351
-
diaz02 #151 3.43Mb tömörítve! -
#150 [email protected]
köszi -
diaz02 #149 ajd egy e-mail címet, és elküldöm a teljes verziós alcoholt! -
diaz02 #148 lehet
-
#147 Nem jó...lehet azért mer triálverziós az alcoholom? -
#146 okok...szerintem nekem nem fog menni.... -
diaz02 #145 azt nem tudom, szerintem elég elindítani, én fölraktam személy szerint -
#144 mindíg azt a gombot kell nyomni amit mutat!
az ujj: 6
egy kard: bal egérgom
két kard: jobb egérgomb
nyíl: 8
és egy kérdés...alcohollal is kell felrakni? -
diaz02 #143 jónak jó, de az írányítás az maradhatott volna a régi!!! -
diaz02 #142 Az elején tartok, amikor fölhúzzák a kalózzászlót, az után be kell törni egy nagy fém ajtót, de akármit nyomok sosem sikerül. kiír karods jeleket, akkor gondolom hogy annak megfelelö gombot kellene nyomni??? -
diaz02 #141 nem kell letörölni, én sem töröltem 3 játék a daemonnal fut, ez meg az alcohollal -
#140 És le kell törölnöm a daemont ha felrakom az alcoholt vagy rajta lehet mind2? -
#139 iszonyat jó ez a játék TELÓN :P már kipörgettem :)) -
#138 Na ezt meg én toom:D
a ládákat úgy tudod kinyitni hogy először oda álsz elé és megnyomod a nunpadon a 6-ost, akor legugol hozzás és akor tartsd lenyomva egyszerre a bal egérgombot és a W-t.Menteni minden pálya végén lehet...
Köszi nálam is azt csinálja mint nálad, frissíti az asztalt...
Remélem műköni fog nekem is:D -
diaz02 #137 még egy kérdés, hogy a ládákat hogy lehet kinyitni, és mikor lehet menteni??????????????? -
diaz02 #136 nem a daemon toolst használtam, hanem az alcoholt, és simán elindult elsőre. A daemon toolsnál pedíg ha el akartam indítani akkor frissítette az asztalt! -
#135 Hali...
Ott tartok hogy azona hajón kell harcolni, felgyujtottam a 2-árbocot le eresztettem a csonakokat, de elő jött az a piros ruhás muki és nem tudok mit csinálni, meg se tudom sebezni és megölnek, meg mutat valami Metal Mast Platest-nek az életét de azt se tudom mi az!HELP meee!!!Előre is THX -
LegoTGR #134 Anak a Spanyol, asszem valami De La vega kapitánynak hogykell széttörni a páncélját? -
#133 hogy tudtad elindítani?egyébként ott oda kell álni a csörlőhöz megnyomni a num lock-nál a 6-ost és nyomogatni egyszerre a W-t és a D-t!
Légyszi mond meg hogy indítottad el! -
diaz02 #132 na elindult!
De ennyi játék elég is volt belőle! Ott akadtam el hogy be kell törni egy nagy ajtót, de akármit nyomok sehogy sem sikerül!
Véelmény!
A játék egy rakás szar, az első része nagyon jó volt de ez??? Az írányítás mégszarabb, azt sem tudom hogy mi mire vonatkozik -
#131 neked mi a baly vele? rámész az ikonra és nem csinál semmit? -
#130 én daemon tools -
diaz02 #129 mivel ahsználjátok, alcohol vagy daemon tools??? -
#128 Ja, az irányítás tényleg fos de az intrók kírályul meg vannak csinálva... -
#127 neken vann fent, lehet até nem megy? -
#126 Nem valami superhiper mega codec pack fos van a gépeden, és az pofázik bele?
Azzal a kártyával egyszerűen mindennek mennie kell. -
#125 Nálam szépen fut a játék nf2+Barci2,5-ön 1 giga RAMmal, GeCube 9600-on. Bár inkább ne menne, mert úgy szar, ahogy van. Nagy csalódás, hogy ezt a fost rittyentették ide valami jó új játék helyett.
Tudom, hogy konzolszarnak készült, de ilyen irányítást nem lehet PC-s játékra kiadni. Ez az irányítás egyszerűen logikátlan és szar. A PotC/C-Dox2-höz képest egy határ fos az egész, még idegelem magam vele egy kicsit, aztán lehasítom a gecibe, hogy ne is lássam többé.
-
#124 unokatesómnak ilyen a gépe...ő kérdezi... -
#123 jah és a videókártyám 128mb -
#122 ilyen géppel elindul szerintetek:
80gb
512mb-ram
Intel Celeron CPU 2.600GHz
Videókártya: asus radeon 9200series -
#121 Driver? -
#120 jah...akkor nem videókártya...de lehet nem támogatott...vagy vmi más... -
diaz02 #119 szar hozzá a videókártyááááám????
Club 3D -s videókarim van 256mb rammal! több volt 100 rugónál !
mi a picsa kell akkor ennek a játéknak???? -
#118 barátom...az a problémád mint nekem...
Szar hozzá a videókártyád, nekem is csak a netes gépemen indul... -
diaz02 #117 ha nem kell hoccá crack akkor meg mi a francért nem indul????????????????????
legújabb daemonom van fönn -
#116 MÁR RÁJÖTTEM :D -
#115 egy kérdés... az elején, ahol meg kellett ölni 3-embert.
ott van egy kapu, a csörlő és előte egy piros lebegő koponya...mit kelll csinálni?
előre is thx
-
#114 thx -
Curesz #113 #111, há Willel lekell dobálni fejszével:D
#112, lehet váltani a két karakter között -
#112 nah, a másik gépen elindult!
Csak Sparow-al kell menni?