6840
  • KranaZoli #3554
    Hi!

Lejött este a gamma, de nem a crack-es, YASU-s.
    Most nyomom át az otthoni vinyómra.

Kollégám meg leszedte a HATRED verziót.

De ha jól értem a korábbi hozzászólásokat, akkor a CRACK mind1ik version-höz jó, nem?!

OFF:

Sorry. Tegnap visszaraktam a STALKERT, nemrég van meg az új kártyám, azért azon bepisiltem, hogy árnyék mindennek, még a fűnek is és a fáknak és mozog és minden full :o
    FUCK GOOD!

- Na, milen a végleges verzió, akik már tolják?
    - Ill. olvastam, hogy van aki már végigtolta?! :o
    azért ennek a hírnek nem annyira örültem ... :(
  • Newfronter
    YASU.exe-t rakd a Daemon-Tools könyvtárába és onnan indítsd!
  • Punker
    van külön crack. itt is volt linkelve rapidos, én azt raktam fel hozzá.
  • DarkSector
    Az van fent, de UNLEASHED-ben nincs crack...
  • nono55
    deamoon tools 4.10 van fennt?
    és ne jasuzz hanem krekkelj!
  • DarkSector
    Bakker nekem nem megy...
    Yasu-t mikor benyomom, akkor valami daemon.dll meg nemtuom milyen dll-t kér...
    És mikor régebbi yasu-t próbálok, akkor meg (5023)-as hibát tesz ki...
    Segítsen valaki...
  • nono55
    ja és az milyen privi fórum?old mom-young boy???? :P
  • zeus89
    Na tegnap játszottam vele, Hard -ra raktam, nem toom ha vissza lehet-e rakni mostmár de szörnyű nehéz így, most vagyok azon a pályan ami a demó után jött, de mindég leszednek a géppuskások, nem az elsők hanem a kanyar után.

De sebaj, így legalább hosszabbnak fog tünni a játék ...
  • DarkSector
    Amúgy mi a véleményetek a játékról?????
    Valóban faxa????
  • nono55
    ok.remélem müxik majd.
  • kovecses
    külön setup.exe van erre, első indításnál még ez indul, az összes többinél csak a játék exe-je.
  • gduck
    "Privát" fórum :(
  • nono55
    sztem a hatred is mert visszamásolod az eredeti exe-t vagy lemented krekkelés elött!
  • nono55
    adnál egy linket?:)
    és köszi mégegyszer!
  • DarkSector
    Jó mert nekem mindkettő megvan, és akkor azt írom ki, amelyik jobb...:D
  • kovecses
    Van! Az unleashed az későbbiekben patchelhető, mert nem crackel indul hanem yasu-val...
  • DarkSector
    Melyik jobb???
    Unleashed vagy Hatred?
    Ha egyeltalán van különbség?
  • gduck
    Egy másik fórumból ;)
  • nono55
    na ezt délután kipróbálom mert melózom, azért köszi és remélem müxik is majd.amúgy ezt honnan veszed?:)
  • gduck
    Elméletileg ezt kell csinálnod:

Start -> Futtatás -> services.msc
    Megkeresed a Windows Tűzfal/Internetlapcsolat megosztás (ICS) sort.
    Jobb egér -> Tulajdonságok -> Indítás típusa -> Automatikus.
    Ez elvileg le van tiltva, ezért szól be.
    Ha ezzel készen vagy, akkor Alkalmaz -> Ok
    Majd megint jobb egér arra a sorra (Windows Tűzfal...) -> Indítás.

Ennyi.
  • nono55
    ez a hiba:

Medal of Honor Airborne Setup wizard ended prematurely because of an error.Your system has not been modified.To install this program at a later time, Run setup wizard again.

már tegnap is írtam, de válasz nem jött, csak valami tirpák írogatott, hogy vágjam el a nyakam...biztos valami kozák köcsög az, aki ilyet mer írni...remélem elolvasod seggtitán faszkalap!!!

na visszatérve a problémára szerintetek ez mi?
  • nono55
    mármint a 4.10?mert az igen és all options ON!így sem...
  • Lazlo
    az a leg1szerübb ha csinálsz egy print szkreent a hiba üziről így hátha okosabbak leszünk és utánna nézek neked külföldi forumokon! :)
  • Gascan #3531
    kb. mennyi pályára lehet számitani benne? még csak 27% -nál tartok :(
  • keepernext
    Daemon 10 fenn van?kapcsolj be mindent
  • nono55
    az oké csak nem tudom, hogy mi...
  • Newfronter
    Nem a géped konfigjával van a baj, más bibi van itt.
  • nono55
    szasztok.lenyomtam a hatredest meg a másikat és egyiket sem telepíti fel.vagyis mikor véget ér a telepítés, kapásból törli a fájlokat és valalmi hibaüzivel végez és nem tudom így használni.nem tudja valaki hogy mi a fax lehet?a gépem:

