6840
-
hitch #3674 Sziasztok.Nekem olyan problémám van hogy a játék mindig fáziskéséssel mozog.PL:amikor akarok lőni megáll és utánna 10 másodpercre rá lő.a demonál is igy volt.Lehet az a probléma hogy az Nvidia forceware 163.44-es béta van??mert azelőtt nem volt ilyen gond. -
tpM #3673 igen, Gammon gránát odadobsz ~5öt és vége (micsoda baromság) :] -
#3672 Jó, de azért néha tényleg jól esne normálisan tárgyalni valamiről. -
#3671 Valaki elmondaná, hogy hollandiába mivel kell megőlni a tankot?? mert van egy nyíl de ha oda megyek csak explosive gránátot add, ténleg gránátal kéne kinyírni??? -
#3670 Jogos a hozzaszolas, tekintve, hogy ha mar valaki warezol, akkor megtanulhatna, hogy olvassa el az nfo file-t, abban ott a valasz, onnantol fogva meg telepit, krekkel, jatszik, es kerdezhet :)
De ne haborodj fel ezen, mert sajnos megvaltozni ugysem fog a helyzet, mindig igy fog menni minden uj jatek topicjaban, ha valaki "kinovi a kerdezest", 3 masik beall a helyere :) -
Rainbow15 #3669 17" es CRT. -
SuLtAN17 #3668 Szevasztok! Majd ha valaki talál (én is keresek) olyan patch-t mint a Bioshockhoz hogy a régebbi de azér még jó Ati-és Nvidia kártyákon is mennyen (Sharder Modul 3.0-ra gondolok ami nincs) tegye be majd FAQ-ba előre is köszi!:) -
#3667 Ez a totyik a MOH Airborne-ról SZÓLNA!
Ehelyett sok majom, warezzel kapcsolatos idiótaságait olvashatjuk.
Hogy indúúúúúl? Jóóó a kreeekkk? Linket plííííz! Minygyááááá lennvan...
Összeset addig ütném amíg lélegzik.
Szétbasszák az egész SG-t. -
#3666 Mert gondolom egy 19-es CRT monitoron tolja, amin 1024x768-as felbontást használ, erre optimizálta a FAQ-t is-.- -
#3665 -
#3664 Azoknak, akiknek nem indul, lefagy, stb.... Van benne MAGYAR NYELVEN súgó, ami leirja mit kell tenni kékhalál, stb esetén. Install alattira katt!
Dante. -
#3663 75hz miért nem elég? -
Rainbow15 #3662 Hi.
Miért csak 75Hz-n megy a játék? 1024*768 100Hz -t bírja a monitor. A demovan nem volt semmi gond. A felbontás is tök mindegy, mindig 75Hz. Van valakinek valami 5lete? -
#3661 ja, 20-25fpsel csoda hogy tudsz járni:) -
#3660 Nem a játékkal van a baj, hanem kevés az fps-ed.
Kéne minimum egy 50-60 fps, és azzal már sokkal könnyebb! -
#3659 1 idő után előjöt tnekem. -
#3658 sztem is. -
RPG Killer #3657 Telepítés a procitól függ! na ez igy nem igaz. A hdd tárolja az adatokat tuttomal nem ?????????????????????????????????????????? igy azért a hdd sebessége számit elsösorban :D -
peete #3656 Hello!
Valaki tapasztalt már olyat h a távcsöves puskáknál a képerenyő baloldalán lévő "célzósáv" nem működik? A célkeresztet szimbolizáló ikonok nem indulnak el egymás felé. Van valami követelmény/kitüntetés/ vagy valami billentyűparancs h ez működjön vagy alapból kéne működnie?
THX -
#3655 Ez vmi kúúúúúúrvára tetszik!!!!
Ennyire szépen és elegánsan megfogalmazni, hogy a hiba az Ön készülékében van :)
-
#3654 Telepítés a procitól függ! -
#3653 Mindegy:D Én már új hullámos katona vagyok:D Nálunk így ejtik:D -
spytime9 #3652 nincs benne téli pálya!!!! A játék idö kb 7-8 óra aszem ,alap szinten -
fer007 #3651 van benne téli pálya? -
#3650 Kösz ezért , sajnos akkor ezt a missiont kezdhetem előröl:S -
#3649 Küldetés elött válasz távcsöves fegyvert és nem kell keresgélned, mert azon a pályán nincs távcsöves ellenfél akitől esetleg elvehetnéd. Amúgy Hardon sem nehéz annyira. kicsit több mint 6 óra alatt végig lehet tolni. Én is csak az utolsó pályán tévedtem el. Nagyon szép, látványos, arra megy az ember amerre akar (1-2 kivétel persze van), csak hát picit rövidnek találtam a játékidőt. Talán az majd kiengesztel hogy a medálokat meg akarom szerezni. -
raymond01 #3648 mennyi volt a játékidő? és milyen szinten? -
#3647 Nekem is volt ilyen, a demónál és a full-nál is. Valaki azt írta, azért mert sp2-es xp-t kér. Az is van és mégis.
Vista aatt lehet telepíteni. -
#3646 sir, yes, sir! de mindegy :) -
spytime9 #3645 ne má ez ilyen rövid!!!! má végig is vittem!!!!!!!!!!! -
#3644 én. -
#3643 Vagy ujra kell kezdenem ezt a missiont mert sehol nem találok távcsöves puskát sajnos -
#3642 YES, SIR, YES! -
#3641 Te oszt? -
#3640 Egyébként ez csak magánvélemény de a Bioshock fényévekkel jobb játék ennél.
-
#3639 a 4.- pályán a vége felé amikor páncélöklökkel lönek a nácik a hidró na az egy kib...ott szopatós rész és én lecseréltem a távcsöves cuccost csak 2 gépkarabély és egy kispityu van nálam ötlet ,hogy lehet innen továbbmenni (hardon játszok):S ? -
#3638 Jelentem a HATRED Verzió jó STOP
Nem volt semmi hiba vele STOP
tökéletesen "telepűlt" és indult STOP
MISSION COMPLETE!
Save and Loading.....
-
nono55 #3637 milyen a VGA-ád?mert ha enm támogatja az AgeiaPhysiX-et akkor barátom fogod felrakni... :) -
#3636 majd vázold a logikádat légyszíves, mert nem bírlak követni.
bioshock - jó -> valaki úgy gondolja, hogy érdemes megvenni - folyománya: a medal of honort is meg kell vennie? -
#3635 Csak volt ott 1-2 nagy hangu emberke es ugy emlekeztem, hogy Te is 1 ike voltal ezeknek. De ha nem akkor telleg bexoptam akkor sorry