291
CFOS Speed – azaz, hogyan kell okosan programot írni
-
#251 Köszíííí ! -
#250 cFosSpeed 6.00 !!! -
fawcet #249 Hol lehet a le és feltöltés lekorlátozni saját gépem bármely programjára ami kimegy a netre? -
fawcet #248 Sziasztok!
Szeretném megoldani 2 megás adsl netre 3 felé osztását fix korlátozással cfossped segítségével.
Mind a 3 gépnek 85kb le - 4kb feltöltést adnám meg. (2 xp, 1 w7-es gép)
Ezt hogy lehet egyszerűen megcsinálni? 5.12-es probaverzio van fennt. -
#247 lol, ez érdekes... :D -
Rotyoka #246 ez érdekes, virustotal on jelez az avast gépen meg nem? :D:D -
#245 Virustotal elemzés.
22/42-es találati arány. Ugyanaz mint az enyém... -
Rotyoka #244 Itt egy tiszta, amibe nincs trójai illetve jó az 5.12 höz + az 5.13 betákhoz
http://www.filefront.com/17152849/CfosSpeed-5.12--TrialReset.rar/ -
#243 Hát pedig @Narxis verziója tökéletesen működik;) amúgy a vírusírtók azért nézik vírusnak mert crack és mert van benne autorun de ezt már elmondta Narxis -
#242 lol, pedig vakriasztás...de te tudod. Én meg addig használom mindig a legújabb verziót és így nem kell crackre vagy key fájlra várnom. -
Rotyoka #241 csak a te verziódat inkább kihagyom, mert ennyi vírusirtó nem fogja benézni, főleg nem az avast meg kaspersky -
#240 Jah, tök egyszerű ez a trial reset, 2 másodperc alatt visszaállítja 30 naposra, nem kell újraindítani se a gépet és automatikusra is beállíthatod. -
Rotyoka #239 A Topos féle 5.0 ról megéri váltani egy ilyen trial reset-es 5.12 re? -
#238 Trial reset az új verzióhoz, 1 klikk az egész.
10 víruskergető jelez rá, de azért mert ha automata módot választjuk akkor elindul a rendszerrel és minden windows indításnál aktiválódik.
Én kipróbáltam, feltettem az 5.12-es verziót, rátelepítettem az 5.10-re és kiírta, hogy 2 napom maradt tesztelni, elindítottam a trial resetet és most 30 napot ír ki. -
#237 Köszi szépen! -
#236 Lecsereltem a CFost, Cfosspeedre es olyan hiba jelentkezett nalam, amit nem ertek.
Amikor torrentezek szakaszosan valtozik a letoltesi sebessegem.
Ahonnan mindig maximum speeddel szoktam tolteni, most azt tortenik, hogy felmegy a sebesseg maximumra, tolt ott 5-10 masodpercig majd leesik a speed 50k-ra 5-10 masodpercig majd megint felkuszik maximumra.
Olyan mint amikor a buffert urittik. Valaki nem tud erre megoldast ?
Mert ez igy nagyon gagyi, hogy maximalis letoltes helyett joval lassabban toltok le emiatt a hiba miatt. -
#235 Nem ugy mint a reginel, hogy a konyvtarban van egy key.cfos vagy milyen nevu fajl amit ha elinditasz feljon egy ablak ahol elfogadhatod a licenset es utana lehet beirni a serialt ? -
#234 5.-osoknál ? tudja vki hogyan lehet beírni a seria számot?
leginkább hova kell? -
#233 Érdemes használni.
Itt a változások listája: http://www.cfos.de/speed/whatsnew.shtml -
#232 milyen változások vannak az 5.0hoz képest? -
Apocalipto #231 Régi szép idők amikor még használni kellett ezt :) -
#230 zsír, remélem ez a topos féle előre regisztrált verzió is hamar kint lesz. -
#229 5.10 final -
#228 köffike ;) -
Coronita21 #227 Tessék
http://addat.hu/697474b4/topos-cfos-speed-5-full.exe.html -
#226 énénén pls:D -
Coronita21 #225 Ha valakinek kell a 32bites, szóljon. -
#224 -
Coronita21 #223
http://addat.hu/861b9c44/topos-cfos-speed-64bit-5-full.zip.html -
#222 Milyen címszóra keressek rá, mert a utorrent vista szavak nem hoztak eredményt- -
#221 Úgy emlékszem ezért nem feltétlen a cFos a felelős, már Vista-nál is volt ilyen hiba és írtak róla winportal.net-en. De nem tudom mi volt a megoldás.
De lehet a vírusirtód is, ellenőrzi a csomagokat és ezért terheli a cpu-t. -
#220 Nincs valakinek ötlete, hogy az mitől lehet, hogy ha a cfosspeed fent van és elindíto kegy torrentet max letöltési sebességgel (10 megás a net, de igazából ha 500-al tölt akkor is csinálja) akkor egész egyszerűen elkezd akadozni a hang, winampban szaggat az egész, játékok alatt szintén és a kép is beakad. Próbáltam az 5.0-t régebbit mindegyikkel ez van. Mit kellene állítani? Ja igen csak win 7 alatt. XP alatt semmi gond nincs. -
pocokxx #219 Szia szokolof!
Próbáld meg azt, hogy eszközkezelőben kikeresed a hálókártya driveret és eltávolítod a jelenlegi illesztőprogramot, majd nem indítod újra, hanem felrakod a cfosspeedet és csak utána restart. De "a telepítés folytatása nem ajánlott" üzeneteknél mindig arra kell menni, hogy folytassa. Remélem ez segít. -
pocokxx #218 Megvan a megoldás...:D Legalábbis nekem így sikerült.
cFosSpeed 5.00 build 1560 tiltott regisztrációs jelszóval való aktiválása:
00. Telepítsd fel a cFosSpeed-t!
01. Menj a "C:\Windows\System32\drivers\etc" mappába és a "hosts" fájlról csinálj biztonsági mentést (később kelleni fog!!!), majd másold be felülírással a mellékeltet [Windows\System32\drivers\etc\hosts]
02. Telepítsd fel a "WWebserver" nevű programot [WWebserver 0.9.exe], majd másold a telepített program mappába a mellékelt "blacklist.txt" szövegfájlt [WWebserver\blacklist.txt]blacklist
03. Indítsd el a "WWebserver" nevű programot, majd kattints a "Start"ra
04. Most aktiválhatod a "cFosSpeed"t bármilyen tiltott, régebben működő regisztrációs jelszóval!!! ;) :D :P
05. Miután sikeresen aktiváltad a "cFosSpeed"t lépj ki a "WWebserver" nevű programból (zárd be a tálcán levő ikonnál is), majd távolítsd el [remove.exe]!
06. Rakd vissza az eredeti "hosts" fájlt (01. lépés)!!!
07. Indítsd újra a számítógépet!!! ;) :D :P
Nem saját szerzemény... by fotzegeil -
#217 valakinek van 5.x-es verziója törve? -
#216 Jah. -
pocokxx #215 Akkor két lehetőség marad...? Vagy megveszem, vagy használom a régit...? -
#214 Egyszer találtam cracket, de pl. olyan hibái lettek ha crackelted, hogy nem volt kisablak jobb alsó sarokban. -
pocokxx #213 Jaj, ezek a németek...:) Egyébként a blacklist-nek nem az lenne a feladata,hgy ezt kikerülje? Esetleg crackelni nem lehet, vmiképp? Mint a Nodokat szokták örökös 30napos "próbaverzió"...? -
#212 Ráálltak a warez kulcsokra, hiába adja meg valaki, ha hirtelen sokan kezdik el használni akkor azonnal letiltják.