720
Star Trek: Legacy
  • Istencsászár
    A szép szó uj értelmezést kapott :I
  • akyyy
    újabb szó, Warp Energy Indicator.
    Valami térhajómű....passz..

amúgy remélem, nem baj, ha nem az Enterprise szinkron alapján fordítom, és nem Görbület lesz a Warp, hanem a megszokott magyar trekszavakat használom:) bár pl a polarizált hajótest jól hangzik, szóval egyes szavakat átveszek
  • akyyy
    nyugi, nálam is csinál hülyeségeket. most pl. a tutorial elején mikor el kell menni az aszteroida mezőhöz, szépen teret váltva megyek, odaér, kilép a térből, megjellennek a romulának, a következő pillanatban meg száguldok abolygó felé, át a kismeteroitokon:D:D:D
  • SiSkO76
    Nekem elég egy katt, persze ha a hajók veszik a parancsot.Sokszor előfordul, hogy bejelölöm az irányt és valami érthetetlen okból elkezdenk kacsázni ezért mégegyszer meg kell adnom ugyan má merre kéne tán menni.Persze ez nálam adódhat abból, hogy bizony szaggat a játék, de még mielött jönnének az "optimalizálatlan ratyi játék" flamek, ez a a videókártyám hibája mert sajna igencsak gyengécske már.
  • akyyy
    de kétszer kattintasz egymás után, vagy csak 1szer... mert a tutorial csak 1-et ír, de nekem mindig kétszer kell kattintani:S
  • SiSkO76
    Térképen nekem is jobb egérgomb.Rendes nézetben pedig ha az egér közepén a görgöt nyomom le, akkor szinte mindig teret vált, kivétel ha épp rommá akarnak lőni.
  • akyyy
    leltem egy kis jó képet
  • akyyy
    teret váltani ti hogy tudtok? mert nekem csak az overview nézetbe két jobb egér kattintással sikerül csak, de akkor se mindig.
  • bgabor
    Elcseszted a dolgokat, nem a megfelelő fileokat nevezted át. Állítsd vissza az eredeti állapotot.
  • bgabor
    Ami filet át kell írni, az NEM a missions könyvtárban van.
    Ha rosszul csinátad az árírást, azt onnan lehet tudni, hogy betöltődik a pálya és nincs feladat, csak néhány ellenséges hajó.
  • Doom 4
    megaméter legyen
  • akyyy
    megamerers. ez megaméternek fordítsam, vagy van hozzá magyar megfelelő... azért kérdezemmert filmekben , sorozatokban nem nagyon halottam még ilyen szót!
  • akyyy
    Nah kb a harmadik küldetésig kész van a fordítás, most majd nekilátok a tutorialloknak. majd teszek ki képeket, hogy jól fordítottam-e :)

Előre szólok, hogy a küldetéscimeket is lefordítom, kb olyanokra, mint amilyen a sorozatcímek is szoktak lenni...(pl szükséges dolgok, a méhkas gyomrában, stb)
  • Doom 4
    az r meg van csata után vok de nem tom hogy hogy javít
  • Zsolo007
    Egyébként a gépigényről, meg az optimalizálatlanságról annyit, hogyén egy 512 ramos gépen, 7300GS-el tolom 1280x1024-ben minden mediumon. Szóval szerintem teljesen korrekt a gépigény, és nem is néz ki olyan rosszul. A extúrák kifejezetten szépek, az effektek jók...
  • Kornan
    R betűvel jön be a javítás képernyő.Csata közben állítólag nem érdemes javítani mert elveszi az energiát,meg ha egyszerre 1 rendszert javítasz az gyorsabban megvan mintha többet.
  • akyyy
    valamelyik gomb nyomva tartása mellet megjelenik egy kis képernyő, amin javítani tudsz dolgokat. javítsd meg a saját hajódat, amit a köd okozott-.- ne kérdezd tőlem melyik gomb az mert gőzöm sincs
  • Doom 4
    ő hogy kő megcsinálni az első pályát ? a nebula után amikor meg kell javítani a hajó pajzsát azt nem tom
  • akyyy
    Nah nekilátom lefordítani a játékot, mert lehet, kezel mindent szerencsére, és nem igen látom h más megcsinálná. (starfleet commandot szerettem volan de azt túl bonyolult sajna)

ezért várok bármi segítséget aki akar:) jól jön mert hosszú és sok a szöveg:S
  • Mr Spock
    Köszönöm!
  • Agamemnon
  • 911
    hi, kösz a segitséget be is tölti a követketkezö pályát. ott is a Stargezerel kell menni mert én azal vok,a másik hogy nincs feladat,a térképrn pedig csak romulánok és 1 vulkáni hajó van.
  • SiSkO76
    Semmi gond csak elsőre nem értettem hogy kéne átirni.Gondoltam kiakad a játék ha az összes fájl nevét átirod, de nem lett baja.Az egyedüli baj, hogy elsőre elnéztem a küldetést és annyira belejöttem a harcba, hogy nem azt csináltam amit kéne .Az eredmény, egy megsemmisült hajó, a maradék 2 pedig vánszorgó roncs lett.Kicsit nagy ott a túlerő .
  • SiSkO76
    Elküldtem mailben.
  • Agamemnon
    Annyi az egész, hogy az STL32.sol nevű file-t (nem a mentést, bocsi azt csak azért írtam, hogy tudjátok, honnét jött az adat...) átírod STL31.sol -re, így a meteoros pálya helyett a következőt játszod le, és ha sikerült, akkor újra azt...

