Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha észreveszem, nem írok olyan hosszan !! <#idiota>#idiota>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Város esetén:
Large city + militia drill square + armoury
Vár esetén:
Citadel + militia drill square + armoury
Mindezt bármely város építési ablakában - "open construction window..." alul balra található "Show building browser" menû alatt láthatod.
<#nyes>#nyes>
(megnézem)
a manage all cities azt jelenti, h. "minden városod menedzselheted", ergó nem kell governor-nak (helytartó) ülni a városban, h. építkezést, kiképzést tudj indítani, adót tudj változtatni.
Ez az "összes ember" akármi pedig ... kiképzendõ egységek lehetnek.
Ehhez fejlesztett városok, várak, megfelelõ guildok kellenek.
Ha meg újat kezdtél utána, akkor mennie kell. Vagy mi is a bajod?
(Egy kör egy év, nem egy nap, de pszit !)
<#ejnye1>#ejnye1>
De mikor a magyarokkal mentem akkor is kilyelõltem ezt a mangane all cityest de az 1530-as években sem kaptam meg az összes embert, és ez eléggé lehangoló 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Így nem lehet megverni. Szétverek két majdnem fullos hadsereget 300 fõs sajtá veszteséggel, aztán rá 3 körrel jön az új hadserege és emelett még keresztes hadjáratot is folyatat. Anyád...
Hát asszem én lehet, hogy befejezem a próbálkozást, mert talán okos AI-t kéne írni és nem csalót. Vagy ma ez a divat?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ennek mi sz oka?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont egy-két dolog azért durva továbbra is. A velencei király valamiért TELJESEN egyedül csámborgott a földemen. Nosza üssük le, gonoltam én kis naív. Neki volt 61 lovasa asszem, nekem is ennyi volt a királyom csapatában, de még vittem három fullos spearment. 4 különbözõ oldalról támadtam meg, de így is csak a felét tudtam leverni a csapatnak és meglépett. Nekem 60 emberem veszett oda. Nonszensz szerintem..
Az is fura, hogy az XP itt alig tápolja be az egységet, 1 szint csak egy tulajdonsáot növel egy ponttal, nekem legalábbis így tûnik. RTW-ben egy 7-8-dik szintû egység azért már elég masszív volt, itt meg alig érezni a különbséget, talán csak morálban jobbak.
Na újrakezdtem és egy kicsit már tûrhetõbb a dolog. A lengyelekkel találkoztam elõször rögtön adtam nekik rendszeres ajándékot. A viszony hogyhogynem javult, és már a szövetségeseim, de azért nem szállnak szembe a velencei agresszorokkal. AJÁNDÁKBA akartam adni a military access-t, de még úgy sem fogadta el. Bizánciakkal is szövetséges vagyok Õ jött, hogy ugyan már itt a kis csinosz hercegnõ vegye már el dicsõ lovagom és akkor legyen egybõl szövetség és még kért egy kis ajándékot is. Én hozzácsaptam és lészen szövetség. FElé még nem ért el a diplomatám, de gyanítom, hogy õ sem fog beszállni...
Egy veleencei sereget már szétcsaptam a második folyamatban. Kivégzek mindenkit, nincs kegyelem.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A legszebb amikor 3-4 fullos ser3eggel körbeveszi az egyetlen sergedet és utána mindet megfuttatod meg persze bedarálod a menekülõket😊 (túlélõt nem hagyunk😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Játszok, a 40. körnél jártam és volt 100.000 aranyam (egyiptommal voltam). Egyszer csak azon veszem észre magam, hogy fogyik a pénzem!!!!! -40.000-ig meg sem ált 😞 Pedíg nem vettem semmit. Sem embert sem épületet. Tudja ennek valaki az okát?
Buda elesett, de én meg egy körrel késõbb bevettem Bécset. 24 ezer aranyat fosztottam, de elment a kedvem a hosszú visszaút agóniájától.
Valami nevetséges, ahogy a gép játszik. Bõsz keresztények ölik egymást, az arabok meg már kb. a 7-dik siekeres Dzsihádot vezetik keresztény államok ellek...
Ennél az RTW sokkal kiegyensúlyozottabb volt.
bár van olyan búg, hogy egyszerûen családtagot termel, pl egy távol esõ területen volt kisebb sereggel, megöltem a tagot, de a következõ körben nem csak egy kapitány maradt, hanem kipótolta egy családtaggal...
sokszor elõfordult és elég idegesítõ...
Meg.. annyi mindenre kell figyelni, h. nincs idõm ezzel foglalkozni.
Ha megtámad, leverem 3-4-szer és elkotródik, esetleg visszatámadok.
Ha meg nekem van arra dolgom, akkor meg jól nekimegyek <#ravasz1>#ravasz1>
Én a csatákra, kereskedésre, bérgyilkosok, kémek foglalkoztatására helyezem a hangsújt, talán pont azért mert a diplomácia ennyire kiforratlan.
Kapom a jelentéseket, h. rossz a viszonyom ezzel is ezzel, megnézem, ha fenyegetést jelent, akkor odavonok némi embert, ha nem, akkor hagyom a fenébe. Röviden <#zavart1>#zavart1>
Volt el meleg pillanat, 2-es ostromolták BUDAPESTET (bazz, ekkora történelmi tévedést...), de az erõsítésként érkezett sereggel begyaktam.
Azért kellett centizni.
Elképesztõ, hogy az AI soha nem akar békét kötni. Meguntam a dolgot, ezután kivégzek mindenkit aki csak rámtámad. Ha elfogalom egy városát kiirtok mindemkit és lelépek, ha vegye vissza a szar várát. Azátn újra eljátszom ezt. Elfogyott a türelmem. Az AI szeintem csal, mint állat.
2, Rá kell küldened egy diplomatát az adott nép bármelyik seregére v. diplomatájára, és megadni azt, h. takarodsz, v. megtámadlak - ezt most hirtelen nem tudom, h. van angolul - erre általában elkotródik.
Nála ez automatikus, ezért kapod azonnal az üzenetet, h. húzz a fenébe innen!
Ha nem így van, üssetek, tiporjatok a sárba <#zavart2>#zavart2>, mert nem vagyok biztos a dolgomban
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Eszméleteln, hogy 1.3-a patch után is milyen hibák maradnak benne.