Robotrendörőket tervez Dél-Korea

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A technikai fejlõdés réges rég errõl szól:
elvégzi a gép az ember helyett olcsóbban.
Az elsõ nagy géprombolás Angliában volt az ipari forradalom idején. Kiváncsi vagyok mikor lesz az elsõ nagy robotrombolás...
A biztonsági õröknek nincs AI-je, maximum csak IQ-ja. (persze az is lehet csökkentett)<#hawaii>

Egy focimeccs, vagy tömegoszlatás után a karosszériásoknak, mûszerészeknek lesz munkájuk rajtuk.
Ezek már alapból korrumpálhatóak. A mellükön a felirat felett ott a rekesz, oda kell bedobni a sastojást,hogy ne jelentsen fel. <#smile>
De ezek folyamatosan online lesznek, s kamerákkal felszerelve. Elég ha követi a célpontot egy darabig, utána a másik a köv sarkon, addig kiérnek az igazi zsaruk akik bent aludtak eddig az õrsön 😊 A bizonyíték megvan filmesítve, már csak le kell tartóztani 😊
gumikacsa
Szerintem egy szaros gép soha nem lesz képes helyettesíteni az embert. Lehet kurvagyors, meg kurvaokos, nem fog tudni mérlegelni, és nem lesznek érzései.

Renault magnum http://kamionszim.hu

uniu
Tokeletesen igazad van. Sott jelenleg ott tartunk, hogy vannak robothalak akik tok jol eluszkalnak es kesz.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Ja persze. Aztán az elsõ szívbeteg kipurcan tõle, és olyan kártérítési perek mennek majd hogy ihaj.

Sztem kacsa, még vagy 30 évig nem lesz olyan hatékony gyilkológép mint egy kutya közönséges katona.

Ha gurul vagy több lába lesz, akkor gyorsabb is lehet mint egy ember, vagy talán még egy autónál is.
Valami primitív sokkolóval szerintem felfegyverzik.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

A cigányok majd eladják ócskavasnak, menjen csak be a nyóckerbe éjszaka 😊

craesh
Én egyszerüen kötve hiszem hogy olyan szinten állna Korea a robotfejlesztésben, hogy pl. egy pillangokéssel szaladgáló romát az utcán elfogjon ha az ellopja az 500 éves mutertol a szatyrot.
1: nem hiszem hogy fegyvert kapnának ilyen robotok
2: üldözni meg ilyesmi tuti hogy nem fogja tudni: majd tömegben meg zebrán meg ilyesmin át majd biztos szaladgálni fog az utcán a robotzsaru
3: simán fellöki sztem eakárki, vagy felgáncsolja ezeket...

összefoglalva: kétlem hogy müködnének gyakorlatban...

mainruler
...tíz másodperce van, hogy letegye a fegyvert...kilenc...nyolc...hét...hat...

😊

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Miért? Most az?
Sok hülye szülõ perli a filmeseket, meg a játékkészítõket, hogy azért hülye a gyereke meg lesz bûnözõ mert ...
Az meg nem számít nevelei e vagy se a gyerekét.
Nálunk annyira nem jellemzõ, de láttam babysitterekrõl interjút, és eléggé ilyesztõ volt mennyire nem foglalkoznak a kölykeikkel pl. a franciák.

tigeroo
ezeket a robotrendõröket mindíg ugy képzeltem el , mint a Half-Life 2 ben lévõ 3lábú automata géppuskákat..mögémész és fellököd ^^
Enkil
és ha megütsz egy ijet az hatóság elnni erõszaknak fog minõsülni ? és kapsz vagy 3 évet 😊

ThisZip
"A robotok alkalmasak lesznek takarítási, házõrzési, gyermekfelügyeleti vagy akár olvasási feladatok elvégzésére is."- olvasási feladatok??!! Hát így aztán szoros lesz a szülõ-gyerek kapcsolat....
<#szomoru1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Majd még lehervad az arcodról a mosoly... 😛 (Remélhetõleg nem csak az.)

Tiszta I ROBOT

robotkurvák nem lesznek?????
A Faszomat a robotokba.MAjd mindent robotok fognak csinálni aztán majd néznek miért olyan nagy a munkanélküliség.
<#idiota>

lószerû robot= lovasrendõr 😊 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

smv
ennyire fejlettek lennénak a robotok már, hogy rendörségi feladat ellátását pár éven belül képesek lesznek megcsinálni?

Starcraft + Diablo III - esemve

HöfEE
A 2. ill. 3. képen lévõ robotok , hát nemtom engem nem nagyon hiszem hogy meg tudnának félemliteni vagy letartóztatni!<#vigyor>

én nem tudok lószerû robotot elképzelni vhogy 😄

egyelõre nem biztos h oclsóbb,ezért mennek csak a veszéyles helyekre,ahol a rendõrök,katonák meghalhatnak,sérülhetnek,aztán idõvel nemtom
Kedvenc témám! 😊
Lesz mirõl képet meg videót gyûjtenem újra ...
Az elsõ képen lévõ arc (vagy ahhoz hasonló?) volt a Robodex 2004-es kiállításon mint robot rendõr, ha jól emléxem?

Vajon ólcsob fentartani egy csökkentet AI-s robotot mint egy csökkentett AI-s biztonsági õrt? 😊
(Elnézést a nem csökkent AI-val rendelkezõ, meg az önérzetes biztonsági õröktõl.)

a biztonsági õröknek befellegzett

Mynet
Nem láttál még 6-8 lábú kutyát ill. lóvat? 😄

rigidus
Lemernem fogadni, hogy mindjart megjelennek az ovisok vmelyik tengerentuli filmbol kapott legendaval. <#vigyor>

tök jó! 😊
csak az a furcsa, hogy a képek emberszabású robotról készültek, a cikk szerint meg 6-8 lábúak lesznek, ami viszont megintcsak éles ellentétben áll azzal, miszerint kutya- ill. lószerûek lennének 😄

← ElőzőOldal 3 / 3