6840
  • Balumann
    Igen, tűzfal és az a biztonsági központ csak SP2-be van. A service pack 2 letölthető külön is, de az sp2 után készült windows-ba integrálva van ("külön oprendszer").
    Az SP2-t ha külön szeretnéd felrakni, akkor úgy érdemes, hogy rögtön windows telepítés után, mielőtt bármit felraknál, különben instabil lehet utána a gép.
  • norbi56
    és ha csak SP2-be van akkor az SP2 az egy peccs a windózhoz vagy teljes OP-rendszer?
  • Nevem senki
    Ja, és van olyan marha aki megveszi, igaz egy amcsinak annyi ez a pénz, mint neked 100-200 forint.
  • norbi56
    de ez csak SP2-be van???mer SP1-em van és nincs pajzsos ikonom
  • Nevem senki
    NHL 03. NHL 04, NHL 05, NHL 06, NHL 07 ugyanaz, és 13-15 rugó minden évben , jó mi?
  • AntiHero
    controlcenter/vezérlőpúlt pajzsos ikon:)
  • norbi56
    hogykell windóz tűzfalat elindítani?
  • Balumann
    olvass vissza
  • Dante73
    Azt egy szóval sem mondtam, hogy megér egy tizest, EA már rég egy rókabőr csapat, "kiegészitóket" gyárt a régi, NAGY nevekhez. (sportjátékok, NFS, stb...) És ezzel minden kiadó hasonlóan jár el, a pénz mindenek felett... Rövidesen rájönnek az emberek, lanyhul a vásárlás, még a warez is, kiadók kétségbeesnek, aztán rájönnek, hogy a minóség az, ami kell az embereknek, és 2-3 év múlva, 2-3 évig megint kapunk minőségi játékokat. Pont, mint valamikor a nyolcvanas években, az első konzolok aranykorában. Aztán kezdődik elölről az egész.
  • UTE1
    jo lenne a válasz elöre köszike!
  • UTE1
    a fel telepitésnél miért indul ujra a gép?
    elöre köszike és mit lehet ellenne tenni?
  • Gerbill
    Ok, majd megfogadom a tanácsod:)
  • Nevem senki
    Ok, de ha a jó játékot akarsz egy téli estén próbáld ki, csak tudd abbahagyni.
  • Nevem senki
    Lassú a géped?
  • Gerbill
    Inkább nem idegesítem magam vele:D
  • SipiHU
    csátok! nekem néha késik az irányítás pl: lövők és csak 1-2 másodperc múlva reagál... :S nem tudjátok mitől lehet ez?
  • Nevem senki
    Próbáld ki a Men of Valort. Durva jó játék, komolyan veri a Mohaa-t, de ha kicsit furmányosabban gondolkodtál (és én direkt kibaszásra játszottam csak a teszt kedvéért) és hátulról támadtál, hát LOL senki semmi nem csinált. Nem vett észre, nem húnyt el - semmi. Na hát ezért nem lett belőle nagy játék. Pedig odavágós a grafikája, az izgalom, minden.
  • Prince23
    Ezzel egyetértek...
  • Nevem senki
    A karakterek felturbózására, a modderek által fejlesztett holmik (játékmódok, stb. bepakolására. Egy két vezethető jármű, szabadabban bejárható pályák. De a sztori, a helyszín ua. lenne. Erre vevő lennék 10 rugóért-de tényleg
  • AntiHero
    Érdekes nekem semmi bajoma célzással Rohanok legugol headshot rohanok céloz meghal. Közelről is van kispisztoly, headshot.

Nekem semmi gondom nem volt eddig a célzással. Tökéletes sztem.
  • Gerbill
    De azért kipróbálhatod, mertha csak a fejtető lóg ki egy fedezék mögül akkor elég nehéz lelőni. A vonatos csak egy példa volt, mert ott volt a legszembetűnőbb, szószerint egy láthatatlan fal volt, teljes alakban láttam az ellenséget de az megse mozdult, mintha nem vett volna észre és a lövés sem ment át rajta.
  • Nevem senki
    Ja-ja, de a cod vigyorgós pofái azért mégiscsak abszurdak voltak D
  • Prince23
    Arra elég lenne egy izmos shader modeles peccs, nem is kén remake-elni, és kész. már mintha az alap medalra gondolsz.
