Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hinném, hogy menne a letarolós taktikád Nyugat európában.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem kell lassan játszani ahhoz, hogy ezt megtedd. Szerencsére borzasztó sok pénzem van, így azt építek ami jólesik...még egy érv a gyorsan terjeszkedõs taktika mellett<#crazya>#crazya>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Épp egy Swordsmiths guild hiányzik a legnagyobb váramba, most rágyúrok.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Persze lehet célirányosan is, és ehhez nem kell mindent felépíteni egy városban|kastélyban. Meg kell nézni, hogy mi kell az adott céhnek, és a kiszemelt városban|kastélyban fõként csak azt kell mûvelni. Persze elõtte le kell rombolni a meglévõ céhet, hogy legyen neki hely.
Például amikor a magyarokkal voltam, egy keresztes hadjárat folytán elfoglaltam a királyommal Konstantinápolyt (ez volt a cél), majd hazahoztam és beraktam egy kastélyba. Bizonyos idõ elteltével már adta is a templomos lovag céhet. És mivel ezt követõen itt képeztem ezeket a speciális egységeket, rövid idõn belül lehetett a céhet fejleszteni is.
Magyarul a céhekrõl itt lehet olvasni, akinek nem jó a lentebb belinkelt angol oldal. Tömör, de a lényeg benne van.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Ennél nem sok primitívebb stratégia létezik, ennek ellenére nagyon jó.
~ész nélkül mindent leOKézni~ <#buck>#buck>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
minden guild-t fogadj el, építsd fel, károd nem lesz belõle 😊
De lehet, hogy nem kéneem inden felesleges dolgot felépíteni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval, ha lovag kell, egy várban fel kell húzni az istálót max. szintre, aztán várni a csodát.
Igazából nem sok értelme van ennek az egésznek. Én majdnem mindent fel szoktam építeni a végére. Szerintem ez a guld-építés csak a szerencsén múlik, ha mindent felépítesz. Ha meg nem építrkezel, akkor nem kapsz semmit...
Javaslom, h. használd a www.webforditas.hu oldalt, ott benyomod a lenti linket, és többé-kevésbé érthetõen lefordítja neked az oldalt. Persze értelmezési gondok lehetnek, mivel nem fordít túl jól, de kimazsolázható a lényeg 😊
Nem tudom mitõl függ... fejlettségre, idõpontokra tudok tippelni.
Ezekre kör elején kapok ajánlatot, én persze mindegyiket elfogadom, és felépítem.
Lehet, hogy csak olyat kéne építeni ami kell is?
Mitõ függ, hogy felajánlja az építést?
Assassinhoz biztos kell vmi tápos assa "gyár"
De a master armoury sem árt a gothic knight-hoz, bodíguard-hoz..
Azt hiszem 😊
2 csillag mellet, csak harcolgatnak, és gyorsan fel is adják.
A testõrség mérete 30+a családtag, kivéve a királyt, és a trónörököst.
(a német r. császárságnál ilyane a: -DISMOUNTED GOTHIC KNIGHTS
-GENERAL'S BODIGUA
vagy a magyaroknál a: -BATTEFIELD ASSASINS
-GENERAL'S BODÍGUARD)
Ezeket be kell állíta, hogy meglegyenek vagy csak késõbb kapom meg õket vag....? Mert én akárhányszor akármeddíg játszom ezek nekem sosincsennek meg.
(gondolom a 10 csillagosnak magasabb az ütéspontja .. a seregnek pedig nehezebben romlik a morálja?)
valamint mitõl függ a tábornoki testõrség létszáma?
Kell vagy 15 csapat testõrdég, egy 10 csillagos tábornok, pár ágyú, meg zsoldos elefánt, és kész.
Ilyen sereggel le lehet õket gyõzni. Sajnos ilyenkor ilyenkor pár taggal kevesebb lesz a család, de ez az ára a gyõzelemnek.
Máskor meg amint meg jelentek kivonultam szentföldrõl, minek legyek ha egész Európa az enyém?
Az a pár város mit számít?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha azt látod, hogy a seregeik nagyon eggyütt vannak akkor egy nyílt ütközetet meg se kísérj, az elsõ 10-15-20 évben ne is harcolj ellenük (támadó harcmodórban) csak a városaid védd, azután állíts fel egy szinte csak távolsági harcosokból álló sereget (azért ne csak eggyet) és keress olyan fõhõsöket "tábornokokat" a timuroktól akik leszakattak a többítõl. Azokat támadd és lassan de biztosan sikerülni fog az, hogy legyõzd a timurokat is.
Remélem segítettem.
Szépen felépítettem az én(legalábbis én annak gondoltam)mindent rommá verõ török hadseregem,aztán jött Timur:Bagdad felett jöttek be,9 fullos sereggel,Mosul köré összegyûltek,onnan meg a készülõ/kész seregemet akarták támadni...Hátra arc,egészen Iconiumig futottam elõlül,viszont azt nem nézhettem tétlenül,ahogy beveszik Antiochot..Köréjük gyûltem,aztán kialakult a mostani helyzet...Is-is vagyunk,szal kb egyforma erõsek a seregeink most(legalábbis létszámban),szal mostmár nincs visszaút,betámadták Damascust,meg Acret akarják,szal lépnem kell.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kitérek egyszerûen az útjukból, és kész.
Nincs háború, nem vernek szarrá.
aut viam inveniam aut faciam
Én belementem ebbe abba a settlement detialsba de nem találtam semmi értelmeset csak statisztikákatt, valaki el tuná magyarázi értelmesen?
Az hogy egy kezdõ játékos feljön a fórumra és megkérdez valamit amit nam tud, az nem bunkóság. Természetesen ha szorgalmasabban klikkelgetne akkor megtalálná, de ezért nem kéne így rárontani.
Egy utolsó senki vagy, semmi értelmeset nem írtál még a játékról!
Az összes hozzászólásod arról szól, hogy kinek milyen a helyesíra, ami rajtad kívül senkit nem érdekel. El tudjuk olvasni így is. Költözz át másik fórumba kiélni a pervezziódat, mi itt a játékról beszélgetünk!<#gunyos1>#gunyos1>
Épitési fa,benne van a játékban..A settlement details fele van valamerre.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Hozzád beköltöztek a cikányok. <#hehe>#hehe> Ez van, meg kell szokni.
Képezz ki gárdistákt, az csökkenti a károkat!
Majd ha a zsidók jönnek az lesz a kellemetlen, mert az ellen nincs ellenszer. Átveszik az irányítást és rombadöntik a birodalmat.
Látott már ilyet valaki?
'1 év = 2 turn, hozzáigazított építkezési idõkkel ...valamint az építkezések költsége is szinkronba került a félév/kör beállítással'
de,
ha én írom át a descr_strat.txt-ben a timescale-t 2-rõl 1-re akkor az építkezési idõk és költségeik 'nem kerülnek szinkronba' az 1év/kör beállítással?
De lehet, hogy én is kipróbálom milyenek a mongolok a tábornokaik nélkül.
Majd mentek elõtte, és lejátszom tábornokokkal, meg anélkül is.
Az aztékoknál is van nagy csata, de az inkáb hentelés mint csata.
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
Kezdtem egy kampányt a magyarokkal,és mostanában jöttek a mongolok..Törökökkel egyetlen egysdzer láttam õket,ki is kaptam tõlük,mert nem volt elég nagy a védelmem..Egy kicsi sereg jött..De magyarokkal!! 😮
Kiküldtem egy szem lovast,hogy derítsen a közel-keleten és akkor jött 8!!! fullos,7-10 csillagos vezetõkkel a mongol...Ott voltak egy tömbben mind a 8-9en....Érdekes csata lesz,ha összefutunk...Nyehehe...