CFOS Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak a te verziódat inkább kihagyom, mert ennyi vírusirtó nem fogja benézni, fõleg nem az avast meg kaspersky

Narxis
Jah, tök egyszerû ez a trial reset, 2 másodperc alatt visszaállítja 30 naposra, nem kell újraindítani se a gépet és automatikusra is beállíthatod.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A Topos féle 5.0 ról megéri váltani egy ilyen trial reset-es 5.12 re?

Narxis
Trial reset az új verzióhoz, 1 klikk az egész.

10 víruskergetõ jelez rá, de azért mert ha automata módot választjuk akkor elindul a rendszerrel és minden windows indításnál aktiválódik.

Én kipróbáltam, feltettem az 5.12-es verziót, rátelepítettem az 5.10-re és kiírta, hogy 2 napom maradt tesztelni, elindítottam a trial resetet és most 30 napot ír ki.

Guccy 1
Köszi szépen!<#wave>

janesz.virtualisan.net

Jakuza001
Lecsereltem a CFost, Cfosspeedre es olyan hiba jelentkezett nalam, amit nem ertek.
Amikor torrentezek szakaszosan valtozik a letoltesi sebessegem.
Ahonnan mindig maximum speeddel szoktam tolteni, most azt tortenik, hogy felmegy a sebesseg maximumra, tolt ott 5-10 masodpercig majd leesik a speed 50k-ra 5-10 masodpercig majd megint felkuszik maximumra.
Olyan mint amikor a buffert urittik. Valaki nem tud erre megoldast ?
Mert ez igy nagyon gagyi, hogy maximalis letoltes helyett joval lassabban toltok le emiatt a hiba miatt.

Jakuza001
Nem ugy mint a reginel, hogy a konyvtarban van egy key.cfos vagy milyen nevu fajl amit ha elinditasz feljon egy ablak ahol elfogadhatod a licenset es utana lehet beirni a serialt ?

noname23
5.-osoknál ? tudja vki hogyan lehet beírni a seria számot?
leginkább hova kell?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Narxis
Érdemes használni.

Itt a változások listája: http://www.cfos.de/speed/whatsnew.shtml

Andr0
milyen változások vannak az 5.0hoz képest?

Armin & Ayu fan

Régi szép idõk amikor még használni kellett ezt :)
Narxis
zsír, remélem ez a topos féle elõre regisztrált verzió is hamar kint lesz.

lck
Andr0
köffike ;)

Armin & Ayu fan

Andr0
<#wave><#integet2> énénén pls:D

Armin & Ayu fan

Ha valakinek kell a 32bites, szóljon.

Máté94
<#worship>
Shep
Milyen címszóra keressek rá, mert a utorrent vista szavak nem hoztak eredményt-

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Úgy emlékszem ezért nem feltétlen a cFos a felelõs, már Vista-nál is volt ilyen hiba és írtak róla winportal.net-en. De nem tudom mi volt a megoldás.

De lehet a vírusirtód is, ellenõrzi a csomagokat és ezért terheli a cpu-t.

Shep
Nincs valakinek ötlete, hogy az mitõl lehet, hogy ha a cfosspeed fent van és elindíto kegy torrentet max letöltési sebességgel (10 megás a net, de igazából ha 500-al tölt akkor is csinálja) akkor egész egyszerûen elkezd akadozni a hang, winampban szaggat az egész, játékok alatt szintén és a kép is beakad. Próbáltam az 5.0-t régebbit mindegyikkel ez van. Mit kellene állítani? Ja igen csak win 7 alatt. XP alatt semmi gond nincs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szia szokolof!

