131
-
#51 itt vann pár ellenvetésem (nemtom hirtelen mennyit fogok irni):
1. a koreai tudostörpék elöször tanuljanak meg rendes autot gyártani azt utána jöhet a transformers feeling.
2. megint csak az arcuk nagy hogy szivassák az északi kollégákat mert olyan jo testvérek voltak mindig.
3. produkáljanak elöször egy nyolclábu-nyolckezü törpeló-robotot mitbánom én, csak takaritson ki és mosogasson el. indulásnak ez is megtenné.
4. a filmgyártásban valszinüleg jobban érvényesülnének robot "pléhkabát" zsaru remake-ek készitésével
5. nem égett a pofája annak aki ezt a közleményt felolvasta a sajtonak? szánalmas.
-
haxoror #50 #11 :) -
Sámson #49 Ki a f@aszom az az Alex Murphi? -
jimmy127 #48 ,,Höhöhö
A félmillióba kerülő szuperzsarut, egy kb 1000 forint értékű zavaróval majd jól le lehet állítani. Aztán alexmörfi csak ül a kerekes székében, amíg meg nem jönnek a kollégák;)))))''hát ez kurva jó. -
#47 aztán majd valaki jól meghekkeli valamelyiket és rommálő mindenkit.
xDDD -
#46 Vagy csatlakoznak hozzájuk az emberek elleni háborúban. :D -
#45 "A Faszomat a robotokba.MAjd mindent robotok fognak csinálni aztán majd néznek miért olyan nagy a munkanélküliség."
A munkanélküliség nem feltétlen egyenlő az életminőség romlásával! -
Caro #44 Majd csinálunk klónhadsereget, aztán szétverik a robotokat :D -
haxoror #43 Hát jöjjön is!
Sok mindent tudnék kezdeni pár saját robottal :) -
#42 Még nem tudnak semmit, de majd eljön a terminator meg a matrix ideje. :D -
haxoror #41 Valahol el kell kezdeni, csak azért ne álljanak már le a fejlesztéssel mert pillanatnyilag még nem tudnak a robotok szinte semmit... -
#40 Tökre egyet értek.
A bűnüldözés szerintem egy permanens háború. És itt is igaz, hogy a túl drága, túl lassan kialakuló fejlesztések halálra vannak ítélve.
A rendőröknek olcsó könnyen a körülményekhez alakítható eszközökre van szükségük. Egy drága nem kellően flexibilis eszköz alkalmazhatósága és hatékonysága is korlátozott. -
Praetor #39 Az viszont biztos, hogy a kezdeményezés lendületet adhat a fejlesztéseknek.
-
Praetor #38 Nem vagyok meggyőződve arról, hogy sikeres lesz a project.
A fejlesztések még igen gyerekcipőben járnak. Az I ROBOTban bemutatott fejlettségi szint meg óriási. Mire ezt elérik, addig még több generáció is cserélődhet. -
#37 "A kutya vagy lószerű harci robotok hat-nyolc lábbal vagy kerekekkel.közlekednek majd, szuperszámítógépek és a szélessávú mobilhálózat segítségével irányítanák őket, de persze némi korlátozott mesterséges intelligenciával is rendelkeznének, mely csupán a helyváltoztatásra terjed majd ki."
"Mint azt Oh Sang-rok, a dél-koreai informatikai minisztérium projektvezetője elmondta, a háztartási célokra is felhasználható három modell ára egy és kétmillió won, vagyis 847 és 1694 euró között lesz. "
Höhöhö
A félmillióba kerülő szuperzsarut, egy kb 1000 forint értékű zavaróval majd jól le lehet állítani. Aztán alexmörfi csak ül a kerekes székében, amíg meg nem jönnek a kollégák;))))) -
#36 ha jól leprogramozák akkor lesz
érzelemi meg minden
mindent le lehet programozni csak időbe telik,meg időbe telik a hibákat kijavítani de simán lesz ilyen -
#35 meg az orvosoknak, amikor a titánkarok odacsapnak :) -
#34 kircsi főleg az első kép
- ön 131 km per órával hajtott városban!, bip, bip
- de biztos úr, ez nem igaz
- ön ellenáll az intézkedésnek, bip, bip letartoztatom
-
dez #33 Ja, termelés, és az emberek felügyelete. :P -
Sámson #32 "Bizonyos feladatok" elvégzésére helyettesíti az embert -
Sámson #31 A technikai fejlődés réges rég erről szól:
elvégzi a gép az ember helyett olcsóbban.
