6840
-
#3594 mondom nincs LAN állítólag
-
#3593 Nem tudom, miért? -
nono55 #3592 ki az adminja ennek a topiknak? -
#3591 RLD-ék akkor szokták feltenni, mikor megjelenik legalább egy patch, szal a javítva teszi fel, de lehet nem tesz fel patchet.
De sokkal megbizhatóbb, mint ez a hatred. -
troyz #3590 a tini korszakmnak (10-14) már 16 éve vége van. Nem kéne itt arcoskodnod szerintem MESTER(MEKK)! -
Varga10 #3589 És az mikorra várható????? -
Varga10 #3588 És akkor ezzel mi van??? -
#3587 Hát vettem észre...lehet viccelt.
FIGYELEM!
Nem lenne jobb megvárnotok a RELOADED verziót?! az sokkal jobb. és általában az atw-s wanadoo begyűjti a rld-éket! -
ellington #3586 az 1.75ös az a demo lesz. töls hatred verziót. 6 giga. -
ACEosztó #3585 Sziasztok! Tegnap este próbálkozok elindítani, de sehogy nem jön össze. A yasu exe-t bemásoltam a Dtools könyvtárba, azt irja ki, hogy akadás az emuláló progival. Próbáltam Hatredes crack-el akkor meg leáll. Mit csináljak?
-
nono55 #3584 igen kaptam!
és talán nem nekem kéne írkálnod, hanem a torokmetszős szocoipata haverodnak, mivel én kérdeztem valami egyszerűt és ezt a választ kaptam rá,hogy metszem el a torkom!nem tudom te hogyan reagálnád le ezt a szituációt!és sorry ha durva voltam veled, de az ilyen barmokon kiakadok pláne ha még rám akarják verni a balhét, pedig ezt nem fogom elvinni... -
nono55 #3583 nekem nem működött/működik.de egyik sem úgyhogy a rendszeremmel van probléma.
meg az a barom írta erre, hogy vágjam el a torkom, mert nem megy fel a gépemre.sztem a hatredet szedd.
és sorry, hogy alpári módon írkáltam, de baromira felhúzott az a tetű, leverném 1.20-ra, hogy letudjam vizelni a homlokát!!! -
Varga10 #3582 Lécci válaszoljon már valaki rá aki letöltötte hogy működike.... -
#3581 miért, te az EAtől kaptál engedélyt a trademarkos logojuk felhasználására?
amúgy alpári, tapló duma, nem fórumra való... -
#3580 Igen, de akkor mié csak 1 lövésné piroslik a célkereszt? -
Varga10 #3579 Melyik Warez verzió működik???
Ez akkor mőködik???Mert az Nforce-on van egy ugyanilyen csak az 6.9 giga ez pedig csak 1.75! -
#3578 Már kezdtem megörülni, h 2 dvd-s... akkor ezt az unleashet egybe kell kitömöríteni...
Akkor talán a hatredest választom... azzal esetleg vmi probléma van? mert vki írta, h nem jó, nem telepíti fel, eltünnek a file-ok...
thx -
nono55 #3577 ez ki ez a barom amúgy?
krekk-mekk!!!
te meg hamacsizol öcsém! -
nono55 #3576 anyád picsáját seggfej!
ha nem tetszik a téma menj a mezőgazdaság topicba az neked való!
ja és takonyra visszatérve, sztem idősebb vagyok mint te kis pisis pszihopata torokreszelős gennyláda, erre szoktál recskázni???
egy biztos:autóversenyző ne legyél mert ekkora arcra még nem gyártottak bukót wazze!
tudod te ki az a John Carmack?Kértél tőle engedélyt, hogy a nevét bármiféle célra felhasználd?
nem...
na látod!
