Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van nõi utódödm aktív, akkor tudsz vele fogni magadnak friss ropogós férjet. szimplán célozd meg az egyik nem nõs rivális generalt. vagy bejön vagy nem. elõtte esetleg küldd el egy kicsit trécselni mindenfélérõl hogy fejlõdjön a charmja.
aut viam inveniam aut faciam
Nagyon ritkán gyarapszik a család, de nagyon kellenek, mivel a testõrségük a legötásebb egység a játékban.
Ezért én azt szoktam csinálni, ha találok a térképen ellenséget amit könnyû legyõzni (lázadók, vagy nagyon kicsi sereg) tábornok nélkül támadom meg. Ha gyõzöl kapsz egy tábornokot. Így jó sokat be lehet gyûjteni, és kell is szerintem.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Tudtok vmi megoldást?
Te a "kormányzókra"gondolsz.Õket nem lehet képezni csak a vége felé ha jól emlékszek.Egyébként van fennt 2 pipa a mikor rákattintasz a városra ott azokat kikapcsolod és akkor tudsz építeni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kérlek segítsetek!
tehát a kérdésem: hogy lehet a mod-t aktiválni?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
http://ati.amd.com/support/driver.html
Ati kártyád van, nézzd meg ki gyártotta, fel a web-oldalára, driver-t keress, legfrissebbet töltsd le, telepítsd, és reménykedj
Egyébként nem sokat számít, mert a bérgyilkossal mindenképp el kell rétálni érte, és az is eltart egy darabig. Általában mikor elfoglalom Rómát, még nem sok kardinális szokott lenni a nagyvilágban, így nem tart sokáig, mire elfogynak. De ha a közelben lévõ 1-2 kardinálist kinyírom nyilván hamarabb meglesz. Ezután biztos, hogy így fogom csinálni én is.
Így 1-2 körrel hamarabb leszek jó keresztény a kitagadott státusból.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
ATI drivert frissítettél ? (Tudom sablon kérdés, de kezdjük el vhol)
Más valakinek nincs iylen jellegû problémája?
nem nagyon követem a fejleményeket ezért kérdés:
itt van olyan mód mint a rome-nál total realism mod
ami lényegesen több tartományt és várost ad a játékhoz?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
uwu: vannak orgyilkosok hogy meggyorsítsák a választást <#vigyor2>#vigyor2>
The MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS are as follows:
- English version of Microsoft® Windows® 2000/XP
- Celeron 1.5GHz Pentium 4® (1500MHz) or equivalent
AMD® Athlon 64
- 512MB RAM
- DVD-ROM Drive
- 9GB of uncompressed free hard disk space
- 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest
drivers
- 100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest
drivers
- DirectX® 9.0c
- 128MB Hardware Accelerated video card with Shader 1 support
and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c
compatible*. The Nvidia® GeForce 4 Ti 4400 or the
ATI Radeon® 9600 SE is the recommended minimum video card.
- Monitor must be able to display 1024x768 resolution or
above
Az én gépem adatai:
-windows Xp Prof,2002-es verzio,szervízcsomag:2
Intel Celeron CPU 2.60GHz
2,63GHz,512 MB RAM
-videokártya:RADEON 9600 Series AGP (0x4150),Internal DAC(400MHz),25Tehát ezekbõl az adatokbol úgy vélema a gépem megfelel a akövetelményeknek.Fel van rakva a directX 9.0c.A videokártyám pont az amelyiket kiemeli h :ez még jo a játékhoz.talán az a :"128MB Hardware Accelerated video card with Shader 1 support
and the latest drivers." ez nem tudom h mit jelent mert nem rétem.Lehet ebben vana hiba, de utánna írja h a radeon 9600 jo szval nem tudom.
Monitormommal sem lehet baj, mivel 1280x1024ig megtud jeleníteni az emg tudtommal elég sztem.
A térképes részbe be tudok lépni, de ha a csatákat nem automaticon csinálom akkor már képtelen belépni és lefagy.Mi ennek az oka?Tudna e valaki segíteni?
De erre is a katonai elnyomás a megoldás, el kell foglalni Rómát. Ez több szempontból jó megoldás. Ha Rómát kifosztva kb 20-30000 aranyhoz lehet jutni. Másrészt a pápa minden körben visszatér, és vissza akarja foglalni Rómát, ezért minden körben meg lehet ölni a csatatéren. Természetesen soha nem az én kardinálisomat választják meg pápának, de csak addig, amíg van élõ kardinális a világon amelyik nem az enyém. Ha mind kihal, a saját kardinálisom lesz a pápa, egybõl békét ajánl, és megszûnik a kitagadás, sõt a viszony maximálisan jó lesz, ha adok neki pár aranyat. És így már azt támadok meg akit akarok, az sem baj, ha keresztény.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Már kipróbáltam egyet s mást, úgy látom a kettõ kombinációja jön be. Fontoltan haladni, csak lassan építkezni, és néha odapörkölni egy-egy városnak. Sajnos most elszabadultak a rebellisek. Már másodszor támadták meg Londont. Nagyon szívósak, és sokan vannak.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Nem gondoltam, hogy több ilyen descr_strat fájl is van.
Megtaláltam, mindet módosítottam.
