Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Négy hajóval nem tudtam megcsinálni. Még a leggyorsabb hajóval ugrálva sem lehet az összes meteort szétlõni idõben. Az AI vezérelte hajók meg gyakorlatilag semmit sem csinálnak, ráadásul csak a velük egysíkban repülõ meteorokat veszik észre. A meteorok meg ugyebár lent és fent egyarán mozognak. Ráadásul egész egyszerûen kezelhetetlen a számuk.
Arról nem is beszélve, hogy felfelé/lefelé nem lehet rendesen repülni, mert korlátozva van az ûrhajó mozgása, nem lehet bukfencet csinálni a hajóval. Aki ezt a játékot csinálta, az bizony a legkevésbé sem ért a repüléshez vagy az ûrhajókhoz.
Nincs hír patchrõl, mert jelenlegi formájában játszhatatlan a program.
Elárulod hogy irtad át a küldetést.Ezt a meteoros pályát kihagynám.A gépem és billentyüzetem érdekében kérem.Picit idegesitõ.
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Érdekes ez az a történet a borg eredetérõl ami az extrákban van.NEm vagyok jó angolos,ezt értettem meg belõle
Amúgy, szép volt, jó volt, de azért már örülök, hogy végigvittem...
A stargazeren kivul van még 2 excelsiorom meg egy ambassadorom.
Mit jelent egyébként magyarul,hogy stargazer? Csillagnézõ? :)
Mi is volt pontosan az a híres picard manõver a sorozatban? Odawarpolt a ferengi hajó közvetlen közelébe azt tudom,de utána mi történt(?),nem jut eszembe.Hátha játékba is mûködik.(bár elég valószinutlen :D)
Nekem a ds9 a kedvencem,valahogy jobban tetszett mint a többi.Az enterpriseból még nem láttam sokat,meg most a régi star treket nézem. :)
Nem olyan jó mint az újak de egy fárasztó nap után jó megnézni.
kis OFF:
bocsánat hogy itt teszem fel a kérdést de nem nagyon ismerek más star trek közösséget. szóval én olyan dolgokat hallottam hogy a Paramount végleg leállt a Star Trek sorozatok gyártásával, az Enterprise bukása után nem fognak többé új sorozatba kezdeni. ez most komoly? mert így is elég nagy csalódás a számomra, hogy az új filmmel vissza mennek az idõben, a kirk érába... nekem már az alapgondolattól fogva halottnak tûnik a dolog..
-muszáj-
Nekem továbbra sincs semmi bajom ezzel a játékkal..a meteoros pálya szar volt!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!
Hogy Magyarország második legnagyobb közjogi méltóságát idézzem:
Ezt a játékot elkúrták... nem kicsit, nagyon!
Megy a lomtárba a többi szemét közé.
és az egérrel tudod mozgatni egy körben hogy melyikhez menjen több energia. én csatánál általába a fegyvereknek és pajzsoknka adok energiát, meg is látszik hogy elövöm alézeremet és szinte még ugyababba amásodpercbe már fel is töltötte és lehet lõni tovább.
rájöttemmég, h ha kétszer megnyomom az F-et, akkor magától próbál ráfordulni az ellenséges hajóra. igy nekem nem kell szenvednem a fordulással, csak lõnöm kell;).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:D
A Legacy multiához meg annyit hogy készülnek a 8-10-12... személyes pályák!
Az alap pályák azért rosszak mert csak 4 személyesek!
Az egész Trek az Enterprise és Pickard kapitány körül forog, na meg persze a végén a Voyager és Janeway admirális körül.
Ne felejtsük el a hatalomratörõ logikus vulkánt a Legacyban...na meg a borgok,romulánok,klingonok,kardassziaiak...mindig háború!
A vége az a csúcspont, nem vagyok egy könnyen elérzékenyülõ ember (ha jól emlékszem utoljára 2-3 éves koromba könnyeztem meg filmet, ott is azért mert vmi állat meghalt, na dehát 2-3 évesen), de itt az utolsó két rész... pfff közel jártam hogy könny csorduljon a szemembe... de azért azt nem értettem mire volt jó hogy meghal a Trip... õ volt szerintem a legnagyobb arc az egészben...:(
War. War never changes.
BOLDOG KARÁCSONYT!!
#429: én eléggé sajnálom hogy az Enterprise megbukott. Most lehet hogy nagy fejmosást kapok a startrek fanoktól de nekem ez volt a kedvencem az összes közül. talán azért mert a többi egy idõ után vontatott volt nekem. De ebbe még rengeteg jó történet lehetett volna még:( a szereplõk is élethûbbek voltak, jobban bele tudtam magam élni..
A torpedóknak meg szinte semmi haszna, ha a pajzsa fent van az ellennek.
De nem kell feltétlen torpedót lõni minden hajóra, ugy nagyon hamar elfogy, viszont nem csak egy hajóval mész gondolom, ha a társaid is lõnek rá, akkor simán szét kéne szedniük akár "lézerrel" is.
