Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van amikor a fegyiból észhez tér, de volt olyan is hogy egybõl újraindult, nem kicsit bugos a cucc,
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
\"Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
az utolsó pálya nagyon állat, azt élveztem a legjobban
Nem olyan rossz ez, sõt egészen jó. 😄
De a lényegre térek:
Aki szerten multizni vele és komolyabban is azt, rendszeres idõközönként, mindig ugyanabban az idõpontban. Az =UFH=-nál megteheti ezt. Hamarosan a játszott játékok közt lesz ez is, csak technikai problémákat kell megoldani még. 😄
Ja és a link: United Federation of Hungary
\"Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
De most meg nem tudom hogy mit kell csinálni a következõn (nincs objectives) és mindent szétlõtem a pályán de nincs vége a pályának!!!
Ötlet?
köszi!
[email protected]
Egyszercsak lesz valaki aki legalább arra méltat hogy ezt elolvassa...
Bementem középre, és irtottam aki jött. Utána visszamentem a bázishoz és irtottam aki még megmaradt, utána, meg majd jön három hajó, õket kell lenyomni...
amúgy multit már próbálta vki? hogy mûködik?
még vmi: jelenleg ott tartok amikor rengeteg romulán hajó megtámad egy földi csillagbázist. megjelöl három kisebb bázist is vagy mia bigyót a térképen, de azokkal nem tudok mit csinálni. a romulánok meg ripityára lõnek..:S
THX
köszi!
[email protected]
Végre kipróbáltam én is a játékot. Elõször nagyon megvoltam ijedve az itt olvasottaktól, de aztán végülis sztem nem is olyan rossz. Az igaz hogy egy nem egy vérbeli star trek fannak van kitalálva. Erõteljesen arcade és sztem azt a köszönséget célozza akik nem annyira mélyültek bele a star trek világába.
Az irányítást meg kell szokni, és akkor egész kibírható, játszottam már olyan játékkal aminek sokkal rosszabb volt az irányítása. a grafika meg szerintem kielégítõ. Ezzel együtt azért Bethesdát némivel igényesebb kiadónál tartottam mint sem egy bugokkal teli játékot adjon ki, mert abból aztán nincs hiány...
Nagyon szépen kérek mindenkit hogy akinek van mentése a pálya utánról küldje el nekem mailben!
köszi!
[email protected]
Ki van jelölve az összes, nyomok egy space-t, átvált harci üzemmódba, de nem mindig ugyanzt a célpontot nézik ki maguknak a hajók, miért van ez?
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez tökre nem így van. Fõleg amellett, hogy az elõdje mindenben túlmutat rajta, szal még tovább se kell lépni.
Nekem sincs csucsgépem, mondjuk ram-ból bespájzoltam, abból van 2giga <#bee1>#bee1>, procim 3800+ x2, vga-m meg egy 7600gst, és igy megy jól max grafikán is, csakhát az a poén, hogy még ugy is ronda (fõleg néhány textura pl. borg kocka), de asszem eleget fikáztuk a gamét, attól valban semmi se javul meg <#shakehead>#shakehead>
Amúgy oksi, hogy pofon egyszerû, de amikor mondjuk 4 hajó lõ egyszerre, és szeretnék kiadni egy olyan egyszerû parancsot, mint javítás, akkor tartsd lenyomva az "r"-t kattingass hogy mit javítson, de persze, idõnként beszaggat, így nem mindig egy kattintás, ami nálam egy katt, szóval nem mindig olyan eyszerû.
Amúgy milyen gép kell alá, hogy normálisan fusson?
Nálam, 2.4 Ghz, 512 Mb, és 256 Mb videó, és Low grafon 1024en nem folyamatos, így 800x600-ban játszok... És a memóriát nem is eszi meg mind...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy nem lehet nemteni a játékban? Csak sikeres küldetés után?
Illetve vannak gyorsbillentyûk, vagy játék közben mindig "F" aztán vidd oda az egeret, és válogass?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Konzolon biztos sokkal élvezetesebb lehet, de PC-n ez egy nulla.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun