291
CFOS Speed – azaz, hogyan kell okosan programot írni
-
#91 Eddig a szolgáltatóm szervere volt beállítva ping célállomásnak(tracert
nyomkövetéssel a 3 sorban volt a cím)
A pingekkel gond volt(spd pingstat), így ping parancssal megnéztem, és
978-ból 22 csomag elveszett) Okozhat ez a mennyiség nagyobb problémát a
működésben?
Most átállítottam a célállomást az index.hu-ra, mert gyorsabbat nem
találtam., Érdekes módon a válaszidő minkét esetben 60 ms körül volt.
Két kérdésem lenne:
- ez a válaszidő nem túl magas-e
- ha a tracert követésnél az index.hu az 5. helyen van, akkor ttl 5-öt kell
beállítani sethops-sal? -
#90 Persze - a tűfal blokkolja - spd.exe-t engedd ki.
Esetleg lehet hogy az icmp protokollt tiltja a tűzfalad. Akkor ott kell matatni valamit. -
obozso #89 itt van a vége is.
Lehet hogy a tűzfal blokkolja?'Cfos speed service' (spd.exe) számára elengedethetetlen a nethozzáférés.
Remélem így a teljes üzenettel már tud valaki segíteni. -
obozso #88 Hú most már egy kicsit többet tudok írni de a megoldást sajnos még mindig nem tudom rá.
A Cfos speed által küldött adatcsomagok nem értek célba.Enélkül a cfos speed traffic shaping nem tud működni.
Ennyit tudtam leírni remélem ezzel már tudtok nekem segíteni.Egyáltalán mi az a traffic shaping.Lehet láma kérdések de kérlek segítsetek. -
obozso #87 Sziasztok!Tudnátok segíteni nekem.Sajnos az üzenetet nem tudom pontosan leírni mert nem tudtam elolvasni.Valami ping elérés volt benne tűzfal meg spd.exe file.Sajnos ennyit tudtam megfigyelni hirtelen.Ja meg tűzfal blokkolás is volt benne.Nem tudom mit kellene tennem.Tudom láma vagyok de soha nem tudom meg ha nem kérdezek.Kérlek segítsetek mit tegyek vagy egyáltalán ne foglalkozzak vele.Ha tudtok valamiben segíteni kérlek tegyétek meg.Előre is köszönöm.Ja 4.06-ot használom. -
#86 ismerem azt az oldalt, de ezen nem találtam megoldást. Valaki légyszi segítsen :( Vagy ha azon az oldalon van megoldás akkor közölje velem, mert most ideges vagyok, és nem nagyon akar összejönni semmi se. -
kollektor #85 #83 ... -
#84 Nekem az a gondom, hogy feltettem egy újabb verziót, 4.06-osat, és az a baj, hogy ennél hiányzik az az ablakocska, a jobb alsó sarokban, meg a listában van egy olyan sor, hogy "A driver nincs betöltve". emellett úgy viselkedik a program, mintha nem is lenne feltelepülve, lassú a net torrentezés közben. Régebbi verzióval nem volt ilyen gond, csak nem tudom, hogy az milyen verzió volt :S -
strebacom #83 Csak egy kicsit kéne visszaolvasni wazze....#72.... -
bat777 #82 hali segítség kéne!modemes adsl internetem van a cfos-t vagy a cfosspeed-et használjam. Használni akarom a cfosspeed-et, de nem sikerűl beállítani telepítés után, nem működik a net. Olvastam, hogy meg kell mutatni neki a sebességem,töltsek fel valamit valamilyen ftp tárhelyre. segítsetek,mondjatok olyan tárhelyet ahová lehet feltölteni ingyen, vagy segítsetek abban, hogy mit csináljak, a tűzfalam kerio. -
himpike #81 A fos interneteden nem fog segíteni. Az enyémen se segít ha fizikálian éppen szar a netem. -
#80 omg ez a cfosspeed egyre fantasztikusabban meg. Régen úgy ment, hogy letöltés mellett játszottam, ventriztem. Most letöltés ping 1000 fölött, ventri disconnectet kap... -
Sklyed #79 Sziasztok, meg tudná nekem mondani valaki, hogy a cFosSpeed-ben hogyan tudnám beállítani azt, hogy a Windows indulásánál automatikusan csatlakozzak az internethez? Már csak azért, mert úgy hallotam, lehet valahogy...
Köszi -
Apocalipto #78 Nekem nincs routerem attól függetlenül feltettem
-
Apocalipto #77 A 4-es verzió kimondottan routerekre tervezték, minden gépre fel kell tenni hálózaton belül, és a cfospeed-ek kommunikálnak 1mással. A kapcsolatot naprol napra javítja automatikusan a bemérési adatoknak köszönhetően. -
blackgamer #76 a 4-es verzió milyen előnyökkel jár? én még 3-ast használok (Vista) -
Szaky18 #75 ADSL netemnél nálam is uanez a helyzet, ha max feltöltés van, és elindítok egy letölést, feltöltés kissé visszacsökken, de a letöltési sebesség sose éri el a max 50%-át se ilyenkor.
