291
CFOS Speed – azaz, hogyan kell okosan programot írni
-
pocokxx #211 Sziasztok!
Windows 7et használok, a cfos 4.06 verzió működött, de gondoltam felrakom az 5.00-t. Végigpróbálgattam a telepítőt, még azt a képekkel illusztrált verziót is, de minden általam talált kulcsra azt írta, hogy "Key activation failed". Egyébként összesen két különböző kulccsal találkoztam:
7MYF-4VLC-ZFSF-HXEQ
FKY7-OKLY-YQDA-GQQK
Ezeket 7 különböző oldalról töltöttem le, de egyikről letöltve sem működtek. Esetleg valaki, aki "előfizetett" feltehetné a kulcsot, amit kapott... Vagy ezek OEM verziók? Valami más ötlet?
Egyébként win7 alatt úgy tudod átírni a hosts fájlt, hogy TotalCommanderben F4-gyel megnyitod, beleírod a két kért sort, elmented valahova .txt-ként,(mert máshogy nem is engedi) aztán kitörlöd a kiterjesztést és visszamásolva felülírod a régit. -
#210 Ezt Win7 alatt,hogy lehet megcsinálni?Nekem nem engedi a hosts fájlt:( -
#209 Én is megvettem most akciósan, 1500 pezt simán megér. Főleg hogy elvileg a frissítésekért, új verzióért sem kell fizetni. -
szokolof #208 Felraktam az alábbi linkre a cFosSpeed_Setup_Log.txt fájlt ha ez segít valamiben:
http://www.geolada.hu/cFosSpeed_Setup_Log.txt -
szokolof #207 Időközben csináltam egy teljes regisztrációs adatbázis karbantartást is, de sajnos ez sem segített. Mielőtt felraktam a Vista SP2-t, nem volt ilyen gondom. -
szokolof #206 A Revo Uninstaller sem segített....
Telepítéskor elkezdi a drivereket felrakni. Négyszer jelenik meg az üzenet, hogy nem ment át a biztosági teszten bla...bla...bla, majd klikk után továbbmegy. Majd jön a hibaüzenet, hogy a driver hiba, és a telepítés a zöld csík 50%-ánál megáll. -
#205 Revo Uninstaller-el vagy Your Uninstaller!-el takarítsd le a maradékot. -
szokolof #204 Időközben letöltöttem az 5.01 beta verziót és azzal is megpróbáltam a telepítést.
Sajnos ugyanúgy leáll driver hibával... -
szokolof #203 Nincs mit uninstallálni! Mikor az 5.0-t akartam felrakni és azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a drivert nem tudja telepíteni, feltett egy kérdést hogy folytatom-e a telepítést, de erősen ajánlott, hogy ne folytassam.
Ekkor én nem folytattam. Ezt követően a cfosspeed könyvtárba csak néhány 0 byte-os fájl maradt, amit kitöröltem. A "Programok telepítése és eltávolítása" listában nincs is ot a cfosspeed.
Ezt követően vissza akartam rakni a 4.5-öt, de itt is driver hibát jelzett. Itt most azt választottam hogy nem állok le a telepítéssel. A telepítés tovább ment, de a folyamat végén újra hibaüzenetet kaptam, hogy a telepítés nem sikerült. Ekkor a "Programok telepítése és eltávolítása" listában már ott volt a cfosspeed. Rákattintottam, hogy távolítsa el. Az eltávolítás el is indult, de egy ponton driver hibával leállt. Ekkor a cfosspeed könyvtárban már ott volt egy csomó fájl, amit manuálisan töröltem. Ezt követően a regisztrációs adatbázisból eltüntettem minden "cfosspeed" nevű bejegyzést, majd gép restart.
Újra megpróbáltam a 4.5-öt felrakni, de sajnos a korábbi hibaüzenet újból előjött.
Itt tartok most. Egyre inkább útálom a Vistát, de sajnos a DELL nem ad XP drivert az XPS 1530 notebookomhoz.
Szóval, más ötlet, segítség? -
#202 Uninstalláld a 4.5-öt és aztán telepítsd a legújabbat, nekem is csak így működött. -
szokolof #201 Dell XPS 1530, Vista Business SP2-n futó 4.5-öt akartam frissíteni 5.0-ra, de azt a hibaüzenetet kapom, hogy az illesztőproram nem telepíthető. És innentől már a 4.5-öt sem engedi visszarakni, a telepítés leáll. Valami ötlet? A 4.5 eddig tutira működött! Hivatalos regisztrált kulcsom van, bár addig el sem jutok hogy kérje
A frissítést a cfosspeed.de oldalról töltöttem le. Amikor elindul, az Opera böngészőmben megjelenik egy nagy riasztási ablak, hogy veszélyes műveletet akarok végrehajtani!
Valami segítség? -
#200 Jobb klikk a tálcán lévő ikonján és ping javítására kattints. -
gabcsikovo #199 sziasztok
Legyetek már olyan kedvesek és segítsetek beállítani a cfosspeedet...egyenlőre még csak a próbaverziót töltöttem le... Én idős ember létemre még játszok és ehez a játékhoz kéne ping illetve internet javítás..
előre is köszönöm -
#198 most veszem meg énis! 1500 ft - ot megér nekem :D
Karácsonyi ajánlat! Különleges árakDecember 31-ig!
3990 Ft helyett 1490 Ft -
atidnaB #197 Sziasztok!
Nekem ez a patchelési módszer sehogy sem működik.. -
n3whous3 #196 hm ezt én inkább kihagyom :D -
#195 Húú - még szerencse hogy az enyém jogtiszta. Durva ez a paccsolás. -
#194 0. Install newest version of cFosSpeed.
1. Add to hosts file (path: %SystemRoot%\system32\drivers\etc\) these two lines:
CODE
127.0.0.1 www.cfos.de
127.0.0.1 cfos.de
2. Set up apache (http) server on localhost. In this turorial I used WWebserver.
2a. Download newest version of WWebserver (~ 8,6 MB) from homepage.
2b. Install it: just run setup, and click install (path may be default: C:/WWebserver, but you can change it, of course). Soft start automatically, do not close.
2c. Add blacklist.txt file to WWebserver folder. blacklist.txt should include:
CODE
[banned]
2d. WWebserver: now just click "Start".
3. Try activate cFosSpeed now. Enjoy.
2e. Stop WWebserver. Uninstall it.
4. Remove new (added) lines from hosts file.
5. Reboot computer.
6. Should works fine, tested.
http://rapidshare.com/files/311409083/cfosspeed-v500-final-emphatY.rar -
n3whous3 #193 ez még kérdés? :D -
#192 Ha van igény rá akkor felteszem ide a leírást, hogy hogyan tudjuk aktiválni blacklisted kulcsokkal a progit. -
Lackokoma #191 Helló! Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom leellenőrizni hogy rendben működik nálam a cFosSpeed? (5.00 build)
Mert a régieknél a spd pingstat-al de ennél már nagyon más-t kapok eredményül és nem találok új leírást!
Előre is köszönöm a segítséget! -
n3whous3 #190 htx, felrakom este -
Coronita21 #189 cFosSpeed_v5.00_build_1560_Final_(x86+x64) -
n3whous3 #188 Pont most van az új verzióban olyan opció, hogy stabilabb pinget akarsz, vagy jobb letöltést, rakd fel mind2-re oszt állítsd be a megfelelőt :D -
mag1c #187 Hi
Melyik gépre kell telepíteni cfosspeed amelyiken letöltenek vagy amelyikre stabilabb pinget akarok? És van-e vkinek használható verziója?:D -
Coronita21 #186 -
#185 nekem is ezt írja... -
#184 Azt ezt már hogy?
Ha kiengedem akkor: Key activation failed!
Ha blokkolom a netet neki: Key activation failed: error 12007 -
#183 4.50 full verzió magyar!
32 bit Letöltés:
http://storeplace.org/download.php?id=9D83B90A3
64 bit Letöltés:
http://storeplace.org/download.php?id=294DA5BF3 -
#182 Tegyétek vissza amit a 110 ben linkeltem és nincsen probléma minden kulcsot 1 napon belül fekete listázni fognak 4.50 vagy licensz vásárlás -
#181 Akkor máris fekete listára került...lol. -
#180 Tud nekem valaki segíteni? Nekem sehogy sem sikerül aktiválni.
Eddig fentvolt a 4.x, majd telepítettem ezt az újat, bemásoltam a key-t, majd inditva megadtam a serial-t, de azt irja hogy Key activaton failed!. -
n3whous3 #179 ok köszi, ehh rakhatom akkor újra :: -
Coronita21 #178 szedd le innen amit adtam linket, az abban lévő kulcs jó hozzá, énis ezzel csináltam. -
#177 Kaspersky Internet Security 2010 :D -
n3whous3 #176 valaki felrakná ezt 64 bitesbe? :-| mert nekem az van :D -
raider84 #175 most néztem neten nem sok jót írnak róla. lehet,h megpróbálom a Kaspersky Internet Security 2010-et. lehet az AVG a baja. Te milyen tűzfalat használsz? -
#174 Rakd fel a 9-ces AVG Internet Security-t. -
raider84 #173 Próbáljak meg valami más vírusirtót meg tűzfalat?
-
#172 Nem tom. :S