6840
  • Nevem senki
    mondom nincs LAN állítólag
  • Prince23
    Nem tudom, miért?
  • nono55
    ki az adminja ennek a topiknak?
  • Prince23
    RLD-ék akkor szokták feltenni, mikor megjelenik legalább egy patch, szal a javítva teszi fel, de lehet nem tesz fel patchet.
    De sokkal megbizhatóbb, mint ez a hatred.
  • troyz
    a tini korszakmnak (10-14) már 16 éve vége van. Nem kéne itt arcoskodnod szerintem MESTER(MEKK)!
  • Varga10
    És az mikorra várható?????
  • Varga10
    És akkor ezzel mi van???
  • Prince23
    Hát vettem észre...lehet viccelt.

FIGYELEM!
    Nem lenne jobb megvárnotok a RELOADED verziót?! az sokkal jobb. és általában az atw-s wanadoo begyűjti a rld-éket!
  • ellington
    az 1.75ös az a demo lesz. töls hatred verziót. 6 giga.
  • ACEosztó
    Sziasztok! Tegnap este próbálkozok elindítani, de sehogy nem jön össze. A yasu exe-t bemásoltam a Dtools könyvtárba, azt irja ki, hogy akadás az emuláló progival. Próbáltam Hatredes crack-el akkor meg leáll. Mit csináljak?
  • nono55
    igen kaptam!

és talán nem nekem kéne írkálnod, hanem a torokmetszős szocoipata haverodnak, mivel én kérdeztem valami egyszerűt és ezt a választ kaptam rá,hogy metszem el a torkom!nem tudom te hogyan reagálnád le ezt a szituációt!és sorry ha durva voltam veled, de az ilyen barmokon kiakadok pláne ha még rám akarják verni a balhét, pedig ezt nem fogom elvinni...
  • nono55
    nekem nem működött/működik.de egyik sem úgyhogy a rendszeremmel van probléma.

meg az a barom írta erre, hogy vágjam el a torkom, mert nem megy fel a gépemre.sztem a hatredet szedd.

és sorry, hogy alpári módon írkáltam, de baromira felhúzott az a tetű, leverném 1.20-ra, hogy letudjam vizelni a homlokát!!!
  • Varga10
    Lécci válaszoljon már valaki rá aki letöltötte hogy működike....
  • robotnyk
    miért, te az EAtől kaptál engedélyt a trademarkos logojuk felhasználására?

amúgy alpári, tapló duma, nem fórumra való...
  • DarkSector
    Igen, de akkor mié csak 1 lövésné piroslik a célkereszt?
  • Varga10
    Melyik Warez verzió működik???

Ez akkor mőködik???Mert az Nforce-on van egy ugyanilyen csak az 6.9 giga ez pedig csak 1.75!
  • Prince23
    Már kezdtem megörülni, h 2 dvd-s... akkor ezt az unleashet egybe kell kitömöríteni...
    Akkor talán a hatredest választom... azzal esetleg vmi probléma van? mert vki írta, h nem jó, nem telepíti fel, eltünnek a file-ok...
    thx
  • nono55
    ez ki ez a barom amúgy?

krekk-mekk!!!

te meg hamacsizol öcsém!
  • nono55
    anyád picsáját seggfej!
    ha nem tetszik a téma menj a mezőgazdaság topicba az neked való!
    ja és takonyra visszatérve, sztem idősebb vagyok mint te kis pisis pszihopata torokreszelős gennyláda, erre szoktál recskázni???
    egy biztos:autóversenyző ne legyél mert ekkora arcra még nem gyártottak bukót wazze!
    tudod te ki az a John Carmack?Kértél tőle engedélyt, hogy a nevét bármiféle célra felhasználd?

nem...

na látod!

