CFOS Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyomkövetéssel a 3 sorban volt a cím)
A pingekkel gond volt(spd pingstat), így ping parancssal megnéztem, és
978-ból 22 csomag elveszett) Okozhat ez a mennyiség nagyobb problémát a
mûködésben?
Most átállítottam a célállomást az index.hu-ra, mert gyorsabbat nem
találtam., Érdekes módon a válaszidõ minkét esetben 60 ms körül volt.
Két kérdésem lenne:
- ez a válaszidõ nem túl magas-e
- ha a tracert követésnél az index.hu az 5. helyen van, akkor ttl 5-öt kell
beállítani sethops-sal?
Esetleg lehet hogy az icmp protokollt tiltja a tûzfalad. Akkor ott kell matatni valamit.
Lehet hogy a tûzfal blokkolja?'Cfos speed service' (spd.exe) számára elengedethetetlen a nethozzáférés.
Remélem így a teljes üzenettel már tud valaki segíteni.
A Cfos speed által küldött adatcsomagok nem értek célba.Enélkül a cfos speed traffic shaping nem tud mûködni.
Ennyit tudtam leírni remélem ezzel már tudtok nekem segíteni.Egyáltalán mi az a traffic shaping.Lehet láma kérdések de kérlek segítsetek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Köszi
Viszont otthon kábelnetünk van, annál max up mellett jön a max down sebesség 80%-a. Ez van, bár kétségkívül hasznos ez a cFosSpeed, böngészés sokkal gördülékenyebb, ha torrent-kliens is tölt a háttérbe.
Nekem nem úgy mûködik a CfosSpeed, ahogyan kellene!
Amikor éppen feltöltök, és elkezdek letölteni, normál esetben uygebár a feltöltés belassulása mellett közel a teljes letöltési sávszélességemmel kellene töltenem. Nálam nem így történik, hanem a következõképpen.
Amikor éppen feltöltök, és elkezdek letölteni, akkor a feltöltés is a felére csökken, és a letöltés is. Szinte mindegyik kliensel ugyyan ez történik. Már probáltam azt is, hogy a szolgáltatómtól kapott tárhelyre feltöltöttem egy kb. 10Mb nagyságú fájlt, és ezután Total Commanderrel elkezdtem feltölteni egy másik fájlt, és ezzel egy idõben Flash FXP-vel elkezdtem letölteni az elõbb feltöltött 10Mb nagyságú fájlt.
Leteszteltem úgy is, hogy csak a letöltés megy, és úgy max. sávszéllel szedte le a fájlt. Feltöltéssel ugyan ezt csináltam, tehát nem a tárhely a hibás.
Azt is megcsináltam már, hogy a cfosspeed.ini fájlban a param rész alá megadtam az az IP címet, amit a cfos rendesen tudna pingelni, de így sem megy rendesen...
Ha valaki tud segíteni, akkor azt nagyon megköszönném!
Chaos Anno Domini
http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+
Nem mondanám hogy én nem használok warezt de ez tényleg érdemes megvenni- ha hosszútávon akarod használni. Nekem is megvan.
Így semmi gondod nem lesz késõbb sem a progival. ( A crackeltek meg mindíg szarakodnak )
Nincs 3000 Ft - és örök frissítés.
Ez a version van meg nekem! Pls segítseetek nekem! THX
http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+
Maximális feltöltés mellett megy a maximális letöltés. Kell ennél több bizonyíték? :) Meg a prioritások is jól mennek, a torrentem folyamatosan megy, feltöltõ sáv is, de ha bármi másra kell a sáv, a feltöltõ is, akkor az a progi megkapja.
:)
Ja, és néha kiírja hogy nem érkezett meg a pingcsomag, de ugyanakkor jól megy a cucc, szóval lehet néha a pingelt szerver a gázos...
nos nekem az lenne a kérdésem...hogy hogy a bûbánatba mûkõdik a progi?:)
mert felvan nyomja de alpaból ha megy feltöltés ugyanúgy csökken a letöltés (torrent) router van és 2 gép....csak az enyémén van cfosspeed..ez lenne a baj ?:)
aki tudja a "megoldást" annak megköszönném
üdv: dookie
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
Tudod,hogy mit mondanak erre,azt hogy "Seggem kivan!"
Egyébként szia! (csak úgy mellesleg)<#wow3>#wow3>
-és külön helyezkedik el a rendsz.prg
-és külön a felhszn.prg.?
Mert ennek is jelentõsége van,ebbõl a szempontból(saját tapasztalat).
amugy kész!
beállítások
beállítások
programok
- voice-over-IP(a nem használt prg-t normálra állítani)
- fájlmegosztás(az általad haszn.t fájlcserélõt magasra állítani,a
többit normálra)
-szólj ,ha kész vagy!
Csak ne azt irja valaki hogy vegyem meg!!!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nem küldi el a pinget és nem tom mit csináljak veel!!!!
Valaki segitsen!!!!!!!<#schmoll2>#schmoll2>
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
én nem értem ezt a progit nekem semmi változás :) feltöltés ezek után is ugyanúgy lelassítja...valami ötlet ?:) 3.xx valahányas van :) most már zokni vagyok hogy megnézzem kösszi
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ujrahuztam a rendszert felraktam a cfosspeedet, de nem tudok letölteni hogyha feltöltök. Router mögött vagyok de az elözö windowsal ment. az 1.06 verziot raktam fel. valami ötlet?