351
-
Jhon Balu #71 énis ott vagyok...mit kéne csinálni,hogy levegye a gerendát? -
AmadeusHU #70 Fogalmam nincs odáig még nem jutottam el.
Már ott kissé felhúzott az irányítás amikor a kapuról kell le emelni a farönköt.
Na ott aztán nyomtam neki mindent de mindig csak sérvett kapott! -
#69 Mondasz vmit,sőt... De a feeling Nekem bejön szal jáccok... De nemtod mit kell csinálni azzal a "dagadt spanyol kutyával" a hajón? -
Jhon Balu #68 háát amit leitál van benne valami...de szerintem azért jácható. -
AmadeusHU #67 Az irányítása ennek a játéknak olyan pocsék hogy az eszméletlen.
Nincs is grafikai beállítás, ugyan olyan szarul van össze rakva mint a harry potter új része.
Az elöző Pirates sokkal jobb volt grafika terén és irányíthatóság szerint is.
Ez kizárólag platformra készült a készítők szartak bele a pc-be csak áthúzták úgy ahogy van, a gombkiosztást szétszórták a billentyűzeten aztán nesztek pc-sek játszatok vele ahogy tudtok -
Jhon Balu #66 thx!már a várban vagyok.. -
#65 Ott tovább oda kell menni ahozz a lebegő piros koponyáho,aztán ott megnyomod a megfelelő gombot,mire a karakter leguggol és akkor nyomogatni kell a mozgás gombot ide-oda.Erre majd kinyíliki vmi kapu,amin tovább tudsz menni. -
Jhon Balu #64 hali! énis most szedtem le a gamét és elkezdtem vele játszani türhető a grafika nemtudom mijen lesz majd késöbb de én már az elején elekadtam mi a bánatot kell csinálni amikor a ládát kinyitom és kiveszem belöle a pénzt? -
#63 Hi! Csatlakoznék ide Én is! Fogalmam sincs mit kell csinálni a hajón ... Vki lécci irja meg,h mit csináljunk! Előre is köszi!!! -
#62 Mi ez, vmi tört verzió ? -
Alien1024 #61 edi 1 patch kevés leszs meg amine emberek csinálják nem is biztos hogy lessz hozá patch az egész grafikus motort fizikát mozgásokat mindnet át kéne irni áhhh gáz LOL -
Alien1024 #60 van 1 adot jo film a game meg valami nagy ratyság -
Goth #59 Segítsen valaki =)
amikor azzal a vörösruhás dagatt kecivel kell harcolni egy hajón, akkor mit kell csinálni? Elvileg valami metal akármi plate-et kell szütöttetni vele. Nah az most hol is van pontosan, és hogy kell megcsinálni hogy szétüsse?
Egyébként azt a néhány bugot leszámítva, élvezhető a játék, legalábbis számomra =) -
#58 Hát itt valamit nagyon elnéztek a fejlesztő srácok,de nemhiszem el hogy ilyet kiadnak.Bazzeg nem elleőrzik mit adnak ki lol -
Lyan Kyj #57 Még tartott a regem, ezért leszedtem, de óvva intek mindenkit! BUDGET. Már a menüben gáz van...2 percet volt a gépemen, pedig nagy PotC fan vok -
Kaslerka #56 Én még nem szedtem le, de nem lehet, hogy valami beta állapotut rakott fel a plex? -
#55 Huh ezt megusztam még jó hogy nem fejvesztve szedtem le a fejlesztők valamit nagyon benéztek! :(
Idézek:
"Én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet állítani a grafikán? Nálam belépek 1 FPS, és a kard a csávó kezétől 1 méterre lebeg, az ellenfelek egy helyben állnak, és ide oda ugrál meg forog a faszi. 20 mp és uninstall szint.
(Amd 2700+, 9600 atlantis, 1 giga ram)"
"császtok megtudjátok mondani hogymért van az hogy ha belépek a menübe nem látom az egeret és szét akad a hang
a Játék nem kad csak a hang de a hang is csak akkro ha valmi pörgősebb zene van pl akkor amikor harcolok és nemtom ez valmi hiba lehet hogy nincs egér?"