(és ne fürgyé' LE!)
  • Punker
    nem 2 dvd, de 6,3 giga....
  • Prince23
    figyuzzatok: ezen a netiparos wanadoon van az Unleashed werzsön... ott csak 50 mb-sak a csomagok... de utána kezdődik előlről, talán 2 dvd-s?
    előre thx, lehet adok egy smst oda.
  • Prince23
    Hi
    valaki unleashed-ről tudna adni egy linket? mert a wanadoon és a dtsh-n nincs, utóbbin csak hatred bácsika van.
  • NeoMaN
    Hamachi
  • Nevem senki
    Na hát ha nincs LAN le se szedem, ai ellen játszani - háááát, már régen nem élvezem. A MOHAA -ban az a jó, ha néha összejön egy-két cseles srác és olyanokat csinálnak amire az ai soha nem lesz képes - ez a játék
  • NeoMaN
    :DD
    A savepointot menti el újra, amit automatikusan is megtesz.
    Tiniharcos iq itt is odabasz.

• Nevem senki
    mert itt keményfiúkból áll az ellen édesapám, nem pusztulnak meg 5-6 golyótól XD
  • LackoMester
    a meglepni,szétlöni,szétcsapni az a frankó,nem sniperkedni:-)
  • troyz
    de te sügér
  • NeoMaN
    Helyes-helyes így is kell!
    Mondjuk én rambózom meg rájukrontok, bújkálást-távcsövezést nem élvezem annyira mint a pure F2F-T.
    :F
  • NeoMaN
    Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
    :DDDD
  • NeoMaN
    biztosan lesz, talán már ma
  • zeus89
    Én hardra raktam és tökre évlezem mien nehéz. Így nálam nem 6óráig tart a játék hanem vagy 4 napig remélem :) amúgy ne hetejletek ... hanem évezzétek a háborút .. ez nem painkiller
  • troyz
    lehet menteni, de nem úgy mint régebben az előzőekkel. Most ki kell lépni a menűbe esc-el...
  • artschiatwork
    Nekem annyira nem gáz az irányítás, csak a lőszert keveslem :)
    Fejlövésre ott van a távcsöves...
  • artschiatwork
    nekem vmi pirosság van... kéne egy blood/gore patch
  • marco2
    semmi vér nem látszik mikor rálövök az ellenségre nektek se látszik?
  • KranaZoli #3558
    Ami a demo volt, az egy misszió-t jelent?!
    Én azt hittem, hogy annak csak egy része (reméltem kicsi)....

Na jó, de a demó-t is lehet úgy tolni, hogy csak a légvédelmi ütegeket semmisíted meg, meg úgy is, hogy bemész minden házba, felmész a "templom" tetejére, végigjárod a "kínai nagyfalat" körbe... :) és akkor a demó is hosszabb :)

De ezt már akkor csináltam, amikor előtte 3x végigtoltam és utána Expert módban és benézni minden likba, ahol náci lehet :)

Ill. még1 kérdés:

Mentés ugyanúgy nincs a végleges verzióban sem?!

Demónál azt vettem észre, hogy ha meghalok, akkor újra landolhatok, de már csak azt kell megcsinálnom, ami előtt elhaltam, vagyis amit már kiiktattam, az úgy is maradt...
  • DarkSector
    Bazzeg így elbaszni egy játékot egy ekkora kurva-geci fasz irányítással....
    Nem a játék nehéz, hanem az irányítás geci!!!!!!!!!!!!!!
    5x telibe lőttem egy embert, és csak 1x találtam el!!!!!!!!!
    Mivan ha még fejlövést szerettem volna!!!!!?????????
    Ez tök gáz....
    Asszittem, hogy csak a demo ilyen félresikerült, de úgylátszik szar az egész....
    Sebaj a COD4-el majd pótolom a veszteséget...(érdekes, mert a COD-ban századmásodperc alatt fejlövést lehet csinálni, itt meg közelről lelőni is csodának számít az ellenséget....)

Medal of honor Airborne -> UNINSTALL!!!!!!!!!!!Ennyi vót...
  • NeoMaN
    hát nyugodtan elvághatnád....
    faszkalap

itt sír asok gyökér, hogy ígykrekkúgykrekk

simán zárnám a topikot amíg eltünnek a taknyok
  • timantes
    Egy misszió max 30 perc és 5 ( talán 6 küldetés van ) --> kb 4-5 óra alatt kilehet akasztani a játékot...