CFOS Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom leellenõrizni hogy rendben mûködik nálam a cFosSpeed? (5.00 build)
Mert a régieknél a spd pingstat-al de ennél már nagyon más-t kapok eredményül és nem találok új leírást!
Elõre is köszönöm a segítséget!

n3whous3
htx, felrakom este

púúúúú

n3whous3
Pont most van az új verzióban olyan opció, hogy stabilabb pinget akarsz, vagy jobb letöltést, rakd fel mind2-re oszt állítsd be a megfelelõt 😄

púúúúú

Hi

Melyik gépre kell telepíteni cfosspeed amelyiken letöltenek vagy amelyikre stabilabb pinget akarok? És van-e vkinek használható verziója?😄
<#eljen>

Andr0
nekem is ezt írja...

Armin & Ayu fan

Netgear
Azt ezt már hogy?

Ha kiengedem akkor: Key activation failed!
Ha blokkolom a netet neki: Key activation failed: error 12007

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Carloska
4.50 full verzió magyar!

32 bit Letöltés:

http://storeplace.org/download.php?id=9D83B90A3

64 bit Letöltés:

http://storeplace.org/download.php?id=294DA5BF3

Carloska
Tegyétek vissza amit a 110 ben linkeltem és nincsen probléma minden kulcsot 1 napon belül fekete listázni fognak 4.50 vagy licensz vásárlás

Narxis
Akkor máris fekete listára került...lol.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Erpy
Tud nekem valaki segíteni? Nekem sehogy sem sikerül aktiválni.
Eddig fentvolt a 4.x, majd telepítettem ezt az újat, bemásoltam a key-t, majd inditva megadtam a serial-t, de azt irja hogy Key activaton failed!.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

n3whous3
ok köszi, ehh rakhatom akkor újra ::

púúúúú

szedd le innen amit adtam linket, az abban lévõ kulcs jó hozzá, énis ezzel csináltam.

Narxis
Kaspersky Internet Security 2010 😄

n3whous3
valaki felrakná ezt 64 bitesbe? :-| mert nekem az van 😄

púúúúú

most néztem neten nem sok jót írnak róla. lehet,h megpróbálom a Kaspersky Internet Security 2010-et. lehet az AVG a baja. Te milyen tûzfalat használsz?
Narxis
Rakd fel a 9-ces AVG Internet Security-t.

Próbáljak meg valami más vírusirtót meg tûzfalat?
Narxis
Nem tom. :S

Hát hallod. próbáltam mindent. engedélyeztem mindent de akkor sem sikerült. valami tipp, hogy mit kellene még engedélyezni?
Narxis
Ja akkor azt nem vágom, AVG tûzfalát kéne átnézni.

Már engedélyeztem a spd.exe volt az. Mondom csak akkor tudom használni ha kikapcsolom az Avgbõl a tûzfalat. De tûzfal nélkül meg rizikós netezni
Narxis
Rakd fel az AVG 9-et, hátha felismeri magától, amúgy kiírja mit kell engedélyezni a buborékban, én most fejbõl nem tom.

Hy
Lenne egy kérdésem. Nekem is a buborékkal van problémám, hogy a ping adatcsomagok nem értek célba. Már vagy 2 órája küszködöm vele,hogy a vírusirtómat normálisan beállítsam.
Engedélyeztem mindent amit kell, de ugy sem sikerült. Akkor mûködött jó a program amikor kikapcsoltam a tûzfalat.
Egyébként AVG Internet Security 8.5.423 at használok.
Router nincs. Mi lehet a probléma? Mit kell engedélyezni még a tûzfalban? Help!!!
Elõre is köszi
Üdv: R
jah, az kimaradt bocsi 😄

pass

http://savaria.protect.hu

Narxis
Jelszó nélküli: Katt

n3whous3
õõõõ a rarnak mi a jelszava?

púúúúú

n3whous3
vóóó htx pont tegnap raktam fel

púúúúú

amúgy nekiem is fagy tõle a gép, cpu 90-100%-on pörög😊 nálam kiérdemelt egy uninstallt 😄

jóreggelt!

katt

Jakuza001
Nem gond hogy forint van rajta, en is ugy vasaroltam meg.

Mondom probald meg a paypallal.
Ott egy virtualis szamlat nyitsz es nem kerul ra egy filler sem, csak kozbeeso allomaskent hasznalja a bankod.
Ha engedelyezed a transfert csak akkor vonja le a szamladrol a penzt.

Vagy esetleg probalkozzal ujra, mert lehet hogy hetvege volt vagy valami mas ok miatt nem sikerult a vasarlas, de azota mar menne.

Narxis
Pedig dombornyomottal is próbáltam, esetleg az lehetett a baja, hogy csak forint volt rajta?De bõven volt rajta pénz, 30 ezer Ft ha jól emlékszem.

Mégis azt küldték, hogy "the bank rejected".

Veszel nekem kulcsot és elküldöm a pénzt. 😄 Már nem tok jobbat... 😞

Jakuza001
Dombornyomott nekem siman ment Paypal registracio meg kb 20 masodperc. Ha annyira akarod azt a kulcsot nem rettenthet el egy ekkora melo! 😄

Narxis
Nincs paypalom, dombornyomottal is próbáltam, majd még ügyködök rajta ha nagyon nem találok key-t. Mert csak addig kell amíg aktiválom, utána már tök mindegy, hogy feketelistára teszik, nekem ugyanúgy teljes verziós marad. Csak ha Win reinstall-t csinálok akkor van szívás, de azt meg nem szoktam sûrûn. 😊

Jakuza001
Akkor vedd meg paypalon keresztul, ha oda jo a bankartyad.
Persze csak es kizarolag dombornyomot jo, vagy ha OTP-nel vagy egyeb banknak igenybe veszed az ottani net/webkartyacsomagot.

Narxis
Próbáltam, nem volt jó nekik a 3 bankkártyám közül egyik se.

Jakuza001
Vedd meg. Siman megeri mert csak egyszer kell megvenni utana mar nem kell a verziok valtozasaval es nem egy nagy osszeg, mindossze 2990.Ft.

Narxis
Jah, csak key kellene.

lck
cFosSpeedbõl mindig fel szoktam rakni belõle a beta-kat is. És most jöttem rá hogy nyáron is volt hasonló problémám: hetekig fagyott a win. Már mindent csináltam - software - hardware - bios szempontjából is minden tõlem telhetõt kipróbáltam, cserélgettem, telepítettem, takarítottam. Aztán egyszer csak abbamaradt a hiba. Azt gondoltam hogy a nyári kánikula volt az oka. Most így belegondolva lehet hogy kijött akkor is egy új cFosSpeed beta verzió és akkor lett jó. Csak most az a gondom hogy a végleges 5-tel is fagy.
Hasonló gépünk lehet, de szerintem bármelyik hardware összetevõ is okozhatja. Lehet felrakom x64-et próbából ( igaz csak 2 giga ramom van) , vagy várok egy új beta-ra. Vagy végül is ez a 4.53.1556 is jó nekem.
Narxis
Valamelyik drivereddel akadhat össze szvsz, hálókártya? Nekem is Windows 7 x64 van és AMD proci.

lck
Köszi! - Pedig már majdnem biztos hogy ezzel lesz a gond. A 24-i beta óta csinálja. 1-2 óránként teles fagyás - eseménynaplóban semmi.
Most visszatettem egy 22.-it. Reggel óta jó. ( Windows 7, AMD Athlon processzor )
Narxis
Nekem fent van mióta linkelted, nem tapasztaltam semmi hibát.

lck
Esetleg - egészen véletlenül - valaki nem tapasztalta hogy amióta feltette az 5-öst, teljesen véletlen esetben fagyogat a gépe ?
Nem tuti hogy ettõl van - csak próbálom behatárolni az okot.
Jakuza001
Most mar ideje lenne hogy a sima Cfos-t is frissitsek, mert ahhoz meg hozza se szagolnak.
Meg szerencse hogy megvettem toluk a termeket, mikozben a termektamogatas 2008 vegetol szinte zero.

Narxis
<#wow1>

Jó hosszú a changelog.

lck
Valaki tud valami normálissn mûködõ CfosSpeed-et a 4.21 en kívül? Mivel amiket én néztem (Topos és hasonlók) mind fekete listások már.

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

n3whous3
nekem kéne :C

púúúúú

Kell még ilyen program valakinek? ^^