Biztonsági mentés ajánlott...

Remélem így akkor érthetőbb lesz, és nem vezetek senkit sem félre. Bocsi a kellemetlenségért.
  • Mr Spock
    Elküldenéd az aszteroidos mentésedet? Lécci.
  • SiSkO76
    Nemtom jól csináltam e, de a 31-es mission az aszteroidás és ez van a mentésben is.Fogtam átirtam a sol könyvtárban a missionok számát.Tehát a 31-est irtam 30-ra igy a 32-es lett 31 ami a következő mission.Remélem érthető, elsőre én se értettem .
  • 911
    hi, hogy tudtad átirni? a küldetést irtad át vagy hogy?
  • SiSkO76
    Asszem sikerült, legalábbis most a Defiantot kéne megmenteni vagy mi.De sehol egy aszteroida és ez a lényeg .
  • SiSkO76
    Nekem se akar összejönni.Szintén ott vagyok ahol te és sehol senki a térképen.Szerencsére mindent lemásoltam, de akkor se megy.
  • akyyy
    hát jó lenne ha valaki csinálna hozzá:) de ha nagoyn nem kezd hozzá senki akkor lehet megnézem
  • Mr Spock
    Jajjj istenem már felfogtam mit mondtál valójában! Akkor én most elk*rtam a mentésemet? Mert visszaírtam 31re,de még mindig kirknél vagyok plsuz semmi nincs az űrben. Se objectives, semmi. Ráadásul biztonságit sem csináltam róla! :-(
  • Mr Spock
    STL31.sol volt STL32.solra írtam. A játék missions mappáájában egyébként ilyne fájlnév nincs pontosan.Mindegyik STLxyR végű és dslkiterjesztésű.
  • Mr Spock
    én átírtam a 31et 32re. erre visszadobott kirk idejébe :-D
  • Doom 4
    sztem elég jó van hozzá magyarosítás ?
  • akyyy
    én is így vagyok vele:) addig is amíg a régi gépnél vagoyk szenvedek az sfc3-al:( kb 3 éve el vagyok akadva ^^
  • SiSkO76
    Ha jól tudom demonstráció is volt a sorozatért USA-ban.Nem biztos, hogy pontosan emlékszem de valami 3 millió dollárt is összeszedtek a rajongók, hogy legyen miből a sorozat folytatását finanszirozni.Én nem hinném, hogy valaha is lenne folytatás.Persze ha mégis, nem tiltakoznék .
  • Zsolo007
    Végre sikerült kipróbálnom a játékot és pozitívan csalódtam. Olyan sokan szidtátok már itt, hogy azt hittem valami totál katasztrófa. Pedig nem is (annyira). Igaz nem canon, meg hülye a sztory, meg árkád, meg bugos, de én kifejezetten élveztem :). Mondjuk pénzt tuti nem adnák ezért, de szerzett pár kellemes percet. :)
  • ZS90
    Pontosan 4 évad volt, de sokkal több belefért volna, és be is volt tervezve. Erre a hírtelen befejezésből lehet következtetni, az utolsó rész az utolsó elöttihez képest 7 évvel késöbb játszodik... sűrgősen le kellett zárniuk. hogy miért? mert rossz csatornán voltak. az UPN ilyen lányos, nős , ("pink" ahogy a V3-on mondanák) vált, és hát egy ilyen csatornán egy sci-finek nincs nagy nézettsége, megbukott úgyhogy be is fejezték... Most viszont a Sci-Fi channel megvette a sorozatot és előlről kezdik. Bennem van egy kis halvány remény, hogy ha a ott sikeres lesz, akkor vmi trükkös módon újra folytatni kezdik, de persze ez csak ábránd:(
  • Kornan
    Hát pontosan úgy volt,hogy a javítóhajó kiírta,hogy kész van,azután láttam,hogy mindegyik torpedó piros,tehát be van töltve,de nem lehetett kilőni,viszont a számnál nulla volt és tudtommal azt is számolnia kéne ami pirossal jelezve van,tehát be van töltve.De érdekes módon néha megjelent egy egyes szám és akkor engedett egyet kilőni,utólag visszagondolva talán akkor mikor átváltottam egy másik hajóra.