Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valami térhajómû....passz..
amúgy remélem, nem baj, ha nem az Enterprise szinkron alapján fordítom, és nem Görbület lesz a Warp, hanem a megszokott magyar trekszavakat használom😊 bár pl a polarizált hajótest jól hangzik, szóval egyes szavakat átveszek<#hehe>#hehe>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ha rosszul csinátad az árírást, azt onnan lehet tudni, hogy betöltõdik a pálya és nincs feladat, csak néhány ellenséges hajó.
Elõre szólok, hogy a küldetéscimeket is lefordítom, kb olyanokra, mint amilyen a sorozatcímek is szoktak lenni...(pl szükséges dolgok, a méhkas gyomrában, stb)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ezért várok bármi segítséget aki akar😊 jól jön mert hosszú és sok a szöveg:S
Biztonsági mentés ajánlott...
Remélem így akkor érthetõbb lesz, és nem vezetek senkit sem félre. Bocsi a kellemetlenségért.
-muszáj-
-muszáj-
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Armadaba is az egyik hajónév az,meg a kapcsolatfelvételben is benne volt."USS Budapest Norway NCC-64923 Star Trek: First Contact".Részt vesz a borg elleni csatában.
Amúgy figyeltétek, hogy a Norvay osztályó rombolók elsõ hajóegységének Budapest a neve? :-)
Az oblivionos véleményeddel lehetne vitatkozni, de ahogy már mondtad felesleges, én se foglak (és nem is akarlak) meggyõzni az igazammal, és te se a tieddel, pont.
A másik véleményeiddel pedig, mi szerint egy optimalizálatlan arcade bugos játék lett belõle és lehetett (kellett) volna még legalább fél évet dolgozni rajta, azt hiszem hogy csak egyetérteni lehet <#szomoru1>#szomoru1>. De most mondd hogy tul optimista vagyok, én azért remélem, hogy patchekkel és modokkal somindent helyretesznek, és még az is lehet, hogy majd játszunk egy jót vele egy szép napon. <#kacsint>#kacsint>
A torpedós problémára esetleg az lehet a magyarázat, hogy kifogyott az elsõ tárolóból, vagy a hátsóból, és Te abból akartál lõni, ami üres volt. Mert idõ kell míg átteszik az egyikbõl a másikba... (persze most lehet hogy nagy hülyeséget mondtam, de a felfelé ésa lefele növekvõ jelekbõl erre is lehet következtetni...)
A doumentumok mappában van egy "STL save" , vagy hasonló nevû könyvtár, az abban található a mentésed. Ha megnyitod (nézõke), akkor fogsz benne látni egy csomó hülyeséget, de lesz egy értelmes file név, valami szám lesz benne, a meteoros azthiszem 31, vagy 32, nos azt a file-t kell megkeresned a játék könyvtárában, és egyel nagyobb számúval felülírni...
Mivel már nyomtam neki egy uninstallt (ami szintén nem volt jó) már nem tudok pontos neveket mondani, de ha valaki megnézi, akkor meg tudom mondani, hogy jó-e...
Valaki el tudná mondani, miért? Nem lett második évad, vagy pontosan mi történt?
Amikor felkinalja azt a lehetõséget,hogy turreteken vontass ,vigyél egy vagy két hajot oda és fogd meg tractor tractor beammal,minden energiát vegél a hajtómuvekre,célszerû a leggyorsabb hajót vinni.Térképet erõsen ajánlott használni,szal amíg ráállitod,hogy odavontassa,addig te tudsz az aszteroidákkal foglalkozni.Ha odaért a célhoz akkor nem kikapcsolni kell a tractor beamot hanem pontosan odaállni a fehér négyzethez éss akkor elengedi magától,ezt célszerû neked csinálnod.HA már beállt a turret utána nem kell foglalkozni az arra menõ aszteroidákkal.HA mindegyikhez odavitted akkor jön a nagy darab.Itt is célszerû a leggyorsabb hajót használni és gyorsan nekivontatni három aszteroidát,a többi hajót küld el a fenébe nehogy ellõjjék elõled az aszteroidákat.Aztán mikor levitted az életét vagy odaküldöd az összes hajót és szarrá torpedózod vagy nekiviszel még1et.Én így csináltam meg másodszorra.