6840
-
#3634 Nekem nem szoltál be mert nem én írtam ki a topikba. beszoptad -
Unreal1942 #3633 Keresgélem, de ha valakinek éppen van egy épkézláb gyors linkje kéznél akkor nem vacakolok ez a lényege. -
romero1 #3632 Csumi. Gondom a következő : elindul az Aegia setup az elején , feltelepül a legfrissebb verziója , aztán a játék már nem kezd el feltelepülni :)Mi a fene lehet az oka ? köszi előre is a választ .(unleashed verzió , mdf és mds file-t is kipróbáltam) -
#3631 Nem megbantaskent, csak az ijen "pls linket" keresek viccesen hangzanak, mikor tele van a net veluk.
Torrent?
W@rez sites? -
#3630 úgy látom ez a morcos idő rányomja a bélyegét ma mindenkire, inkább örülnétek hogy itt a 7vége és lehet tolni a gamét.. -
#3629 sztem memóriahibád van .... -
Dzsur82 #3628 Hali!Felraktam a játékot ,ment minden rendesen de ahogy megcsinálom az első küldetést és utána töltené a másodikat újra indul a gépem!Ez mitől lehet??U.i:a hatredes verzió van meg -
Unreal1942 #3627 Elválalnád a telepítést is?
Mellesleg nem kell a flame ha nem akarsz vagy nem tudsz segíteni akkor csendben is lehet maradni. -
#3626 köszi.. -
Edward2 #3625 najo nincs kedvem tovább visszaolvasni.
telepitő közben kékhalál: kritikus rendszerhiba.
most ilyenkor mi van? -
#3624 Ok es majd fel is telepitjuk neked, aztan meg ki is probaljuk. -
#3623 Kollegák asszonygyák, h hatredes crack jó...
na én is töltöm lefelé, ha hatred jó, akkor hiszek nektek:DD -
Unreal1942 #3622 Sziasztok. Egyletöltési linket elfogadék egy müködő verzióról privátban!
Mielött megveszem csak ki kéne próbálni a demó nem győzött meg maximálisan.
thx -
#3621 Nem baj, jol esett beszolni. -
nono55 #3620 ecsém csak téged meg a haverodat parasztoztalak le(és ezzel nem sértettelek meg), nem véletlenül!
talán nem kéne beszólogatni és nem lenne probléma...ajánlom gondold át kétszer mit írsz ide!és javaslom a haverodnak is a délutáni emberré való átképzést, és ha gyorsan végeztek, atnézhetitek miről szól ez a topik és mit is kell itt csinálni!nem sértegetni a másikat, hanem az aktuális topik témával foglalkozni!segíteni a többieknek, információt megosztani...stb!de nem, te meg ide jössz, de minek?!rohadtul nem kíváncsi rád senki és az IQ mászter beszólásaidra!egy ember akinek a minimális intelligancia szintje megvan (ami 90) nem írogat ide olyanokat, hogy vágd el a torkodat!szerintem a tiéd az én cipőméretemmel egyenesen arányos (ha tudod ez mit jelent), azaz 43,5!!!! -
#3619 Mert nem az aktualis poziciod menti, hanem ugynevezett ellenorzo pontokat, es mindeg az utolsot tolti vissza.
-
#3618 Nem veszem mert ez szar rövid, szarul optimalizált. Meg uncsi II Világháborús róka bőr.... -
#3617 Sziasztok! lenne egy olyan gondom hogy elmentem a játékot és amikor visszatölteném akkor azt a részt tölti vissza amikor kiugrok az elején a repülőből ....help plííz....
amúgy tutira működő Crack itt!!!! -
#3616 Jah :D -
#3615 SZERINTÜNK MEGÉRI, VEDD MEG A JÁTÉKOT! -
#3614 hiába parasztozol le mindenkit burkoltan vagy kevésbé burkoltan, elég egyértelmű hogy te vagy a leghülyébb ebben a szituban. -
nono55 #3613 ha unalmasnak találod miért jössz ide?inkább menj ki a krupliföldre aztán beszélgess azzal...kb azonos értelemmel bír mint te! -
nono55 #3612 sok az idegesítő ember.fogadjunk, hogy a gamma egy kicsit sem édekli, csak idejön feszengeni, mert nincs jobb dolga.
de hát ismeri mindenki a jeligét:egy kis homok, egy kis mész, kőművesnek nem kell ész! -
#3611 Én most telepítem:) (a hatredest) -
#3610 A hatred-es crack tökéletesen MŰKÖDIK!
(legalábbis nálam...) -
#3609 Várom a dícső hatredes válaszodat:DDD
remélem sikeres a telepítés. -
#3608 vicces ahogy így hőbörögsz :) feldobod az amúgy unalmas topikot :) -
#3607 Én már tolom, és szerintem jó a játék!
-
#3606 Nekem még 7 óra...de este már ki tudom próbálni.Nem hinném hogy gond lesz a HATRED-el. -
#3605 nekem fut minden gond nélkül...
pff..nono55 te nem vagy egy 1xerű ember ... -
nono55 #3604 szerintem téged hajtanak el mindenhonnan, azért jössz ide a topikba keménykedni arc nélkül!itt jól be lehet szólni mindenkinek, mert otthon ülök a gép elött 7 és fél évesen!áthívom a haverokat (hasonló korabeliek mint te) aztán írkálunk a topikba, meg jól szétszívatjuk a népet aztán meg jókat röhögünk!inkább húzzál vissza az iskolás spanjaidhoz-vagy:menj taulni, mert rádférne...így soha nem lesz belőled senki-aminek én természetesen örülök-és nehogy lerontsad az országos alulképzettek statisztikáját!te is csak egy köcsög lehetsz! -
ellington #3603 itt még nem láttam panaszt a hatred ellen, de mindjárt megmondom, pár perc és lent van. -
#3602 szaladj gyorsan és köpd be egy modibácsinak, majd jól elhajtanak a picsába. -
#3601 Esem itse :
Hol volt hó nem vót, vót egyszer egy DOS.
Nagyon gyó vót, gyors és stabil.
Vót benne fájlrendszer, a fájloknak vót neve is.
Igaz rövid neve, de vót: 8+3 formátú.
De jöt a rút gonosz ablak 32 bittel.
Vót abban is fájlrendszer és jött a káosz:
Ahófehérkeésahéttörpemeséinekgyűjteménye.doc
És más szörnyűséges fájlnevekkel.
Egy csak egy legény maradt a gáton
A hírös nevezetes kiterjesztés 3 karakteren.
UI: Szal az .r99 után nem .r100 jön, hanem .s00 :D Tehát nem kezdődik újra és nem két DVD, hanem 1 DL DVD ;)
-
#3600 Ez csak tapasztalatból írtam, meg általában ezt szoktam tölteni. meg az rld a király, h miben azt nem tudom:DD
Egyszer mikor letöltöttem az anniversaryt (hatredes), nem volt rendes telepítője... de ennek ellenére instalált, csak 95%-nál megállt, mintha lefagyott volna... na jó kiléptem a telepítőjéből...megnéztem, h azért feltette-e...és látom, h feltette mappásba, szal mintha másolós cucc lett volna. bekrekkeltem és elindult a játék. viszont mikor uninstalálni kellett, akkor mappát törölnöm kellett... azóta kerülem a hatredes cuccokat. sokkal inkább megbízom rld-be, meg razor1911, meg vtlty-ba.
nem tudom neked mi a tapasztalatod e terén, de engem az érdekelne leginkább, h az airborne hatred jó? vagy várjam ki a rld, de az legalább 2 hét, sztem. -
nono55 #3599 semmitől!krekkes az is!ha nem eredet akkor tök mindegy! -
ellington #3598 mitől jobb a reloaded verzió? -
nono55 #3597 nem vagyok fiatal...és rám ne támaszkodjon ilyen ember! -
nono55 #3596 mert azt a dzson kármekkes csávót ki kell innen tiltani! -
#3595 Gyömikém, nem illik így beszélni a fiatalsággal, jövőnk zálogával!