Új brutális hobbi: terjed a Happy Slapping
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy egy hónapja meg az egyik havernak támadt neki egy félrészeg hülye egy sokkolóval és a "mitnézelkeccseg?!?" felkiálltással, igaz hogy miután kirúgta a kezébõl a sokkolót meg adott neki egy nagyot már csendesebb volt, de azért mégis... tök jó világban élünk
Pl.:mesélték egyszer hogy valaki ment haza a buszon oda ment hozzá két ilyen csótány azt megkérdezték tõle hogy van e nála kp(gondolom nem a 10ezresüket akarták felváltatni) a srác felált a szemébe nézett a gyereknek és visszakérdezett hogy "nálad van?". A két srác megrémült és a végén még bocsánatott is kértek azt eltakarodtak a buszról.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Az ilyen nagyon megérdemelné hogy valaki nagyon összeverje, és azt vegye fel, és azt tegye fel a netre!<#violent>#violent>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Eddig is volt, csak nem filmezték. Azért van, mert a szüleik is hülyék. Mondom én, hogy nem kéne mindenkinek megengedni, hogy legyen gyereke. Pedig elhihetitek nekem, hogy ez a csürhebunkó a szaporább. A faterral nem mer kötekedni, mert leesik az asztal alá. Aztán majd eljön az idõ, és õ lesz a fater, és õ terrorizálja a gyerekét, aki azt hiszi, hogy ilyen a világ és megy kisebbeket verni...
XBOX: nagyon tévedsz..., az emberek jók, a helyzet a rossz.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Egy hasznos ötletet találtam a hsz-eket végigolvasva, mégpedig azt hogy valami módon legyen azonosítható minden egyes kamerás felvétel. Ez nagyon jó ötlet.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Hidd el, van ilyen, itt vok példának én. 8 éve edzem napi 3-4 órát, 90kg és 190 vagyok, nem éppen a gyengébb fajtából és kergettek meg már láncal este 11kor a moszkva téren, mert poén... A legutolsó 2 hete volt, amikor este jöttem edzésrõl, és a margit híd budai hídfõnél egy 15 éves lányba kötött bele két kis punk fasz. Ott erõsebbnek bizonyúltam, és 2 pofon után inkább alrébb álltak. De általában ha kötekednek nem ketten, hanem inkább 5nél többen jönnek... tisztára mint a cigányok...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Teljesen nevelés kérdése az egész szerintem. Az alapokat még fiatalon megkell kapniuk a gyerekeknek a szülõktõl, utána már az Iskola illetve az edzõk feladata. Nekem anno egy olyan szigorú ofõm volt általánosban hogy egy tollat nem mertem elõvenni úgy hogy nem kérdeztem meg hogy szabad e. Fegyelem volt, és nem volt egy ilyen aberált barom sem az osztályban. Nevelés kérdése. Amikor hozzákerültünk elõször, volt néhány vadabb gyerek, de 1-2 év alatt, teljesen nyugodt és normális embereket faragott belõlük. De manapság, egy iskolában nem látni már hasonló kaliberü tanárokat. A mai diákok számára már a tanárnak nincs presztizse, nem tartanak tõlük. Mellesleg ha iskola mellett egy gyereket elküldenénk legalább hetente 3xor 1-2 órát sportolni, már bõven elvenné az összes felesleges energiáját. Arról nem is beszélve, hogy fegyelmet, és rendet tanulna az edzõtõl. Az én edzõm spec kissé régivágású fazon, és állítom hogy amióta nála vagyok, 1 éve,hatványozottan többet erkölcsöt és fegyelmet tanultam, mint amit 4-5 év gimiben összesen összelehet szedni.
Szar az oktatási rendszer, szülõknek kevés az idejük és ugyebár a média. Ezek együtt, annyira tönkre teszik az újabb generációkat, hogy ide már tényleg vmi járvány vagy háború kéne, ahogy azt lentebb valaki írta.
Nem vagyok egy kisdarab, sem gyenge, de mégis jópárszor próbáltak már elverni a a Moszkva illetve a Batthyány téren, bár eddig sikertelenül. Érdekes egyszer sem egy kis pöcs próbált elkapni, hanema háttérbõl kiabált és 5-8 2 méteres torony jött felém, õ meg hátulról mondta hogy msot épp hogan üssön. Szerencsére gyorsabban futottam eddig...
Sry ha hosszú lettem.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
#132-t olvasva én is erre gondoltam. Ha elég sokan rátámadnak, egyszerûen nincs esélye. Ha még fegyverük is van, akkor még kilátástalanabb.
A legtöbb keménykedésre vágyó hülyegyerek valószínûleg 1 hónapon/héten belül abbahagyna egy olyan küzdõsportot, ahol érzi, hogy nagyon lassan fejlõdik, és baromi fárasztó. Nem az ilyenekre jellemzõ a kitartás. Inkább vesz egy bicskát, és sokkal veszélyesebb lesz.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
maga az európai kúltúra. Hajrá európa, elõre fejlett világ...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nekem meg nincs is bokor a bejáratnál. 😊
Ha meg rámtámadnak a kocsiban akkor azonnal a rendõrség fele veszem az irányt max. gázzal közbe pedig hívom a haverjaimat. Persze ezt csak akkor ha túlerõ.
Na jó nem csak vicceltem valamibõl nekik is élni kell!
A jóléti államban pedig kevés lehetõség van kiélni az agressziv hajlamait az embernek, mert azt felesleges tagadni hogy vannak.Ilyen lehetõség lenne a sport, de hát a sok elkényeztetett ficsúr lusta elmenni eddzeni vagy ilyesmi.Pedig erre kéne rávenni õket.A börtön nem célravezetõ de ha behajitanák õket egy jó kis eddzõtáborba ott megfelelõ felügyelet mellet le lehetne vezetni a feles erõiket,esetleg a karateedzõ meg megmutatná nekik hogy milyen az mikor valakit fejbevernek. Aztán aki hülye állat az ugyis az marad, azzal nem lehet mit kezdeni, de aki még menthetõ az vmi pozitivabb cél érdekében tudná használni az erejét.
Egyébként meg nem kellet volna leközölni ezt a hírt sehol(de hát ugye a nézetség, olvasotság számit)!
Ugyanis belegondoltatok abba hogy akár itt Magyarországon vagy a világban hány ilyen hülye gyerek olvasta el a cikket akik nem irogatnak be ide de azt gondolják magukban "hmm nem is rossz ötlet" és lehet hogy holnap már ott verik a suli mellet a gyengébbet és veszik fel kamerára!
Szerintem ha nem került volna ez a hír ki anglia határain kívülre nem kellene most attól retegni hogy mikor fogják valamelyik hozzá tartozónkat elverni csak azért mert "móka"!