Star Trek: Legacy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
jah most jut eszembe, érdemes szembõl támadni akkor hamar megálnak

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Már nem emléxem pontosan arra a pályára, de a 3 szállítóhajót simán megbénítottam, asszem még a shift-t-t se használtam, egyszerüen mögéjükvittem a hajómat és lõttem amég meg nem álltak, csak nem mindegy hol bénítod meg õket, akkor jársz sikerrel ha a bázis közelében állnak le, akkor kilövi õket egy erõs féjzer a bázisról, csak folyton megjavitják a hajtómüvet, ugyhogy lõni kell mint a wadnyugaton 😊

akyyy
úgy a legcélszerûbb, hogy letámadod a romulán hajókat az elején, majd a második hullámot is, és mikor szolnak h menj és nyirj ki annyit amennyit csak tudsz, feljavítod mindegyik hajódnál a sérüléseket, 3 hajót a legközelebbi emt-hez irányítod, és te a legtávolabbihoz mész, de csak akkor, ha látod a térképen, hogy már elég sokan vannak ott, és mikor odaérsz, gyorsan hívod azt a mûholdat vagymik akarnka lenni, ettõl felrobban, és kinyírja a közelben lévõ romulá hajókat is. ugyanezt a töbivel is, az marad utolsónak, aminl várakoznak a hajóid. mikor odamész, ment egyet ( tedd fel a mentéses kiegészítõt klikk ), igy ha nem sikerül, akkor nem kell az elejérõl kezdeni.
Hívod az utolsó állomást, nem baj ha nincs ott egy romulán se, felrobban, ekkor jön a 3 szállíto hajó ( jah persze ha sérültél a hívás elõtt javítsd mindegyiknél megint), mindegiyk hajóval a szállítóhajókhoz mész, shift+t, és ha látod a hajtómûikot, egérrel próbálj odacélozni, és addig lõd, amig piros nem lesz, a többit már lentebb leírtam.

ezzel a mentéses dologgal meg az a baj, hogy nekem ezután a küldetés után betöltötte a következõ pályát, de nem volt se feladat, semmi, ott voltak a hajóim, meg klingonok, és egybõl lötték egymást. szal fogtam és átírtam egy fájba egy számot, igy szinte örök életem lett....
merrt vagy százszor csináltma én is ezt a küldit, 50szer biztos sikerült, csak a köv. pálya hibásan jött be, ezért kénytelen voltma csaláshoz folyamodni😄 ha érdekel, leírhatom mit írj át.

hi
megpróbáltam újra megcsinálni a küldetést amikor távol kell tartani a 3 szállító hajót bekapcsolatam a célzást a shift+t-vel ahogy mondtad, de nem igazán akar sérülni. Sajna most sem tudom õket szétlõni mielõtt elérnék az állomást.nem tom mit csináljak már kezd elmenni a kedvem az egésztõl
nm, pedig benne volt a damper, vagy damp, vagy damping, valamit láttam 😊

akyyy
köszi😊

azt szoktam használni

E 3 helyett inkább mind a 3

"it draws its power from three external dampeners that drain energy from their surroundings. Overloading all three dampeners before their fail safes kick in will cause a power surge that would be enough to destroy the station's defenses."

3 külsõ csillapítótól kapja az energiát, amik a környezetükbõl vonják el azt. E 3 csillapító túltöltése mielõtt a biztonsági rendszereik beindulnának, elég nagy energia-ingadozást okozna, hogy elpusztuljon az állomás védelme.

Amugy van egy jó kis online szótár, nekem már sokat segített.

Nekem az aszteroidás küldetésnél hibát ír ki a játék és kilép.
Nem tud valaki erre a problémára megoldást?
ok kipróbálom kösz az infót
akyyy
jah, hát távol kell tartani azt a 3 szálítóhajót az állomástól. a hajótmûveit kell szétlõnni mindegyiknek (shift + t, majd mikor becélozta lõni azt a kis ikont) mikor pirossá válik, jöhet a következõ hajó, majd vissza az elsõhoz, és felrobbantai, a másodikat is, a harmadikat alig kell lõni és egybõl felrobban, nemtudom miért)

szerk.: ha jól vettem észre, ha mindegyiknek kilövöd a hajtómûvét, akkor már , ha meg is javítják, már nem mennek az állomás irányába, de lehet csak rosszul vettem észre.

igen tudom hogy a toxinos küldetésben mindegyik állomást szét kell lõni, azt meg is csináltam. de utánna jön egy új küldetés a Stirring the Hive ennek a küldinek a neve amiben elakadtam. Elõször meg kell védeni a támadó romulánoktól a csillagbázist. a következõ feladat az hogy van 4 db szenzor állomás (talán ez a neve) és az ellen jön k*rva sok romulán hajó, majd jön egy bejátszás hogy az egyik felrobban, ekkor kiít egy új feladatot: Keep the biogenic Disserinations withing range of the station és 3db transzportot jelez piros nyíllal. na ott mit kellene tennem, mert már nem is tudom hányadszorra próbálom megcsinálni és eddig a 3-ból csak 1-et sikerült szétlõnöm. itt kéne nekem egy kis segítség
thx
akyyy
A dampeners az mit jelent?