Köszi:
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
De az is kihívás, hogy minden csatát meg kel nyezni, a lehetõ legkisebb veszteséggel, és úgy kell mozgatni a seregeket, hogy minden célponthoz a lehetõ leghamarabb odaérjenek. A katonák szétosztása, a seregek optimális összeállítása sem egyszerû feladat ilyenkor.
Én sokat játszok multilayer-ben más játékokkal is, és ott, ha nem a leghatékonyabb stratégiát választod veszteni fogysz. A gépek ellen is úgy játszok, ahogy emberek ellen, a ényeg az elsöprõ gyõzelem. Szerintem minden stratégiai játék lényege az, hogy legyõzdd az ellenfelet. Ha szembe kerülsz egy másik játékossal, csak akkor gyõzhetsz, ha megfelõ stratégiát választva, hibátlanul kivitelezed a tervet.
Szerintem lõbb-utóbb ezt a sorozatot is megcsinálják úgy, hogy a teljes játék multizható legyen, igaz lesznek nehézségek amiatt, hogy a küzdelem 2 szinten is folyik, de biztos vagyok benne, hogy megtalálják a módját, mit kell változtatni, ahhoz, hogy ezt megvalósítsák. Akkor majd, ha egymás elen kell küzdenünk, nem buta AI ellen, majd meglátjátok, hogy nincs más esély.... de ez még legalább 10 év szerintem.
Tudod elõször úgy játszottam, ahogy te. És semmi kihívást nem találtam benne.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
szerintem meg képtelen vagy megérteni , hogy ez nem bénázás.
egyszerûen van aki így szeret játszani. neki ez a kihívás. de ettõl még senki sem béna.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amit el lehet pusztítani azt el is pusztítom, ez a háború lényege. aki töketlenkedik az megszívja, és én nem szeretem magam szivatni.
Így is nehezek néha a csaták (a király serege mindíg gondot jelent), mert ha nagy tempóban haladsz elõre, mindíg túlerõ ellen kell harcolni, de ez befektetés a jövõbe, hogy késõbb könnyû csaták legyenek.
Fentartom, hogy csupa gerendás egységekkel nem nagy ügy lenyomni a gépe amatõr egységeit. Ha igazán jó csatákat akarsz, akkor hagyj egy kis életteret a gépnek fejlõdni.
Abban a körben amikor készaíti a létrát, meg a faltörõt addig kell támadni amíg rámozdul a kapun kirohangáló egységekre. Ha már nem támad rájuk, az azért van mert kevesen maradtak, és ha ostrom van, tutira te fogsz gyõzni. Ha ki akar éheztetni, akkor azalatt az idõ alatt simán fel lehet menteni a várost az ostrom alól, 1-2 kört mindíg kibírnak a védõk.
Anmikor már erõbõl tudsz játszani, akkor már elértéktelenik a játék olyan része, mint pl a diplomácia.
Igen az EU a HoI alapja. Javaslom a kipróbálását. Az EU II-t, vagy a III-at.
Ugye azt módosítottad, amelyikkel játszani akarsz?
(nem hülyének nézlek, csak találkoztam már a dologgal)
Köszönöm.
Ezen már túl vagyok.
Nem történik semmi. Módosítom a fáljt szépen el is menti a változtatást, de ugyanúgy körök maradnak. nincsenek évszámok.
Persze új kampányt kezdek...
(Egyábként a Kingdoms - eddig! - nekem jobban bejön. Tetszik, hogy több régió van, és jobb pénzt hoznak a kereskedõk. 3-4 csillagos merchant hozhat akár 143 pénzt is körönkáént. Csak ez a hülye körökjelzése ne lenne ilyen bonyolultan változtatható...)
Más ötlet van, hogy hogyan tudom Kingdomsban a körök helyett évszámot megjeleníteni?
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
szerintem - a hangsúly a szerintemen - az elején diplomáciai és kereskedelmi harcot kell folytatni. mindenkinek 'eladni' a szövetségedet és a térképedet. minél több a szövetségesed annál erõsebb hatalom vagy. (nézd csak meg a diplomácia oldalon) aztán ha kiépült a gazdaság - az ad segítséget a sereg fenntartásához - akkor jöhet a kard szava. szerintem. én szeretem a kicsit olyan 'szürke eminenciás' stílust. a másik, ha kifosztasz egy várost akkor lerombolod az épületeket amiket neked újra fel kell húznod. az idõ és pénz - sõt! duplán pénz mert mint tudjuk, az idõ pénz - és a fejletlen város nem képes ellátni a védeémi vonal szerepét. én nem nyertem soha 10 kör alatt. én azért játszom mert élvezem a játékot. azt pedig nem tudom megtenni villámmódón. szal zogu, ez is egy út meg az is. szerintem próbáld ki mindkettõt és döntsd el melyik teccik. aztán jácc azzal. mindenkinek tudom javasolni a deus lo vult modot. nah ott nem tudsz a roham technikával menni mert egy kicsit reálisabb mint a total war. ami még mindig az über reális stratégia szerintem. szal eccerûen imádom félre ne értsetek. a rossz hír a roham taktikásoknak, hogy ez a mod annyira bejött a fejlesztõknek, hogy ebbõl vesznek át a az empire: total warba is. nah, 'röviden' ennyi. és mégegyszer de gustibus non est disputandum.