291
CFOS Speed – azaz, hogyan kell okosan programot írni
-
Apocalipto #131 Sebességre gondoltam -
n3whous3 #130 most ne kezd azt, hogy ADSL-en működik csak, mert nem igaz, kábel netem van és xp alatt is működött, plusz kb úgy vágom is, hogy hogy működik ez a fos és nem csak ADSL neten lehet csomagoptimalizálást végrehajtani -
Apocalipto #129 Milyen neted van? -
n3whous3 #128 Valaki win 7 64biten használ ilyet? Nálam fent van egy elvileg jó cfos (4.50.xxxx), de valahogy úgy néz ki, hogy nagyon nem akarja a csomagkezelést betanulni. -
áááááááá ezer kösz! 
#109-nél én nem látok problémát vagy inkább nem értek hozzá. Routerem az nekem is van, Outpostot régen használtam. :S -
Lackokoma #126 cFosSpeed 4.53.1527
http://rapidshare.com/files/253453530/CFosSpeed.v4.52.1527.rar
#109-es hozzászólásomba lévő problémára tud valaki megoldást vagy ez nem is probléma?
-
Elég rátelepíteni, nem kell letörölni. -
szafika #124 Sziasztok!Segítsetek a cfosspeed-t nem tudom letörölni,már mindennel próbálkoztam,így nem tudom feltelepíteni az újat!valaki segítsen! -
Még mindig nincs? :( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az új verzióhoz nem tud valaki kulcsot adni? -
Már megvolt 1-2x -
Ez érdekes, én még a 4.50-est használtam hivatalos Win 7 RC-n, 64bitest, semmi probléma nem volt. Talán próbálj meg egy reinstall-t. -
Windows 7 en gondom van a cfosspeed-el. Megy de nem 100%os! Nem lehet belépni a "beállítások" és a "kapcsolatok" fülbe. x64 Rc verzios Win 7 van fenn. Valami tipp? Amióta ez a hiba áll fenn laggolok össze vissza fps játékokban pedig régen jó volt le és feltöltés mellet is. -
Új végleges verzió: cFosSpeed 4.52 build 1509 -
kollektor #117 Üdv!
Netlimiter 2 Pro !
Az internet kapcsolat ellenőrzésére szolgáló program, amelyben kapcsolatokra és programokra lebontva lehet a letöltési sebességet korlátozni. -
Kiraktak egy újabb buildet a 4.50-es verzióból 1456 helyett 1458. Van valami érdemi újítás benne vagy csak arra jó, hogy ne működjön vele a korábbi build kulcsa(teszteltem..)? -
n3whous3 #115 A routert kéne beállítani, hogy tényleg ketté ossza a netet és a másiknak ne engedjen nagyobb sávot, vagy ha a másik üres, csak akkor engedje maxon. -
sziasztok!
lenne egy kis problemam a programmal kapcsolatban.
ket gepen hasznaljuk a netet routerrel van megosztva.mindket gepen fenntvan a cfosspeed.az enyemen a legujabb verzio a 4.5 a masikon az elözö.
namarmost mindketten töltögetünk de amikor ö tölt nalla max-on jön a dolog nalam meg alig lehet netezni is annyira belassul.a töltes meg szinte teljesen leall.
megoldhato e hogy nallam menjen jobban?hogyan?vagy legalabb hogy egyforman ossza el -
piamania #113 köszi szépen. -
Nem, oda van írva, hogy full(teljes). -
piamania #111 Ez is 30 napos próba verziós? -
4.50 full verzió magyar!
32 bit Letöltés:
http://storeplace.org/download.php?id=9D83B90A3
64 bit Letöltés:
http://storeplace.org/download.php?id=294DA5BF3 -
Lackokoma #109 Helló! 1kis segítséget kérnék! Ezeket az értékeket kapom tesztelés után!
Baj hogy a kernel-nél írja az értékeket és nem az user-nél?
CfosSpeed-et használom! Router-em: SMC vbr 7004v.2 Tűzfalam: Outpost
Szerintetek mit hagytam ki a beállításoknál hogy így kapom az értékeket??!
Köszi előre is!! -
Apocalipto #108 Ez egy roppant jó hír, de azért megvárom míg nem béta állapotú lesz -
Elvileg olyan IP-ket szűr ami adatokat gyűjthet rólad netezés közben.
Pl. hogy mit töltesz le torrentezéskor.
Van egy qrva nagy ( több milliós )adatbázisa a kompromittálódott ip-kről.
Persze lehet hogy ez egy paranoid dolog. De ártani nem árt.
-
Itt van írva róla pár sor a cFosSpeed oldalán. -
Láma vagyok, de mire jó ez az ip szűrés? -
Hallottatok róla hogy az új (beta 4.51.1496) verzió már tud IP cím szűrést végezni, az ipfilter.dat ( vagy hasonló felépítésű ) fájl listája alapján ?
Ez hasonló dolog mint PeerGuardian.
Csak a PeerGuardian ( tapasztalataim szerint ) elég instabil program.
Ez pedig észrevétlenül fut a C-fossspeed szolgáltatásaként. Így nem kell a szűréshez a PeerGuardiant használni.
Sajnos grafikus felülete nincs - de egy kis txt fájl szerkesztéssel beállítható minden. Linuxosok előnyben :)
A legfrissebb hivatalos ipfilter.dat fájlt innen lehet letölteni:
http://easynews.dl.sourceforge.net/sourceforge/emulepawcio/ipfilter.dat
A C:\Program Files\cFosSpeed\user.ini - fájlba kell hozzáfűzni az ipfilter.dat fájl helyét. Pl.így:
[iplist]
ipfilter=c:\ipfilter\ipfilter.dat
Azt a helyet kell megadni ahonnan használni akarod a dat fájlt.
Vagy újraindítod, vagy (parancssorban) elindítod: C:\Program Files\cFosSpeed>spd.exe -t a reload -iplist paraméterekkel.
Tehát ezt: C:\Program Files\cFosSpeed>spd.exe reload -iplist
és már alkalmazza is a szűrést.
Egy gond van csak: az ipfilter.dat fájl szűri többek között pl. a Microsft, Microsoft Update, Google, Kaspersky, Opera, Comodo IP címeket is. ( Persze lehet hogy nem haszontalamul )
Ezeket az szűréseket az ipfliter.dat fájl szerkesztésével ( sorok kitörlésével vagy pl. kikommentezéssel : # ) ki lehet zárni.
Készítettem egy saját, módosított fájlt ami innen elérhető.
Ezzel megy a windows update, meg még egypár fontos oldal amit szerintem mindenképp el kell érni.
Mondjuk az lenne az igazi ha a c-FosSpeedbe bekerülne valami grafikus szerkesztő rész amiben egyszerűbben lehetne a szűréseket módosítani, kivétellistát létrehozni. És pl. automatikusan le is töltené az aktuális ipfilter.dat-ot.
De mondom ez az első verzió - akit érdekel így is ki tudja próbálni.
-
Saját gépeden nem, de ha családtagod gépére felteszed ezt a progit akkor őt tudod korlátozni. -
Hali!
Valahogy be tudom állítani, hogy egy kedves családtag maxxal tölt le, akkor engem ne lassítson be? -
Én feltettem, azért 30 nap alatt csak kiokoskodnak valamit. :) -
Nekem nem kell - évekkel ezelőtt tesztelő voltam, így ingyen legális kéyem van hozzá.
De gondolom ukrán, román, litván barátaink nem soká tétlenkednek. :) -
okositást kihagytad mert anélkül szart se ér :D -
Jó lett. -
4.50 final -
rumpi01 #96 64 bites Vistához a cfosspeed
http://rapidshare.com/files/127553217/cFosSpeed_4.21_Build_1403.rar.html -
de. -
olyan kérdésem lenne nem-e tudja valaki honnan lehetne letölteni 64 bites vistához cfosspeedet a hozzá való huncutsággal együtt? -
kohl #93 Sziasztok!
Régen használtam cfosspeedet, most feltettem, de a netem letöltési sebessége igen visszaesik! Tud valaki segíteni, hogy miért is van ez? -
balázs #92 miért írja ki a cfos?:
hogy kell megcsin?