Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ezt te magad is átírhatod az évek számát. Én speciel a jó öreg romeos idõbeosztással tolom, azaz 0.5 év.

a magyar modot probaltatok mar?😊
deus lo vult.. asszem mar hallottam rola.
miket valtoztat (ugy nagy vonalakban)?
jah, alapjátélk rulez. bár fû alatt megjegyzem én deus lo vult fan vagyok. kb total realism mod megfelelõje ehhez. csak jobb <#hehe>

aut viam inveniam aut faciam

Scottt
2év szerintem ne szarakodj a modokkal kingdoms felpakol aztán jó játékot😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

köszönöm a segítségeket..
megötütte a szemem valami , amit az egyik mod leírásában irtak talán:
'1 kör = 1 év, körszám helyett az évszámot irja ki'
az alapverzioban nem igy van? ott 1 kör hány év?
ti hogy használjátok?😊
Szerintem hagyd a fenébe a modokat.
Az alapjáték+ a kingdoms kiegészítõ tökéletes páros.
És szvsz az alapjáték még a kingomsnál is hangulatosabb.
A kingdoms is jó, csak valahogy kevesebb a lehetõség.

Szerintem az alapjátékkal kezdd. Az alapjáték komplexebb, hosszabb, jobban ki lehet fejlõdni mint a kiegészítõkben.
Nagyon jó a Kingdoms is, nekem a keresztes háborús a kedvencem. Csak a kiegészítõkben nincs olyan sokféle vár, meg város mint az alapjátékban, és az ostromokat betanulod miután elfoglalsz 1-2 tartományt. A keresztes hábprúkban jó nagy seregek vannak, nagy nyílt teres csatákkal, és nagyonfrankó különleges egységekkel.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Prince23
Tedd fel a Kingdomst, elég az. Ha felteszed, úgy is felpeccseli magától az alapot is.

<#confused>
vagy kezdjem rögtön ugy hogy feldobom a Kingdomsot is?#confused]
sziasztok!
milyen modot / modokat ajánlanátok annak , aki most akarja elkezdeni a játékot? melyek azok amiket 'kötelezõ jelleggel' be kellene szereznem , mert csak javitanak a játékélményen?
(a romehoz hasonloan készült ehhez is total realism mod?)
elõre is köszi:
Zoli
BlackShadow
jól gondolod😊 a kingdoms a sima medieval 2 kiegészítõje, tehát szükséged lesz rá

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

sziasztok. lenne egy kérdésem,most találkoztam mgcsak ezzel a játékkal de mindjárt a telepitésnél problémám akadt bár gyanitom hogy amit szedtem egy kiegészitö "Medieval II Total War Kingdoms" leszedem a sim Medieval II Total War-t és utánan ezt átelepitem? vagy mit tegyek? elölreis köszi 😉
BlackShadow
háj. elkedztem újra nyomatni a játékot miután beszerváltam a kieget. angolkákat írtom ki william wallace segítségével😊
az lenne a kérdésem, h vajh miért lehet az, hogy nagyritkán csata közben fogja magát a játék és meghal 😊 kép megáll.. egeret tudom mozgatni. alt tab lazán mûködik.. minden oké, csak a játék nem megy tovább 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ismerõs szitu, január végén védem a diplomám, jáj

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Kösz, majd jelenkezek, de most nem játszok,mert vizsga idõszak van. Legyek túl rajta aztán, egy csomót gépezek megint.

Sok sikert, és majd jelentkezz - játékszünetében - hogy sikerült-e v. igen ??! 😊

Jó értem. Nem szeretem az ilyen leírásokat, inkább bosszankodok vele, ha nem jön össze.
De most majd rendesen megcsinálom.

Nem olvastad el pontosan. Annyi volt vele, hogy új telepítésû MTW2-re lehetett csak felrakni, mert 1.1-re telepítve elrontotta a játékot.
Ezért aztán mindenhol többször felhívták rá a figyelmet, hogy telepítsük újra a MTW2-õt mielõtt felraknánk az 1.2 patchet.

Jaaaa, baszzus, elnéztem, kösz. Rosszul olvastam.
Viszont az 1.2-est még soha nem tettem fel. Valamit olvastam hogy nem jó, vagy tönkre teszi a játékot, mert lefagy, vagy valami ilyesmi.

De majd kísérletezek vele.

Installation: Using Mod Switcher not save compatibel to 3.2 beta !!!!!!!!!!!!!!!!!1
- Install MTW II
- Install Patch 1.2
· IMPORTANT: Make sure there is no old DLV_ext folder in your Medieval II Total War folder before attempting to install (Uninstall or Delete them !!!!!)
· Not save compatible with DLV3.2 beta or earlier versions
· Your original M2TW files will not be changed, DLV3.2 creates a seperate installation path which includes nearly all changed files: except a necessary new small folder DLV_ext in the standard data path
· Execute file Deus_lo_Vult_3.2_Install.exe and enter the correct path for the installation
Example: C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War
(For Germans change it to: C:\Programme\SEGA\Medieval II Total War !!!!)
· The automatic setup creates a desktop icon, a program icon and an uninstall option
· To start the game doubleclick
on the Deus lo Vult 3.2 desktop icon
or the program icon
or the Launch_DLV_ext.bat in the path C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War (default path...you may have changed this to your custom path during installation)

Ez alapján a dlv 3.2 MÁR az 1.2 patch-t kívánja, nem az 1.1-t

Tudnátok segíteni?
Lehet hogy valamit elrontottam, de föl tettem a Deus lo Vult 3,2-es modot. De mindig kilép. Tölt, és ki lép. Indítás után azonnal.
Pedig föltettem az 1.1-es patch-t is.
Szóval, valamit rosszul csináltam vagy miért lép ki ?

Prince23
Nézz vissza pár oldalt... részletesen le írtam már... de elõttem is biztos vagyok benne, h leírta vki.

Még azt is szeretném megtudni,hogy miképpen lehetne a körök jelzõben dátumot odavarázsolni az helyett ami most van.Perpillanat az éveket számolja sajna😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sziasztok.
Meglehet változtatni azt,hogy 1 évnél kevesebbek legyenek a körök?
köszi

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

matthias92
hotseat modot találtam hozzá azegyik fanszájton

én csak úgy mindenkinek írtam😄
bár multibannemtom lesz e hadjárat...ha lenne az nagyon zsivány lenne😄😄😄😄😄

For the greater good

matthias92
ez az én kérdésemre ment? 😊 eltudnátok mondani hogy hogy is fog menni a játék menete hadjáratban (multi)

Scottt
Mûködik.Van magyar változata is <2magyar megcsinálta.>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

köszia választ idõ közben uj konfigom lett.Kicsit belejövök a gameba, m utoljára a romával kentem, utánna multiban szivesen csatáznék.

For the greater good

matthias92
van egy hotseat mod nevezetû valami, ami lehetõvé teszi azt, hogy multiplayermódban hadjáratot játszhassunk... mûködik, nemtudtok róla valamit?

Szinte bitre ugyanilyen konfigom van, és vígan játszom.. 😊

az enyém jóval gyengébb és majdnem maxon fut. szal igen.

Prince23
Persze

Sziasztok!Lenne egy lama kérdésem de remélem kapok rá választ.Mivel nem vagyok fajin a számítástechnikában gondoltam, hogy ti segíthetnétek.Szóval kérdésem a következõ:
Ezen a konfigurácion futna e a Medieval 2?
cpu-core duo 2140 1,6ghz
1GB memória
320 gb winyó
nvidia 7600 gs 256 mb-videokártya

Válaszotokat köszönöm sziasztok!

For the greater good

mea culpa. mindig tanul az ember ha nem rest. akkor most már ezt is tudom.

aati91: nemtom. (ha nem eredeti akkor nézz neki egy másik tört egzét)

Besz
Nem mintha sokat számítana, csak a teljesség kedvéért: <#vigyor>

Hazajöttem, megnéztem. Tévedtél, mert mégsem véletlenszerû, és nem a Windows határozza meg. Mellesleg ezt a könyvtárnevet egy angol fórumon olvastam elõször, de már látom, hogy megegyezik az itthonival. Vagyis fix, mégpedig ennél a játéknál a ’setup.ini’ fájlban lévõ ’ProductGUID | InstallGuid’ mezõ definiálja. Mindenesetre érdekes téma, majd egyszer jobban utánanézek, ha lesz idõm. De ez már tényleg nem ide tartozik: nem feszítem tovább a húrt, befejeztem.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Sziasztok, van egy kis problémám, mióta felraktam a medieval 2 total war kindoms-ot, azóta a sima medieval 2 total war nem indul el. Nem tudnátok a megoldást?
Besz
Jó, igazad van. Akkor úgy mondom, hogy meg kell nézni, hogy melyik tartozik a játékhoz, és azt kell eltávolítani. Nem vagyok otthon, hogy megnézzem. De gondolom belekukkantva a fájlokba, vagy a könyvtár dátuma alapján, rá lehet jönni, hogy melyik az.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

persze hogy nem szerepel az 5ik lépés. mert az csak a te gépeden létezik ezen a néven. azok az install temp könyvtárak, minden vindows egyedit hoz létre minden installnak. szal nálad ez a neve nála nem.

Besz
Talán próbáld ki ezt:

1. Mentéseidrõl készíts másolatot.
2. Uninstall-d a játékot.
3. Töröld a Sega könyvtárat mindenestül.
4. Tisztítsd meg a regisztrációs adatbázist a játék bejegyzéseitõl (ha maradna valami). Ezzel például.
5. Töröld le (vagy helyezd át, esetleg tömörítsd be) az alábbi könyvtárat (rejtett):
C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{C0698BDA-0D29-40EE-8570-A31106DF9AB1}
6. Indítsd újra a gépet.
7. Telepítsd fel az alapjátékot.
Innentõl kétté válik a dolog:
- Kingdoms nélkül:
8.1. Frissítsd 1.02.001-re a játékot! (ügyelj, hogy a javított patch-t szerezd be!)
9.1. Frissítsd 1.03.000-ra a játékot.
- Ha Kingdoms is kell:
8.2. Telepítsd a kiegészítõt, elvileg majd õ felteszi az 1.2-õt, majd rá az 1.3-at.

Megj.:
- Csak ezek után használj bármiféle tört állományt!
- Egyebet a Sega support-ja sem tud mondani. És ott többek közt az 5. lépés sem szerepel.
- Nincs tesztelve a fenti lépéssorozat. <#vigyor1>

grotesk
na, most más problémám van a patchel: This 1.03.000 cannot be applied to 1.02.000 version

ilyennel találkoztatok már?

boreanaz
Azt szeretném kérdezni, hogy a játék "szereti" a laptopot? Menne rajta a eredeti?

Nekem speciel újra kellett raknom a gámét és a peccselés is csak sorrendben ment - 1.1 -> 1.2 -> 1.3...

Itt fent vannak a Crack-ek!!!

Neuman
Köszi a segítséget!
Az van, hogy elindul a game, de utána sötétség, és nem tölt be.

!!!HALA MADRID!!!

Besz
Én úgy tudom, hogy az 1.3-as javítás semmi érdemit nem ad a játékhoz. Csupán arra jó, hogy kompatibilis legyen a multiplayer mód a kiegészítõvel rendelkezõk és nem rendelkezõk között. Vagy rosszul tudom?

Továbbá azt is olvastam, hogy az 1.3-at 1.2-re kell tenni, nem 1.0-ra. Ellenkezõ esetben hiba keletkezik a telepítés során.

Neuman
A másik kérdés, hogy ha felrakom az 1.2patchet akkor kell crack is, hol találok?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Lehet ez a gond, gondolkodom hogy megveszem az eredetit, érdemes? Neten is akarok játszani.

!!!HALA MADRID!!!

1.3: nemtom mi lehet a baj. nekem felment simán. mondjuk nekem eredeti game van. ha nektek nem akkor lehet az a baj. valahol elõrébb valaki írta hogy peccs elõtt nem árt visszatenni az eredeti exe-t, majd úgy peccselni.

Neuman
Nekem is nem engedi fel telepíteni.

!!!HALA MADRID!!!