Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
És nem tévedek nagyot mikor azt mondom hogy :úgyse fogod megmondani mert beköptelek és most itt szenyózól :P.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

constantin
nekem megy a game és tudom miért nem megy neked.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.

Black Hawk
Valahogy éreztem hogy csak idõ kérdése és megjelensz.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

constantin
Hát verni kell a faszodat.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.

Black Hawk
srácok akkor mi a teendõ hogy ha nincs menüm?

tehülyeazamikuláshátperszehogynemtod!

Azt a geci piros ruhás fasz nem tom megölni váááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért nincs hozzá mert nem kell hozzá crack.
Valószínûleg nem az a baj.

azon nics crack! De nekem kellene mert nem indul a játék
ThugEdge
ó köszi,persze gondoltam,mert még mondja is legolas:)))

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

a 3 ágyút szétkell pusztítani azokkal a hordókkal!

ThugEdge
ahol meg kell védeni a hajót,3 ágyúval lövik mit a picsát kell csinálni?

zizz21
Háát asszem Nekem nem kellet hozzá. De a gamecopyworld.com -on biztos találsz!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

cracket? minek?

Valaki küldjön nekem crackot a játékhoz!! [email protected] címere!!!!!
csak haverommal ketten tudtuk! Ott középen a cölöpnél kell gyepálni, és mikor kiad ien arrrrrr hangot akkor térj ki az ütése elõl, és meggyengül a pengéje!
De utána nagy faszságok lesznek a játékba szal....

ThugEdge
a spanyolnál azt mondja a hajón,hogy törjem át vagy fel a plates-et
ez elvileg vmi fém padlót jelent vagy mi nem?mit kell csinálni?:)

én gamepaddal tolom, azzal sokka lelviselhetõbb

a grafikája sztem is kielégítõ lenne, bár az elõzõ rész szebb volt, de az irányíthatóság terén nincs bocsánat, egy nagy rakás hulladék. nálam törölve

nah sikerült megodlanom, hát az a kínais meg a ze jeges páyla az kegetlen nagy faszság...már bocs!És kezd uncsi lenni, folyamatosan csak ütni kell az arcokat...

zizz21
Háát Én inkább,az eddig látottakból,úgy fogalmaznék,h az elsõ filmhez hasonló ill olyasmi mint az a film de... Szal neméppen követi a storyt. <#crazya>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Akkor ez a játék csak az elsõ film eseményeit mutatja be?

NEOreg3
örüljetek csak annak a spanyolnak, százszor szopatósabb fõellenségek is lesznek, a legutolsó pályán 3-al egyszerre kell küzedeni és egyszerûen nem tudom õket legyakni, legjobb esetben is 2-t tudok megölni, de akkor már a legutolsó életemnél járok:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zizz21
Hi! Én sem tom,hiába verem,mint B.z. a F.sz.t,egyszerûen nem akarja használni azt a speckó comboját... és küzdünk,amig nem unom meg v nem halok meg. <#zavart2>

azt az õrült spanyol muksót egyszerûen nemtom legyõzni, pedig direkt ott középen a fõárbocnál küzdök vele, annál a rohadt nagy fánál:D

rakjatok már be egy képet
kiváncsi vok milyen

Hello!
Lenne egy kérdésem!
Kiléptem a játékból, és amikor újra akarom indítani, akkor csak a hang megy, de a kép az marad a windows-é!
Ha valaki tud segíteni, az lécci irjon!
Elõre is thnx!
Nah de asszem ennél a résznél én már végképp végeztem ezzel a játékkal...
A kínai pálya végén nem elég hogy valami nagy fõmágus csajt le kell gyõzni, a megmaradt kevés életünkkel még egy nagy dög sárkány elõl kell futni, ami sokkal gyorsabban közeledik felém mint amilyen gyorsan futni bírok... MEg már a hangulat sem az igazi, elmesésedett az egész... mágikus pajzsokat varászol a csaj hogy akadályozzon minket a dovábbhaladásban, megidézi a sárkányt, aztán találtam egy mágikus kardot ami körül valami kis energifelhõ kavarog... szal elvesztette a hangulatát :/

nekem sikerült -.-
Beállok az árboc mellé és kardozok vele, amikor pedig felordít ilyen "rrrrrrrrr" vonyítással az azt jelzi hogy a speckó kombója következik, olyankor gyorsan elvetõdök, és megcsapkodja az árbocot. Nah így kell széttörnetni rajta a fémet, aztánmeg meggyújtani.

Azt írja hogy valami nehéz dologgal kell kitámasztani vagy mi és utána felemelni.
De lehet hogy csak rosszul értelmeztem. Mivel én semmi lévet vagy rudat nem találtam amit oda lehetne cipelni és megemelni.
Sõt elmenteni sem tudom.
Az van oda írva hogy nyomd meg az akció gombot az elmentéshez és a folytatáshoz. de lószart sem ment el a játék.
Nem lesz valami eget rengetõ hírneve ennek a játéknak hogy percenként írnának ide ebbe a fórumba a rossz játékélmény miatt.

