6840
  • tpM
    Normalon ~4óra alatt megvolt mégcsak nem is nehéz :(
  • Neoncsoves
    "van egy izmos gépem..." na meg az újgazdag vagyok szöveget kifelejtetted :D
  • GoKu x
    megpróbáltam ez sem segített, viszont növeltem a helyet ahova rakni akarom és mást írt ki a telepítés végén, csak nem olvastam el mert azt hittem jó, közbe mégse. megpróbálom újra aztán majd lessz vmi.
  • Balumann
    Írták korábban, nincs benne egyenlőre lan mód, állítólag az első patch-ben lesznek pályák és lan mód.
  • Balumann
    Nah itthon vagyok, telepítem és kipróbálom a játékot.
  • trident
    hamachi vagy mi a nyűg?
  • NEOreg3
    account kell a multihoz, amikor kreálod lecsekkolja a cd-key-ed, szóval bukta:(
  • Eisenhower
    nembaj az ha a hangulat olyan jó mint anno a moh:aa-nál volt akkor no problem. viszont az a single játékmódnál is látszik hoyg egy patch nem ártana. multihoz meg pláne hoyg a max 12 playeres szervert bővítsék 32-re^^
  • zsotee
    Kapcsold be a windózodban a tűzfal szolgáltatást.
  • trident
    Na ez engem is érdekelne.:)
    (az sp nagyon nem foglalkoztat, egy multis teszt igen, bár tartok tőle, hogy túl arcade fíling fogad majd)
  • Prince of Máté
    Bakker, nektek nem szokta azt csinálni, hogy egyszer csak kilép hibaüzenettel?
    Baromira zavaró!
  • Eisenhower
    skacok tört szerver vagy "ingyen" multi lehetősséggel mi lesz? van már valami fejlemény? lassan jó lenne egy kis esti lövöldözés :) vagy levagyok maradva és simán lehet tört gémmel multizni?
  • FLeT
    hát ha szar géped van akkor lethogy szar de nekünk megfelel sőt jobb mint amit vártam tőle...
  • GoKu x
    hmm hát azért köszi.

Esetleg vki?? #3695
  • FLeT
    akk nem tom...
  • aaaaaa10
    Csak egy hozzászólás
    szerintem ez a legszarabb medal se a grafika nem nagy dobás a játék menet is szar csomószor nem lehet lelőni az ellenséget rálövök és semmi nem történik ez az egész nem ér 10 fillért sem csak a reklámait futaták hogy megvegyék az emberek.
  • GoKu x
    hatred
  • Prince of Máté
    Nem tudjátok melyik az a grafikai beállítás, amit lejjebb véve sok fps kapható?
  • FLeT
    milyen verziójú MoHA-d van?
  • GoKu x
    medal of honor setup wizard was interrupted! your system has not been modified. mi lehet a baj a konfigommal. 1gb ram, 7600gt, 3.0ghz
  • FLeT
    nekem nem olyan van és mégis megy...
  • hitch
    köszi megprobálom.csak azért nem akartam mert a bioshocknál meg a 163.44et irja elő
  • FLeT
    162.18-at szedd le:
    link
  • FLeT
    Videókártyád?
  • FLeT
    ja sry...azt nem neked akartam...
    hát akkor szedd le a legkésőbbi XP-n is működőt és azzal néd meg...
  • adammmmmmm
    Én most töltötem le a hatred verziót feltelepítetem és el is indult le ment a tréning aztán kapom az első küldetést, miután kiválasztom a fegyvereketés elkezd tölteni és ekor elsötétül a kép. És még ki se tudok lépni reszetelni kel a gépet. Valaki tud valami megoldást?
  • FLeT
    sztem nem...de ha igen akkor 4.08 az megy XP-n
  • hitch
    de az csak vistára van vagy nem?
  • FLeT
    próbáld meg a 4.09-el...
  • FLeT
    Támogatott op. rendszerek
    Windows XP SP2, Windows Vista
    Processzor
    Windows XP SP2 esetén
    2.8 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon XP 2800+
    Windows Vista esetén
    3.0 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 3800+
    Memória
    1GB RAM
    Videokártya
    NVIDIA Geforce 6600GT
    ATI Radeon X1300PRO
    Videokártya memória
    128MB RAM
  • meril
    Hello! Az volna a kérdésem, hogy az Unleashed verzsönt ki melyik daemoon-nal rakta fel, mert nekem 4.06 van és valamiért nem engedi. Lehet, hogy nem az a gond... Előre is köszönöm!
  • FLeT
    ragd föl a 163.11-est ha azzal jó akkor azért volt...
  • bandesz00
    Sziasztok!!!Meg tudná mondani valaki mi a minimum gépigény követelmény a játékhoz köszi:)
  • hitch
    #3674 valaki plz help.
  • stargatelost
    üdv!

el akarom indítani a játékot, elsötétül a kép, és újraindul a gép...
    videokártyám RADEON 9600 series , gondolom ez lehet a gond...
    valakinek van ilyen problémája és mi a megoldás? (ha nem a videokari az)
    előre is thx!

• NeoMaN
    valami túlmelegszik vagy túl van húzva...
  • Unreal1942
    Te biztos K1 világbajnok vagy minimum :D
  • chalezlopez
    Hmmm, minden ilyen "jobb" játékhoz kellene egy offtopic, és aki nem oda irja a warezt, kibannolni a picsába sg-ről...
    A warezt is meg kell azért néha beszélni, mert pl nem mindenki tud angulul, és fogalmuk sincs mit kell csinálni.
    A 'mingyá lejön, meg a 'dobjá linket viszont nem hiszem, hogy mást is érdekelne, azon kívül aki írja...
  • Solid Snake
    Sztem még "korai" tört szervert keresgélni
  • Hardstyl3r
    na tudna valaki mesélni mivan a multi részével, lehet neten játszani legalább tört szerveren??