11765
-
maddog74 #11325 monitorkártya
-
maddog74 #11324 De létezik olvastam és az előbb felhívtam a cd project "technikai támogatási osztályát"ott is ezzel kezdték meg hogy frissítsem a monitor drivereket. -
kisokka #11323 Szerintem olyan nem létezikHa megtalálnád, linkeld be ide is, mert nem bánnám, ha lenne. Addig is visszatöltök 2-3 körrel korábbra, ha ilyenbe futok bele -
maddog74 #11322 Igen 1.03 valahol olvastam hogy erre a problémára le kell tölteni egy hotfixet és orvosolja de most meg nem találom a linket. -
kisokka #11321 Azért azt nem mondanám, hogy játszhatatlan, csak úgy néz ki ez a velejáró szopacs a Total War-oknak -
kisokka #11320 Akkor tölts vissza egy azelőtti mentést. Sajna ez csak így fog működni, nekem is összejött RTW-ban egy idő után, pedig már ott voltam, hogy törlöm az egészet.Lehet valami olyasmi történik közben, amit nem kalkulál a játék. Pl egy várost elfoglalsz, ahová diplomatát küldene, csak más frakcióhoz még és közben a tiéd lett(hozzáteszem, ilyet láttam már vagy ezret, de lehet az egyiket már nem tudja kezelni és összeomlik). Szerintem a hardvare gond kilőve, mivel teljesen más konfigokkal és különböző verziós játékokkal is ugyanúgy megcsinálja előbb-utóbb.
MTW2-ben még mázlista voltam, mert egyszer ugyan kidobott, de visszatöltöttem ugyanazt és nem szőrözött többet(még).
Egyébként nekem is magyar gold van, 1.03 gondolom ez van nálad is. -
maddog74 #11319 Olvastam azt is hogy mivel van akinek kilép,van akinek nem lehet hardvare gond(monitorkártya,directx)is. -
maddog74 #11318 Hali!Köszi a választ,sok fórumot elolvastam és rengetegen panaszkodnak erre.Természetesen nekem is van saját állásom ahogy írtam is a 155.kör után és próbáltam mást csinálni mert amíg idáig eljutottam vagy 10-szer kilépegetett de előbb-utóbb mindig tovább engedett úgy hogy a visszatöltött állásom után(mert az autosavetól függetlenül rendszeresen mentettem)mást csináltam.Itt viszont nem megy pedig már vagy 50-szer próbáltam.Nagyon idegesítő mert a legjobb stratégiai játék nekem pont az ilyet szeretem így viszont játszhatatlan.
Én a rtw-nél nem jártam így viszont olvasom hogy a kiegészítője(kingdoms)ugyanígy csinál tehát játszhatatlan,és az empire total war is.Nem értem hogy nem tudják normálisan megcsinálni ezért vettem meg eredetiben?!!
Neked milyen verziód van?Mert a panaszok nagy része magyar nyelvű gold editionra vonatkozik(eredeti)nekem is az van de meg van az angol eredeti is,de fölösleges elkezdenem ha az is rossz. -
kisokka #11317 Én egyszer azt olvastam, hogy anomáliába ütközik a program.RTW-nál jártam így, visszatöltöttem két mentéssel előttre, máshogy mozogtam és tovább ment.Próbálj meg mást csinálni, ne pont ugyanazt.Egybént minden körben csinálok mentést, pont az ilyenek miatt, bár MTW2-ben még nem találkoztam ezzel. -
maddog74 #11316 Savaran a 10930-ban leírja hogy az autosave a hibás és menteni kell nekünk is és néha és azt töltsük vissza akkor jó.Nekem van mentésem a 155.kör után de ha azt töltöm vissza akkor is kilép a 157.körnél.Hol lehet az autosavet kikapcsolni? -
maddog74 #11315 Ja azt elfelejtettem hogy eredeti magyar nyelvű gold edition van. -
maddog74 #11314 Hali.Valaki segíthetne mert sajnos kilép a program.Most a 157.körnél vagyok,régebben is kilépett többször de addig töltögettem vissza amíg mindig továbbment.Tudom hogy sokan így járnak,mi a megoldás?Előre is köszi. -
menedzser #11313 jó nektek, engem annyira nem izgat, de jó játékot hozzá. -
mindero #11312 Megjelent a THIRD AGE 3.0
-
avsk #11311 Azt nemtudom,de én 2X csináltam úgy,hogy az alapverzió és kiegészitő után az ss 6.0 töltöttem le ,aztán az ss 6.3-at,majd az ss 6.4. -
OWEN24 #11310 Az SS6.3 módhoz jó a tört verzió is? Illetve ha jó, meddig kell patchelni? -
avsk #11309 Nemtudom ki játszott már a Stainless Steel 6.4 mod-al ,de lenne egy ide kapcsolódó kérdésem.Ha egy dinasztia (pl. a magyaroknál alapból az Árpád-házi dinasztiával kezdenek) kihal akkor a játék az egész frakciót lázadó településsé teszi. Na mármost az lenne a kérdésem,hogy ez csak egy bizonyos ideig tart,hogy lázadók maradnak (amíg nem születik új dinasztia),vagy végleges?A másik,hogy ez velünk,játékosokkal is megtörténhet?
Most perpill nálam az egész lengyel állam beszürkült, pedig még volt náluk hadvezér,csak gondolom nem abba a családba születtek,nem abba a dinasztiában voltak.
-
menedzser #11308 nálam nincs :O, se a hadvezéreknek :O.
úgylátszik ez a mód orvosolja? :O
picsába, akkor simán miért nincs, mikor unlockolom?
namind1, lehet meglesem, kösz. -
avsk #11307 Igen,van hangjuk bár a Timuridáknak és a mongoloknak asszem ua. -
menedzser #11306 igen, azt hiszem erre gondoltam. mert nekem nem volt hangjuk. -
avsk #11305 mármint úgyérted,hogy ha te játszol velük (bár a timuridákkal nem lehet) vagy mikor ő(k) az MI és pl. kereskedsz velük? -
menedzser #11304 a módban van hangjuk a mongoloknak és timuridáknak? nem szeretem, hogy nem beszélnek. -
menedzser #11303 az jó lenne, hajrá.
#11302: ok. -
avsk #11302 Egyébként a Teuton lovagrend a nagy hadjáratban messze nem olyan erös mint a mongolok v. timuridák.De csak mert sokkal kevessebbel jönnek elő a Balti-tengernél. -
avsk #11301 Néztem az interneten további fejlesztéseket és -nem valami tökéletes az angol tudásom-lehet,hogy terveznek az SS módnak egy további folytatást SS 6.5 vagy 7.0.Abban ELVILEG erösen rákoncetrálnának a balkáni államokra is és remélhetőleg sokak "kedvencére,, a szövetség rendszerre.De mondom ez nem 100%. -
menedzser #11300 ejjha, mint a mongolok! az szép. ekkora volt a teuton lovagrend? kevés információm van róluk, eddig nem nagyon érdekeltek. akkor főhet a fejed velük szemben.
ja, jó elképzelés, jó rendszer, amit kitaláltál, de azzal azt hiszem mindenki tisztában van, hogy már senki nem fog semmit csinálni a medieval 2 total warral, se a kingdomsszal, mert már lejárt lemez. úgy értem, hogy a készítők nem adnak ki hozzá egy javítást, patchet, satöbbit, amiben esetleg ezt orvosolnák.
sztem nem foglalkoznak vele.
de én egyébként rögtön elvárnám szövetségesemtől, hogy segítsen mindig. -
avsk #11299 Abban igazad van,hogy lehet a Teuton lovagrendel a kiegészítőben is játszani,de ezt a frakciót most bepakolták a Nagy Hadjáratba is.Bár igaz,hogy csak az 1220-as évek környékén jelennek meg (kb. olyasféle formában mint a mongolok v. timuridák).
Amúgy a szövetségi rendszerrel én se vagyok teljes mértékben megelégedve.Szerintem úgy megtudnák normálisan csinálni,hogy:Ha egy szövetségesünknek valami pozitív dolgot csinálunk (pl.támadjuk az ellenségeit,egy csatában harcolunk vele,pénzt adunk neki esetleg tartományt,stb.)akkor nagyságrendileg a gép kiszámláz egy bizonyos mennyiségű pontot nekünk (attól függ milyen kedvezményt adtunk neki).Ezekből a pontokból "vásárolhatunk,, valamit a szövetségeseinktől,mint pl. amit lentebb említettel,segélykérést.Ez nekem csak egy elképzelés de szerintem nem lenne rossz és még nem is lenne bonyolult a megvalósítása. -
menedzser #11298 a teutonok a kiegészítőben is vannak, szóval ez nem újdonság, de oké, jó mód lehet.
csak én nem annyira akarom felpakolni, mert lehet a magyar nyelvbe bepiszkál, sőt biztos.
bár nem nekem írtad, de én is gondolkodtam, hogy lehet felrakok később egy módot... még eldöntöm. -
menedzser #11297 legalább szövetségeseid segítenek?
nekem alap a játék és a kiegészítő, tehát nincs mód, de a szövetségeseim gyakorlatilag szarnak rám.
örülnek nekem, én is ők, minden ok, aztán amíg nem támadom őket, vagy szövetségeseiket és leginkább nyugton ülök, akkor mindenki boldog.
amikor én kérek szívességet, hogy segítsenek támadni.... soha! hogy merészelsz ilyet kérni tőlünk? csak azért, mert a te néped hadat visel ezzel a néppel, nekünk nem áll szándékunkban segíteni.
:DDDD... már kívülről fújom a diplomáciai szövegeket, najónem, de erre a szövegre emlékszem :D.
