131
-
#91 Fenjoy: van egyszerűbb megoldás. Counter-strike helyett robotokkal lövöldöznek majd egymásra. :D -
Fenjoy #90 szép uj világ, mikor majd egy 11 éves amerikai hülye gyerek feltöri a rendszert, és minden robotot irányítani fog, ... Szöül ege lángolni fog:)) Ennyi pénzből lehetne több rendőrt alkalmazni, etc etc de ahogy érzik:) Uj jelenség lesz pár év mulva, robotvirusok, robotrasszizmus, robotlázadás,roboteizmus, robotszakszervezet,robotkorház,robotrobot:)))
-
Rockety #89 :DDD -
#88 csinálják olyan formájúra a robotokt, mint a második reneszánszban :> -
SirLord #87 probléma: programhiba
oka: ismeretlen parancs
felszolitást adta: Margitka néni
Cél: macska levitele fárol
ERROR -
SirLord #86 itt G18-as robotrendör, forgalmit, jogositványt kérek...LOL
-
#85 Jönnek a robotok - ez még jó, aztán meg a hackerek és átveszik a hatalmat... érdekes jövőkép. -
Inquisitor #84 http://video.gprime.net/media/video/robotpoliceofficer.wmv -
Inquisitor #83 Azért ne lepődjünk meg, ha egyszer a videoban látott robotzsernyák tényleg ilyen durva lesz ;) -
Inquisitor #82 "nem tudsz linket a videohoz véletlenül?"
Itt van egy rosszabb felbontású video, gondolom egyértelmű, hogy ez egy barkács CGI film :)
http://gprime.net/video.php/robotpoliceofficer
Sajnos a készítők oldala momentán nem megy:
www.tv-robotics.co.za
-
static #81 Az úgy gyönyörű lenne. De tényleg, nem lennének járőrök és rendőrrel csak akkor találkoznál ha valami rosszat csinálsz. Nekem ez így tettszik... -
csari89 #80 Tetszik az ötlet!! -
#79 Veszélyesnek ítéllek meg,ellenvetés?
-
Venom1986 #78 R.O.B.O.C.O.P Rulez!! -
Wismi #77 sok itt a szakértő :)
elég sok érdekes dolog van a hozzászólásokban, csak szerintem a legtöbbje egysíkú. Nem lehet egy ennyire komplex témát csak egy szemszögből megvizsgálni. Amúgy olvassatok Asimovot, ő elég jól körüljárta a robotokkal kapcsolatos dolgokat. (nem, az I, Robot filmnek köze nincs Asimovhoz) -
Inquisitor #76 A robot inkább hasonlít az Apleseed robot-rendőreire, bár alig láttam robotos Anime-t, ezért lehet másban is ilyen "fejek" vannak :) -
#75 az első kép tisztára host in the Shelre emlékeztett
a lepusztult koszos utca és hi-tech robot egymás mellett -
Inquisitor #74 Alábecsülöd a Koreaiakat.
Itt arról híresek a japánok, hogy ugranak minden High-Tech kütyüre, azonnal megveszik őket, 3-5 évvel elöbb jutnak hozzá, mint a többi ország népei, stb.
Ez mind igaz, de a HT kütyük 90%-át Koreában fejlesztik és gyártják, és ami még fontosabb, hogy Koreában is korán vagy korábban kaphatóak, mint Japánban!
Másrészt nekik ólcsobb technológiákat kell kidolgozniuk ugyan azon problémákra, mert nem annyira gazdag ország mint Japán. -
fawcet #73 2 könyv és egy film ajánlatos a robottémához:
Kibernetizmus tündöklése és bukása
Dűne: Gépek elleni háború (trillógia)
Terminator 1-3
-
Mihail #72 a 3.ik képen levők még kis pöcs koreaiaknál is kisebbek :D
-
exac #71 az lesz majd szép, amikor a robot-rendőrség hálózatát hekkeli meg valami emberi lény, és az egész robotrendőrséget a saját szolgálatába állítja majd :S aztán odafutsz a robotrendőrbácsihoz hogy egy másik robotrendőr lenyúlta a táskádat és elgurult/lépdelt vele, ő meg jól hasbasokkol és lejátssza hozzá a 'gonosznevetes.wav'-ot...
lassan ott vagyunk hogy a vírusok miatt a saját online gépemre nem merem már leírni a titkos dolgaimat, de azért adjuk gépek és hálózatok kezébe a közbiztonságot is. gratulálok :) -
haxoror #70 A rendőr mindig ember kell hogy maradjon, az orvos is meg még egy csomó más hivatás legfeljebb használhatnak robotokat de szigorúan emberi felügyelettel.
"Lelőtte a gyerekét? Sorry kisebb programhiba a következő patchben javítjuk."