Kirknél van egy küldetés és ott van 3 ilyen energia elosztó szerûség, amiket túl kell tölteni.

De semmi szó nem jut rá az eszembe mit jelenthet magyarul, szótárba sincs sehol.
tud valaki segíteni?

"Overload the dampeners"

"T'uerell a Ketteract állomáson van. Az állomás védelmi rácsa elsöprõ, de van egy gyengepontja: it draws its power from three external dampeners that drain energy from their surroundings. Overloading all three dampeners before their fail safes kick in will cause a power surge that would be enough to destroy the station's defenses."

akyyy
Lõdd szét mindegyik állomást. Amúgy az elég hülye küldetés fordítani se lehetett normálisan:\

sziasztok

Tud valaki segíteni? Elakadtam az egyik küldibe. Az a küldetés, amikor egy csomó romulán hajó jön egy csillagflottás csillagbázis ellen (a 2000 toxinos küldetés után van) egy darabig már eljutottam de megjelenik egy új feladat. Azt hiszem ki kell lõni a 3 biogenic transportot mielõtt az állomást eléri. Nekem eddig csak 1-et sikerült a 3-ból. Van valakinek egy jó tippje hogyan tudnám megoldani?

ezt írja feladatnak: Keep the biogenic Disserinations withing renge of the station.
nm.

Vontattam eddig is, de csak becsapódott egy. Mindegy, azért thx.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Cheat helyett talán hasznosabb lenne ha keresnél egy végigjátszás leirást, vagy valami hasonlót.

Az aszteroidáknál meg lövöldözni kell õket egy darabig, aztán kapsz automata tornyokat amik szétlövik a bolygókhoz közel kerülõket, de azokat oda kell vontatnod hajóval minden egyes bolygó elé, ha ez is megvan jön egy óriás aszteroida, azt meg ugy kell kinyirni hogy több kisebb darabot vontatsz ütközési pályára a naggyal.

<#zavart2>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Ja és patchelt a game 1.2-es a Bethesda oldaláról.

Megvettem a gamet, de elakadtam a Revalations küldetésnél, ahol 3 bolygót kell megmenteni az aszteroidáktól. <#csodalk>

126x-ór próbáltam megcsinálni a küldetést, de nem megy, valahol mindig becsapódott egy aszteroida. Ezért megnéztem egy cheat-ot, de nem mûködik, a kampány módban nem látom hol van a küldetés lista... hogyan kell elõhozni?

Unlock All Missions:
Find "art_cfg.h" file in the game directory. Change the "0" in the "GIVE_ALL_MISSIONS" line to "1".

A fileban átirtam 1-re a 0 át, gondolom az jó. Help! <#falbav>

gallardo
kösz

akyyy
tabbal térképnézetre váltasz, és a kivánt célra jobb egérgomb (esetleg kétszer is klikkelhetsz)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gallardo
vki nem tudja h hogyan lehet egyszerre mind a 4 hajómmal teret váltani?

akyyy
még nincs kész, sõt még mindig kirnkél járok😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem tudnád belinkelni?Megköszönném.
Vagy a weboldaladra feltenni?😊

akyyy
már megvolt, 😊

Én letesztelném.<#wave>

akyyy
keresek egy tesztelõt, aki le tudná tesztelni a magyarítást, ami az enterprise végéig van megcsinálva (Kirk elejéig).

A játékot kellene az elejétõl kezdeni és játszani, angol szövegekre vadászva.

Én megcsinálnám, de sajnos a mérgezett kút nevû küldetés betöltése közbe egy hibaüzenettel kilép, most újratettem a gémet, mert meg tudtam újra szerezni ajáték dvd-jét, de most sem müködik, szóval nemtudom mi lehet benne a hiba, viszont folytatni tudnám a játékot.

már van 1.2-es patch is, innen le is töltheted, én már felraktam, de még egy szerver sem látszik...

Most már csak azt kéne meg oldani, h neten tudjam játszani. mert hiába patch-elem mindíg azt írja van új patch letöltse-e...letölti és fel is rakom és a végeredmny az hogy újra letölthetem a patchet...:S

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

ááá zsír sikerült, ott b*sztam el, h nem kellett volna a romulan bázist ripityára lõnöm...de má végig vittem...az utolsó részek tecettek a legjobban, a borg ellen...Uss.Enterprise-E+Defiant+Voyager hehe tiszta jó...majdnem mintha azt a részt láttam volna amikor a Voyager sorozatban a Borg ellen ment Jeanway meg Picard asszem....legalábbis emlékeim szerint volt egy ilyen rész...akkor már a Voyager vmi különleges pajzsot is kapott...de faja volt együtt látni ezeket a hajókat...már csak Kirk hiányzott számomra, de csóri ki Enterpris-al nem sokra mentem volna szal inkább hagytam nyugodni békében 😊

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

deh oda sem tok.
nem csinál semmit, csak el indul a hajó és rátámadok, szal ha rányomok egérrel hogy transport akkor csak fézerrel rá lövök...

