Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Szóval kérem szépen ne nyissunk róla vitát, tegnap megjelent amerikában mint ahogy azt már 1000x elmondtam...

7-e az az európai megjelenés dátuma...

"EA’S MEDAL OF HONOR AIRBORNE SHIPS TO STORE SHELVES NATIONWIDE
"

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
As a Member of the 82nd Airborne Division the First Step is Everything

REDWOOD CITY, Calif., September 4, 2007 – Get ready to get airborne! Medal of Honor Airborne™, the latest installment from EA’s critically-acclaimed Medal of Honor™ franchise has shipped to store shelves across North America and the UK for the PC and Xbox 360™ videogame and entertainment system. The game will ship to retailers throughout Europe on September 7. Medal of Honor Airborne is set to redefine the series and will change the way shooters are played. Medal of Honor Airborne offers a dramatically different approach to FPS games with its unprecedented non-linear gameplay.

“In recreating the largest airdrops in history, Medal of Honor Airborne brings a dramatic change and opens up the FPS genre with the innovative airdrop experience," explained Patrick Gilmore, VP and Executive Producer at EALA. “Players have the ability to land anywhere on the battlefield, and choose their own tactics to achieve victory, delivering unprecedented variety and freedom to the combat experience.”

For the first time in a FPS game, players airdrop into combat from a C-47 and land anywhere in an open battlefield. The first step is everything and the player’s landing spot can dramatically change the course of battle. Conflict on the ground offers unprecedented tactical choice in vertical, open battle spaces with a wealth of attack routes and flanking opportunities.

The Medal of Honor Airborne development team continues to ensure that the ideals and integrity of the prestigious Congressional Medal of Honor are accurately reflected in the game. The producers sought counsel from numerous expert sources to make certain the game is historically accurate and as true to the WWII Airborne experience as possible.

Award-winning composer Michael Giacchino has scored the music for Medal of Honor Airborne. An esteemed composer for numerous film and TV projects such as “Lost”, “Alias,” M:i:III (2007), The Incredibles (2004), and most recently Ratatouille (2007), Giacchino has been repeatedly recognized for his contributions to theatrical composition and score. As the original composer and creator of the memorable theme music for the Medal of Honor series, he helped set the bar for using music to bring emotion into gaming. Giacchino’s extraordinary talents and musical sensibility have been utilized once again to bring a new dimension to the WWII FPS experience of Medal of Honor Airborne.

Developed at EA Los Angeles under the EA™ brand, Medal of Honor Airborne is rated ‘T’ for Teen by the ESRB, 16+ by PEGI, and 18+ by USK. The Xbox 360 version has a US MSRP of $59.99 and the PC version has a US MSRP of $49.99. Medal of Honor Airborne for the PLAYSTATION®3 computer entertainment system will ship in November. For more information on Medal of Honor Airborne and the Medal of Honor franchise, please visit: www.moha.ea.com.

kovecses
én meg tudnám oldani az angolosítást szerintem de akkor le kéne töltenem gyorsan

kovecses
ez a taiwan edition
mininováról van???

Amugy pontosan 6.28 GB-nyi a játék és egy DVD9re fog csak ráférni!

valahoyg biztos meglehet , átkéne irni a regeditbe

Hehe, valahogy nem lehet megoldani egy angolosítást? 😊
Szevasztok , én már a japán változatot tolom.

Úgy tûnik Amcsiban nem jelent meg 4.-én a játék, tegnap mondtak már valamit hogy 1-2 napot csúszik.
kovecses
sehol semmi

Benc16
Ez nagyon jó játék, kijön, megveszem ^^ - megyek is ma vagy holnap debrecenbe ^^

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

HápHáp
én se bízok semmiben

Nem hiszem de remélem ma már lessz vmi.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

HápHáp
én is azér keltem fel hogy mire hazaérek lejön, de sehol semmi!
ennyire nehéz lenne felnyomni???

