Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Most perpill nálam az egész lengyel állam beszürkült, pedig még volt náluk hadvezér,csak gondolom nem abba a családba születtek,nem abba a dinasztiában voltak.
úgylátszik ez a mód orvosolja? 😮
picsába, akkor simán miért nincs, mikor unlockolom?
namind1, lehet meglesem, kösz.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
#11302: ok.
ja, jó elképzelés, jó rendszer, amit kitaláltál, de azzal azt hiszem mindenki tisztában van, hogy már senki nem fog semmit csinálni a medieval 2 total warral, se a kingdomsszal, mert már lejárt lemez. úgy értem, hogy a készítõk nem adnak ki hozzá egy javítást, patchet, satöbbit, amiben esetleg ezt orvosolnák.
sztem nem foglalkoznak vele.
de én egyébként rögtön elvárnám szövetségesemtõl, hogy segítsen mindig.
Amúgy a szövetségi rendszerrel én se vagyok teljes mértékben megelégedve.Szerintem úgy megtudnák normálisan csinálni,hogy:Ha egy szövetségesünknek valami pozitív dolgot csinálunk (pl.támadjuk az ellenségeit,egy csatában harcolunk vele,pénzt adunk neki esetleg tartományt,stb.)akkor nagyságrendileg a gép kiszámláz egy bizonyos mennyiségû pontot nekünk (attól függ milyen kedvezményt adtunk neki).Ezekbõl a pontokból "vásárolhatunk,, valamit a szövetségeseinktõl,mint pl. amit lentebb említettel,segélykérést.Ez nekem csak egy elképzelés de szerintem nem lenne rossz és még nem is lenne bonyolult a megvalósítása.
csak én nem annyira akarom felpakolni, mert lehet a magyar nyelvbe bepiszkál, sõt biztos.
bár nem nekem írtad, de én is gondolkodtam, hogy lehet felrakok késõbb egy módot... még eldöntöm.
nekem alap a játék és a kiegészítõ, tehát nincs mód, de a szövetségeseim gyakorlatilag szarnak rám.
örülnek nekem, én is õk, minden ok, aztán amíg nem támadom õket, vagy szövetségeseiket és leginkább nyugton ülök, akkor mindenki boldog.
amikor én kérek szívességet, hogy segítsenek támadni.... soha! hogy merészelsz ilyet kérni tõlünk? csak azért, mert a te néped hadat visel ezzel a néppel, nekünk nem áll szándékunkban segíteni.
😄DDD... már kívülrõl fújom a diplomáciai szövegeket, najónem, de erre a szövegre emlékszem 😄.
és hiába adok nekik sok pénzt, nem mozdulnak.
szóval ez itt szarul van megcsinálva.
Én az SS (Stainless Steel) módot innen töltöttem le.Legalábbis a 6.0-át majd a 6.3-at.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=341997
A 6.4-et meg innen töltöttem le.Bár az SS 6.4-hez mindenkép kell a 6.3 ,anélkül nemtudod telepiteni.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=417435
Jah és a Timuridák a Mongolokat megtámadják?
Jah és a Timuridák mikor lendülnek támadásba? Már a 170. körben járok európa fele és észak afrika az enyém( Afrika egyiptomig, EU. pedig Bécs vonaláig. Rajtam kívül európában csak a magyarok vannak( akik tökéletesen megvannak a mongolokkal, és 3 Lengyel tartomány, amit nemgyõzök támogatni, hogy minnél kevésbé legyek határos a mongolokkal. Európa többi része a mongoloké. A közelkeleten õpedig szétküldtem pár kémet, és találtam 9 Timurid hadsereget, de csak ott álnak bagdad fölött picivel.
Amúgy a mongolok legyõzésére van vmi tippetek? Franciákkal nyomulok.
nemtom mi lehet rá a megoldás, hogy teljesen magyar legyen, gondolom le kéne fordítanod a modot 😄.
egyébként ez is igen érdekes. mert amikor behatoltál egyiptomba, vagy éppen egyiptomiakkal, esetleg törökökkel vagy és tied minden, akkor nem mindig jelennek meg ott, LOL.
aztán 120dik kör körül jönnek a timuridák, v elõbb, v késõbb, nemtom. tehát van idõ, de oké.
örülök, aztán hajrá nektek a játékban, én unom kicsit, de lehet elkezdem velencével 😄.
gyalogságuk tök jó.
Na mindegy, most már jobban ismerem a játékot, majd egyszer talán megint nekifogok a magyarokkal.
pestis járványra nincs ötletem, lehet, mert a magyarok pl fejletlenebbek, aztán nehezebben oldják meg a pestist.
bár ez valószínûleg hülyeség, bocs, csak egy tipp volt.
Egyébként érdekes, hogy míg az angolokkal a pestisjárvány pár kör alatt lezajlott, a magyarokkal nem akart megszûnni 10-15 múlva sem és folyamatosan haltak ki a kormányzóim is.
Hát nekem ez nehéz volt.
de megvehetnéd, én is így tettem.
pár ezerért meglehet venni a goldot, ami tartalmazza az alapot, plusz a kiegészítõt.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
ráadásul a területei is sokkal nagyobb számban vannak mint a magyaroké.
Feltöltöttem az SS 6.4-et és minden normálisan ment egészen addig mig el nem akartam inditani a játékot.Bejön a nagy kép a (a kép fölött a 6.4 szám) pár másodperc gondolkodás után kidob az asztalra.És ezt csinálja mindig ha el akarom inditani.Tudja valaki rá a megoldást pls?
használd azt, amit a másik mondott, hátha sikerül.
hajrá.
Milánóban annyi a squalor, hogy 2 hadvezér + 18 egység és fullos templom mellet is 80% a boldogság.
Mit tudok tenni ellene? idõvel elmúlik?
Akkora helyõrségeket kell fenntartanom miatta, hogy nemtudok terjeszkedni, nincs pénzem több katonára.
besértõdni 😛 😄.
ja, hát aki tud az tud, én is ismerem vmelyest a géjmet és akinek tudok, segítek... ha van kedvem 😄.
Nyugat felé kellett volna mennem, ehelyett befoglaltam az egész keletet, erre elõbb a mongolok csesztek ki velem, majd a timuridák.Készülj fel rájuk keményen <#wave>#wave>
engem csak belépéskor dob ki, mikor xfire-re akarok belépni.
nekem EZ KIVÉTELESEN eredeti. meg a kiegészítõ is.
és semmi bajom vele 😄.
úgy tûnik xfire is jó lett most.
aláírásod miatt kérdeztem meg.
bár most megint jó.
ha akarod, felveszlek xfire-re.
adjál nekik.
de azért a mongolok és timuridák majd idõvel tényleg gondot jelenthetnek.
merre voltál eddig?
vagy besértõdtél, mert nem vettelek fel msnre? 😄 nem volt kedvem, bocs.