Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Jó! Errõl ennyit.

fav -

total commander -

<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nincs benne hajózás szal erre jobb ha lélekben felkészültök :)

grebber
Na ez belefér még a Prey mellett meg komázom a PotC-t.

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
sztem ez csak hack&slash lesz,szal sokat ne várjatok,mondjuk én szeretem az ilyet

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Kandurex
26 X 50MB

Kandurex
Pirates.Of.The.Caribbean.The.Legend.Of.Jack.Sparrow-PLEX

1.20 GB

Kijött. Meglátjuk mi lett belõle. Remélem nem valami folytatás :( Jobban örülnék valami Sea Dogs vonalnak!

A Legend of Jack Sparrow meg sehol sem illik a sorba mivel nem lesz benne hajózás.

1. Seadogs
2. PotC <- na ez lett volna a Seadogs 2 de a Disney megvette és mesét csinált belõle (sajnos), rajongók csináltak hozzá egy Build nevû konverziót egyelõre az a konverzió ami a legközelebb áll egy Seadogs 2-höz
3. Age of Pirates <- oroszul már kijött, majd ha lesz angol verzió akkor megnézem, egyelõre ez a PotC 2

CS@
Ezáltal máris nem lett SeaDogs2.
Ha így volt(én is sok helyrõl találkoztam ezzel a magyarázattal) azt akkor sem tudjuk, hogy a megvétel után miféle változtatások történtek a játékban az eredetihez képest.

Gerbill
Én úgy tudtam hogy a PotC elsõ része volt a Sea Dogs 2, csak megvették a nevet, hogy jobban vegyék a játékot.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

CS@
Jaja nagyon okés <#nyes> és õszintén remélem, hogy ez így is marad.

gamerboy91
Akkor maradjunk annyiban h Sparrow kapitány kalandjának SEMMI KÖZE a Sea Dogs sorozathoz.

Okés?

CS@
Nekem úgy tûnik, hogy nem nagyon akaródzik nekik egy SeaDogs2 –t összedobni. Inkább más neveken készítenek hasonló stílusú játékokat. Gondolom te a Caribbean Tales –ra gondoltál SD2 néven, de azt meg Caribbean Tales –nek fogják hívják és nem SD2nek. Ha SD2 lenne, akkor már most tudnánk, hogy a Captain Blood lesz a SD3 a Swashbucklers: Blue vs Grey pedig a 4dik rész. Persze mindez tök lényegtelen, mert teljesen mindegy, hogy melyiknek mi lesz a neve csak jók legyenek.

gamerboy91
Sea Dogs 2 bocs

CS@
Ja én is ezt nézegettem a képekrõl.
Nekem aki kimondottan a hajózást kedveli ez is egy elég gáz játék lesz.

CS@
Ez is hülyeség!
Mert, ha így van, akkor hova lett a hiányzó második rész?

gamerboy91
Ez hülyeség!
Az Age of Pirates=Sea Dogs 3
Semmi köze a POTC univerzumhoz!!!<#wow1><#wow1>

Az Age of Pirates lesz a PotC második része, a The Legend of Jack Sparrow-ban ha jól tudom még hajózás sincs csak hack&slash kardozás :/

littleNorbi
A Dead man's Chest a film neve ?

CS@
Ahogy elnézem a Dead man's Chest nem lesz PCre , csak az amit te linkeltél, úgyhogy nekünk az lesz a második rész.

Gerbill
A Dead man's Chest ha jól látom Nintendóra, PSP-re és Gameboyra jelenik meg, amit én linkeltem be az pedig PC, ps2 játék.

Gerbill
Most akkor melyik a második rész?

CS@
THX, eddig errõl a „The Legend Of Jack Sparrow” –ról nem is hallottam.
Esetleg át kéne írni az alcímet erre, mert ebben a fórumban ez a Dead man's Chest.
Aminek ITT az oldala és nekem úgy tûnik, mintha a kettõ nem ugyanaz lenne.

