Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy biztos hogy aki azt mondja hogy az oblivion elmegy nála high grafikán már az hazugság és ha erre még ráteszi hogy a star trek meg jobban akad!! 😄😄😄
Hagyatok már ilyen hülyeséggel!
Az Oblivion haveromnál is akad a kétmagos amd-n a 7800 gtx kariján,
a star trek meg nálam is elmegy akadás nélkül (45-50 fps) a szar gépemen, egy 7600 gs-el!
Errõl ennyit!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
kicsivel könyebb, ha a célok, stb magyar lenne, és tudni lehet miért is mit kell csinálni ^^
van roszabb játék is, amihez csináltak magyarítást.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de jó lenen ha magyar lenne😞 nem lehet magyarosítani? mintha borg vag yki nézte volna
de elõbb utóbb torpedóim elfogynak, lézerrem enm sokra megyek, hogy apicséba védjem meg azt a bázist ami elõbb utobb felrobban, meg meddig?:S
de hogy kell szkennelni a bolygót az elején?😄😄😄
Azt kell mondanom, ez egy elég rosszul sikerült játék lett. Ha kiadnának hozzá egy rendes méretû patchet, valószínûleg az se sokat dobna rajta. Egyszerûen túl egyszerû, és a lehetõségek korlátozottak. A kezelésre és a hadjáratra pedig nagyon elkélnének a hibajavítások.
Pedig a zene szép, a grafika pedig elmegy.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
War. War never changes.
Én is meglepõdtem...
War. War never changes.
amúgy meg nem tudom mi a halált szidtok ezen a grafikán... tökéletesen megfelelõ, nem egy unreal 3 engine, de akkor mi van?!
War. War never changes.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
ON - Én captian fokozaton jáccok, és 2 pálya volt eddig, amit kétszer kellett ujrakezdenem, de szintén csak félreértés-bõl, még a nagy romulan invázió is sikerült +oldani ugy, hogy hajót sem vesztettem. Szóval tényleg nem nehéz a campaign, csak nem árt egy kicsit angolul tudni (vagy magyarositani, már ha van 1általán hozzá magyarositás), mert vannak trükkös részek.
Még nem próbáltam, nézzétek meg azért...
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Recently we suffered a hacking attack that deleted all the files on our server. I am working on getting things back online. Step one is putting things back with default templates. Step two is to apply a unified theme.
The forums are now back online.
Thank you to everyone who offered support in words or webspace, your kindness and support during all of this is very appreciated!
Nomad
LegacyMods.com
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Simán végig játszottam!
Alapszabály, ne használj trainert, mert attól a pályák felborlnak és nem az történik aminek történnie kell!!!
Ez a játék flusztrálóan szar. Már a hadjáratok. A nehézség szivatósan nehézre lett belõve. Már a korábbi pályákon is ez volt a helyzet.
A rosszul megtervezett küldetésekhez jönnek még a mindig homályos feladatok, a rossz leírások. És az egész frusztrálóan nehéz.
Most is már a transzporthajók hajtómûveit lõttem volna, de a transzporthajókat vagy 6 erõs romulán hajó védi. Tehát nem figyelhetek a transzportokra. Lelõttem a kísérõhajókat, erre végre próbálnék a hajtómûtüzelésre figyelni, erre szétrobban a védendõ ûrállomás. Azt mégis hogyan kellene megvédenem ha a transzporthajókat lövöm?
Meg magyaráztak nukleáris EMP robbanásról is, ami majd elpusztít egy csomó romulán hajót, abból se lett semmi.
Ehhez még jön az, hogy nem lehet pálya közben menteni. Hát, ezt a játékot sem fogom innen tovább játszani.
Szerintem ez a játék olyan mértékben van elcseszve, hogy patchekkel se lehetne sokkal jobbá varázsolni. Na nem mintha bármilyen jel arra utalna, hogy a fejlesztõk patchet készítenének hozzá. A már elérhetõ
1.1-es patch a leírás szerint kizárólag a Gamespy multiplayer hibákat orvosolja. A lényegi problémákkal nem foglalkozik.
Emellett a muliplayer sem nagy szám, nem lehet rendesen beállítani, ki mennyi control pointból vásárolhat (irrálisan nagy összegeket lehet csak beállítani), így mindenki veszi négyet a legerõsebb hajóból azt kész.
Roppant változatos.
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
thx a választ de sajna nem igazán reagál a shift+t-re, edig 1szer sikerült. valaki átudná küldeni ennek a pálya utáni mentését?
vagy van vmi kod ami átugorja ezt a küldit?
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
2: F-et megnyomod a hajóra nézve(célozva vagy hogy mondjam)
Két kérdésem lenne:
1. Olvastam errõl SHIFT+T alrendszer támadásról amit sikerült is bekapcsolni de nem igazán értem hogy választom ki hogy melyiket lõje a hajóm. Megjelentek különbözõ jelek. A jelek megjelenése után hogy választom ki pl a hajtómüvet?
2. Hogy tudom EGYBÕL kiválasztani azt a célpontot ami példáúl elöttem van de van még két hajó a közelében?
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Szóval ott tényleg "csak" annyit kell csinálni, hogy lövöd a bázisokat 1000-el.