és hiába adok nekik sok pénzt, nem mozdulnak.
szóval ez itt szarul van megcsinálva. -
avsk #11296 Az ss mód rengeteg újitást tartalmaz többek közt Új játszható frakciók (teuton lovagrend,kereszesek a szentföldön,stb.)MI agreszivitásának a beálitása,választható korai ill. késői időszak,valósághűbb határok,jóval több tartomány,stb.
Én az SS (Stainless Steel) módot innen töltöttem le.Legalábbis a 6.0-át majd a 6.3-at.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=341997
A 6.4-et meg innen töltöttem le.Bár az SS 6.4-hez mindenkép kell a 6.3 ,anélkül nemtudod telepiteni.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=417435 -
uscGhost #11295 Szerintem ERRE gondolsz és INNEN tudod leszedni.
A másik kérdésre nem tudok válaszolni -
OWEN24 #11294 Milyen az az SS mod? Illetve honnan tölthetném le? (Kingdoms megvan)
Jah és a Timuridák a Mongolokat megtámadják? -
avsk #11293 Háát mit se mondjak még csak a 20. kőrben járok (SS 6.4 késői időszak 1220) de már most megvagyok szorongatva.Mert ha sima alapjáratban hagynám a medievalt 1általán nem lenne gond,de így hogy Aggresszivre van állitva és VH/VH-ra...háát nem semmi.Pedig már jócskán nem vagyok kezdő játékos,de mintha az MI összebeszélt volna magával 2-3 kőr külömbséggel egyszere rohant le a Németek,kiev és a lengyelek. -
OWEN24 #11292 Hogy tudnám a játékban előhozni a konzolt?
Jah és a Timuridák mikor lendülnek támadásba? Már a 170. körben járok európa fele és észak afrika az enyém( Afrika egyiptomig, EU. pedig Bécs vonaláig. Rajtam kívül európában csak a magyarok vannak( akik tökéletesen megvannak a mongolokkal, és 3 Lengyel tartomány, amit nemgyőzök támogatni, hogy minnél kevésbé legyek határos a mongolokkal. Európa többi része a mongoloké. A közelkeleten őpedig szétküldtem pár kémet, és találtam 9 Timurid hadsereget, de csak ott álnak bagdad fölött picivel.
Amúgy a mongolok legyőzésére van vmi tippetek? Franciákkal nyomulok. -
menedzser #11291 én még nem próbáltam modot tenni rá, éppen ezért. gondoltam, ha ráteszem, akkor elcseszi a nyelvet. mivel egyértelműen a mod angol, ezért lesz vegyes a nyelv.
nemtom mi lehet rá a megoldás, hogy teljesen magyar legyen, gondolom le kéne fordítanod a modot :D. -
surisomi #11290 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenni, hogy nekem megvan a játék eredetiben magyar felirattal. Ha rárakom a modot, akkor a fele magyar fele angol.(pl a menü és a népek leírása angol, de amit a segítő mond a játék során, meg üzenetek az magyar) hogy lehetne a megcsinálni, hogy teljesen magyar legyen? :D -
menedzser #11289 oké. a mongolokról először talán60dik körben kapsz értesítést kereskedők által, aztán asszem80dik körben érkeznek meg vagy sarkelnél, vagy egyiptomnál, attól függ, hol vagy.
egyébként ez is igen érdekes. mert amikor behatoltál egyiptomba, vagy éppen egyiptomiakkal, esetleg törökökkel vagy és tied minden, akkor nem mindig jelennek meg ott, LOL.
aztán 120dik kör körül jönnek a timuridák, v előbb, v később, nemtom. tehát van idő, de oké.
örülök, aztán hajrá nektek a játékban, én unom kicsit, de lehet elkezdem velencével :D.
gyalogságuk tök jó. -
kisokka #11288 Olyan sokkal később nem jönnek, ráadásul a mongolok maradnak is.Én a mongolokra sem készültem fel igazán, velenceiekkel, meg a német-rómaiakkal foglaltam le magam jórészt.Aztán mire észbe kaptam, már jöttek a timuridák is.
Na mindegy, most már jobban ismerem a játékot, majd egyszer talán megint nekifogok a magyarokkal. -
menedzser #11287 a timuridák sokkal később jönnek, mongolok jönnek elsőnek, aztán jó pár kör szünet és utána timuridák.
pestis járványra nincs ötletem, lehet, mert a magyarok pl fejletlenebbek, aztán nehezebben oldják meg a pestist.
bár ez valószínűleg hülyeség, bocs, csak egy tipp volt. -
kisokka #11286 Én akkor untam meg magyarokkal lenni, amikor 3 csapás szinte egyszerre ért.Nehezen viseltem, hogy a mongolok, timuridák, pestisjárvány majdhogynem ugyanakkor támadt.
Egyébként érdekes, hogy míg az angolokkal a pestisjárvány pár kör alatt lezajlott, a magyarokkal nem akart megszűnni 10-15 múlva sem és folyamatosan haltak ki a kormányzóim is.
Hát nekem ez nehéz volt.