Kinek kell ez... -
#69 nekem mosogatásra meg porszivozásra kéne egy. annyi :) sőt ha a kocsit is kitakaritja akkor már a PRO változatot veszem meg :D -
#68 "A mechanikus szolgák automatikusan újra tudják tölteni magukat, és a helyi hálózatra kapcsolódva akár pizzát is tudnak rendelni."
Hát ez tök jó. Lesz egy robotod, aki megrendeli helyetted a pizzát. Ez tényleg létkérdés.
Kérdés: melyik az egyszerűbb ügymenet?
1
-MXT-27!
-I-GEN.
-Rendejjé nekem egy közepes pepperónis pizzát a donpepétől, extra sajttal!
-I-GEN.
(2 perc múlva)
-FE-LA-DAT TEL-JE-SÍT-VE.
-Remek. Töltsed fel magad addig.
2. verzió.
-Tessék Donpepe.
-Helló, a 13422-es ügyfél vagyok, kérek egy közebes pepperónis pizzát extra sajttal.
-Értem. Köcsög utca 15?
-Igen.
-Köszönöm, 40 perc múlva ott vagyunk.
3. Verzió
(Ül a gép előtt, netezik)
Klikk, klikk, klikk.
40 perc múlva csöngetnek a pizzával.
Ki melyikre szavaz? -
static #67 Hiszen tudjátok.. A rendőr is csak ember. -
static #66 Amúgy én azt se bánnám ha az egész rendőrséget lecserélnék robotokra. Biztos vagyok benne, hogy sokkal igazságosabbak lennének mint a normális rendőrök, megszűnne a korrupció és a visszaélés. Erre nem is gondoltatok? Nagyon szurkolok hogy sikeres legyen a projekt. Végre minden embertársamra "egyenlőként" nézhetnék. -
static #65 Pedig nem beszél hülyeséget, ugyanis a terroristákat jobban fel lehet ismerni mint egy robotot. -
haxoror #64 A terroristák nem arról híresek hogy csak úgy át tudnának programozni akármit, ráadásul ha egy ilyen eltűnne nem csak a rendőrség keresné.
Meg minek ehez robot, eddig is agymosott fiatal srácokat használtak. -
fawcet #63 Az jutott eszembe, hogy terroristák elkapnak egy ilyen robot muksót és átprogramozva bombát vihet akárhova. -
static #62 Miért, az ember képes mérlegelni?
Ha a zsaruknak meg lesz ilyen akkor hamarosan az alvilágnak is... -
levy668 #61 Ocóó,ocóóó, rpg, konzervnyitó, multifrekvenciás jelzavaróadó, olcóóó, csak tessék minden ami a robotrendőrök ellen kell... -
haxoror #60 "emberi leleményesség határtalan. Robotoknak is vannak gyenge pontjaik."
A robotokat is leleményes emberek tervezik :)
Ez a rakéta azért lol, most komolyan ennyi erővel a rendőrök ne hordjanak golyóálló mellényt mert ha rakétával lövik őket úgy is meghalnak :D
Nem hiszem hogy annyira elterjedt lenne a rakéta a bűnözők fegyvertárában :) -
levy668 #59 Jah ezután a bűnözők páncéltörő eszközökkel fognak pl utcai rablást csinálni.....biztos ami biztos -
#58 A bűnözők meg majd megveszik a tolvaj robotot és ők is a fotelből irányítják , majd biztos lesz pvp turney , élőben tv ben ha már kórea. :) -
fawcet #57 Robotokról annyi, hogy vannak robotreülőgépek, robotbárpultos, bombahatástalanítók stb.
Rendőrségre azért állítják rá, mert úgy állnak a teszteléssel, hogy bizonyos feladatokra felhasználhatók. De szerintem emberi leleményesség határtalan. Robotoknak is vannak gyenge pontjaik. Például az se bír ki egy rakétát. Ha meg nem lőheti le veszélyes bűnözőt, akkor a bűnöző egy nálánál lévő eszközzel könnyen kiiktathatja.
-
#56 nem tudsz linket a videohoz véletlenül? -
#55 az elso kepen levo robot videoja kuurvajo.. foleg azzal a zenevel!!!!!es a zenet nem talalom sehol.. ablack hawk down c. filmben van egy hasonlo zene de akkor sem ugyan az:( -
#54 végigolvasva a hozzászolókat azt birom mennyi szakértő van itt az sg-n -
#53 jaja ugy megmondom hogy ihaj :) de most komolyan, még csak nem is vicces, ráadásul mindenki tudja hogy a koreaiaknak nincs humorérzékük :D. még direkt sem érthetném félre és hihetném az hogy vicceltek -
Sámson #52 Te vagy itt a megmondóember?