20
  • domi75
    Elég gagyi
  • Meszesán Imre
    nekem GX15 van az sokkal kisseb és jobb meg úgyis utálom a szétnyitható mobilokat még a Sharp GX 17 is sokkal jobb ennél.összecsukva is rossz de még kinyitva
  • sansansan
    Nem értem miért vesznek az emberek 3G-s mobilokat, ha valakinek kell a munkájához, akkor vesz egy pda-t, vagy laptopot. Nem???
    Legalábbis szerintem feleslegesek ezek a mobilok. Mp3 lejátszója és dig. fényképezője már mindenkinek van. Az emberek nagyrésze a telefon funkcióinak nagy részét nem használja.
  • Derapo
    De sima usb csatival rendelkezik ami gyorsabb mint a bluetusz,vaghy kártyaolvasóba az sd-t és már kész is:)
  • bendeguz23
    Én nekem meg van egy T630 kb 2 éve nem cserélgetem a telelfonjaimat, cserébe viszont minden évben marad bármire 60-100 E ft-om:D
  • Kefete
    Csatlakozom az MPX-200-at favorizálók táborához. Ha lenne az oldalán egy olyan gombhármas, mint ennek a GX40-nek a külső kijelzője alatt, akkor szinte tökéletes zenefon lenne. :)
  • SuperCow
    Épp tegnap vettem egy mpx200 at. mp3 wma tökéletesen fut rajta. A normálisan tömörített videók is. Még Divx és Xvid es dolgok is.

Arról nem is beszélve hogy mennyi lehetőség rejlik benne.
  • maestro85
    engem nem is zavarna ha kisebb lenne, mert GX30 eléggé nagyocska volt sztem... cáfoljatok
  • maestro85
    Egy ilyen telefon nyílván nem nettó 90 lesz. Azt a sharposok is tudnák hogy kész önygyilkosság lenne. Nyílván költséghatékonyság miatt van kívül szürke kijelző, és 1,3 mp kamera, mert szerintem az mp3 lejátszásra gyúrtak. A méretcsökkentés is látszódik, és a súlycsökkenés is "olvasható" Szerintem egyértelmű a zenelájátszásra erősítettek, és költséget faragtak hogy mi megtudjuk majd venni.
  • eke
    Na, ja! Nekem is az van!
  • vgez
    SAMSUNG SGH-ZM60 és még 3G is
  • KaBuTo666
    fúúúj
  • KaBuTo666
  • szacsi
    igen, ebszteszt (Y)
    telepítesz rá egy betaplayert és minden megy
  • asysoft
    Motorola V360 is kagylótelefon, képes lejátszani az mp3-at, memóriája bővíthető...
  • moha
    Igaz:) de BlueTooth pl a Nokia6101, 6170-ben sincs pedig ezek az MPX200 hoz képest újnak számítanak és kb 2x annyiba is kerülnek.
  • amdrula
    és Bluetooth
  • moha
    Csak egy példa :) Motorola MPX200, ez is szétnyitható, kb 2,5 évvel ezelőtt jelent meg, a memóriája 1GB-ig bővíthető SD/MMC kártyával (állítólag 2GB-sel is megy), a lényegesebb zene/video formátumokat ismeri (nem csak agyon tömörített 3gp-t képes lejátszani), manapság 20ezer forint körül hozzá lehet jutni. A mai űberjó samsung stb. mobilokhoz képest egyetlen hátránya hogy nincs beépített kamera.
  • scooterbr
    Jah csak az nem bővíthető memóriás(szólj ha tévedek).
  • Gladiator
    "Mégis egy jókora lyukat foltoz be a piacon, hiszen nem volt eddig kagylóhéj kialakítású zenelejátszó mobil forgalomban"

de volt/van. Samsung SGH-E720