720
Star Trek: Legacy
-
#560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Torrent oldalakról és dc-n ingyen, talán még itt is fent van (ingynes sg fórum 1 helyezet-.-), de valszeg a wanaddon is fent van ha van kedved fizetni. -
tuvok7 hadnagy #559 Sziasztok!
Már láttam néhány videót a Star trek: Legacy-ből és nagyon megtetszett a játék!!
Nem tudja valakiazt hogy honnan lehet letölteni magát a játékot.
Ha tudtok segítsetek nekem
Köszi Skacok -
#558 És melyik shift? mert a játékba LS-t ir, valszeg akkor bal shiftet, de szerintem tökmind1...
a pályát betölti a sok romulán hajó, majd a végén 3 szállítóféleség megy, lelőttem egyett, erre missin falied...
-
#557 közbe figyelem az oldalát is minden nap, hátha adnka vmi kieget, ami ajáték közbeni videókat feliratozná...
bár az rengetek szöveg lenne:S:D -
#556 hát, tölsd le amit linkeltem és azt nézd meg:) de ha te is fordítani akarod akkor szetm csináljuk közösen. -
#555 Bocsi de leirnád hogyan sikerült módosítanod a játékban lévő szövegeket? Én is próbáltam de csak egy részét sikerült megtalálnom. -
lee56 #554 Shift+T ha be van célozva az ellen. -
#553 Segítsen valaki: hogy lehet alrendszereket célozni? -
#552 nekem ígyis lejön -.- -
#551 kösz a fordítást, a helyes cím: http://www.legnet.hu/~akyyy/legacy.zip -
#550 Nah megkaptam a választ panyitól, mivel még kezdetleges igy nem lesz kitéve csak a teljes, de innen le lehet tölteni.
a hétvége fele tudok csak jobban nekilátni és mostantól csak lassan fogok tudni vele haladni kivéve hacsak valaki be nem segít:)
ugyanis ugy szeretném fordítnai h közbe jáccok is vele, nehogy valami teljesen mást fordítsak mint ami történik:D
klikk -
#549 pedig gondolkoztam rajta:) ha a készítpk kiadnák a szövegkönyvet, hogy miket is mondanak, és a magyar szinkronszinészek megajándékoznánka, hogy otthon szabadidejükbe, már ha van mikrofon, felolvasnák a szöveget, én boldog lennék:)
csak ki lenne kirk hangja....
mert tudtommal Kirk, és Sisko magyar hangja ugyanaz(Sörös Sándor) :( -
#548 Remek-remek.Szinkront nem csinálnád meg ?Viccet félretéve szép tőled, hogy veszed a fáradtságot és megcsinálod.Amúgy a szinkron nem is kéne.Nagyon birom mikor Archer azt mondja "nebjula" .Enterprise-t is feliratozva a legjobb nézni. -
#547 Nah elküldtem a magyaritar portálra, ha kint lesz majd linkelek... -
#546 oksa, köszi -
#545 Talán torpedóvető nem jó?A másik pedig legyen fézersor.Szerintem ez áll legközelebb a valósághoz és nem hangzik hülyen. -
#544 photon banks és phaser banks. ezek azok, hogy pl van két hajó, és az egyikkel monjduk 4 helyről lövel ki fézert, és 2 helyről fotonokat, a másikról meg csak 1-1 helyről. minek fordítsam? kilövőállásnak? az sztem nagyon hülyén hangzik -
Braveheart #543 azt nézek amit akarok egyrészt...