"Tiszta hiba ez a játék nincs egér nincs hang még azon se csodálkoztam volna ha ujraindul a gép nah ezt ugy leszedem a gépről hogy soha az életbe ne lehessen feltenni eddig még iylen hibáim még oylan játékkal sem volt amihez szar volt a CRACK"
:( Pedig azthittem végre tolhatok megint egy jó gamet ,de ezek alapján nem :(
Hát ha itt lesz patch az nemkicsi lesz az tuti :D -
haxoror #54 Vagyis hogy MAJD kipróbálom miután már láttam a filmet, gondolom a játék elég spoileres. -
haxoror #53 Na attól még nem feltétlen szar, lehet hogy halál fílinges meg minden csak éppen nem a PotC második része hanem hack&slash.
Abból is volt már jó pl Enclave szal én azért kipróbálom :) -
#52 akkor már nem is érdekel:( sz@rf*s:(((( -
#51 Jó! Erről ennyit.
fav -
total commander -
-
haxoror #50 nincs benne hajózás szal erre jobb ha lélekben felkészültök :) -
#49 Na ez belefér még a Prey mellett meg komázom a PotC-t. -
#48 sztem ez csak hack&slash lesz,szal sokat ne várjatok,mondjuk én szeretem az ilyet -
#47 26 X 50MB -
#46 Pirates.Of.The.Caribbean.The.Legend.Of.Jack.Sparrow-PLEX
1.20 GB
Kijött. Meglátjuk mi lett belőle. Remélem nem valami folytatás :( Jobban örülnék valami Sea Dogs vonalnak!
-
haxoror #45 A Legend of Jack Sparrow meg sehol sem illik a sorba mivel nem lesz benne hajózás. -
haxoror #44 1. Seadogs
2. PotC <- na ez lett volna a Seadogs 2 de a Disney megvette és mesét csinált belőle (sajnos), rajongók csináltak hozzá egy Build nevű konverziót egyelőre az a konverzió ami a legközelebb áll egy Seadogs 2-höz
3. Age of Pirates <- oroszul már kijött, majd ha lesz angol verzió akkor megnézem, egyelőre ez a PotC 2 -
#43 Ezáltal máris nem lett SeaDogs2.
Ha így volt(én is sok helyről találkoztam ezzel a magyarázattal) azt akkor sem tudjuk, hogy a megvétel után miféle változtatások történtek a játékban az eredetihez képest. -
#42 Én úgy tudtam hogy a PotC első része volt a Sea Dogs 2, csak megvették a nevet, hogy jobban vegyék a játékot. -
#41 Jaja nagyon okés és őszintén remélem, hogy ez így is marad. -
#40 Akkor maradjunk annyiban h Sparrow kapitány kalandjának SEMMI KÖZE a Sea Dogs sorozathoz.
Okés? -
#39 Nekem úgy tűnik, hogy nem nagyon akaródzik nekik egy SeaDogs2 –t összedobni. Inkább más neveken készítenek hasonló stílusú játékokat. Gondolom te a Caribbean Tales –ra gondoltál SD2 néven, de azt meg Caribbean Tales –nek fogják hívják és nem SD2nek. Ha SD2 lenne, akkor már most tudnánk, hogy a Captain Blood lesz a SD3 a Swashbucklers: Blue vs Grey pedig a 4dik rész. Persze mindez tök lényegtelen, mert teljesen mindegy, hogy melyiknek mi lesz a neve csak jók legyenek. -
#38 Sea Dogs 2 bocs -
#37 Ja én is ezt nézegettem a képekről.
Nekem aki kimondottan a hajózást kedveli ez is egy elég gáz játék lesz. -
#36 Ez is hülyeség!
Mert, ha így van, akkor hova lett a hiányzó második rész? -
#35 Ez hülyeség!
Az Age of Pirates=Sea Dogs 3
Semmi köze a POTC univerzumhoz!!! -
haxoror #34 Az Age of Pirates lesz a PotC második része, a The Legend of Jack Sparrow-ban ha jól tudom még hajózás sincs csak hack&slash kardozás :/ -
#33 A Dead man's Chest a film neve ? -
#32 Ahogy elnézem a Dead man's Chest nem lesz PCre , csak az amit te linkeltél, úgyhogy nekünk az lesz a második rész.