CFOS Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a régieknél a spd pingstat-al de ennél már nagyon más-t kapok eredményül és nem találok új leírást!
Elõre is köszönöm a segítséget!
púúúúú
Melyik gépre kell telepíteni cfosspeed amelyiken letöltenek vagy amelyikre stabilabb pinget akarok? És van-e vkinek használható verziója?😄
Ha kiengedem akkor: Key activation failed!
Ha blokkolom a netet neki: Key activation failed: error 12007
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
32 bit Letöltés:
http://storeplace.org/download.php?id=9D83B90A3
64 bit Letöltés:
http://storeplace.org/download.php?id=294DA5BF3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eddig fentvolt a 4.x, majd telepítettem ezt az újat, bemásoltam a key-t, majd inditva megadtam a serial-t, de azt irja hogy Key activaton failed!.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Lenne egy kérdésem. Nekem is a buborékkal van problémám, hogy a ping adatcsomagok nem értek célba. Már vagy 2 órája küszködöm vele,hogy a vírusirtómat normálisan beállítsam.
Engedélyeztem mindent amit kell, de ugy sem sikerült. Akkor mûködött jó a program amikor kikapcsoltam a tûzfalat.
Egyébként AVG Internet Security 8.5.423 at használok.
Router nincs. Mi lehet a probléma? Mit kell engedélyezni még a tûzfalban? Help!!!
Elõre is köszi
Üdv: R
pass
http://savaria.protect.hu
Mondom probald meg a paypallal.
Ott egy virtualis szamlat nyitsz es nem kerul ra egy filler sem, csak kozbeeso allomaskent hasznalja a bankod.
Ha engedelyezed a transfert csak akkor vonja le a szamladrol a penzt.
Vagy esetleg probalkozzal ujra, mert lehet hogy hetvege volt vagy valami mas ok miatt nem sikerult a vasarlas, de azota mar menne.
Mégis azt küldték, hogy "the bank rejected".
Veszel nekem kulcsot és elküldöm a pénzt. 😄 Már nem tok jobbat... 😞
Persze csak es kizarolag dombornyomot jo, vagy ha OTP-nel vagy egyeb banknak igenybe veszed az ottani net/webkartyacsomagot.
Hasonló gépünk lehet, de szerintem bármelyik hardware összetevõ is okozhatja. Lehet felrakom x64-et próbából ( igaz csak 2 giga ramom van) , vagy várok egy új beta-ra. Vagy végül is ez a 4.53.1556 is jó nekem.
Most visszatettem egy 22.-it. Reggel óta jó. ( Windows 7, AMD Athlon processzor )
Nem tuti hogy ettõl van - csak próbálom behatárolni az okot.
Meg szerencse hogy megvettem toluk a termeket, mikozben a termektamogatas 2008 vegetol szinte zero.
Jó hosszú a changelog.
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |