készült ehhez is total realism mod?)
elõre is köszi:
Zoli
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
az lenne a kérdésem, h vajh miért lehet az, hogy nagyritkán csata közben fogja magát a játék és meghal 😊 kép megáll.. egeret tudom mozgatni. alt tab lazán mûködik.. minden oké, csak a játék nem megy tovább 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
De most majd rendesen megcsinálom.
Ezért aztán mindenhol többször felhívták rá a figyelmet, hogy telepítsük újra a MTW2-õt mielõtt felraknánk az 1.2 patchet.
Viszont az 1.2-est még soha nem tettem fel. Valamit olvastam hogy nem jó, vagy tönkre teszi a játékot, mert lefagy, vagy valami ilyesmi.
De majd kísérletezek vele.
- Install MTW II
- Install Patch 1.2
· IMPORTANT: Make sure there is no old DLV_ext folder in your Medieval II Total War folder before attempting to install (Uninstall or Delete them !!!!!)
· Not save compatible with DLV3.2 beta or earlier versions
· Your original M2TW files will not be changed, DLV3.2 creates a seperate installation path which includes nearly all changed files: except a necessary new small folder DLV_ext in the standard data path
· Execute file Deus_lo_Vult_3.2_Install.exe and enter the correct path for the installation
Example: C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War
(For Germans change it to: C:\Programme\SEGA\Medieval II Total War !!!!)
· The automatic setup creates a desktop icon, a program icon and an uninstall option
· To start the game doubleclick
on the Deus lo Vult 3.2 desktop icon
or the program icon
or the Launch_DLV_ext.bat in the path C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War (default path...you may have changed this to your custom path during installation)
Ez alapján a dlv 3.2 MÁR az 1.2 patch-t kívánja, nem az 1.1-t
Lehet hogy valamit elrontottam, de föl tettem a Deus lo Vult 3,2-es modot. De mindig kilép. Tölt, és ki lép. Indítás után azonnal.
Pedig föltettem az 1.1-es patch-t is.
Szóval, valamit rosszul csináltam vagy miért lép ki ?
★ 汤姆 李
Meglehet változtatni azt,hogy 1 évnél kevesebbek legyenek a körök?
köszi
★ 汤姆 李
bár multibannemtom lesz e hadjárat...ha lenne az nagyon zsivány lenne😄😄😄😄😄
For the greater good
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
For the greater good
Ezen a konfigurácion futna e a Medieval 2?
cpu-core duo 2140 1,6ghz
1GB memória
320 gb winyó
nvidia 7600 gs 256 mb-videokártya
Válaszotokat köszönöm sziasztok!
For the greater good
aati91: nemtom. (ha nem eredeti akkor nézz neki egy másik tört egzét)
Hazajöttem, megnéztem. Tévedtél, mert mégsem véletlenszerû, és nem a Windows határozza meg. Mellesleg ezt a könyvtárnevet egy angol fórumon olvastam elõször, de már látom, hogy megegyezik az itthonival. Vagyis fix, mégpedig ennél a játéknál a ’setup.ini’ fájlban lévõ ’ProductGUID | InstallGuid’ mezõ definiálja. Mindenesetre érdekes téma, majd egyszer jobban utánanézek, ha lesz idõm. De ez már tényleg nem ide tartozik: nem feszítem tovább a húrt, befejeztem.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
1. Mentéseidrõl készíts másolatot.
2. Uninstall-d a játékot.
3. Töröld a Sega könyvtárat mindenestül.
4. Tisztítsd meg a regisztrációs adatbázist a játék bejegyzéseitõl (ha maradna valami). Ezzel például.
5. Töröld le (vagy helyezd át, esetleg tömörítsd be) az alábbi könyvtárat (rejtett):
C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{C0698BDA-0D29-40EE-8570-A31106DF9AB1}
6. Indítsd újra a gépet.
7. Telepítsd fel az alapjátékot.
Innentõl kétté válik a dolog:
- Kingdoms nélkül:
8.1. Frissítsd 1.02.001-re a játékot! (ügyelj, hogy a javított patch-t szerezd be!)
9.1. Frissítsd 1.03.000-ra a játékot.
- Ha Kingdoms is kell:
8.2. Telepítsd a kiegészítõt, elvileg majd õ felteszi az 1.2-õt, majd rá az 1.3-at.
Megj.:
- Csak ezek után használj bármiféle tört állományt!
- Egyebet a Sega support-ja sem tud mondani. És ott többek közt az 5. lépés sem szerepel.
- Nincs tesztelve a fenti lépéssorozat. <#vigyor1>#vigyor1>
ilyennel találkoztatok már?
Nekem speciel újra kellett raknom a gámét és a peccselés is csak sorrendben ment - 1.1 -> 1.2 -> 1.3...
Itt fent vannak a Crack-ek!!!
Az van, hogy elindul a game, de utána sötétség, és nem tölt be.
!!!HALA MADRID!!!
Továbbá azt is olvastam, hogy az 1.3-at 1.2-re kell tenni, nem 1.0-ra. Ellenkezõ esetben hiba keletkezik a telepítés során.
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!