Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tele van selejtes dolgokkal az AI részérõl, amitõl agybajt kapok😊
Ettõl függetlenül azért kenegetek vele, bár a Kingdomsot még nem próbáltam.
Bízom abban, hogy a fejlesztõk orvosolják a következõ részre a hibákat, különben nagy bukkancs lesz az új rész.
For the greater good
Azért szeretem a lovadíjászokat, mert azokat nem kell védeni, ugyanis elfutnak, ráadásul futás közven tudnak lõni.
Szerintem az összes gyalogos gagyi, csak azért kell néha gyalog harcolni, mert a ló nem tud felmászni a falon, és nem tudja betörni a kaput.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem nem, és hidd el neked is mindegy lenne hányan vannak körülötted, ha a csatéban ott lennél, és a haverodat felnyársalja egy lándsza, egy másikat eltapos egy ló, a harmadiknak, meg levágják a fejét, mindeszt ugyanabban a pillanatban , mikor becsapódik a nehézlobas roham.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nem vettem észre, hogy a saját csapatok elhelyezkedése hatna a morálra, és fogalmam sincs mibõl derülhetne ez ki.
Van egy olyan tippem, hogy a készítõk nem vették figyelembe, hogy szerinted mikor kell félni a csatában.
Egyébként én sem játszok vele sokat, bár sokszor elõveszem. Általában lenyomok 1 vagy 2 csatát, aztán félrerakom. Nekem egy játék hónapokig is eltarthat.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
AZ új verziót nem fogom kipróbálni, max a nagyon távoli jövõben, ha eredetiben megveszem, de eddig is csak egy játékkal toltam igazán a Falconnal, és még arra sincs nagyon idõm, mert fejlesztem és tesztelem a játék helyett.
A lánzsás egységek védekezése vhogy így néz ki :
- attackot beszopják: pl lovascsapat attackban leszed 150 lándzsásból 20-25-t MAX 5 MÁSODPERC ALATT.
- Utána úm. rendezõdnek, közelharc alakul ki. NA EZÉRT KELL KIHOZNI A LOVASOKAT AZ 5 MP UTÁN MINDENKÉPP.
ezt rotációban lehet csinálni, a legtáposabb lándzsás egység sem bír ki 4-5 rohamnál többet.
Ha nem hal meg az ellenség csak úgy, és egy kicsit taktikázni is kell vele akkor már nem is akarsz játszani?
Egyébként mindkét hozzászólásodban van igazság, csak más mint gondolnád.
Gyenge sereget elverni nem nehéz, tényleg elég a testõrség rohama. Komolyabb sereget is könnyû legyõzni, csak ahhoz meg kell tanulni játszani a játékkal.
Nem mindegy hogy érkezel meg, milyen a terep, milyen a morál, stb.
Elég gyorsan a nyakadon lesz az egész sereg, ezért nagyon gyorsanak kell lenned. Nem kell sok lándzsás, elég 3-4 csapat, azok elállják az utat, és nem áramlik rá a tömeg az íjászokra. Nehézgyalogsággal be kell segíteni a lándzsásoknak ahol szükséges.
Ha a tábornok lõtávolon belülre kerül az összes íjásszal õt kell lõni.
Nem árt 5-6, vagy több íjász egy seregbe, ha nincs lovasíjász.
A kedvencem mikor lovassággal oldalról kezdve megrohamozgatom õket, és egy bõl visszavonulok, de hátrafelé, úgy hogy be legyenek kerítve. Ilyenkor elkezdenek kergetni a lovasok, de ha van lovasíjászod le lehet õket nyilazni. Ha van 10-12 lovasíjászod, és nam hagyod, hogy vaktába lövöldözzenek, mikor egyszerre lõnek 1 lövés egy csapat ló. Elõbb utóbb a tábornok is sorra kerül, de azt nem olyan könnyû lelõni, viszont ha már csak 5-6 lova van, akkor el lehet kapni.
Lehet vissza kell rázódnom a dolgokba még. 1000 vs 1600-as csatákat vállaltam be. Szokásos spearmenek az üllõ, Lovaság a kalapács módszer.
Egyszerûen nem tudom megtörni azokat a rohadt militia spearmeneket. 150-bõl vannak 50-en és megfutamítják a saját spearmenjeimet miközben kaszabolja õket a lovasság hátulról.