ZS90
nem a defiantra kell!!!! hanem az állomásra!!!!

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

asszem az én játékom bug-os...vmi naon el van baszva a defiantra nem lehet transportálni és így kb még mindíg uan az a szitu...minden megvan csinálva csak az utsó cél nincs...

ZS90
nem vagy hülye<#kacsint> legalábbis ezek alapján<#hehe><#eplus2> na jó nem, ez csak poén volt<#vigyor>

Egy gyors kérdés. Én vagyok hülye - amit nem hiszek 😛 - vagy tényleg nem lehet sehol beállítani a gombokat? Ami nagyon idegesítõ ha tényleg így van.
de próbáltam azt is, hogy nem vontatom el csak rá transzportálok. de az se jó :S

ZS90
sztem elbaktad, nem kellett volna kivontatni a Defiantot... mert elvileg miután be transportálsz, az embereid a defiantal menekülnek meg az állomásról mielött fölrobban...

hát én fel adom, a romulan bázisra F-et nyomok, kiválasztom a transportot és nem csinál semmit, ha el engedem az f-et akkor csak szimplán rá támadok...na most mivan ilyenkor?!

ZS90
megnyomod az F-et a bázisra, nyomva tartod, majd a megjelenõ menübõl kiválasztod a transportot.

Sh3rmanData
Ja kéne 😄 de a bázison kell szarakodni az "F" el az outposton 😊

Én próbáltam a defit scannelni,transportálni szal mindent ami az F betûvel lehet de tractorbeam(vonósugár)-on kívûl más nem ment és hiába vontatom semmit se csinál...szal nem vágom mivan, és a szöveget próbáltam értelmezni, de nekem nem ment(kéne má angolt tanulni 😄)

Sh3rmanData
Che, elsõ nekifutásra nekem is ez volt azon a pályán 2 Ambassadorral azután érdeklõdtem mit jelent a szöveg 😄D Úgyhogy újbólkezdtem,de itt csak az ellen hajókat lõttem ki és ami kellett a warp hoz 😊.
A bázisnál, ha jól emléxem a pajzsot kell leszedni aztán vmit az "F" el szarakodni majd magától beszél veled a Defiant és Win. Remélem sikerül.

Mint azt már említettem én kipróbálnám ha menne....inkább azt mondja meg vki mi a francot csináljak ha levan pusztítva a pálya,a defiant vonóhorogra van akasztva és már csak a romulánok elpusztíthatatlan tropára vágott bázisa maradt meg....

A játékkal már senki sem foglalkozik? Multi-ban, hö?

hopp lemaradt egy eNNN 😊

Vki help me pls. éppen annál a küldetésnél járok ahol a USS Defiantot elkapják a romulánok.
és a fény sebesség blokkolokat kilõttem,romulan bázis pajzsát leszedtem és vonósugárral kiszedtem a defiantot is....és nem vágom mivan me má az egész játák letakarítottam és csak a romulán bázis maradt meg amit meg nem tok elpusztítani. mit csináljak?

Az nekem is, Mom parkos ugyi? 😊
Amúgy ja ebbõl látszik sajna a sorozatokat nem mind és nem végig láttam 😞
Viszont az új nagyfilmre kiváncsi leszek.
Jah azt vágom hogy az Enterprise-E volt a legmodernebb.
Olvasgattam a wikipédiát is csak nem volt lelki erõm azt a több oldalt el olvasni még.pedig jó részletesen ír mindent, hajók típusa,gyártása,fegyverzete stb-stb...

Sh3rmanData
ST: Enterprise-ba 2. évad után szerelték fel az NX-01 Enterprise -ra a Photon Torpedókat és látásom szint a Legacy ban levõvel megegyezik.
ST: DS9 ban is volt Photon torpedó+Quantum a Defianton
ST: V ban is volt a híres Photon Torpedókat élesíteni Tuvok 😊 + Polaron torpedó egynéhány epizódban
ST: TNG ben végig csak fézer és Photon torpedó volt az Enterpris-D -n

És a Kapcsolatfelvételben a Csillagflotta legmodernebb hajója az Enterprise-E tudott csak Quantumot lõni, mer a többin még Nem volt különben azt lõtték volna 😊

És Én is láttam Picard bácsit élõben, még a jegy is megvan vhol 😊