Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztonsági mentés ajánlott...
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Ha rosszul csinátad az árírást, azt onnan lehet tudni, hogy betöltõdik a pálya és nincs feladat, csak néhány ellenséges hajó."
Szia! Meg tudnád mondani, melyik fájlt mire kell átírni, hogy az aszteroidás küldetés helyett a következõt lehessen játszani?
(ST31xx: "Revelations")
Nagyon örülnék neki. Köszi.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
oké, shift, + t, és bekapolódik az alrendszer célzás.. elég közel kell menni hozzá, hogy észlelje, és mejelenjen a hajómû ikon de eccerûen nem céloz rá:S
vmit még be kell nyomni?
meg állandoan ujratöltõtik a pajzsa...
me az is furcsa, védjem meg a bázist dee akövetkezõ feladatot akkor adja, amikor videóban mutatja, ahogy felrobban egy bázis😮
Mégegyszer köszi!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már láttam néhány videót a Star trek: Legacy-bõl és nagyon megtetszett a játék!!
Nem tudja valakiazt hogy honnan lehet letölteni magát a játékot.
Ha tudtok segítsetek nekem
Köszi Skacok
a pályát betölti a sok romulán hajó, majd a végén 3 szállítóféleség megy, lelõttem egyett, erre missin falied...
bár az rengetek szöveg lenne:S😄
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
a hétvége fele tudok csak jobban nekilátni és mostantól csak lassan fogok tudni vele haladni kivéve hacsak valaki be nem segít😊
ugyanis ugy szeretném fordítnai h közbe jáccok is vele, nehogy valami teljesen mást fordítsak mint ami történik😄
klikk
csak ki lenne kirk hangja....
mert tudtommal Kirk, és Sisko magyar hangja ugyanaz(Sörös Sándor) 😞
másrészt meg rengeteg játék van, ami szebb ilyen ráközelítésnél is
de nem kezdem el sorolni mert tuti belekötnétek, már csak azért is mert én írtam
War. War never changes.
az 1.1 mit is javít? mindig elfejeltem feltenni
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de valami miatt mégis van azért gépigénye... és jó, nem a grafika... nem csak a grafika miatt lehetnek magasak a határok.
de ha még a grafika és monjduk ultrabrutál lenne és olyan lenne ahogy szeretnéd, akkor mindenki arra panaszkodna h nem indul el és csak ujgazdag gyerekeknek készült a játék akiknek megvan hozzá a hardverjük.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
peidg sztem a célközönség nem a grafiákra vágyókra volt, hanem az st fanoknak, mivel elég sok idõ telt el az utolsó játék óta, ráadásul ez az összes sorozatot felkarolja, (és visszatért az enterprise is)
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Vannak sokkal szebb és sokkal gyorsabb ilyen stílusu játékok, melyek nem is idén készültek, sõt összetettek és nem arcade. Segítek, magyarok csinálták.
Mivel az ent napjaink technikájával készült sorozat, a tor meg kicsit elavult modellek alapján készültek, mégis remekül meg van oldva, hog yvan az nx osztályú hajók, aztán a kicsit erõsebb, yellowshipsek. ami hasonlít a majdani kirk enterpriseára😄 de az elején vannak a vakcinát szállító hajók, eelején hatalmas gömbel, azok is picit "furák", de jók!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
War. War never changes.