  • Nevem senki
    Ja, azt hittem ez egy általános probléma nem egy helyi bug, az előfordul bárhol - majd javítják.
  • Prince23
    Hát mondjuk a Cod 1-2-vel számomra hozták a kötelezőt, ja és a BiA-ok is. E nyomába nem ér ez a légidesszant. De a MoHAA az télleg fogalommá vált, ahogy leírtad.
  • Nevem senki
    Azt azonban meg lehetne oldani, hogy egy az egyben ugyanazt a sztorit megcsinálni full grafikával és hangokkal, fegyverekkel, új motorral. Na azt vennék mint a cukrot.
  • Gerbill
    Valami gyárudvaros pályán volt vonat, ha azalá bebújsz elég nehezen tudsz kilőni.
  • Nevem senki
    Azt semmi sem fogja űberelni, mert az egy "klasszikus". Fogalommá vált. Nem lesz soha már "olyan jó"
  • Nevem senki
    Te sem vetted meg, ingyen meg a szar sem kellene. Szerintem 99 százalékban mindenkinek tetszik, csak hát mindenki mást várt és most össze kell gereblyézni az elvárásokat, meg a tényszerűséget. A játék pedig jó.
  • Prince23
    Úgy nem rossz, h ingyé" van, az biztos, de ez 10 rugót nem ér bolti áron. Felháborító! Sok ember meg megfogja venni eredetibe, mert bízik a medalban...
    Én meg nem mondtam, h xar... csak ez olyan játék számomra, ami sohasem lesz kalsszis, mint a legelső elődje!
  • Nevem senki
    Most már kíváncsivá tettetek, m indjárt kipróbálom, mert tényleg nem vettem észre. Mondjuk nem is vagyok híve a 200 méteres lövéseknek, inkább hátbatámadok D
  • w77d
    ezt még senki sem vette meg
  • Dante73
    Érdekes, hogy az emberek egyik felének azért sír a szája, mert túl nehéz, a másiknak túl könnyű, van akinek a grafika nem tetszik, a másiknak a gépigény magas, közben meg jó ha 20-ból egy vette meg...
    Ez egy második VH-s FPS, amibe vittek egy kis realizmust. (tényleg kicsit...) Annak meg szerintem pont jó. Igaz, kicsit összecsapott, kicsit rövid, de nem rossz, főleg, hogy "ingyé van".

Dante.
  • DarkSector
    Várgyunk csak egy pillanatot!!!!!!
    Nem azt mondtam, hogy NEHÉZ a célzás, vagy nem, hanem nem oda lő, ahová én célzok!!!!
    Próbáltam egy katona kilógicsáló fejét lekapni egy fedezék mögül egy távcsövessel!!!
    És 5 lövésből egy sem érte a fejét!!!!!!!
    Ezután meguntam, és ahhogy kihajolt, csak úgy tudtam lelőni, vagy ha nekiszaladok közelből!!!!
  • Nevem senki
    Az mondjuk lehet, még nem figyeltem.
  • Nevem senki
    Figyelj, ha annyira nem tetszik, akkor minek írogatsz ide?
  • Gerbill
    Nem nehéz célozni, sőt, csak a tereptárgyak nem mindig addig érnek ameddig látjuk(lásd a lentebbi példa amit leírtam).
  • Nevem senki
    Folytonosan ezen megy a vita. Az egyik oldal mindig a valóság tökéletlen szimulációját akarja, a másiknak egyáltalán nem hiányzik. Fene tudja. Élvezetes, hogy ugorhatsz a templomtoronyból és nem krepálsz be, de egy csomó taktikai lépést lehetetlenné is tesz. (PL. beszorítani az ellent) A célzásról meg annyit, hogy a 8 éves fiam a demót kétszer játszotta le alapon, aztán "szakértő" szinten harmadjára, és első próbára összehozta. Na, nehéz célozni?? D
  • Prince23
    Mondom én, h egy év múlva süllyesztő..., aki ebbe a topikba fog írni, ezt fogja rá válaszolni 2008-ra:
    "Most minek hoztad fel a több mint 1 éves topikot??!!" XD
  • DarkSector
    A paintball az valóságban van!
    Ez egy játék, és ne ezzel akarják a valóságot illusztrálni, annak elég a Grafika meg az AI ha van....