(és ne fürgyé' LE!) -
#3575 nem 2 dvd, de 6,3 giga.... -
#3574 figyuzzatok: ezen a netiparos wanadoon van az Unleashed werzsön... ott csak 50 mb-sak a csomagok... de utána kezdődik előlről, talán 2 dvd-s?
előre thx, lehet adok egy smst oda. -
#3573 Hi
valaki unleashed-ről tudna adni egy linket? mert a wanadoon és a dtsh-n nincs, utóbbin csak hatred bácsika van. -
#3572 Hamachi -
#3571 Na hát ha nincs LAN le se szedem, ai ellen játszani - háááát, már régen nem élvezem. A MOHAA -ban az a jó, ha néha összejön egy-két cseles srác és olyanokat csinálnak amire az ai soha nem lesz képes - ez a játék -
#3570 :DD
A savepointot menti el újra, amit automatikusan is megtesz.
Tiniharcos iq itt is odabasz.
-
#3569 mert itt keményfiúkból áll az ellen édesapám, nem pusztulnak meg 5-6 golyótól XD -
#3568 a meglepni,szétlöni,szétcsapni az a frankó,nem sniperkedni:-) -
troyz #3567 de te sügér -
#3566 Helyes-helyes így is kell!
Mondjuk én rambózom meg rájukrontok, bújkálást-távcsövezést nem élvezem annyira mint a pure F2F-T.
:F -
#3565 Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
:DDDD -
#3564 biztosan lesz, talán már ma -
#3563 Én hardra raktam és tökre évlezem mien nehéz. Így nálam nem 6óráig tart a játék hanem vagy 4 napig remélem :) amúgy ne hetejletek ... hanem évezzétek a háborút .. ez nem painkiller -
troyz #3562 lehet menteni, de nem úgy mint régebben az előzőekkel. Most ki kell lépni a menűbe esc-el... -
#3561 Nekem annyira nem gáz az irányítás, csak a lőszert keveslem :)
Fejlövésre ott van a távcsöves... -
#3560 nekem vmi pirosság van... kéne egy blood/gore patch -
marco2 #3559 semmi vér nem látszik mikor rálövök az ellenségre nektek se látszik? -
#3558 Ami a demo volt, az egy misszió-t jelent?!
Én azt hittem, hogy annak csak egy része (reméltem kicsi)....
Na jó, de a demó-t is lehet úgy tolni, hogy csak a légvédelmi ütegeket semmisíted meg, meg úgy is, hogy bemész minden házba, felmész a "templom" tetejére, végigjárod a "kínai nagyfalat" körbe... :) és akkor a demó is hosszabb :)
De ezt már akkor csináltam, amikor előtte 3x végigtoltam és utána Expert módban és benézni minden likba, ahol náci lehet :)
Ill. még1 kérdés:
Mentés ugyanúgy nincs a végleges verzióban sem?!
Demónál azt vettem észre, hogy ha meghalok, akkor újra landolhatok, de már csak azt kell megcsinálnom, ami előtt elhaltam, vagyis amit már kiiktattam, az úgy is maradt... -
#3557 Bazzeg így elbaszni egy játékot egy ekkora kurva-geci fasz irányítással....
Nem a játék nehéz, hanem az irányítás geci!!!!!!!!!!!!!!
5x telibe lőttem egy embert, és csak 1x találtam el!!!!!!!!!
Mivan ha még fejlövést szerettem volna!!!!!?????????
Ez tök gáz....
Asszittem, hogy csak a demo ilyen félresikerült, de úgylátszik szar az egész....
Sebaj a COD4-el majd pótolom a veszteséget...(érdekes, mert a COD-ban századmásodperc alatt fejlövést lehet csinálni, itt meg közelről lelőni is csodának számít az ellenséget....)
Medal of honor Airborne -> UNINSTALL!!!!!!!!!!!Ennyi vót... -
#3556 hát nyugodtan elvághatnád....
faszkalap
itt sír asok gyökér, hogy ígykrekkúgykrekk
simán zárnám a topikot amíg eltünnek a taknyok -
timantes #3555 Egy misszió max 30 perc és 5 ( talán 6 küldetés van ) --> kb 4-5 óra alatt kilehet akasztani a játékot...