Új brutális hobbi: terjed a Happy Slapping

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mai oktatassal az a baj, hogy mar a tanarok se mernek beszolni a gyereknek, megha igazuk lenne is, mert akkor megy sirni apucinak, es a vegen ot veszik elo. Regebben nem igy ment. Engem arra tanitottak a szuleim, hogy amit a tanar mond az szent, de ma mar? "Jovan kisfiam, huje az a tanar, ne hallgass ra, nekem itt a merdzso, meg a le, itt az esz... "

hmmm, ebben a hírben egyedül a kamerára vevés a hír, ugyanis én 18 vagyok, és engem eddig 2szer próbáltak meg kirabolni, és nem voltak azok se rosszul öltözött csövesek akinek nincs pénzük, és esetleg emiatt próbálkoznának...
vagy egy hónapja meg az egyik havernak támadt neki egy félrészeg hülye egy sokkolóval és a "mitnézelkeccseg?!?" felkiálltással, igaz hogy miután kirúgta a kezébõl a sokkolót meg adott neki egy nagyot már csendesebb volt, de azért mégis... tök jó világban élünk

mesor
Egyébként a határozott fellépés vagy ellencsapás nagyon megtudja rémíszteni az ilyen degenerált srácokat.
Pl.:mesélték egyszer hogy valaki ment haza a buszon oda ment hozzá két ilyen csótány azt megkérdezték tõle hogy van e nála kp(gondolom nem a 10ezresüket akarták felváltatni) a srác felált a szemébe nézett a gyereknek és visszakérdezett hogy "nálad van?". A két srác megrémült és a végén még bocsánatott is kértek azt eltakarodtak a buszról.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

"illetve a mobilszolgáltatók felelõssége is, hiszen tartalomszûréssel megakadályozható lenne az erõszakos képek és videók terjedése. " na arra lennék én kiváncsi, hogy ma amikor a sarki hülyegyerek is blogozik ezerrel, hogyan tudnák ezt korlátozni 😞(((

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Hát, néha nem kerülheti el az ember :S.
Igazad van Romel, én is ilyen vagyok, egy vendettában volt is már részem, és isten bocsássa meg, jól esett!

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Jöjjön odaülök a padra a köcsögnek, azt csodálkozna ha valaki vissza is üt.
Az ilyen nagyon megérdemelné hogy valaki nagyon összeverje, és azt vegye fel, és azt tegye fel a netre!<#violent>

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Nahát-nahát! Ez pont idevág a mai napi hazautazásomhoz. Egyedül ülök a buszon, ma spanok bennt maradtak még suliban. Erre beszól egyik srác a buszon nekem, úgy, hogy a hátam mögött volt. Minden aljasságot mondott, próbáltam nem észrevenni, bízva abban, hogy majd csak megúnja... tévedtem. A köcsögje elõbb szállt le mint én, és amikor ment el mellettem, oda akart nekem csapni. Ezalatt én már kivettem a zsebembõl a kezemet, mert éreztem, hogy a nyomorékja nem fog bírni magával. Hát, odabasztam neki egyet, amikor felém akart kalimpálni. Egybõl jött pofázni a haverja is (ilyenkor olyan kurva erõs a baráti kötelék két szakmunkás növendék között...), szal nagyon nagy a pofájuk addig, amíg nem verik õket félholtra. Jó, valszeg ha ketten nekem esnek, elvernek, max korházban kötök ki. De utána fel lehet épülni és szétzúzni az ilyen szarravalók fejét. Higgyétek el megéri. No, nem a dicsõség fénye végett, hanem amiatt, ami "szenvedést" okoztak. Én ilyen vagyok, sajnálom. Ha valaki erõszakot alkalmaz, én kétszer olyan erõszakosan fogom visszaadni. Ha meg nem piszkálnak az a leg jobb, soha nem fogom megérteni, hogy miért okoz beteges örömet mások piszkálása. Na Peace all!