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

énis ott vagyok...mit kéne csinálni,hogy levegye a gerendát?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Fogalmam nincs odáig még nem jutottam el.
Már ott kissé felhúzott az irányítás amikor a kapuról kell le emelni a farönköt.
Na ott aztán nyomtam neki mindent de mindig csak sérvett kapott!

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

zizz21
Mondasz vmit,sõt... De a feeling Nekem bejön szal jáccok... <#vigyor2> De nemtod mit kell csinálni azzal a "dagadt spanyol kutyával" a hajón? <#gun>

háát amit leitál van benne valami...de szerintem azért jácható.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Az irányítása ennek a játéknak olyan pocsék hogy az eszméletlen.
Nincs is grafikai beállítás, ugyan olyan szarul van össze rakva mint a harry potter új része.
Az elözõ Pirates sokkal jobb volt grafika terén és irányíthatóság szerint is.
Ez kizárólag platformra készült a készítõk szartak bele a pc-be csak áthúzták úgy ahogy van, a gombkiosztást szétszórták a billentyûzeten aztán nesztek pc-sek játszatok vele ahogy tudtok

thx!már a várban vagyok..

zizz21
Ott tovább oda kell menni ahozz a lebegõ piros koponyáho,aztán ott megnyomod a megfelelõ gombot,mire a karakter leguggol és akkor nyomogatni kell a mozgás gombot ide-oda.Erre majd kinyíliki vmi kapu,amin tovább tudsz menni.

hali! énis most szedtem le a gamét és elkezdtem vele játszani türhetõ a grafika nemtudom mijen lesz majd késöbb de én már az elején elekadtam mi a bánatot kell csinálni amikor a ládát kinyitom és kiveszem belöle a pénzt?

zizz21
Hi! Csatlakoznék ide Én is! Fogalmam sincs mit kell csinálni a hajón ... <#rinya> Vki lécci irja meg,h mit csináljunk! Elõre is köszi!!!

littleNorbi
Mi ez, vmi tört verzió ?

edi 1 patch kevés leszs meg amine emberek csinálják nem is biztos hogy lessz hozá patch az egész grafikus motort fizikát mozgásokat mindnet át kéne irni áhhh gáz LOL

ALien

van 1 adot jo film a game meg valami nagy ratyság

ALien

Segítsen valaki =)
amikor azzal a vörösruhás dagatt kecivel kell harcolni egy hajón, akkor mit kell csinálni? Elvileg valami metal akármi plate-et kell szütöttetni vele. Nah az most hol is van pontosan, és hogy kell megcsinálni hogy szétüsse?
Egyébként azt a néhány bugot leszámítva, élvezhetõ a játék, legalábbis számomra =)

grebber
Hát itt valamit nagyon elnéztek a fejlesztõ srácok,de nemhiszem el hogy ilyet kiadnak.Bazzeg nem elleõrzik mit adnak ki lol <#gun><#violent><#boxer>

Next PC upgrade: 2022

Még tartott a regem, ezért leszedtem, de óvva intek mindenkit! BUDGET. Már a menüben gáz van...2 percet volt a gépemen, pedig nagy PotC fan vok<#levele>

Én még nem szedtem le, de nem lehet, hogy valami beta állapotut rakott fel a plex?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

grebber
Huh ezt megusztam még jó hogy nem fejvesztve szedtem le a fejlesztõk valamit nagyon benéztek! :(

Idézek:

"Én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet állítani a grafikán? Nálam belépek 1 FPS, és a kard a csávó kezétõl 1 méterre lebeg, az ellenfelek egy helyben állnak, és ide oda ugrál meg forog a faszi. 20 mp és uninstall szint.
(Amd 2700+, 9600 atlantis, 1 giga ram)"

"császtok megtudjátok mondani hogymért van az hogy ha belépek a menübe nem látom az egeret és szét akad a hang
a Játék nem kad csak a hang de a hang is csak akkro ha valmi pörgõsebb zene van pl akkor amikor harcolok és nemtom ez valmi hiba lehet hogy nincs egér?"

"Tiszta hiba ez a játék nincs egér nincs hang még azon se csodálkoztam volna ha ujraindul a gép nah ezt ugy leszedem a géprõl hogy soha az életbe ne lehessen feltenni eddig még iylen hibáim még oylan játékkal sem volt amihez szar volt a CRACK"

:( Pedig azthittem végre tolhatok megint egy jó gamet ,de ezek alapján nem :(

Hát ha itt lesz patch az nemkicsi lesz az tuti :D

Next PC upgrade: 2022

Vagyis hogy MAJD kipróbálom miután már láttam a filmet, gondolom a játék elég spoileres.

Na attól még nem feltétlen szar, lehet hogy halál fílinges meg minden csak éppen nem a PotC második része hanem hack&slash.

Abból is volt már jó pl Enclave szal én azért kipróbálom :)

mila69en
akkor már nem is érdekel:( sz@rf*s:((((

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive