11765
-
bgabor #11365 Ha már amerikába is eljutottál, sok pénzed lehet. Miért nem adományozol egy keveset a pápai államnak? Ahogy a valóságban is, a bőkezű pénzadományoktól gyorsan javul az ember renoméja a katolikus egyháznál. -
Atesz91 #11364 Kérdésekre a válasz:
1. SS-re nekem sincs magyarosításom, de én az alapot magyarosítottam ezután tettem fel a modot kb 40-60 arányban magyar volt.
2. Alt+Ctrl+Del, win7-nél kicsit kattintgatós de xpn gyorsabb, és nem fagy meg a game, bár ha jól emlékszem a térkép elromlik. -
avsk #11363 nem kell sok idő,csak kb. fél óránként lépnék ki max. 3 percre. -
kisokka #11362 Alt+Tab, bírja a játék, de nem sokáig, 5-10 perc után megfagyott nálam. -
avsk #11361 Háát magyarositást az SS-el kapcsolatban énis kerestem-mert tényleg nagy szügség lenne rá,főleg az új bejelentet kőr eleji hadi parancsok miatt-,de sajna nem sokra jutottam.
Másik kérdés.Nemtud valaki olyan megoldást,hogy hogyan lehet az asztalra kilépni játék közben?Mert a windows gombra nem reagál,és semmi kedvem nincs állandóan kilépni az egész játékból,ilyen-olyan ügyek miatt. -
vaskezulevi #11360 hello a stainless steel hez van magyarositas nem talalom sehol -
vaskezulevi #11359 hello -
Mediolanum #11358 Én dánokkal toltam, olyan 1260 fele járok,amikor beütött a krach. Kb 1 kör/ 1 kilépés. Frusztráló, főleg, h mire a sok lépés lemegy, és peresze, h a végén lép ki állandóan. Úgyh kezdtem mellé egy angolt - itt már tapasztaltabb vagyok, és eléggé élvezem. Egész sziget a miénk, egyenlőre Caent támadja mindenki, úgyh azt védem, ill. igyekszem fejleszteni gazdaságilag a szigetországot, h úgy kezdhessek neki a hódításnak, h minden körben akad jó adag zsé. -
kisokka #11357 Én meg éppen amcsiföldön voltam a főnökkel hódítgatni az aztékokat, erre küldte a behívót a pápa, különben kidobnak a klubból. Hát már csak azért sem mentem vissza vele, mert kb az út felénél vissza is fordulhatok. Így felfogadtam 8 benszülöttbrigádot és maradtam ahol vagyok, egy másik csapattal meg elfoglaltam Konsantinápolyt, hogy azért ne olyan sok dezertáljon...Ilyenkor persze a pápa visszavonja a keresztest. -
Atesz91 #11356 Fellázadnak, ha nem a cél város felé mennek, nekem azután lázadtak fel, hogy a király meghalt az út során egy csatában.
-
#11355 Köszönöm, de szerencsére már észhez tért a fejlesztők saját oldala. -
avsk #11354 Már egy jóidelye mediaval-zok de még csak most láttam élősszőr.hogy keresztes seregek is fellázadhatnak: D.Eddig azt hittem ugyanúgy tiltott mintha hajón mennénk. -
avsk #11353 Szerintem az utobbi -
#11352 A magyar modot a totalwar.hu oldalon keresd! -
#11351 Negatív mindkettőn, mintha a föld nyelte volna el. -
Atesz91 #11350 Total War Online-on nézted vagy a TWCenteren? -
#11349 A magyar mod v2.0 letöltéséhez tud valaki elérhetőséget. A saját oldala nem műkszik sajnos. -
Atesz91 #11348 Hali!
Kezdtem egy hadjáratot a Lengyel Királysággal, Litvániát 15-21 kör alatt legyőztem, már volt keresztes hadjáratom is, és Litvániát hűbérkirálysággá tettem, a győzelmi feltételekhez ez is jó, vagy a győzelemhez szükséges népek leigázása azt jelenti, hogy minden területet el kell foglalni? -
maddog74 #11347 Töltsd vissza az utolsó állást(autosave el sem vesztesz semmit)addig amíg tovább nem enged.Nekem ez jött be. -
Rátesel #11346 Sziasztok!
Nekem is olyan problémám támadt hogy vmi MEGHATÁROZHATATLAN HIBÁT talált a játék közben. Mit tudok tehát tenni? Köszi előre is. -
avsk #11345 Hali
Az lenne a kérdésem,hogy az ilyen szenny (squalor) csökkentő kísérőket és képességeket,hogy lehet minél előbb megszerezni.Ha úgy tartjuk bent a hadvezért,mikor felépül az adott épület,vagy több körig kell bent tartani és szerencse kérdése?
A másik,hogy perpill most a Medieval 2 SS 6.4 moddal játszom , azon belül is a IV-es Gryph-el(ami leginkább a középkorba beleillő uralkodás seregvezetés,stb. élethűségével foglalkozik).Namármost a IV-e gryph-nél minden kőrben rengeteg utasítást kapunk a tanácstól és a királytól egyaránt.A kérdésem az lenne,hogy az SS 6.4 le van már fordítva,vagy le lessz? -
Aloe Vera #11344 Sziasztok!
Bocsi ha olyat kérdezek ami már le van irva 15 ször de lusta voltam lapozni, ha a havernak és nekem is megvan eredetiben a játék hogyan tudok vele interneten játszani.
Mármint a havert ki tudom e valahogy választani? vagy keresni -
drakulalugosi #11343 Hello! Nekem a játék lemezén lévő directx újratelepítése megoldotta ezt a problémát. -
kisokka #11342 Akkor passz.Esetleg próbáld meg úgy, hogy kiviszed onnan a hadvezéred(vagy kipipálod az automatikus irányítást) és Növekedési irányvonalat állítasz be.
Angolokkal nekem is megvolt Thesszaloniké és most visszatöltve megnéztem, hogy 33ezres lakosság mellett 60% a nyugtalanság, de 0.5%-os a népességnövekedés(ezt így Növ. irányvonallal, nálam a vallás a gond, mert folyamatosan irtanom kell az ortodox papokat).Nem mindig jön be ez se, mert nagyobb városoknál már szinte észrevehetetlen. -
avsk #11341 háát perpill most keresztényekkel nyomom és Thessalonikea-ban 95% fölött van a katolikus hit.Így azzal nincs problémám.Maga a város már kb. 15-20 kőr óta az enyém így sima nyugtalanság se lehet a probléma.Ezért nemértem,ha minden a legnagyobb rendben,akkor miért nem nő? -
kisokka #11340 Azt még nem említetted melyik néppel vagy, ha jól hiszem Thessalonice-ben ortodox a vallás.Ha valamelyik európai néppel vagy, akkor ez azt jelenti, hogy katolikus vallást kell erőltetni, másképpen vallási nyugtalanság van.Nálam inkább ez, mint a szenny okozta a stagnálást.
Ilyenkor ahol csak láttam ortodox papot, azt inkább leorgyilkoltam és könnyebben lett katolikus a nép.Eretnekkel ugye más a helyzet, mert ha van egy jobb papod, azt elégeti máglyán(hacsak nem fordítva sül el a dolog és a papod is eretnekké válik).
Szerintem nézd meg azt inkább hogyan áll a mérleg a vallásoknál.Ezt ugyanabban a nézetben találod, ahol a szenny, csak a negyedik blokk és abból is az alsó sor.Egyel lejjebb az általános nyugtalanságokat találod. -
avsk #11339 Hali
Lenne egy olyan kérdésem a Medieval 2-vel kapcsolatban,hogy ha egy igen jó hadvezéremmel bent vagyok egy vár/városban (az igen jó képpeségek alatt a -
squalort értem),hogy nem érem el soha a citadel/huge city szintett?Mert amikor már lassan kezdeném elérni a népességnövekedés plussz helyet a stagnálási szintre ugrik.Ha pedig meghal vagy kimegyek azzal a hadvezérel ,akkor meg minuszba begy a népesség a tartományban.
Egy példa:most Váradban 21000 körüli a népességszintem de befordult a növekedés a stagnálásra,pedig a bent lévő hadvezéremnek összesen -5 squalor-ja(szennye) van.
A városokban az adószintet mindig low-on tartom (sajna a várakban állandó a normál), de ez se segit.
Jelenleg 1320 környékén tartok és már lessan 5 tartományomban áll meg a népességnövekedés,akármit is teszek.A legrosszabb helyzetben Thessalonice van ami még mindig kisváros szinten van és nem nő semmit a lakosság.Ezzel a szánalmas szintel ilyen kórban/időszakban már szinte egyedül vagyok (kivéve a Arany hordát,mert ő meg pénzhiány miat képtelen épiteni),pedig elsödlegesen MINDIG azokat az épitményeket fejlesztem amelyik ad is a lakosság gyarapodására.
Ha esetleg ez valami bug lehet,akkor figyelmesztesetek engem rá,mert lehet akkor kódot alkalmazok.Ha nem bug akkor nemtudom mitévő legyek,mert az képtelenség,hogy olyan hadvezérel ami 100 évente egyszer jön elő ilyen jó képességekel ne lehessen normálisan max.-ra felfejlödni. -
kisokka #11338 Ezek olyan dolgok, amiket én nem neveznék hibának.
Pl a lovasság mégse tudja büntetlenül végigrohamozni az egész térképet, fáradjon el az is, mint a gyalogság, ezért tűnhet neked úgy, hogy megállnak egymás előtt(ha megfelelő időben van kiadva nekik, hogy rohamozzanak, akkor tarolni fognak úgyis)...
A megfutamodás meg egy szintén létező dolog, ezért is van némely egységeknek nagyobb fenyegetettsége(rosszul fejezem ki magam, de ijesztőbb némelyik). -
maddog74 #11337 Nekem a kedvenc játékom lenne,imádom az összes total wart de talán ezt a legjobban.Amiért lenne az pedig az mert ha beleolvasgatsz különböző fórumokba láthatod hogy a játék egy hibaüzenet után teljesen véletlenszerűen kilépeget és senki nem tudja az okát.(megjegyzem nem mindenkinél)Nekem például ez miatt még egyszer sem sikerült végigjátszanom... -
maddog74 #11336 Csak mert azt olvastam az ati kártyával nem fér össze de ezek szerint mégse. -
CyrSyS #11335 Sziasztok!
Sosem játszottam még egyetlen egy Total war sorozatbeli játékkal. Viszont az egyes részekről már olvastam. Legtöbben a MTW 2-t ajánlják mert ahhoz sok cucc van és nagyon jó az AI-ja. Ez igaz?
Továbbá valójában 2 ok miatt nem telepítettem fel még az MTW2-t. Az egyik hogy nem 1 videón láttam azt a számomra nem tetszetős jelenetet, mikor rohan a lóvas katona a készültségben álló gyalogos katona felé, majd mikor odaér szépen lelassít, majd megáll, nézik egymást 2-3 mp-ig majd elkezdik egymást püfölni. Ha ez megoldható akkor 1 hiba számomra javítja.
A másik ami nem tetszik, és lehet hogy megoldható, az pediglen, hogy ha egy formáció felbomlik és marad benne mondjuk 10 katona, akkor az a 10 katona miért fut el? Egyszerűen irányíthatatlanná vállnak és elrohannak a csataszíntérről.
Amennyiben ezek megoldhatóak és igaz hogy jó ezzel a játékkal játszani, akkor uccu neki!
Előre is köszönöm! -
kisokka #11334 NVidia Geforce 9800 GT 1GB -
maddog74 #11333 kisokka milyen videokártyád van? -
kisokka #11332 Apacsokkal elég sokáig vittem, bár nem végig, így lehet engem is ki fog dobálni egy idő után... -
maddog74 #11331 De valahol azt írták jó az eredetihez is.Egyébként Te vagy az első akitől azt hallom hogy nem volt baja az amerikai kampánnyal.Nekem meg a Rome nem lépett ki.
Véletlenszerű,de akármit(több régit is próbáltam) töltök vissza és akármit lépek nem enged tovább a 157-nél.Ezért írtam hogy így játszhatatlan.
A twonline.hun volt aki azt írta hogy ötször végigjátszotta és nem volt gondja vele.Ezért is idegesít nagyon.
-
kisokka #11330 "Hotfix az Amerikai és a Brit kampány hibájának javítására", nekem egyikkel sem volt bajom eddig.
Véletlenszerű az tény, és szerintem ezért sem létezik hozzá normális hotfix. -
maddog74 #11329 Teljesen véletlenszerűen lépked ki egyébként.Találtam egy 145.kör utáni mentést visszatöltöttem és itt már a 150.után kilépett,pedig először simán továbbment.Nem lenne gond de sajnos a 157.után sehogy nem megy bármit bárhányszor töltök. -
maddog74 #11328 Na ez lehet nem megy.Próbáld twonline.hu.Rámész a fórumra és az alja felé lesz egy olyan topic hogy two archivum.Azon belül pedig egy ilyen:" A Medieval 2: Total War egy meghatározatlan hibát talált...".Itt olvashatsz róla és van link is. -
maddog74 #11327 http://www.cdprojekt.hu/termektamogatas ... hic-4.html -
kisokka #11326 Ez a "frissítsd a drivereket" szöveg mindenhol egy és ugyanazt jelent: gőzük sincs mi van. De a hotfixre kíváncsi lennék.