Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istencsászár: hát igen. Ha nincs demo akkor marad ez. Az Obliviont megvettem warez után, mert tetszett. Ezt nem fogom.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Minden komolyabb kommentár nélkül...

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de nálam az Armada volt az utolsó.
Valaki meg tudná mondani, hogy mi minek a gyorsbillentyûje? Számora azért ez egy FPS, csak eléggé külsõ nézõpontból.
Amúgy jónak tûnik, szerintem szórakozok vele egy darabig...
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
War. War never changes.
VAlami ismeretlen energiaforrást kell leszkennelni, a föderációs ágyúk lõnek engem. A problémám az, hogy amint beérek a csillagködbe, a hajóim trapára mennek. Valaki tud nekem segíteni benne? Köszi
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
azé kéne egykis help (már ha van olyan fanatic aki rajtam kívül is azé jáccik vele): 4. mission végén hogy lehet megállítani h a romulanok összeszedjenek 2000 mérget? nekem alig volt idõm szétkapni 2 állomást és addigra õk már kész is voltak vele...
Itt kitárgyalhatjuk, hogy a mod folytatása miként lesz, és hogy juttok hozzá.
Cserébe mostanra kb 20 custom single missionom van benne, amiket én csináltam, csupa canon csatáról mintázva.
Ma délelõtt pl nekiálltam a moddolásnak egy kicsit újra, és tettem be Kazon fightert, amivel a Voyager bizonyos epizódjait tudom majd megvalósítani :)
a disztribuciót is elcseszték mert csomó boltba nem jutott el, és utánna meg felrakták a direct2drive-ra, és mindenki visszamonta az elõrendelését, szóval ott is nagy gáz volt...
maga a játékot meg 90% ban minden PC-s játékos fikázza hogy totálisan elk**tak az xboxra fejlesztés miatt... legalább is a PC-re ez totál szemét így, buta lett, és irányíthatatlan, a grafika alulmarad az elvárttól, nem passzol a canonba stb. szóval teljes katasztrófa
Én személy szerint ennyire nem akadok ki mert 100%-ban erre számítottam. Meg azért a grafika szerintem annyira nem vészes, hanem pl amikor szétrobban egy bázis akkor vannak nagyon gyenge pontjai. Ami viszont 100% os tény hogy nagyon buta, egyszerû játék amiben semmi olyan cselekvésvariálási lehetõség nincs ami kimeríti a "játék" fogalmát. Meg még a kiakadásról annyit, hogy megértem azt aki teljesen várta mint a messiást a gamet és rájön hogy a világ nem teljesen úgy mûködik ahogy õ képzelte, de magát az ST univerzumot legalább nem lehet egy játékkal kivégezni, attól még van ST, lehet jó játékot is késõbb csinálni vagy újabb jó filmet (na ettõl viszont már jobban rettegek hogy a 11. film az tényleg KO lesz a Trek univerzumnak), sorozatot.
Viszont amitõl nekem is kinyílhat a bicskám egy játék esetében akkor van amikor egy játék eredetû univerzumot kivégeznek egy szar folytatással. Pl. Deus Ex esetében volt ilyen, arra kurvára haragudtam, és rágyujtottam volna az irodájukat a mocskokra akik azt csinálták. És a Bethesdat akkor fogom felgyújtani amikor a Fallout 3 at elbasszák (mert tuti el fogják), mert annak esélye sincs utánna rendbejönni.
arcadenak valóban elmegy, azé ellehet vele lenni
csakhát az irányítás...
Mindezek ellenére ugye a Norway class sosem volt harci hajó (fõleg nem romboló mint a Legacy-ban). Azon kívül hogy diplomáciai, és kutatóhajó, kizárólag a Borg ellen szerepelt harc közben.

Ezt a hajót most találtam.Jó a neve.