351
  • Jhon Balu
    énis ott vagyok...mit kéne csinálni,hogy levegye a gerendát?
  • AmadeusHU
    Fogalmam nincs odáig még nem jutottam el.
    Már ott kissé felhúzott az irányítás amikor a kapuról kell le emelni a farönköt.
    Na ott aztán nyomtam neki mindent de mindig csak sérvett kapott!
  • zizz21
    Mondasz vmit,sőt... De a feeling Nekem bejön szal jáccok... De nemtod mit kell csinálni azzal a "dagadt spanyol kutyával" a hajón?
  • Jhon Balu
    háát amit leitál van benne valami...de szerintem azért jácható.
  • AmadeusHU
    Az irányítása ennek a játéknak olyan pocsék hogy az eszméletlen.
    Nincs is grafikai beállítás, ugyan olyan szarul van össze rakva mint a harry potter új része.
    Az elöző Pirates sokkal jobb volt grafika terén és irányíthatóság szerint is.
    Ez kizárólag platformra készült a készítők szartak bele a pc-be csak áthúzták úgy ahogy van, a gombkiosztást szétszórták a billentyűzeten aztán nesztek pc-sek játszatok vele ahogy tudtok
  • Jhon Balu
    thx!már a várban vagyok..
  • zizz21
    Ott tovább oda kell menni ahozz a lebegő piros koponyáho,aztán ott megnyomod a megfelelő gombot,mire a karakter leguggol és akkor nyomogatni kell a mozgás gombot ide-oda.Erre majd kinyíliki vmi kapu,amin tovább tudsz menni.
  • Jhon Balu
    hali! énis most szedtem le a gamét és elkezdtem vele játszani türhető a grafika nemtudom mijen lesz majd késöbb de én már az elején elekadtam mi a bánatot kell csinálni amikor a ládát kinyitom és kiveszem belöle a pénzt?
  • zizz21
    Hi! Csatlakoznék ide Én is! Fogalmam sincs mit kell csinálni a hajón ... Vki lécci irja meg,h mit csináljunk! Előre is köszi!!!
  • littleNorbi
    Mi ez, vmi tört verzió ?
  • Alien1024
    edi 1 patch kevés leszs meg amine emberek csinálják nem is biztos hogy lessz hozá patch az egész grafikus motort fizikát mozgásokat mindnet át kéne irni áhhh gáz LOL
  • Alien1024
    van 1 adot jo film a game meg valami nagy ratyság
  • Goth
    Segítsen valaki =)
    amikor azzal a vörösruhás dagatt kecivel kell harcolni egy hajón, akkor mit kell csinálni? Elvileg valami metal akármi plate-et kell szütöttetni vele. Nah az most hol is van pontosan, és hogy kell megcsinálni hogy szétüsse?
    Egyébként azt a néhány bugot leszámítva, élvezhető a játék, legalábbis számomra =)
  • grebber
    Hát itt valamit nagyon elnéztek a fejlesztő srácok,de nemhiszem el hogy ilyet kiadnak.Bazzeg nem elleőrzik mit adnak ki lol
  • Lyan Kyj
    Még tartott a regem, ezért leszedtem, de óvva intek mindenkit! BUDGET. Már a menüben gáz van...2 percet volt a gépemen, pedig nagy PotC fan vok
  • Kaslerka #56
    Én még nem szedtem le, de nem lehet, hogy valami beta állapotut rakott fel a plex?
  • grebber
    Huh ezt megusztam még jó hogy nem fejvesztve szedtem le a fejlesztők valamit nagyon benéztek! :(

Idézek:

"Én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet állítani a grafikán? Nálam belépek 1 FPS, és a kard a csávó kezétől 1 méterre lebeg, az ellenfelek egy helyben állnak, és ide oda ugrál meg forog a faszi. 20 mp és uninstall szint.
    (Amd 2700+, 9600 atlantis, 1 giga ram)"

"császtok megtudjátok mondani hogymért van az hogy ha belépek a menübe nem látom az egeret és szét akad a hang
    a Játék nem kad csak a hang de a hang is csak akkro ha valmi pörgősebb zene van pl akkor amikor harcolok és nemtom ez valmi hiba lehet hogy nincs egér?"

"Tiszta hiba ez a játék nincs egér nincs hang még azon se csodálkoztam volna ha ujraindul a gép nah ezt ugy leszedem a gépről hogy soha az életbe ne lehessen feltenni eddig még iylen hibáim még oylan játékkal sem volt amihez szar volt a CRACK"

:( Pedig azthittem végre tolhatok megint egy jó gamet ,de ezek alapján nem :(

Hát ha itt lesz patch az nemkicsi lesz az tuti :D
  • haxoror
    Vagyis hogy MAJD kipróbálom miután már láttam a filmet, gondolom a játék elég spoileres.
  • haxoror
    Na attól még nem feltétlen szar, lehet hogy halál fílinges meg minden csak éppen nem a PotC második része hanem hack&slash.

Abból is volt már jó pl Enclave szal én azért kipróbálom :)
  • mila69en
    akkor már nem is érdekel:( sz@rf*s:((((
  • Kandurex
    Jó! Erről ennyit.

fav -

total commander -

• haxoror
    nincs benne hajózás szal erre jobb ha lélekben felkészültök :)
  • grebber
    Na ez belefér még a Prey mellett meg komázom a PotC-t.
  • ThugEdge
    sztem ez csak hack&slash lesz,szal sokat ne várjatok,mondjuk én szeretem az ilyet
  • Kandurex
    26 X 50MB
  • Kandurex
    Pirates.Of.The.Caribbean.The.Legend.Of.Jack.Sparrow-PLEX

1.20 GB

Kijött. Meglátjuk mi lett belőle. Remélem nem valami folytatás :( Jobban örülnék valami Sea Dogs vonalnak!

• haxoror
    A Legend of Jack Sparrow meg sehol sem illik a sorba mivel nem lesz benne hajózás.
  • haxoror
    1. Seadogs
    2. PotC <- na ez lett volna a Seadogs 2 de a Disney megvette és mesét csinált belőle (sajnos), rajongók csináltak hozzá egy Build nevű konverziót egyelőre az a konverzió ami a legközelebb áll egy Seadogs 2-höz
    3. Age of Pirates <- oroszul már kijött, majd ha lesz angol verzió akkor megnézem, egyelőre ez a PotC 2
  • CS@
    Ezáltal máris nem lett SeaDogs2.
    Ha így volt(én is sok helyről találkoztam ezzel a magyarázattal) azt akkor sem tudjuk, hogy a megvétel után miféle változtatások történtek a játékban az eredetihez képest.
  • Gerbill
    Én úgy tudtam hogy a PotC első része volt a Sea Dogs 2, csak megvették a nevet, hogy jobban vegyék a játékot.
  • CS@
    Jaja nagyon okés és őszintén remélem, hogy ez így is marad.
  • gamerboy91
    Akkor maradjunk annyiban h Sparrow kapitány kalandjának SEMMI KÖZE a Sea Dogs sorozathoz.

Okés?
  • CS@
    Nekem úgy tűnik, hogy nem nagyon akaródzik nekik egy SeaDogs2 –t összedobni. Inkább más neveken készítenek hasonló stílusú játékokat. Gondolom te a Caribbean Tales –ra gondoltál SD2 néven, de azt meg Caribbean Tales –nek fogják hívják és nem SD2nek. Ha SD2 lenne, akkor már most tudnánk, hogy a Captain Blood lesz a SD3 a Swashbucklers: Blue vs Grey pedig a 4dik rész. Persze mindez tök lényegtelen, mert teljesen mindegy, hogy melyiknek mi lesz a neve csak jók legyenek.
  • gamerboy91
    Sea Dogs 2 bocs
  • CS@
    Ja én is ezt nézegettem a képekről.
    Nekem aki kimondottan a hajózást kedveli ez is egy elég gáz játék lesz.
  • CS@
    Ez is hülyeség!
    Mert, ha így van, akkor hova lett a hiányzó második rész?
  • gamerboy91
    Ez hülyeség!
    Az Age of Pirates=Sea Dogs 3
    Semmi köze a POTC univerzumhoz!!!
  • haxoror
    Az Age of Pirates lesz a PotC második része, a The Legend of Jack Sparrow-ban ha jól tudom még hajózás sincs csak hack&slash kardozás :/
  • littleNorbi
    A Dead man's Chest a film neve ?
  • CS@
    Ahogy elnézem a Dead man's Chest nem lesz PCre , csak az amit te linkeltél, úgyhogy nekünk az lesz a második rész.