Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont emlékeim szerint a voyagernél is foton torpedók voltak...jah és a DS9et se néztem me az se tecett 😄
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
a foton torpedo meg azthiszem a Next.Gen kb feléig lehet.
Me pl a kapcsolatfelvételben már quantom torpedók vannak.
az új st-et má nem nézem az nekem nem teccik(enterprise nx-01)
de lehet abszolút hülyeségeket beszélek<#vigyor4>#vigyor4><#banplz>#banplz>
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én nagyon szeretem a rewkwt, voltam párszor Trek talin is, sõt még Picard bácsit is lttam és hallottam élõben annó 😛
nade nem ezé jöttem, sztem nagyon fain gém bár azt nem értem, hogy mé szagat nálam singlibe azaz camping mode-ban, skirmishben nem szaggat, ezt vicc...a multiti is ki akarnám próbálni, de nem tom me mindíg azt írja patcheljem pedig má rég fent van,sõt le is töltettem vele hátha én vok a hülye...jah vissza olvasgattam kicsit és én a magyarosításhoz annyit fûznék hogy a fézer ágyú meg a foton torpedó avagy quantum torpedó nekem jobban tetszik/tetszene, demind1 csak egy észre vétel.
Nemrég még tudtam vele jáccani, most meg mindig minden szerverre azt irja ki hogy different verziós (patchet persze felraktam hozzá), azóta ujra is telepitettem, mégis ez van, modokat próbálgattam mondjuk, de az még elõzõ installnál volt, és az egész könyvtárat töröltem, registry-t meg nemnagyon buzerálják el a modok gondolom, szal mi a fene van ezzel <#falbav>#falbav>
Már nem emlékszem pontosan, de asszem szét kell lõni a Reserarch Center pajzsát (de csak a pajzsot) és utánna ki kell sugározni onnan az embereket.
War. War never changes.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
STL15S.dsl
STL15R.drl
STL16S.dsl
STL16R.drl
(missions)
és
STL15.sol
STL16.sol
(sol)
Fontos lenne, szerintem valamelyik fájt elbarmoltam, és nem töltõdik be egy pálya, ami fontos lenne.
Ha ugy sem lesz jó, akkor nemtudom mi lehet a gond, hogy most nem jön be...
újratelepíteni nem szeretném, mert a törlés é sinstallálás túl sokáig tart...😄 ha nem gond
És hol találtad?
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
1. Megtámadod a menekülõ hajókat csaszegetõ borgokat.
2. Megtámadod a bolygókat borg-osító borg kockákat (hátha sikerül elpusztítanod)...
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Szerintem nem hagytam ki mást, csak az aszteroidásat (gyakorlatilag azt is végigvittem). A 32-est átneveztem 31-re, majd a 33-at 32-re, stb. 35-ig. A 35-ös a "Logical Conclusions" volt (amikor a vulkáni hajó egy fehér függõleges sugárban áll, és elõször ezt a sugarat kell hatástalanítani).
Azért kérdeztem, hogy ez után van-e még valami... Amikor megvolt, már nem volt olyan gomb, hogy Next Mission...
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
amúgy nekiláttam megirni egy FAQ-t, ok?
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Nem lenne rossz végigjátszani az enteprise harmadik évadját -.-
Itt egy Vízi xindi hajó, bár megnemmondom hogy melyik😄

de ez volt az utsó ENT-es küldetés😞
És most Kirkel vagyok... kicsit furcsa a hajó...nem igazán emléxem már hogy nézett ki az eredeti enterprise, max a filmekbõl, de ott meg mindegyikbe szinte más volt😄
meg shatner hangja is kicsit fura. szerintem most hallom elõszõr😄
felidegeített, elõbb majdnem sikerült, 1 hajó volt hátra, de a két társhajó hátramaradt a picsába.. hijába volt benyomva az ötös, azok maradtak harcolni egy hajó ellen és én szenvedjek ezekkel...
pedig ha legalább rajtam kivül egy jól tüzelõ hajó is lövi, elég hamar ki lehet lõni a fegyverüket.
Az stl32.sol-t kiMÁSOLod egy másik mappába, átnevezed stl31.sol-ra és visszamásolod, felülírva az eredeti stl41.sol nevû fájlt.