És a Rout nem terjed olyan gyorsan mint korábban.
A legjobb, ha a lovas seregbe legalább 4 családtag is harcol, így elég nehéz veszteni.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Így nem lehet lejátszani, marad az auto-opció.Úgy szoktam hogy ilyenkor lehetõleg annyi túlerõt gyûjtök össze, hogy biztosan engem hozzon ki gyõztesen
de ez sokszor macerás.
Tegnap, a spanyolokkal, volt egy csatám a mórok ellen. Jihad-ot hirdettek elenem.
Azt hittem nehezelbb lesz õket leverni.
Amikor nekik már 60%-os veszteségük volt, nekem 0%.
A végre is alig 5% lett a veszteségem, neki meg teljes pusztulás.
De ha automatán játszom le a csatát, én vesztek...hülye gép.
Szeretem, jó nagyon, élvezem, de az auto-módban játszom le a csatákat, nagyon idegesít.
Ostromolták egy városomat, az ostromlók csak sz@r paraszti hadak voltak. Nekem a legerõsebb veterán lovagjaim. Igaz, a támadók egy kicsivel többen voltak.
Mivel ostromnál nagyon szaggat a gépem: le játszom automatán.3:1 volt az arány a javamra!
és a gép kihozta hogy vesztettem, oda a teljes seregem!!!!!!!
A jó csaló ....k*rva mindenségit! Komolyan, ilyen hülyeséget minek tettek bele?! Hát észszerû hogy mondjuk 600 paraszt ki írt 500 elit lovagot?!
v.:
1, hamar berúgok, mint szamárka v.
2, felrakom a Deus Lo Vult 5.2-t, és nem alszom egy hjunyásnyit sem ..
Ismerve magam, az 1. a valószínûbb !
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#pias>#pias>
Mert én miután felraktam a kingdomsot, letöltöttem hozzá egy retrofit mod nevû modot és így grand campaign-et is tudok játszani úgy hogy a kingdomsos újítások is benne vannak. És ott nálam már nem annyira idióta az MI. A szövetségeknek már valamivel több értelmük van mint az 1.2 es verzióba volt.
Szval ajánlom mindenkinek bátran hogy tegye fel a Kingdomsot, majd pedig rá ezt a retrofit mod-ot.
Ide nekem az oroszlánt is belekezdtem Plantagenet Henrikkel franciahon elfoglalásába, de már az elsõ rohadt rebel sereg úgy kipicsázott hogy rossz volt nézni😊 Úgyhogy holnap kezdem elõlrõl😊 (csak egy kört nyomtam le, de sikeresenelkéstem ennek folyományaként melóból)
közben lekaptam az 5.2-t tegnap, ma este vizsga után felpattintom, és kipróbálom 😊
errõl ennyit. (igen megint vannak ékezeteim!)
medybhbksdv: ha visszaolvasol, akkor látod szinte mindenkinek vannak gondjai a .net-tel. nekem is de egy szimpla 'continue' után továbbmegy.
deus lo vult 5.2: nekem a legnagyobb bajom vele az hogy szinte minden egység az angol koronáért tesz mindent... szóban. (nem az igazi még a hangfájl része a mókának <#buck>#buck> )
aut viam inveniam aut faciam
Másrészt akkor szerinted crecy-nél (asszem ott) mit használtak a franciák az angolok ellen?
de ha mindaz igaz róla amit Itt a feature listában írnak róla akkor megcsókolom a készítok kezit meg lábát😊
Ezután már csak egy olyan reális csapatviszonyokat kreálo mod kéne mint az RTR volt és eljönne a középkoros Total war kánaán😊
Kár hogy még csak most jön ki majd a 7.0-ás RTR mod.
Engem most meggyõztek, h. a Kingdoms Grand Campaign-t próbáljam ki... Épp ezen vagyok <#ravasz1>#ravasz1><#email>#email>
1.2 patch nekem is rossz a .net miatt.
Játékom eredeti. Uninstallálnám... De kiírja, hogy elõször uninstalláljam a patch-t. Na azt hogyan lehet? Official siteról töltöttem.
Elõre is köszönöm