Core2DuoE64204MB
    2Gb800DDRII
    ASUS8800GTS320MB

szerintetek mi a baj a konfogommal?beszarok, hogy van egy izmos gépem és nem tok vele nyomulni...ha valaki tud orvosságot,segítsen mert kára idegesítő!
    előre is köszönöm!
  • A tumi
    Köszi.
    :)
  • Newfronter
    Start Menü/Electronic Arts/Medal of Honor Airborne/Medal of Honor Airborne Setup
  • Newfronter
    De mit is hoz pontosan a DirectX 10.1?

* WDDM (Windows Display Driver Model) 2.1 támogatás
    * Alacsonyabb CPU-terhelés, teljes multitaszk
    * A pipeline-ok és a shader-ek további fejlesztése
    * Továbbfejlesztett élsimítás (anti-aliasing)
    * Nagyobb teljesítmény többmagos rendszereken

A WDDM 2.1 újdonságai:

* Mindent tud, amit a WDDM 2.0
    * Context switching a legalacsonyabb szinten is (pixelek szintjén)
    * Minden processznek külön lapozótábla, így laphiba esetén már nem kell várakozni
    * Valóban preemptív többfeladatosság
    * A legnagyobb rugalmasságot biztosítja a GPU-nak

A játékfejlesztők erre fognak fejleszteni és nem a DX10-re.
    Azt írták nem kell hozzá új hardver, mégis a Geforce 9800 specifikációjában hardvertámogatásnál DX10.1 szerepel.
  • A tumi
    Hello
    Hol lehet a felbontását állítani?Első belépésnél beállítottam,de most szeretnék változtatni rajta,de sehol nem találom az opciót.
  • Evogordon
    dx10.1-el? Szinte semmi változás nem lessz grafika terén max az sm4-en csiszolgatnak így kapun sm4.1-et.
  • Newfronter
    "Támogatja" az DX9-ben is, csak rá kell erőltetni. Utálom ezt a DX10 és pista buziságot már, nem igaz hogy mennyire erőltetik az embereket rá, közbe 0-val szebb a grafika. Talán majd a DX10.1 lesz valami.
  • Punker
    hát ez igen csak rövid lesz, a csillagokat nektek számolja?
  • Berguson
    Ez mekkora egy XAR oldal!Csak lehúzzák az embert!

Más ötlet valakinek,hogy honnan lehetne leszedni még??

Megköszönném!
  • robotnyk
    kipróbáltam én is, úgy egy órára, és valahogy nem vagyok kibékülve vele. a grafika, hangok rendben vannak. de az ai gyengének tűnik, főleg a friendly oldali.
  • bakvarnyu
    mit vársz jobban?
  • kigyi
    Na végre nekem is lejött igaz nem most (csak nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki :D Szóval első benyomás, hogy jó lett, a feeling meg van amit vártam, a graf hát hát, de azért nem olyan szörnyű sőt viszont többet vártam ezen a téren.
    A játékmenet pörgős és már már álmosítóan nyugodt is lehet attól függően hogy rusholsz vagy csak toporogsz és lassan mész előre.
    Azt nem mondom, hogy az év játéka, de mindenképpen megérte várni rá igaz nekem kicsit rövidnek tűnik :((((
    A gépigény na igen elnagyolt ahhoz képest amit visszaad viszont az én konfigomon nem szaggat 1680*1050-ben sem közepes és legjobb graf beállítások mellet vegyesen.
    Az tetszik, hogy végre ha elém lép valamelyik idióta csapattárs akkor fejbelőve összesik, vagy lerepül a sisakja ha éppen csak azt találom el...
    Van játék amit ennél jobban várok az idén viszont wz éppwn kapóra jött egy kis bemelegítésnek. Ha lesz LAN mód is benn akkor sztem még rgy darabig eljátszogatunk vele mert mindig jó nosztalgiázni egy kicsit ha már az elődjeit annyit toltuk (igazából itt az első részre és kiegjeire gondolok).
    Na szép csak 1 sort akartam írni és ez lett belőle :D abba is hagyom mielőtt lehurrogtok.
  • Shep
    Hol csúnya a Vegas? Marhaságokat írkálsz.