Viszont otthon kábelnetünk van, annál max up mellett jön a max down sebesség 80%-a. Ez van, bár kétségkívül hasznos ez a cFosSpeed, böngészés sokkal gördülékenyebb, ha torrent-kliens is tölt a háttérbe. -
cstomi16 #74 Sziasztok!
Nekem nem úgy működik a CfosSpeed, ahogyan kellene!
Amikor éppen feltöltök, és elkezdek letölteni, normál esetben uygebár a feltöltés belassulása mellett közel a teljes letöltési sávszélességemmel kellene töltenem. Nálam nem így történik, hanem a következőképpen.
Amikor éppen feltöltök, és elkezdek letölteni, akkor a feltöltés is a felére csökken, és a letöltés is. Szinte mindegyik kliensel ugyyan ez történik. Már probáltam azt is, hogy a szolgáltatómtól kapott tárhelyre feltöltöttem egy kb. 10Mb nagyságú fájlt, és ezután Total Commanderrel elkezdtem feltölteni egy másik fájlt, és ezzel egy időben Flash FXP-vel elkezdtem letölteni az előbb feltöltött 10Mb nagyságú fájlt.
Leteszteltem úgy is, hogy csak a letöltés megy, és úgy max. sávszéllel szedte le a fájlt. Feltöltéssel ugyan ezt csináltam, tehát nem a tárhely a hibás.
Azt is megcsináltam már, hogy a cfosspeed.ini fájlban a param rész alá megadtam az az IP címet, amit a cfos rendesen tudna pingelni, de így sem megy rendesen...
Ha valaki tud segíteni, akkor azt nagyon megköszönném! -
#73 kösz kösz -
strebacom #72 Mire való!! -
#71 1024 kbps-es netem van, szal 120 Kb/sec-cel szedek le. Euen mit tud javítani a CFOS speed? Vagy csak annyit segít hogy letöltésnél stabilan 120-szal szedek le? -
#70 mellékesen elmondanám, hogy ha a Crack jó, nem szarakodik! Nekem rendes Crackem van, és állatira jó, és soha sem ,,szarakodik" -
strebacom #69 -
#68 cFosSpeed 4.0 -
#67 Helló !
Nem mondanám hogy én nem használok warezt de ez tényleg érdemes megvenni- ha hosszútávon akarod használni. Nekem is megvan.
Így semmi gondod nem lesz később sem a progival. ( A crackeltek meg mindíg szarakodnak )
Nincs 3000 Ft - és örök frissítés. -
#66 Tudok segíteni, írtam privit! -
#65 Hello! Noss! Én bármikor kerestem Cracket, soha sem talált nekem használható Cracket! Ha Vki tudna segíteni, akkor azt nagyon megköszönném:CfosSpeed 3.22 1254
Ez a version van meg nekem! Pls segítseetek nekem! THX -
#64 Tudom hülye kérdés számotokra de tényleg nem tudom! Kalibrálnám a cfosspeedet de nem tudom hogy: "csatlakozunk az internet-szolgáltatónknál lévő FTP serverhez, és feltöltünk egy 5-10 MB-os állományt",Ez hol van /ftp szerver/? -
strebacom #63 Egy kis INFÓ, hogy máskor ne irkálj hülyeséget."Maximális feltöltés mellett megy a maximális letöltés"..... -
#62 Nekem tökéletesen működik a 3.12.1184-es verzió.
Maximális feltöltés mellett megy a maximális letöltés. Kell ennél több bizonyíték? :) Meg a prioritások is jól mennek, a torrentem folyamatosan megy, feltöltő sáv is, de ha bármi másra kell a sáv, a feltöltő is, akkor az a progi megkapja.
:)
Ja, és néha kiírja hogy nem érkezett meg a pingcsomag, de ugyanakkor jól megy a cucc, szóval lehet néha a pingelt szerver a gázos... -
#61 senki? -
#60 UP
nos nekem az lenne a kérdésem...hogy hogy a bűbánatba műkődik a progi?:)
mert felvan nyomja de alpaból ha megy feltöltés ugyanúgy csökken a letöltés (torrent) router van és 2 gép....csak az enyémén van cfosspeed..ez lenne a baj ?:)
aki tudja a "megoldást" annak megköszönném
üdv: dookie -
fatr #59 Mivan????.. -
psiho02 #58 Amugy sokat sgitettél.....kössz a smmit! -
fatr #57 MI az,hogy mi van?He!!
Tudod,hogy mit mondanak erre,azt hogy "Seggem kivan!"
Egyébként szia! (csak úgy mellesleg) -
psiho02 #56 Mivan????...amugy megvan osztva a winchesterem..... -
fatr #55 Hali!Fel van darabolva a meghajtód (c:\)
-és külön helyezkedik el a rendsz.prg
-és külön a felhszn.prg.?
Mert ennek is jelentősége van,ebből a szempontból(saját tapasztalat). -
psiho02 #54 hogy hogy milyen.....sztm nem küldte el...... -
fatr #53 -És milyen? -
psiho02 #52 - voice-over-nál mindent normálra tettem mert egyiket sem használom....az joh??
amugy kész!