Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hívod az utolsó állomást, nem baj ha nincs ott egy romulán se, felrobban, ekkor jön a 3 szállíto hajó ( jah persze ha sérültél a hívás elõtt javítsd mindegyiknél megint), mindegiyk hajóval a szállítóhajókhoz mész, shift+t, és ha látod a hajtómûikot, egérrel próbálj odacélozni, és addig lõd, amig piros nem lesz, a többit már lentebb leírtam.
ezzel a mentéses dologgal meg az a baj, hogy nekem ezután a küldetés után betöltötte a következõ pályát, de nem volt se feladat, semmi, ott voltak a hajóim, meg klingonok, és egybõl lötték egymást. szal fogtam és átírtam egy fájba egy számot, igy szinte örök életem lett....
merrt vagy százszor csináltma én is ezt a küldit, 50szer biztos sikerült, csak a köv. pálya hibásan jött be, ezért kénytelen voltma csaláshoz folyamodni😄 ha érdekel, leírhatom mit írj át.
megpróbáltam újra megcsinálni a küldetést amikor távol kell tartani a 3 szállító hajót bekapcsolatam a célzást a shift+t-vel ahogy mondtad, de nem igazán akar sérülni. Sajna most sem tudom õket szétlõni mielõtt elérnék az állomást.nem tom mit csináljak már kezd elmenni a kedvem az egésztõl
azt szoktam használni
3 külsõ csillapítótól kapja az energiát, amik a környezetükbõl vonják el azt. E 3 csillapító túltöltése mielõtt a biztonsági rendszereik beindulnának, elég nagy energia-ingadozást okozna, hogy elpusztuljon az állomás védelme.
Amugy van egy jó kis online szótár, nekem már sokat segített.
Nem tud valaki erre a problémára megoldást?
szerk.: ha jól vettem észre, ha mindegyiknek kilövöd a hajtómûvét, akkor már , ha meg is javítják, már nem mennek az állomás irányába, de lehet csak rosszul vettem észre.
thx
Kirknél van egy küldetés és ott van 3 ilyen energia elosztó szerûség, amiket túl kell tölteni.
De semmi szó nem jut rá az eszembe mit jelenthet magyarul, szótárba sincs sehol.
tud valaki segíteni?
"Overload the dampeners"
"T'uerell a Ketteract állomáson van. Az állomás védelmi rácsa elsöprõ, de van egy gyengepontja: it draws its power from three external dampeners that drain energy from their surroundings. Overloading all three dampeners before their fail safes kick in will cause a power surge that would be enough to destroy the station's defenses."
Tud valaki segíteni? Elakadtam az egyik küldibe. Az a küldetés, amikor egy csomó romulán hajó jön egy csillagflottás csillagbázis ellen (a 2000 toxinos küldetés után van) egy darabig már eljutottam de megjelenik egy új feladat. Azt hiszem ki kell lõni a 3 biogenic transportot mielõtt az állomást eléri. Nekem eddig csak 1-et sikerült a 3-ból. Van valakinek egy jó tippje hogyan tudnám megoldani?
ezt írja feladatnak: Keep the biogenic Disserinations withing renge of the station.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Az aszteroidáknál meg lövöldözni kell õket egy darabig, aztán kapsz automata tornyokat amik szétlövik a bolygókhoz közel kerülõket, de azokat oda kell vontatnod hajóval minden egyes bolygó elé, ha ez is megvan jön egy óriás aszteroida, azt meg ugy kell kinyirni hogy több kisebb darabot vontatsz ütközési pályára a naggyal.
126x-ór próbáltam megcsinálni a küldetést, de nem megy, valahol mindig becsapódott egy aszteroida. Ezért megnéztem egy cheat-ot, de nem mûködik, a kampány módban nem látom hol van a küldetés lista... hogyan kell elõhozni?
Unlock All Missions:
Find "art_cfg.h" file in the game directory. Change the "0" in the "GIVE_ALL_MISSIONS" line to "1".
A fileban átirtam 1-re a 0 át, gondolom az jó. Help! <#falbav>#falbav>
Vagy a weboldaladra feltenni?😊
A játékot kellene az elejétõl kezdeni és játszani, angol szövegekre vadászva.
Én megcsinálnám, de sajnos a mérgezett kút nevû küldetés betöltése közbe egy hibaüzenettel kilép, most újratettem a gémet, mert meg tudtam újra szerezni ajáték dvd-jét, de most sem müködik, szóval nemtudom mi lehet benne a hiba, viszont folytatni tudnám a játékot.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
nem csinál semmit, csak el indul a hajó és rátámadok, szal ha rányomok egérrel hogy transport akkor csak fézerrel rá lövök...
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
A bázisnál, ha jól emléxem a pajzsot kell leszedni aztán vmit az "F" el szarakodni majd magától beszél veled a Defiant és Win. Remélem sikerül.
és a fény sebesség blokkolokat kilõttem,romulan bázis pajzsát leszedtem és vonósugárral kiszedtem a defiantot is....és nem vágom mivan me má az egész játák letakarítottam és csak a romulán bázis maradt meg amit meg nem tok elpusztítani. mit csináljak?
Amúgy ja ebbõl látszik sajna a sorozatokat nem mind és nem végig láttam 😞
Viszont az új nagyfilmre kiváncsi leszek.
Jah azt vágom hogy az Enterprise-E volt a legmodernebb.
Olvasgattam a wikipédiát is csak nem volt lelki erõm azt a több oldalt el olvasni még.pedig jó részletesen ír mindent, hajók típusa,gyártása,fegyverzete stb-stb...
ST: DS9 ban is volt Photon torpedó+Quantum a Defianton
ST: V ban is volt a híres Photon Torpedókat élesíteni Tuvok 😊 + Polaron torpedó egynéhány epizódban
ST: TNG ben végig csak fézer és Photon torpedó volt az Enterpris-D -n
És a Kapcsolatfelvételben a Csillagflotta legmodernebb hajója az Enterprise-E tudott csak Quantumot lõni, mer a többin még Nem volt különben azt lõtték volna 😊
És Én is láttam Picard bácsit élõben, még a jegy is megvan vhol 😊