Próbáld meg azt, hogy eszközkezelõben kikeresed a hálókártya driveret és eltávolítod a jelenlegi illesztõprogramot, majd nem indítod újra, hanem felrakod a cfosspeedet és csak utána restart. De "a telepítés folytatása nem ajánlott" üzeneteknél mindig arra kell menni, hogy folytassa. Remélem ez segít.
Megvan a megoldás...:D Legalábbis nekem így sikerült.

cFosSpeed 5.00 build 1560 tiltott regisztrációs jelszóval való aktiválása:

00. Telepítsd fel a cFosSpeed-t!
01. Menj a "C:\Windows\System32\drivers\etc" mappába és a "hosts" fájlról csinálj biztonsági mentést (késõbb kelleni fog!!!), majd másold be felülírással a mellékeltet
02. Telepítsd fel a "WWebserver" nevû programot , majd másold a telepített program mappába a mellékelt "blacklist.txt" szövegfájlt blacklist
03. Indítsd el a "WWebserver" nevû programot, majd kattints a "Start"ra
04. Most aktiválhatod a "cFosSpeed"t bármilyen tiltott, régebben mûködõ regisztrációs jelszóval!!! ;) :D :P
05. Miután sikeresen aktiváltad a "cFosSpeed"t lépj ki a "WWebserver" nevû programból (zárd be a tálcán levõ ikonnál is), majd távolítsd el !
06. Rakd vissza az eredeti "hosts" fájlt (01. lépés)!!!
07. Indítsd újra a számítógépet!!! ;) :D :P

Nem saját szerzemény... by fotzegeil
Andr0
valakinek van 5.x-es verziója törve?

Armin & Ayu fan

Narxis
Jah.

Akkor két lehetõség marad...? Vagy megveszem, vagy használom a régit...?
Narxis
Egyszer találtam cracket, de pl. olyan hibái lettek ha crackelted, hogy nem volt kisablak jobb alsó sarokban.

Jaj, ezek a németek...:) Egyébként a blacklist-nek nem az lenne a feladata,hgy ezt kikerülje? Esetleg crackelni nem lehet, vmiképp? Mint a Nodokat szokták örökös 30napos "próbaverzió"...?
Narxis
Ráálltak a warez kulcsokra, hiába adja meg valaki, ha hirtelen sokan kezdik el használni akkor azonnal letiltják.

Sziasztok!

Windows 7et használok, a cfos 4.06 verzió mûködött, de gondoltam felrakom az 5.00-t. Végigpróbálgattam a telepítõt, még azt a képekkel illusztrált verziót is, de minden általam talált kulcsra azt írta, hogy "Key activation failed". Egyébként összesen két különbözõ kulccsal találkoztam:
7MYF-4VLC-ZFSF-HXEQ
FKY7-OKLY-YQDA-GQQK
Ezeket 7 különbözõ oldalról töltöttem le, de egyikrõl letöltve sem mûködtek. Esetleg valaki, aki "elõfizetett" feltehetné a kulcsot, amit kapott... Vagy ezek OEM verziók? Valami más ötlet?

Egyébként win7 alatt úgy tudod átírni a hosts fájlt, hogy TotalCommanderben F4-gyel megnyitod, beleírod a két kért sort, elmented valahova .txt-ként,(mert máshogy nem is engedi) aztán kitörlöd a kiterjesztést és visszamásolva felülírod a régit.
Máté94
Ezt Win7 alatt,hogy lehet megcsinálni?Nekem nem engedi a hosts fájlt:(
Vamp17
Én is megvettem most akciósan, 1500 pezt simán megér. Fõleg hogy elvileg a frissítésekért, új verzióért sem kell fizetni.

Felraktam az alábbi linkre a cFosSpeed_Setup_Log.txt fájlt ha ez segít valamiben:

http://www.geolada.hu/cFosSpeed_Setup_Log.txt
Idõközben csináltam egy teljes regisztrációs adatbázis karbantartást is, de sajnos ez sem segített. Mielõtt felraktam a Vista SP2-t, nem volt ilyen gondom.
A Revo Uninstaller sem segített....
Telepítéskor elkezdi a drivereket felrakni. Négyszer jelenik meg az üzenet, hogy nem ment át a biztosági teszten bla...bla...bla, majd klikk után továbbmegy. Majd jön a hibaüzenet, hogy a driver hiba, és a telepítés a zöld csík 50%-ánál megáll.
Narxis
Revo Uninstaller-el vagy Your Uninstaller!-el takarítsd le a maradékot.