Jó lenne ha kijönne már.Elinditanám mire hazaérek suliból meglenne.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

HápHáp
hol késik mááááááááán????<#violent><#levele>

HápHáp
hm sehol semmi game...😞

AntiHero
Nálam a böngészõ Firefox 2.0.0.6. szintén.
El van csúszva a gecibe tényleg:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nálam 1280*1024-ben tökéletesen mûködik.
Ja, a böngészõ Firefox 2.0.0.6.
Talán frissíteni kéne... 😄
BiG G
nálam ffox 1.5.11 alatt 1280-ban igen. teljesen egyszerû oldal, arra vehette volna a fáradtságot aki csinálta hogy tesztelje több böngészõn ill. felbontásban. (btw, IE7 alatt is csúszik, látszik hogy betonstabilan 1024-re lett tervezve... hol él ez...)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nálam nincs elcsúszva. 😄
BiG G
gratz a faq-hoz, el van csúszva a gecibe. ne vállalkozzunk ilyenre alapszintû html ismeretek nélkül, htx.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Punker
eddig hány medal of honor-hoz volt gyárilag felirat? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HápHáp
na erre voltam kiváncsi thx

idõeltolódásról hallottál már???
Evogordon
Az ea adja ki szal lehet hogy lesz magyar felirat plk a need for speed carbonban is volt.

JackSparrow88
bocsesz csak 3 nap már <#wink>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Én úgy tom h 4-én jelenik meg az USA-ban(azaz ma), ennek ellenére be vok regelve egy amerikai torrentoldalra és ott meg nincs fent még most sem, érdekes. Itthon csak 7-én jelenik meg sajna, az még 4 nap <#szomoru1> Mindesetre alig várom h megjelenjen mert a demó az nagyon bejött és ment is,csak rövid volt...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

HápHáp
te nem
na ja sg fórum színvonal segítõkészség terén

Punker
vicces gyerek vagy te 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HápHáp
amúgy az airborne megjelenik magyar nyelven is??
a feliratokra gondolok azok magyarok lesznek-e

HápHáp
má töltöm <#vigyor2>
mármint a simset

The Sims 2: Bon Voyage (c) EA Games *DVD* FAIRLIGHT
HápHáp
szerencséééééd van!!!<#hehe>

robotnyk
Posted: Tue, 4th Sep 2007 21:39 Post subject: The_Sims_2_Bon_Voyage_CLONEDVD-PROCYON
szal mégsem ennyit errõl. ^^
<#violent>inkább a mohaat csinálnák 😄
HápHáp
akkor ennyit ér az nforce?? várhatjuk mi ott a mohát

kovecses
Megerõsitve: sims2 tényleg már van...

DarkSector
BE..SZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Bakker: a fiúk eltévesztették a szállítmányt <#guluszem1>

Az FLT és a PROCYON fiúk tévedésbõl a szintén 4.-én megjelenõ másik EA Games által kiadott játékot vették "kezelésbe" ( The Sims 2: Bon Voyage )

<#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Már letárgyalva...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HápHáp
nem éppen idevág de a sims2 legújabb kiegje már fent van warezon és mégse látom az nforce-on úgyhogy ennyit errõl

The_Sims_2_Bon_Voyage_CLONEDVD-PROCYON

http://wanadoo.netipar.hu/

DarkSector
Mert valszeg vagy azok, vagy egyébb mostani ducibb játékok egyike....
Mert ugye 6.5GB-os fake-et eléggé nehéz csak úgy a semmibõl kreálni...
Ha valaki holnap lekapja a netrõl, és menni is fog neki, az legyenszíves piros betûkkel írja ki, hogy lássuk majd!!
Köcce elõre is...

kovecses
jajám

DarkSector
Én normálissan kérdeztem valamit, de szerintem te valamit elnéztél, mert F5-öt minek nyomkodnék...
Vagy lemaradtam valamirõl?

gduck
A régi szép idõk 😊 Akkor én is HKZonda mellet érveltem és senki nem hitt nekünk 😄

Amúgy mániám a 8GB (gondolom a hivatalosan letölthetõbe nem raknak +2GB felesleget és a telepítõ cab-ok meg eleve tömörítettek) Ezek a torrentek méretek meg kísértetiesen bioshockra emlékeztetnek 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem, nem. Tõlem nyomogathatjátok az F5-öt...

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

DarkSector
Mié haverjaid, vagy te is a tagok között vagy?

kovecses
Ja, aranyos

Mert addigra készül el vele az egyik csapat.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt