6840
-
tpM #3714 Normalon ~4óra alatt megvolt mégcsak nem is nehéz :( -
Neoncsoves #3713 "van egy izmos gépem..." na meg az újgazdag vagyok szöveget kifelejtetted :D -
#3712 megpróbáltam ez sem segített, viszont növeltem a helyet ahova rakni akarom és mást írt ki a telepítés végén, csak nem olvastam el mert azt hittem jó, közbe mégse. megpróbálom újra aztán majd lessz vmi. -
#3711 Írták korábban, nincs benne egyenlőre lan mód, állítólag az első patch-ben lesznek pályák és lan mód. -
#3710 Nah itthon vagyok, telepítem és kipróbálom a játékot. -
#3709 hamachi vagy mi a nyűg? -
#3708 account kell a multihoz, amikor kreálod lecsekkolja a cd-key-ed, szóval bukta:( -
#3707 nembaj az ha a hangulat olyan jó mint anno a moh:aa-nál volt akkor no problem. viszont az a single játékmódnál is látszik hoyg egy patch nem ártana. multihoz meg pláne hoyg a max 12 playeres szervert bővítsék 32-re^^ -
zsotee #3706 Kapcsold be a windózodban a tűzfal szolgáltatást. -
#3705 Na ez engem is érdekelne.:)
(az sp nagyon nem foglalkoztat, egy multis teszt igen, bár tartok tőle, hogy túl arcade fíling fogad majd) -
#3704 Bakker, nektek nem szokta azt csinálni, hogy egyszer csak kilép hibaüzenettel?
Baromira zavaró! -
#3703 skacok tört szerver vagy "ingyen" multi lehetősséggel mi lesz? van már valami fejlemény? lassan jó lenne egy kis esti lövöldözés :) vagy levagyok maradva és simán lehet tört gémmel multizni? -
#3702 hát ha szar géped van akkor lethogy szar de nekünk megfelel sőt jobb mint amit vártam tőle... -
#3701 hmm hát azért köszi.
Esetleg vki?? #3695 -
#3700 akk nem tom... -
aaaaaa10 #3699 Csak egy hozzászólás
szerintem ez a legszarabb medal se a grafika nem nagy dobás a játék menet is szar csomószor nem lehet lelőni az ellenséget rálövök és semmi nem történik ez az egész nem ér 10 fillért sem csak a reklámait futaták hogy megvegyék az emberek. -
#3698 hatred -
#3697 Nem tudjátok melyik az a grafikai beállítás, amit lejjebb véve sok fps kapható?
-
#3696 milyen verziójú MoHA-d van? -
#3695 medal of honor setup wizard was interrupted! your system has not been modified. mi lehet a baj a konfigommal. 1gb ram, 7600gt, 3.0ghz -
#3694 nekem nem olyan van és mégis megy... -
hitch #3693 köszi megprobálom.csak azért nem akartam mert a bioshocknál meg a 163.44et irja elő -
#3692 162.18-at szedd le:
link -
#3691 Videókártyád? -
#3690 ja sry...azt nem neked akartam...
hát akkor szedd le a legkésőbbi XP-n is működőt és azzal néd meg... -
adammmmmmm #3689 Én most töltötem le a hatred verziót feltelepítetem és el is indult le ment a tréning aztán kapom az első küldetést, miután kiválasztom a fegyvereketés elkezd tölteni és ekor elsötétül a kép. És még ki se tudok lépni reszetelni kel a gépet. Valaki tud valami megoldást? -
#3688 sztem nem...de ha igen akkor 4.08 az megy XP-n -
hitch #3687 de az csak vistára van vagy nem? -
#3686 próbáld meg a 4.09-el... -
#3685 Támogatott op. rendszerek
Windows XP SP2, Windows Vista
Processzor
Windows XP SP2 esetén
2.8 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon XP 2800+
Windows Vista esetén
3.0 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 3800+
Memória
1GB RAM
Videokártya
NVIDIA Geforce 6600GT
ATI Radeon X1300PRO
Videokártya memória
128MB RAM
-
meril #3684 Hello! Az volna a kérdésem, hogy az Unleashed verzsönt ki melyik daemoon-nal rakta fel, mert nekem 4.06 van és valamiért nem engedi. Lehet, hogy nem az a gond... Előre is köszönöm! -
#3683 ragd föl a 163.11-est ha azzal jó akkor azért volt... -
bandesz00 #3682 Sziasztok!!!Meg tudná mondani valaki mi a minimum gépigény követelmény a játékhoz köszi:) -
hitch #3681 #3674 valaki plz help. -
#3680 üdv!
el akarom indítani a játékot, elsötétül a kép, és újraindul a gép...
videokártyám RADEON 9600 series , gondolom ez lehet a gond...
valakinek van ilyen problémája és mi a megoldás? (ha nem a videokari az)
előre is thx!
-
#3679 valami túlmelegszik vagy túl van húzva... -
Unreal1942 #3678 Te biztos K1 világbajnok vagy minimum :D -
#3677 Hmmm, minden ilyen "jobb" játékhoz kellene egy offtopic, és aki nem oda irja a warezt, kibannolni a picsába sg-ről...
A warezt is meg kell azért néha beszélni, mert pl nem mindenki tud angulul, és fogalmuk sincs mit kell csinálni.
A 'mingyá lejön, meg a 'dobjá linket viszont nem hiszem, hogy mást is érdekelne, azon kívül aki írja... -
#3676 Sztem még "korai" tört szervert keresgélni -
Hardstyl3r #3675 na tudna valaki mesélni mivan a multi részével, lehet neten játszani legalább tört szerveren??