Az első nagy géprombolás Angliában volt az ipari forradalom idején. Kiváncsi vagyok mikor lesz az első nagy robotrombolás... -
Szemi90 #30 A biztonsági őröknek nincs AI-je, maximum csak IQ-ja. (persze az is lehet csökkentett) -
kontar #29 Egy focimeccs, vagy tömegoszlatás után a karosszériásoknak, műszerészeknek lesz munkájuk rajtuk. -
kontar #28 Ezek már alapból korrumpálhatóak. A mellükön a felirat felett ott a rekesz, oda kell bedobni a sastojást,hogy ne jelentsen fel. -
Zro #27 De ezek folyamatosan online lesznek, s kamerákkal felszerelve. Elég ha követi a célpontot egy darabig, utána a másik a köv sarkon, addig kiérnek az igazi zsaruk akik bent aludtak eddig az őrsön :) A bizonyíték megvan filmesítve, már csak le kell tartóztani :) -
#26 Szerintem egy szaros gép soha nem lesz képes helyettesíteni az embert. Lehet kurvagyors, meg kurvaokos, nem fog tudni mérlegelni, és nem lesznek érzései. -
#25 Tokeletesen igazad van. Sott jelenleg ott tartunk, hogy vannak robothalak akik tok jol eluszkalnak es kesz. -
LowEnd #24 Ja persze. Aztán az első szívbeteg kipurcan tőle, és olyan kártérítési perek mennek majd hogy ihaj.
Sztem kacsa, még vagy 30 évig nem lesz olyan hatékony gyilkológép mint egy kutya közönséges katona. -
Caro #23 Ha gurul vagy több lába lesz, akkor gyorsabb is lehet mint egy ember, vagy talán még egy autónál is.
Valami primitív sokkolóval szerintem felfegyverzik. -
LowEnd #22 A cigányok majd eladják ócskavasnak, menjen csak be a nyóckerbe éjszaka :) -
#21 Én egyszerüen kötve hiszem hogy olyan szinten állna Korea a robotfejlesztésben, hogy pl. egy pillangokéssel szaladgáló romát az utcán elfogjon ha az ellopja az 500 éves mutertol a szatyrot.
1: nem hiszem hogy fegyvert kapnának ilyen robotok
2: üldözni meg ilyesmi tuti hogy nem fogja tudni: majd tömegben meg zebrán meg ilyesmin át majd biztos szaladgálni fog az utcán a robotzsaru
3: simán fellöki sztem eakárki, vagy felgáncsolja ezeket...
összefoglalva: kétlem hogy müködnének gyakorlatban... -
#20 ...tíz másodperce van, hogy letegye a fegyvert...kilenc...nyolc...hét...hat...
:) -
Inquisitor #19 Miért? Most az?
Sok hülye szülő perli a filmeseket, meg a játékkészítőket, hogy azért hülye a gyereke meg lesz bűnöző mert ...
Az meg nem számít nevelei e vagy se a gyerekét.
Nálunk annyira nem jellemző, de láttam babysitterekről interjút, és eléggé ilyesztő volt mennyire nem foglalkoznak a kölykeikkel pl. a franciák. -
#18 ezeket a robotrendőröket mindíg ugy képzeltem el , mint a Half-Life 2 ben lévő 3lábú automata géppuskákat..mögémész és fellököd ^^ -
#17 és ha megütsz egy ijet az hatóság elnni erőszaknak fog minősülni ? és kapsz vagy 3 évet :) -
#16 "A robotok alkalmasak lesznek takarítási, házőrzési, gyermekfelügyeleti vagy akár olvasási feladatok elvégzésére is."- olvasási feladatok??!! Hát így aztán szoros lesz a szülő-gyerek kapcsolat....
-
dez #15 Majd még lehervad az arcodról a mosoly... :P (Remélhetőleg nem csak az.) -
Praetor #14 Tiszta I ROBOT -
szurka #13 robotkurvák nem lesznek????? -
szotyikaa #12 A Faszomat a robotokba.MAjd mindent robotok fognak csinálni aztán majd néznek miért olyan nagy a munkanélküliség.