Szakaszosan nymod a bal egér gombot?, mer a "lézerek" töltõdnek idõvel, és ha folyamatosan nyomod az egeret nem töltõdik ujra.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Captian - kapitány (normál)
na itt nemtom mi van talán - Admiral (logikusan a legnehezebb)
Én normalon nyomom és összvissz 2-3szor kezdtem ujra küldetést, most a TNG elsõ pályáján vagyok asszem (pikarddal kergetem a meteorokat <#vigyor>#vigyor>)
A phaserekkel simán leszedheted a hajók pajzsait, de ehhez be kell mérni õket, és utánna nyomod a bal-egérgombot (targetting (bemérést), én ugy szoktam, hogy két gyorsat kattintok a bal egérrel ha a célkeresztben van egy ellenséges hajó, 5-ös gombbal kijelölöd az összes hajódat, és ha ugy kattintasz 2gyorsat, akkor õk is lövik a jélpontot), hát igen az irányitása nem a legjobb, és szokni kell ráadásul, de egy kis gyakolrás azt rakhatod feljebb is a nehézséget, mer tul könnyü lesz :D
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
És azért én még nem temetném a játékot, vannak már modok például itt, amik elvileg lecserélik a hajó texturákat, és a képek alapján elég faszán néznek ki, a BC pedig hiába sok tekintetben jobb lehet mint a legacy, az engine-je nem bir el több terhelést (a grafikáját nem lehet egy bizonyos határ fölé emelni - hiába birná megjeleniteni egy modern számitógép - mert szétesik a játék), a legacy pedig elég moddolható szerencsére, és talán több power van az engine-jében, még ha ez nem is látszik az alap játékon, nagyon remélem hogy további patchekkel, és moddolással, jó kis BC utód lesz majd belõle. ámen :)
Én nem tudom, h sikerült végigvinnetek ezt a sz*rkupacot, de nekem még az elején se sikerül a 3 romulán hajót leszednem. ronggyá lõvik az összes rendszerem, a hajó meg iszonyatosan f*s módon fodrul, szinte sosem tudom a torpedókat használni. Azt irta vki, h csak akkor érdemes lõni õkt, ha nincs pajzsuk, de az életbe nem fogy le a pajzsuk, ha csak lézerrel lövöm õket. Ráadásul 3 hajó van. ez az Ensign szint a legnehezebb vagy a legkönnyebb? mert Captainról átraktam erre.
Oblivionnal a régebbi gépemmel is játszottam, és erõteljes kompromisszumokat kellett kötnöm a grafikán, hogy ne akdozzon össze-vissza, bár meg lehet oldani, hogy nagyon szépen nézzen ki és jól is mennyen miközben sétálsz a tájat nézve, de harc közbe összeszarta magát a videokártyám (a 6600gt, ami azért még mindig gyorsabb mint a sima 6600) közepes grafikán, ráadásul a füvet is vissza kellett venni, nem kicsit, nagyon :)
Szóval isteni csoda lenne ha valóban HIGH beállitásokkal 5fps-nél többet préselnél ki az oblivion-ból, bár az elõfordulhat hogy ugy érzed jobban megy mint a legacy (azt már nem tudom kipróbálni a régi gépemen).
Kellemes Ünnepeket!
War. War never changes.
http://www.amazon.co.uk/Star-Trek-Next-Generation-Season/dp/B000ERVG7K/ref=pd_sim_d_h__6/203-7643408-6289558
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Jó Trekesek megférnek egy hajón is, legyen bár ki is a kapitány.
Itt a kezem nem disznóláb és bocsánat!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és Trekben gazdag új évet!
Remélem a következõ Trek sorozat nem bukik meg mint ez az NX-es Enterprise! :(
ui.:
Ha valakinek megvan a TNG (The Next Generation) akkor minden évadra minden részre "vevõ" vagyok!
Te nyertél!
Kellemes ünnepeket!
De, akkor sem értem hogy másnál miért fut el jól és nálad meg miért nem.
Star Trek mindörökké!
Amugy nekem a TNG a kedvenc szériám, de sajna nem tudom megszerezni egyetlenévadát sem, pedig nagyon jó lenne, mert a Voyagert és társait már nagyon unom, a mozi filmek ugyebár csak 10en vannak! :D
Ja és végül: több mint 5 éve fórumozok itt, és szilárd meggyõzõdésem hogy kettõnk közül te rontod inkább a levegõt.
Amúgy Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok!
War. War never changes.
Mert ha a legacy nem megy rajta akkor az oblivionnal csak álmodban játszottál, hagy utálod a star treket és csak rontod itt a levegõt a trekes fórumon...
Errõl ennyit.
War. War never changes.
Nem tudja valaki ,hogy lehet kivenni a csillagködöket?
<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehetõ\"