Gerbill
A gamespot szerint ma adják ki.
gamespot

Gerbill
Ja bocs, na akkor itt a hivatalos oldal

CS@
Eltévesztetted a fórumot, mert ez nem az. Azt a linket IDE kellett volna.

Gerbill

CS@
Nem.
Ez akkor most azt jelenti, hogy én is irkáljak pontokat meg vonalakat? <#vigyor2>
... - ...
Na de komolyra fordítva, a játék tudtommal egyenlõre nem jelent meg semmilyen platformra, viszont a hivatalos oldalon én egy árva betût nem találtam azzal kapcsolatban, hogy ez valaha is meg fog jelenni PCre, míg a PSP, Gameboy, Nintendo ezerrel ott virít. Az oldalon fellelhetõ trailer is ezt a gyanút erõsíteti bennem, mert amit abból le lehet szûrni az alapján, valami ritka gány trágya egy játék lesz ez. Úgyhogy ha esetleg nem lesz PCre hát nem fogom elbõgni magam az tuti.

Kandurex
Mert, te tudsz róla valami pontosabbat? :)

CS@
FUUuu, de ügyes vagy <#taps>

... - ...

... -- ...
:)

littleNorbi
Tudni már valami pontosabbat is róla ???

CS@
Kicsit off (bocsy):
Nekem meg az elsõ rész volt életem legnagyobb csalódása, játékok terén ez a játék hozta bennem a legnagyobb változást. Ez elõtt egész más szemmel tekintettem a játékokra. Mindig abban bíztam, hogy jaj ha XY megjelenik az milyen jó lesz majd. Vártam ezt is mint a messiást(mondjuk én SeaDogs2-t akartam nem ezt) aztán megjelent, kipróbáltam, 1x végigjátszottam és azóta már nem bízok szinte semmiben és nem várok olyan lelkesedéssel semmit mint régen.

Azért azt is megjegyezném, hogy ennek haszna is volt, mert így néha érnek kellemes „csalódások/meglepetések”. Illetve megtanultam sokkal jobban értékelni a warez gyakorlati hasznát, azóta egyetlen játékért sem adtam pénzt anélkül, hogy legalább egy rövidke idõt ne töltsek el vele.

Úgyhogy én ettõl a második résztõl sem várok semmit, aztán majd meglátom ha kipróbáltam.

Dragooon
"de szar vok" ---> a gamet nemprobaltam

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
az elsõ kira volt de sajna angolul láttam magyar felirattal.. :) de szar vok
kíváncsi vagyok a 2re is :D:D

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

mila69en
hát akkor sztem én is az vagyok:)<#idiota> qurva jó gáma volt(most is az csak má meguntam)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Én annyira degenerált vagyok hogy még a szar elsõ részt is tudtam élvezni. Volt hangulata!

littleNorbi
Hát lehet de ha elõbb megtanulsz írni az jobb lesz.

Látom egyeseknek nem tiszta valami:

A játék a film debütjével fog kb megjelenni,
de: A játék az ELSÕ rész történetét dolgozza fel. Egyszerû marketingfogás, ettõl még lehet persze jó a játék.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

0ppika
Nem kell azt járszani :)

http://epica.nl

0ppika
Hogy eltereljem errõl a príma topikról ... xD

http://epica.nl

Ez aztán egy hosszú életû topicnak tûnik:D
grebber
Gratula nehézségek okozhatott megállapítani egyeseknek hogy ez a filmnek az oldala.

Next PC upgrade: 2022

littleNorbi
Szerintem a játék.

MOst már én sem tudom!!

Lehet hogy ez a film!! de nem biztos

REAL MADRID

littleNorbi
Érdemes erre az oldalra ellátogatni.

Tehát a megjelenés 2006.7.7.

littleNorbi
Én már 2004ben megvettem csak játszom a hülyét.<#mf3><#mf3><#mf3>

te meg minek írsz hülyeségeket???