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Legalább erkölcsileg normálisnak mondhatja magát.
Hogy 15 éves csajokat menthessen akik aztán "hálásak" <#hehe>

Pedig igaza van! Az erõszak erõszakot szül. Én sem nagyon szoktam verekedni, inkább futok mint állat, a sok csupaizom segg úgysem bírja az iramot. mért tanuljon küzdõsportot, ha egyszer nem szükséges?
sokan egy ellen, lehetõleg olyan ellen, aki amúgy sem tudna egy ellen se védekezni. Lehetõleg váratlanul.
Eddig is volt, csak nem filmezték. Azért van, mert a szüleik is hülyék. Mondom én, hogy nem kéne mindenkinek megengedni, hogy legyen gyereke. Pedig elhihetitek nekem, hogy ez a csürhebunkó a szaporább. A faterral nem mer kötekedni, mert leesik az asztal alá. Aztán majd eljön az idõ, és õ lesz a fater, és õ terrorizálja a gyerekét, aki azt hiszi, hogy ilyen a világ és megy kisebbeket verni...

XBOX: nagyon tévedsz..., az emberek jók, a helyzet a rossz.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

eleget lubickoltál kezdj inkább valami küzdõsportba <#hehe>

Azért örülök hogy mindenkinek az a váleménye hogy a cikk témájában taglalt történések elítélendõk.
Egy hasznos ötletet találtam a hsz-eket végigolvasva, mégpedig azt hogy valami módon legyen azonosítható minden egyes kamerás felvétel. Ez nagyon jó ötlet.
Van ilyen is. HA veszélyes körnéyken laksz akkorvegyél magadnak viperát, sokkolot, láncot baseballütöt (ilyen minit). De amirõl te beszélsz ott nem hülye fiatalokról volt szó (kivéva a két punkot) hanem inkább szervezett bandákról, akiknek pl a rablás a célja. Nem ugyanaz.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Darth Sith
"szinte sosem hallottam hogy sportos alkatú emberbe kötöttek volna bele hülye fiatalok, olyat viszont már rengetegszer hogy 2-3an belekötöttek egy 50 kilós srácba vagy öregemberbe.."
Hidd el, van ilyen, itt vok példának én. 8 éve edzem napi 3-4 órát, 90kg és 190 vagyok, nem éppen a gyengébb fajtából és kergettek meg már láncal este 11kor a moszkva téren, mert poén... A legutolsó 2 hete volt, amikor este jöttem edzésrõl, és a margit híd budai hídfõnél egy 15 éves lányba kötött bele két kis punk fasz. Ott erõsebbnek bizonyúltam, és 2 pofon után inkább alrébb álltak. De általában ha kötekednek nem ketten, hanem inkább 5nél többen jönnek... tisztára mint a cigányok...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Darth Sith
17 vagyok, és még életemben egyszer nem jutott eszembe az utcán összeverni valakit. Apámék napi 8-10 órát melóznak, alig jut idejük rám figyelni, mégse akartam senkit poénból összeverni. Ha suliban, táborokban volt ilyen beavatás, mindig kerültem. Sosem értettem miért jó. Néha le is néztek, miért nem akarom jól elverni a kisebbet-újoncot. Ha hazaérek a 7-8 órámról suliból, itthon kajálok és már tûzök is el edzésre, napi 3-4 óra. Este tudok csak tanulni. Se energiám se kedvem az ilyesmihez. Sokkal jobban érzem magam ha letudok ülni és olvasgatni egy kicsit, vagy haverokkal lógni valahol, dumálni egy jót. Amíg el nem olastam ezt a cikket, fel sem merült bennem ilyesmi, hogy csak úgy elverni valakit. Vizilabdázom 8 éve lassan, vízben elég kemény dolgok mennek, és idõnként laposra verjük egymást, nincs kímélet. De ha kiléptünk a medence partján, legjobb haverok vagyunk, és eszünk ágába sem jut a medencén kívül akár egy pofont is adni a másiknak.

Teljesen nevelés kérdése az egész szerintem. Az alapokat még fiatalon megkell kapniuk a gyerekeknek a szülõktõl, utána már az Iskola illetve az edzõk feladata. Nekem anno egy olyan szigorú ofõm volt általánosban hogy egy tollat nem mertem elõvenni úgy hogy nem kérdeztem meg hogy szabad e. Fegyelem volt, és nem volt egy ilyen aberált barom sem az osztályban. Nevelés kérdése. Amikor hozzákerültünk elõször, volt néhány vadabb gyerek, de 1-2 év alatt, teljesen nyugodt és normális embereket faragott belõlük. De manapság, egy iskolában nem látni már hasonló kaliberü tanárokat. A mai diákok számára már a tanárnak nincs presztizse, nem tartanak tõlük. Mellesleg ha iskola mellett egy gyereket elküldenénk legalább hetente 3xor 1-2 órát sportolni, már bõven elvenné az összes felesleges energiáját. Arról nem is beszélve, hogy fegyelmet, és rendet tanulna az edzõtõl. Az én edzõm spec kissé régivágású fazon, és állítom hogy amióta nála vagyok, 1 éve,hatványozottan többet erkölcsöt és fegyelmet tanultam, mint amit 4-5 év gimiben összesen összelehet szedni.

Szar az oktatási rendszer, szülõknek kevés az idejük és ugyebár a média. Ezek együtt, annyira tönkre teszik az újabb generációkat, hogy ide már tényleg vmi járvány vagy háború kéne, ahogy azt lentebb valaki írta.

Nem vagyok egy kisdarab, sem gyenge, de mégis jópárszor próbáltak már elverni a a Moszkva illetve a Batthyány téren, bár eddig sikertelenül. Érdekes egyszer sem egy kis pöcs próbált elkapni, hanema háttérbõl kiabált és 5-8 2 méteres torony jött felém, õ meg hátulról mondta hogy msot épp hogan üssön. Szerencsére gyorsabban futottam eddig...

Sry ha hosszú lettem.

Na azért azt megnéztem volna melyik ált. iskolás ver el gimis koromban. Amúgy Gradu nem tudom te mit nézel de szerintem olyan vérszegény az összes mint állat...

Ne viccelj már milyen nyápicok járnak a ti gimitekbe?Én mondjuk müszaki szakközépbe jártam csupa fiu, a fele karatézott a másik fele meg szertornászott.Jöhettet volna oda bármennyi ált. iskolás, vszinüleg törött kézzel lábbal ment volna haza ha egyáltalán hazament volna...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Durva. Tanárok nem tudnak róla, vagy õket is elverik? A mai táposcsirke tizenéveseket nézve nem is csoda, hogy el tudják verni az idõsebbeket. ~15 éves korban már sokan 180 cm felé járnak. Van, amelyiknek még tömege is van hozzá, nem csak 1 giliszta.

#132-t olvasva én is erre gondoltam. Ha elég sokan rátámadnak, egyszerûen nincs esélye. Ha még fegyverük is van, akkor még kilátástalanabb.
mesor
Erre tényleg csak az a megoldás hogy eggyet jól meg kell csapni viperával hagy törjön el a keze! Akkor a többi is megrémül és abba fogják hagyni. Elrettentés ez a kulcsa az egésznek szerintem.

ReTeK
városunkban van egy gimi, van mellette egy állt.iskola a diákoknak a hobbija hogy kinéznek egy gimist és jól megverik, lehet az nagy melák (akár lány is) a méret nem számít, ha bosszút áll elverik megint, hiába kicsik egyszerûen sokan vannak és elvernek lehetsz akármilyen erõss, b*sz6od, kattantak a kölykök

Karatéban tanult technikákat még azért is gáz utcán alkalmazni, mert az a lényegük, hogy egy technikával, akár ütés, akár rúgás harcképtelenné tedd az ellenfelet. Ennek a hatása tökéletes kivitelezéssel a maradandó sérüléstõl akár a halálig is terjedhet. De legalább egy KO.

A legtöbb keménykedésre vágyó hülyegyerek valószínûleg 1 hónapon/héten belül abbahagyna egy olyan küzdõsportot, ahol érzi, hogy nagyon lassan fejlõdik, és baromi fárasztó. Nem az ilyenekre jellemzõ a kitartás. Inkább vesz egy bicskát, és sokkal veszélyesebb lesz.
Az ilyen kis férgek megérdemelnék, hogy utána az edzésen pajzsoláskor õket ütnék/rúgnák. Ezek a jellemtelen patkányok. Nagyon peches vagy, vagy csak rossz környéken jártál.
Rettenthető
Nekem csak 2-vel akadt problémám, de láttam eleget, amint épp máson gyakorolnak... mind1. Igaz, javarészüket még nem tudták mobillal rögzíteni, mert mobil sem volt még utcába' sem.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Alap!!! Majd levezetõnek Pirannyát kéne kiszedni kézzel egy olyan akváriumból ami tele van. Meg ilyenek... 😊

Aztán a következõ lehetne az oroszlán kielégítés kézi eszközökkel.
Van benne valami. Tudnék nekik válogatni. Az egyik az tuti szarmerés lenne kiskanállal valami hatalmas pöcegödörbõl. 😊) De még gondolkodok..

Darth Sith
". Az erõsek kinézték maguknak a gyengéket, megverték õket, lefilmezték az egészet, majd felrakták az internetre és fürödtek kétes ismertségük dicsfényében"
maga az európai kúltúra. Hajrá európa, elõre fejlett világ...

Rettenthető
Ja és sztm nem börtönnel, halálbüntetéssel és csonkítással kell az ilyeneket büntetni, hanem kényszermunkával.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

<#nevetes2><#fogmosas> Sajnálom...

Ezek önvédelmi sportok és nem csak az ütésekbõl állank hanem rengeteg erõnléti gyakorlatból.Csak az birja igazából végigcsinálni akinek van hozzá elszántsága, és ez általában csak annak van aki a filozófiáját is átveszi.Én is jártam régebben karate eddzésre, és ott senki olyan nem volt aki azért csinálta volna hogy utánna támadólag használja fel a tudását.Te ritka peches ember lehetsz akkor.

Rettenthető
Ez így szép, meg jó, csak sajnos találkoztam épp elég olyannal, aki lehet edzésen egy galamb lelkû tüneményes tanítvány, és az edzõje minden szavát szopja, de amint kilép az utcára, azonnal utcai harcossá avanzsál, és az elsõ szembejövõn le is teszteli az aznapi új fogásokat... És az ilyeneket szûrni kell.

Amúgy sajnos ez tényleg tükre a következõ generációnak. Az én idõmbe még totál ismerte mindenki azt a kifejezést, hogy egy az egybe... Ha mostánában nekiállsz verekedni akkor sajnos elõre hátra és oldalra is sûrûn kell pislogni ha nem egedül vagy. Sajnos ez a generáció már ezt tudja. Gratulálok nekik a fejlõdéshez!

Szinte az összes karate fajtához hozzátartozik egyfajta vallás is amibe beletartozik az ellenfél tisztele.Ja és persze odairtam hogy felügyelet melleti eddzés.Aki meg tényleg egy hülye vadállat azzal nem lehet mit kezdeni az az is marad.Azt verjél jól agyon aztán ne is engedjék ki a börtönbõl.

Rettenthető
Akkor úgy látszik csak én vagyok olyan peches, hos sikerült eddig az összes rohadt fehér hollót kifognom...

Ebbe teljesen igazad van, nem is ismerek olyat aki tényleg kemény mint az állat és kötekedõs vagy arogáns lenne. Az erõ inkább nyugtat. Persze biztos van kivétel de szerintem az nagyon ritka. Mint a fehér holló.

Továbbá, mivel nem egyedül jár az ember edzésekre, találkozik másokkal, akik jó eséllyel sokkal jobb szinten vannak, mint õ. Láthatja, hogy õk teljesen normálisak, és ok nélkül soha nem használják a tudásukat. Nem is agresszívak, mert az edzésen levezethetik minden fölös energiájukat.
De persze abban százszázalékosan igazad van, hogy sokan csak a szájukat jártatják. Sok emberbe csalódtam ilyen szinten, akikrõl azt hittem kemények.

A küzdõsportok alapvetõen önvédelemre szolgálnak. Szerintem nagyon kevesen járnak azért edzeni éveken keresztül, hogy valakit megtámadjanak. Ott inkább megtanulod a képességeid határát, jellemben is fejlõdhetsz, megtanulod, hogy átlagember látszatúak is lehetnek nagyon komoly harcosok. Inkább jó irányba terelné õket, mint rossz.
Rettenthető
Épp elég baj, hogy mindenféle agresszív k*csög mehet küzdõsportra, aztán az utcán "gyakorolhat". Komolyan, azt is pszicho teszthez kellene kötni, mint a fegyvertartásit - még ha nem is annyira komolyhoz.

Mindenkit meg lehet verni, ez csak elszántság kérdése.De hogy milyen áron az szintén a másik fél elszántságának kérdése. Olyanról még szinte sosem hallottam hogy sportos alkatú emberbe kötöttek volna bele hülye fiatalok, olyat viszont már rengetegszer hogy 2-3an belekötöttek egy 50 kilós srácba vagy öregemberbe... Bátorsági szintjük nulla,a jellemük is az, ha verekedni akar kössön bele egyedül egy hasonló felépitésü emberbe.De persze ehhez már bátorság is kéne az meg ugye nincs nekik csak kamerájuk...

Na ja. Barátomat nemrég pont úgy verték el, hogy ment haza és kiugrottak 3-an a bokor mögül a bejáratnál. Csak arra csesztek rá, hogy a barátom csajának anyja bérelte fel õket és kiszedtük belõle hol lakik az egyik. Ép már semelyik nem lesz az biztos...
Nekem meg nincs is bokor a bejáratnál. 😊
Ha meg rámtámadnak a kocsiban akkor azonnal a rendõrség fele veszem az irányt max. gázzal közbe pedig hívom a haverjaimat. Persze ezt csak akkor ha túlerõ.

mesor
Meg kell venni azt rögtön ki is kell próbálni azon aki eladta és visszaszedni a pénzedet amit kifizettél érte!<#idiota>
Na jó nem csak vicceltem valamibõl nekik is élni kell!

Vipera rulez. 😊 Off Amúgy az utóbbi 3 hónapban 4-szer jöttek oda hozzám Pesten, hogy nem e kell...

akik el akartak verni csak mondtak, ha tenyleg akartak volna es lenne hozza batorsaguk meg is tettek volna, a kocsid semmitöl se véd meg, egyreszt siman be lehet törni az ablakot, masreszt azt se kell mert egyszer ugyis kiszallsz belöle es akkor szevasz...
Szerintem nem beszélsz rosszul, különbözõ népeknél pld. nagyon kemény a harcosbeavatás. Ezeknek is az kéne, hogy tudják mi az a fájdalom mert szerintem halvány fingjuk nincs róla...

Ebben tévedsz. Nap mint nap látni a hiradókban dokumentumfilmekben amint például a tök szegény afrikai országokban begözölt fejü tizenéves kalasnyikovval a kezükben lövöldöznek össze vissza mindenkire, mert azt hiszik ettõl most erõsebbnek tünnek...Mert senki nem tanitotta meg õket arra hogy nem ez a helyes viselkedés.
A jóléti államban pedig kevés lehetõség van kiélni az agressziv hajlamait az embernek, mert azt felesleges tagadni hogy vannak.Ilyen lehetõség lenne a sport, de hát a sok elkényeztetett ficsúr lusta elmenni eddzeni vagy ilyesmi.Pedig erre kéne rávenni õket.A börtön nem célravezetõ de ha behajitanák õket egy jó kis eddzõtáborba ott megfelelõ felügyelet mellet le lehetne vezetni a feles erõiket,esetleg a karateedzõ meg megmutatná nekik hogy milyen az mikor valakit fejbevernek. Aztán aki hülye állat az ugyis az marad, azzal nem lehet mit kezdeni, de aki még menthetõ az vmi pozitivabb cél érdekében tudná használni az erejét.

mesor
Ez nem biztos mert elég a bandából egyet fejbe b*szni vipárával a többi rögtön meggondolja hogy neked menjen-e.

Egyébként meg nem kellet volna leközölni ezt a hírt sehol(de hát ugye a nézetség, olvasotság számit)!
Ugyanis belegondoltatok abba hogy akár itt Magyarországon vagy a világban hány ilyen hülye gyerek olvasta el a cikket akik nem irogatnak be ide de azt gondolják magukban "hmm nem is rossz ötlet" és lehet hogy holnap már ott verik a suli mellet a gyengébbet és veszik fel kamerára!
Szerintem ha nem került volna ez a hír ki anglia határain kívülre nem kellene most attól retegni hogy mikor fogják valamelyik hozzá tartozónkat elverni csak azért mert "móka"!

Amúgy ez faszság. Engem már jópáran el akartak verni, sõt most is van egy két ember aki próbálkozna de elmondom esélyük sincs. Szerintem azokat könnyû csak elkapni akiknek nincs kocsijuk...