291
CFOS Speed – azaz, hogyan kell okosan programot írni
-
raider84 #171 Hát hallod. próbáltam mindent. engedélyeztem mindent de akkor sem sikerült. valami tipp, hogy mit kellene még engedélyezni?
-
#170 Ja akkor azt nem vágom, AVG tűzfalát kéne átnézni. -
raider84 #169 Már engedélyeztem a spd.exe volt az. Mondom csak akkor tudom használni ha kikapcsolom az Avgből a tűzfalat. De tűzfal nélkül meg rizikós netezni -
#168 Rakd fel az AVG 9-et, hátha felismeri magától, amúgy kiírja mit kell engedélyezni a buborékban, én most fejből nem tom. -
raider84 #167 Hy
Lenne egy kérdésem. Nekem is a buborékkal van problémám, hogy a ping adatcsomagok nem értek célba. Már vagy 2 órája küszködöm vele,hogy a vírusirtómat normálisan beállítsam.
Engedélyeztem mindent amit kell, de ugy sem sikerült. Akkor működött jó a program amikor kikapcsoltam a tűzfalat.
Egyébként AVG Internet Security 8.5.423 at használok.
Router nincs. Mi lehet a probléma? Mit kell engedélyezni még a tűzfalban? Help!!!
Előre is köszi
Üdv: R -
Coronita21 #166 jah, az kimaradt bocsi :D
pass
http://savaria.protect.hu -
#165 Jelszó nélküli: Katt -
n3whous3 #164 őőőő a rarnak mi a jelszava? -
n3whous3 #163 vóóó htx pont tegnap raktam fel -
Coronita21 #162 amúgy nekiem is fagy tőle a gép, cpu 90-100%-on pörög:) nálam kiérdemelt egy uninstallt :D -
Coronita21 #161 jóreggelt!
katt -
#160 Nem gond hogy forint van rajta, en is ugy vasaroltam meg.
Mondom probald meg a paypallal.
Ott egy virtualis szamlat nyitsz es nem kerul ra egy filler sem, csak kozbeeso allomaskent hasznalja a bankod.
Ha engedelyezed a transfert csak akkor vonja le a szamladrol a penzt.
Vagy esetleg probalkozzal ujra, mert lehet hogy hetvege volt vagy valami mas ok miatt nem sikerult a vasarlas, de azota mar menne. -
#159 Pedig dombornyomottal is próbáltam, esetleg az lehetett a baja, hogy csak forint volt rajta?De bőven volt rajta pénz, 30 ezer Ft ha jól emlékszem.
Mégis azt küldték, hogy "the bank rejected".
Veszel nekem kulcsot és elküldöm a pénzt. :D Már nem tok jobbat... :( -
#158 Dombornyomott nekem siman ment Paypal registracio meg kb 20 masodperc. Ha annyira akarod azt a kulcsot nem rettenthet el egy ekkora melo! :D -
#157 Nincs paypalom, dombornyomottal is próbáltam, majd még ügyködök rajta ha nagyon nem találok key-t. Mert csak addig kell amíg aktiválom, utána már tök mindegy, hogy feketelistára teszik, nekem ugyanúgy teljes verziós marad. Csak ha Win reinstall-t csinálok akkor van szívás, de azt meg nem szoktam sűrűn. :) -
#156 Akkor vedd meg paypalon keresztul, ha oda jo a bankartyad.
Persze csak es kizarolag dombornyomot jo, vagy ha OTP-nel vagy egyeb banknak igenybe veszed az ottani net/webkartyacsomagot. -
#155 Próbáltam, nem volt jó nekik a 3 bankkártyám közül egyik se. -
#154 Vedd meg. Siman megeri mert csak egyszer kell megvenni utana mar nem kell a verziok valtozasaval es nem egy nagy osszeg, mindossze 2990.Ft. -
#153 Jah, csak key kellene. -
#152 cFosSpeedből mindig fel szoktam rakni belőle a beta-kat is. És most jöttem rá hogy nyáron is volt hasonló problémám: hetekig fagyott a win. Már mindent csináltam - software - hardware - bios szempontjából is minden tőlem telhetőt kipróbáltam, cserélgettem, telepítettem, takarítottam. Aztán egyszer csak abbamaradt a hiba. Azt gondoltam hogy a nyári kánikula volt az oka. Most így belegondolva lehet hogy kijött akkor is egy új cFosSpeed beta verzió és akkor lett jó. Csak most az a gondom hogy a végleges 5-tel is fagy.
Hasonló gépünk lehet, de szerintem bármelyik hardware összetevő is okozhatja. Lehet felrakom x64-et próbából ( igaz csak 2 giga ramom van) , vagy várok egy új beta-ra. Vagy végül is ez a 4.53.1556 is jó nekem. -
#151 Valamelyik drivereddel akadhat össze szvsz, hálókártya? Nekem is Windows 7 x64 van és AMD proci. -
#150 Köszi! - Pedig már majdnem biztos hogy ezzel lesz a gond. A 24-i beta óta csinálja. 1-2 óránként teles fagyás - eseménynaplóban semmi.
Most visszatettem egy 22.-it. Reggel óta jó. ( Windows 7, AMD Athlon processzor ) -
#149 Nekem fent van mióta linkelted, nem tapasztaltam semmi hibát. -
#148 Esetleg - egészen véletlenül - valaki nem tapasztalta hogy amióta feltette az 5-öst, teljesen véletlen esetben fagyogat a gépe ?
Nem tuti hogy ettől van - csak próbálom behatárolni az okot. -
#147 Most mar ideje lenne hogy a sima Cfos-t is frissitsek, mert ahhoz meg hozza se szagolnak.
Meg szerencse hogy megvettem toluk a termeket, mikozben a termektamogatas 2008 vegetol szinte zero. -
Jó hosszú a changelog. -
#145 CfosSpeed 5.0 -
Reteek #144 Valaki tud valami normálissn működő CfosSpeed-et a 4.21 en kívül? Mivel amiket én néztem (Topos és hasonlók) mind fekete listások már. -
n3whous3 #143 nekem kéne :C -
Apocalipto #142 Kell még ilyen program valakinek? ^^ -
n3whous3 #141 hát már nem megy :C -
n3whous3 #140 hátéiksz, le is szedem mán -
#139 Ja én is megtaláltam 1 hete, lehet nem pont ezt csak elfelejtettem linkelni. Ahogy látom egyre hamarabb rakják fekete listára a kikerült kulcsokat, elég nagy szívás. :S -
Lackokoma #138 cFosSpeed 4.53.1527
http://rs12.rapidshare.com/files/267311542/CFosSpeed.v4.53.1527_32_64_bit.rar
Nálam hiba nélkül működik de ha nem lenne jó hozzá pass akkor itt 1 másik
http://rapidshare.com/files/267743114/Key1.rar -
#137 Nincs új key? :( -
#136 Ehhez sajnos már nem működik a serial. -
n3whous3 #135 elvileg kompatibilis, bár már nem emlékszem, hogy kiírta e a hibát
az új verzió már win7 kompatibilis?
az újra elemzés az a baj, hogy akkor megint nulláról kezdi, de megpróbálom hátha szarul elemezte ki a minap. -
Apocalipto #134 Válaszd a kapcsolat kalibrálása pontot, és újra elemzi az egészet. Win7-el kompatibilis? -
n3whous3 #133 xp alatt minden ok volt, most raktam pár hete fel win7-et és nem nagyon tűnik úgy, hogy próbálkozna csomagoptimalizálni
-
n3whous3 #132 2 megabit