másrészt meg rengeteg játék van, ami szebb ilyen ráközelítésnél is
de nem kezdem el sorolni mert tuti belekötnétek, már csak azért is mert én írtam -
#542 Alapvetően a fed hajókra gondoltam, mivel azokat láttam közelről... -
#541 Én azért bizom a jövő nyárban, mert ha már béta lesz, akkor a befejezés se lehet olyan messze.Inkább attól tartok, hogy inkább mindenki által fogyasztható lesz a játék ami mehet a történet illetve az alapötlet rovására is. -
Petko #540 az STO ból szerintem legközelebb pontosan 1 év múlva láthatunk valamit, de ez is csak nagyon optimista becslés -
#539 Gondolom már olvastál róla, Star Trek Online.Igaz még nagyon az elején vannak, de 2007 elejére talán már lesz béta teszt.Mondjuk ez más műfaj hiszen ezért havonta kell fizetni. -
#538 STO? ez mi lesz, mikor, stb? -
#537 Hát én nemtom, mert ahogy kijött felraktam.Elötte olyan hibát ami zavart volna a játékban, nem vettem észre.Abban teljesen igaza van, hogy még faraghattak volna rajta egy kicsit.Sebaj, ha a STO jó lesz az mindenért kárpótol.Addig meg reménykedem, hogy mielött mindeki leirja a Legacy multit valamit összehoznak belőle a moderek. -
#536 viszont írjatták volna rendesebben is, mert vannak benne csodálatod hibák:D
az 1.1 mit is javít? mindig elfejeltem feltenni -
#535 Aki grafikai orgazmust vár annak NFSC.Ott van csili vili, tocsog az egész játék tőle.Aki meg Trekket az játszon vele, élvezze, és örüljön, hogy valahogy átirták. -
#534 nah estére remélem meg tudom csinálni a maradák szövegeket és akkor teszek egy letöltést a fordításból... legalább kezelni meg lehet tanulni:) meg az első néhány küldetésig -
#533 Hát azok az ST játékokban sosem voltak igazán fényesek:D -
#532 Engem olyen apróságok zavarnak mint pl a robbanás, modellek szétesése, 1szerűen katasztrófa hogy néznek ki... -
#531 ha valóban ugy lenne ahogy te mondod, akkor bejönne a roszabbik gépemen, de nem indul el:)
de valami miatt mégis van azért gépigénye... és jó, nem a grafika... nem csak a grafika miatt lehetnek magasak a határok.
de ha még a grafika és monjduk ultrabrutál lenne és olyan lenne ahogy szeretnéd, akkor mindenki arra panaszkodna h nem indul el és csak ujgazdag gyerekeknek készült a játék akiknek megvan hozzá a hardverjük. -
#530 Ez egy nextgen játék, x360 átirat, némi vizuális orgazmust elvártam volna, nem pedig egy totál átlagos effektjeiben évekkel lemaradó játékkal játszani. Aki nem a grafra vágyik az tolja ps1en vagy mittudomén, de ha már itt figyel a jó gépem, akkor használja már ki. -
#529 de ugy beszéltek amúgy ajátékról, mintha valami megváltást akarnátok csúcsszuper grafikával:D
peidg sztem a célközönség nem a grafiákra vágyókra volt, hanem az st fanoknak, mivel elég sok idő telt el az utolsó játék óta, ráadásul ez az összes sorozatot felkarolja, (és visszatért az enterprise is)
-
#528 na lehet hogy bejátszás, de a többi része akkor is áll a mondandómnak... és speciel nem tudom mire gondolsz, nekem a Haegemonia jut eszembe de azért az nem ez stílus... -
#527 Én nem nézem közelről, kérlek szépen ez egy ingame bejátszás során autómatikusan ilyen közelről mutatott dolog... és nem ez volt az utolsó:D, tehát a szép textura kifejezést én nem használnám erre a gémre:D
Vannak sokkal szebb és sokkal gyorsabb ilyen stílusu játékok, melyek nem is idén készültek, sőt összetettek és nem arcade. Segítek, magyarok csinálták. -
#526 Amúgy tök érdekes látni az átmenetet az ent korszag és atos korszak között.
Mivel az ent napjaink technikájával készült sorozat, a tor meg kicsit elavult modellek alapján készültek, mégis remekül meg van oldva, hog yvan az nx osztályú hajók, aztán a kicsit erősebb, yellowshipsek. ami hasonlít a majdani kirk enterpriseára:D de az elején vannak a vakcinát szállító hajók, eelején hatalmas gömbel, azok is picit "furák", de jók! -
#525 pff na ezt nem bírom, ez csak kukacoskodás.... mi a francnak nézed olyan közelről??? amúgy meg majd ha űber csili-vili grafikája lenne a játéknak, és ebből mondjuk hírtelen 6 hajót kéne megjeleníteni majd néznél jó nagyokat.. jó kis diavetítés lenne... -
#524 Ha nem tetszik akkor ne nézd... -
#523 hát mutass olyan játékot ami szép ilyen közeli nézetből... -
Braveheart #522 mert ez minden csak nem szép -
#521 hm?