CFOS Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
hát már nem megy :C

púúúúú

n3whous3
hátéiksz, le is szedem mán

púúúúú

Narxis
Ja én is megtaláltam 1 hete, lehet nem pont ezt csak elfelejtettem linkelni. Ahogy látom egyre hamarabb rakják fekete listára a kikerült kulcsokat, elég nagy szívás. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cFosSpeed 4.53.1527
http://rs12.rapidshare.com/files/267311542/CFosSpeed.v4.53.1527_32_64_bit.rar
Nálam hiba nélkül mûködik de ha nem lenne jó hozzá pass akkor itt 1 másik
http://rapidshare.com/files/267743114/Key1.rar

Narxis
Nincs új key? :(

Narxis
Ehhez sajnos már nem mûködik a serial.<#sir>

n3whous3
elvileg kompatibilis, bár már nem emlékszem, hogy kiírta e a hibát

az új verzió már win7 kompatibilis?

az újra elemzés az a baj, hogy akkor megint nulláról kezdi, de megpróbálom hátha szarul elemezte ki a minap.

púúúúú

Válaszd a kapcsolat kalibrálása pontot, és újra elemzi az egészet. Win7-el kompatibilis?
n3whous3
xp alatt minden ok volt, most raktam pár hete fel win7-et és nem nagyon tûnik úgy, hogy próbálkozna csomagoptimalizálni

púúúúú

n3whous3
2 megabit

púúúúú

Sebességre gondoltam
n3whous3
most ne kezd azt, hogy ADSL-en mûködik csak, mert nem igaz, kábel netem van és xp alatt is mûködött, plusz kb úgy vágom is, hogy hogy mûködik ez a fos és nem csak ADSL neten lehet csomagoptimalizálást végrehajtani

púúúúú

Milyen neted van?
n3whous3
Valaki win 7 64biten használ ilyet? Nálam fent van egy elvileg jó cfos (4.50.xxxx), de valahogy úgy néz ki, hogy nagyon nem akarja a csomagkezelést betanulni.

púúúúú

Narxis
áááááááá ezer kösz!<#worship>

#109-nél én nem látok problémát vagy inkább nem értek hozzá. Routerem az nekem is van, Outpostot régen használtam. :S

cFosSpeed 4.53.1527
http://rapidshare.com/files/253453530/CFosSpeed.v4.52.1527.rar

#109-es hozzászólásomba lévõ problémára tud valaki megoldást vagy ez nem is probléma?<#idiota>

Narxis
Elég rátelepíteni, nem kell letörölni.

Sziasztok!Segítsetek a cfosspeed-t nem tudom letörölni,már mindennel próbálkoztam,így nem tudom feltelepíteni az újat!valaki segítsen!
Narxis
Még mindig nincs? :(

Narxxis
Az új verzióhoz nem tud valaki kulcsot adni?

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

helliSh
Már megvolt 1-2x

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Narxxis
Ez érdekes, én még a 4.50-est használtam hivatalos Win 7 RC-n, 64bitest, semmi probléma nem volt. Talán próbálj meg egy reinstall-t.

helliSh
Windows 7 en gondom van a cfosspeed-el. Megy de nem 100%os! Nem lehet belépni a "beállítások" és a "kapcsolatok" fülbe. x64 Rc verzios Win 7 van fenn. Valami tipp? Amióta ez a hiba áll fenn laggolok össze vissza fps játékokban pedig régen jó volt le és feltöltés mellet is.

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Narxxis
Új végleges verzió: cFosSpeed 4.52 build 1509

Üdv!
Netlimiter 2 Pro !

Az internet kapcsolat ellenõrzésére szolgáló program, amelyben kapcsolatokra és programokra lebontva lehet a letöltési sebességet korlátozni.
Narxxis
Kiraktak egy újabb buildet a 4.50-es verzióból 1456 helyett 1458. Van valami érdemi újítás benne vagy csak arra jó, hogy ne mûködjön vele a korábbi build kulcsa(teszteltem..)?

n3whous3
A routert kéne beállítani, hogy tényleg ketté ossza a netet és a másiknak ne engedjen nagyobb sávot, vagy ha a másik üres, csak akkor engedje maxon.

púúúúú

tiburon26
sziasztok!
lenne egy kis problemam a programmal kapcsolatban.
ket gepen hasznaljuk a netet routerrel van megosztva.mindket gepen fenntvan a cfosspeed.az enyemen a legujabb verzio a 4.5 a masikon az elözö.
namarmost mindketten töltögetünk de amikor ö tölt nalla max-on jön a dolog nalam meg alig lehet netezni is annyira belassul.a töltes meg szinte teljesen leall.
megoldhato e hogy nallam menjen jobban?hogyan?vagy legalabb hogy egyforman ossza el

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

köszi szépen.
Narxxis
Nem, oda van írva, hogy full(teljes).

Ez is 30 napos próba verziós?
Carloska
4.50 full verzió magyar!

32 bit Letöltés:

http://storeplace.org/download.php?id=9D83B90A3

64 bit Letöltés:

http://storeplace.org/download.php?id=294DA5BF3

Helló! 1kis segítséget kérnék! Ezeket az értékeket kapom tesztelés után!

Baj hogy a kernel-nél írja az értékeket és nem az user-nél?
CfosSpeed-et használom! Router-em: SMC vbr 7004v.2 Tûzfalam: Outpost
Szerintetek mit hagytam ki a beállításoknál hogy így kapom az értékeket??!
Köszi elõre is!!

Ez egy roppant jó hír, de azért megvárom míg nem béta állapotú lesz
lck
Elvileg olyan IP-ket szûr ami adatokat gyûjthet rólad netezés közben.
Pl. hogy mit töltesz le torrentezéskor.
Van egy qrva nagy ( több milliós )adatbázisa a kompromittálódott ip-krõl.
Persze lehet hogy ez egy paranoid dolog. De ártani nem árt.
Narxis
Láma vagyok, de mire jó ez az ip szûrés?

lck
Hallottatok róla hogy az új (beta 4.51.1496) verzió már tud IP cím szûrést végezni, az ipfilter.dat ( vagy hasonló felépítésû ) fájl listája alapján ?

Ez hasonló dolog mint PeerGuardian.
Csak a PeerGuardian ( tapasztalataim szerint ) elég instabil program.
Ez pedig észrevétlenül fut a C-fossspeed szolgáltatásaként. Így nem kell a szûréshez a PeerGuardiant használni.

Sajnos grafikus felülete nincs - de egy kis txt fájl szerkesztéssel beállítható minden. Linuxosok elõnyben :)

A legfrissebb hivatalos ipfilter.dat fájlt innen lehet letölteni:

http://easynews.dl.sourceforge.net/sourceforge/emulepawcio/ipfilter.dat

A C:\Program Files\cFosSpeed\user.ini - fájlba kell hozzáfûzni az ipfilter.dat fájl helyét. Pl.így:

ipfilter=c:\ipfilter\ipfilter.dat

Azt a helyet kell megadni ahonnan használni akarod a dat fájlt.

Vagy újraindítod, vagy (parancssorban) elindítod: C:\Program Files\cFosSpeed>spd.exe -t a reload -iplist paraméterekkel.

Tehát ezt: C:\Program Files\cFosSpeed>spd.exe reload -iplist

és már alkalmazza is a szûrést.

Egy gond van csak: az ipfilter.dat fájl szûri többek között pl. a Microsft, Microsoft Update, Google, Kaspersky, Opera, Comodo IP címeket is. ( Persze lehet hogy nem haszontalamul )
Ezeket az szûréseket az ipfliter.dat fájl szerkesztésével ( sorok kitörlésével vagy pl. kikommentezéssel : # ) ki lehet zárni.

Készítettem egy saját, módosított fájlt ami innen elérhetõ.
Ezzel megy a windows update, meg még egypár fontos oldal amit szerintem mindenképp el kell érni.

Mondjuk az lenne az igazi ha a c-FosSpeedbe bekerülne valami grafikus szerkesztõ rész amiben egyszerûbben lehetne a szûréseket módosítani, kivétellistát létrehozni. És pl. automatikusan le is töltené az aktuális ipfilter.dat-ot.

De mondom ez az elsõ verzió - akit érdekel így is ki tudja próbálni.
Narxis
Saját gépeden nem, de ha családtagod gépére felteszed ezt a progit akkor õt tudod korlátozni.

Lullaby
Hali!
Valahogy be tudom állítani, hogy egy kedves családtag maxxal tölt le, akkor engem ne lassítson be?

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Narxis
Én feltettem, azért 30 nap alatt csak kiokoskodnak valamit. :)

lck
Nekem nem kell - évekkel ezelõtt tesztelõ voltam, így ingyen legális kéyem van hozzá.
De gondolom ukrán, román, litván barátaink nem soká tétlenkednek. :)
Carloska
okositást kihagytad mert anélkül szart se ér :D

Narxis
Jó lett.

lck
64 bites Vistához a cfosspeed
http://rapidshare.com/files/127553217/cFosSpeed_4.21_Build_1403.rar.html
Sanyix
de.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Torretto13
olyan kérdésem lenne nem-e tudja valaki honnan lehetne letölteni 64 bites vistához cfosspeedet a hozzá való huncutsággal együtt?

Intel E6750;AbitIP35-E;2GB Kingmax mars 800Mhz;2GB Geil 800Mhz;WD 320GB HDD;Samsung DVD+/-RW;Sapphire HD3870 512mb;Chieftech 550Watt

Sziasztok!

Régen használtam cfosspeedet, most feltettem, de a netem letöltési sebessége igen visszaesik! Tud valaki segíteni, hogy miért is van ez?
miért írja ki a cfos?:
hogy kell megcsin?