Idõközben letöltöttem az 5.01 beta verziót és azzal is megpróbáltam a telepítést.
Sajnos ugyanúgy leáll driver hibával...
Nincs mit uninstallálni! Mikor az 5.0-t akartam felrakni és azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a drivert nem tudja telepíteni, feltett egy kérdést hogy folytatom-e a telepítést, de erõsen ajánlott, hogy ne folytassam.
Ekkor én nem folytattam. Ezt követõen a cfosspeed könyvtárba csak néhány 0 byte-os fájl maradt, amit kitöröltem. A "Programok telepítése és eltávolítása" listában nincs is ot a cfosspeed.
Ezt követõen vissza akartam rakni a 4.5-öt, de itt is driver hibát jelzett. Itt most azt választottam hogy nem állok le a telepítéssel. A telepítés tovább ment, de a folyamat végén újra hibaüzenetet kaptam, hogy a telepítés nem sikerült. Ekkor a "Programok telepítése és eltávolítása" listában már ott volt a cfosspeed. Rákattintottam, hogy távolítsa el. Az eltávolítás el is indult, de egy ponton driver hibával leállt. Ekkor a cfosspeed könyvtárban már ott volt egy csomó fájl, amit manuálisan töröltem. Ezt követõen a regisztrációs adatbázisból eltüntettem minden "cfosspeed" nevû bejegyzést, majd gép restart.
Újra megpróbáltam a 4.5-öt felrakni, de sajnos a korábbi hibaüzenet újból elõjött.
Itt tartok most. Egyre inkább útálom a Vistát, de sajnos a DELL nem ad XP drivert az XPS 1530 notebookomhoz.
Szóval, más ötlet, segítség?
Narxis
Uninstalláld a 4.5-öt és aztán telepítsd a legújabbat, nekem is csak így mûködött.

Dell XPS 1530, Vista Business SP2-n futó 4.5-öt akartam frissíteni 5.0-ra, de azt a hibaüzenetet kapom, hogy az illesztõproram nem telepíthetõ. És innentõl már a 4.5-öt sem engedi visszarakni, a telepítés leáll. Valami ötlet? A 4.5 eddig tutira mûködött! Hivatalos regisztrált kulcsom van, bár addig el sem jutok hogy kérje

A frissítést a cfosspeed.de oldalról töltöttem le. Amikor elindul, az Opera böngészõmben megjelenik egy nagy riasztási ablak, hogy veszélyes mûveletet akarok végrehajtani!
Valami segítség?
Narxis
Jobb klikk a tálcán lévõ ikonján és ping javítására kattints.

sziasztok
Legyetek már olyan kedvesek és segítsetek beállítani a cfosspeedet...egyenlõre még csak a próbaverziót töltöttem le... Én idõs ember létemre még játszok és ehez a játékhoz kéne ping illetve internet javítás..
elõre is köszönöm<#wave><#vigyor5><#wave>

Carloska
most veszem meg énis! 1500 ft - ot megér nekem :D

Karácsonyi ajánlat! Különleges árakDecember 31-ig!
3990 Ft helyett 1490 Ft

Sziasztok!
Nekem ez a patchelési módszer sehogy sem mûködik..
n3whous3
hm ezt én inkább kihagyom :D

púúúúú

lck
Húú - még szerencse hogy az enyém jogtiszta. Durva ez a paccsolás.
Narxis
0. Install newest version of cFosSpeed.
1. Add to hosts file (path: %SystemRoot%\system32\drivers\etc\) these two lines:
CODE
127.0.0.1 www.cfos.de
127.0.0.1 cfos.de

2. Set up apache (http) server on localhost. In this turorial I used WWebserver.
2a. Download newest version of WWebserver (~ 8,6 MB) from homepage.
2b. Install it: just run setup, and click install (path may be default: C:/WWebserver, but you can change it, of course). Soft start automatically, do not close.

2c. Add blacklist.txt file to WWebserver folder. blacklist.txt should include:
CODE

2d. WWebserver: now just click "Start".

3. Try activate cFosSpeed now. Enjoy.
2e. Stop WWebserver. Uninstall it.

4. Remove new (added) lines from hosts file.
5. Reboot computer.
6. Should works fine, tested.

http://rapidshare.com/files/311409083/cfosspeed-v500-final-emphatY.rar

n3whous3
ez még kérdés? :D

púúúúú

Narxis
Ha van igény rá akkor felteszem ide a leírást, hogy hogyan tudjuk aktiválni blacklisted kulcsokkal a progit.