CFOS Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
10 víruskergetõ jelez rá, de azért mert ha automata módot választjuk akkor elindul a rendszerrel és minden windows indításnál aktiválódik.
Én kipróbáltam, feltettem az 5.12-es verziót, rátelepítettem az 5.10-re és kiírta, hogy 2 napom maradt tesztelni, elindítottam a trial resetet és most 30 napot ír ki.
Amikor torrentezek szakaszosan valtozik a letoltesi sebessegem.
Ahonnan mindig maximum speeddel szoktam tolteni, most azt tortenik, hogy felmegy a sebesseg maximumra, tolt ott 5-10 masodpercig majd leesik a speed 50k-ra 5-10 masodpercig majd megint felkuszik maximumra.
Olyan mint amikor a buffert urittik. Valaki nem tud erre megoldast ?
Mert ez igy nagyon gagyi, hogy maximalis letoltes helyett joval lassabban toltok le emiatt a hiba miatt.
leginkább hova kell?
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Itt a változások listája: http://www.cfos.de/speed/whatsnew.shtml
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De lehet a vírusirtód is, ellenõrzi a csomagokat és ezért terheli a cpu-t.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Próbáld meg azt, hogy eszközkezelõben kikeresed a hálókártya driveret és eltávolítod a jelenlegi illesztõprogramot, majd nem indítod újra, hanem felrakod a cfosspeedet és csak utána restart. De "a telepítés folytatása nem ajánlott" üzeneteknél mindig arra kell menni, hogy folytassa. Remélem ez segít.
cFosSpeed 5.00 build 1560 tiltott regisztrációs jelszóval való aktiválása:
00. Telepítsd fel a cFosSpeed-t!
01. Menj a "C:\Windows\System32\drivers\etc" mappába és a "hosts" fájlról csinálj biztonsági mentést (késõbb kelleni fog!!!), majd másold be felülírással a mellékeltet
02. Telepítsd fel a "WWebserver" nevû programot
03. Indítsd el a "WWebserver" nevû programot, majd kattints a "Start"ra
04. Most aktiválhatod a "cFosSpeed"t bármilyen tiltott, régebben mûködõ regisztrációs jelszóval!!! ;) :D :P
05. Miután sikeresen aktiváltad a "cFosSpeed"t lépj ki a "WWebserver" nevû programból (zárd be a tálcán levõ ikonnál is), majd távolítsd el
06. Rakd vissza az eredeti "hosts" fájlt (01. lépés)!!!
07. Indítsd újra a számítógépet!!! ;) :D :P
Nem saját szerzemény... by fotzegeil
Windows 7et használok, a cfos 4.06 verzió mûködött, de gondoltam felrakom az 5.00-t. Végigpróbálgattam a telepítõt, még azt a képekkel illusztrált verziót is, de minden általam talált kulcsra azt írta, hogy "Key activation failed". Egyébként összesen két különbözõ kulccsal találkoztam:
7MYF-4VLC-ZFSF-HXEQ
FKY7-OKLY-YQDA-GQQK
Ezeket 7 különbözõ oldalról töltöttem le, de egyikrõl letöltve sem mûködtek. Esetleg valaki, aki "elõfizetett" feltehetné a kulcsot, amit kapott... Vagy ezek OEM verziók? Valami más ötlet?
Egyébként win7 alatt úgy tudod átírni a hosts fájlt, hogy TotalCommanderben F4-gyel megnyitod, beleírod a két kért sort, elmented valahova .txt-ként,(mert máshogy nem is engedi) aztán kitörlöd a kiterjesztést és visszamásolva felülírod a régit.
http://www.geolada.hu/cFosSpeed_Setup_Log.txt
Telepítéskor elkezdi a drivereket felrakni. Négyszer jelenik meg az üzenet, hogy nem ment át a biztosági teszten bla...bla...bla, majd klikk után továbbmegy. Majd jön a hibaüzenet, hogy a driver hiba, és a telepítés a zöld csík 50%-ánál megáll.
Sajnos ugyanúgy leáll driver hibával...
Ekkor én nem folytattam. Ezt követõen a cfosspeed könyvtárba csak néhány 0 byte-os fájl maradt, amit kitöröltem. A "Programok telepítése és eltávolítása" listában nincs is ot a cfosspeed.
Ezt követõen vissza akartam rakni a 4.5-öt, de itt is driver hibát jelzett. Itt most azt választottam hogy nem állok le a telepítéssel. A telepítés tovább ment, de a folyamat végén újra hibaüzenetet kaptam, hogy a telepítés nem sikerült. Ekkor a "Programok telepítése és eltávolítása" listában már ott volt a cfosspeed. Rákattintottam, hogy távolítsa el. Az eltávolítás el is indult, de egy ponton driver hibával leállt. Ekkor a cfosspeed könyvtárban már ott volt egy csomó fájl, amit manuálisan töröltem. Ezt követõen a regisztrációs adatbázisból eltüntettem minden "cfosspeed" nevû bejegyzést, majd gép restart.
Újra megpróbáltam a 4.5-öt felrakni, de sajnos a korábbi hibaüzenet újból elõjött.
Itt tartok most. Egyre inkább útálom a Vistát, de sajnos a DELL nem ad XP drivert az XPS 1530 notebookomhoz.
Szóval, más ötlet, segítség?
A frissítést a cfosspeed.de oldalról töltöttem le. Amikor elindul, az Opera böngészõmben megjelenik egy nagy riasztási ablak, hogy veszélyes mûveletet akarok végrehajtani!
Valami segítség?
Legyetek már olyan kedvesek és segítsetek beállítani a cfosspeedet...egyenlõre még csak a próbaverziót töltöttem le... Én idõs ember létemre még játszok és ehez a játékhoz kéne ping illetve internet javítás..
elõre is köszönöm<#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5><#wave>#wave>
Karácsonyi ajánlat! Különleges árakDecember 31-ig!
3990 Ft helyett 1490 Ft
Nekem ez a patchelési módszer sehogy sem mûködik..
1. Add to hosts file (path: %SystemRoot%\system32\drivers\etc\) these two lines:
CODE
127.0.0.1 www.cfos.de
127.0.0.1 cfos.de
2. Set up apache (http) server on localhost. In this turorial I used WWebserver.
2a. Download newest version of WWebserver (~ 8,6 MB) from homepage.
2b. Install it: just run setup, and click install (path may be default: C:/WWebserver, but you can change it, of course). Soft start automatically, do not close.
2c. Add blacklist.txt file to WWebserver folder. blacklist.txt should include:
CODE
2d. WWebserver: now just click "Start".
3. Try activate cFosSpeed now. Enjoy.
2e. Stop WWebserver. Uninstall it.
4. Remove new (added) lines from hosts file.
5. Reboot computer.
6. Should works fine, tested.
http://rapidshare.com/files/311409083/cfosspeed-v500-final-emphatY.rar