Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és talán nem nekem kéne írkálnod, hanem a torokmetszõs szocoipata haverodnak, mivel én kérdeztem valami egyszerût és ezt a választ kaptam rá,hogy metszem el a torkom!nem tudom te hogyan reagálnád le ezt a szituációt!és sorry ha durva voltam veled, de az ilyen barmokon kiakadok pláne ha még rám akarják verni a balhét, pedig ezt nem fogom elvinni...
meg az a barom írta erre, hogy vágjam el a torkom, mert nem megy fel a gépemre.sztem a hatredet szedd.
és sorry, hogy alpári módon írkáltam, de baromira felhúzott az a tetû, leverném 1.20-ra, hogy letudjam vizelni a homlokát!!!
amúgy alpári, tapló duma, nem fórumra való...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez akkor mõködik???Mert az Nforce-on van egy ugyanilyen csak az 6.9 giga ez pedig csak 1.75!
Akkor talán a hatredest választom... azzal esetleg vmi probléma van? mert vki írta, h nem jó, nem telepíti fel, eltünnek a file-ok...
thx
krekk-mekk!!!
te meg hamacsizol öcsém!
ha nem tetszik a téma menj a mezõgazdaság topicba az neked való!
ja és takonyra visszatérve, sztem idõsebb vagyok mint te kis pisis pszihopata torokreszelõs gennyláda, erre szoktál recskázni???
egy biztos:autóversenyzõ ne legyél mert ekkora arcra még nem gyártottak bukót wazze!
tudod te ki az a John Carmack?Kértél tõle engedélyt, hogy a nevét bármiféle célra felhasználd?
nem...
na látod!
(és ne fürgyé' LE!)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
elõre thx, lehet adok egy smst oda.
valaki unleashed-rõl tudna adni egy linket? mert a wanadoon és a dtsh-n nincs, utóbbin csak hatred bácsika van.
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Mondjuk én rambózom meg rájukrontok, bújkálást-távcsövezést nem élvezem annyira mint a pure F2F-T.
:F
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Fejlövésre ott van a távcsöves...
Én azt hittem, hogy annak csak egy része (reméltem kicsi)....
Na jó, de a demó-t is lehet úgy tolni, hogy csak a légvédelmi ütegeket semmisíted meg, meg úgy is, hogy bemész minden házba, felmész a "templom" tetejére, végigjárod a "kínai nagyfalat" körbe... 😊 és akkor a demó is hosszabb 😊
De ezt már akkor csináltam, amikor elõtte 3x végigtoltam és utána Expert módban és benézni minden likba, ahol náci lehet 😊
Ill. még1 kérdés:
Mentés ugyanúgy nincs a végleges verzióban sem?!
Demónál azt vettem észre, hogy ha meghalok, akkor újra landolhatok, de már csak azt kell megcsinálnom, ami elõtt elhaltam, vagyis amit már kiiktattam, az úgy is maradt...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nem a játék nehéz, hanem az irányítás geci!!!!!!!!!!!!!!
5x telibe lõttem egy embert, és csak 1x találtam el!!!!!!!!!
Mivan ha még fejlövést szerettem volna!!!!!?????????
Ez tök gáz....
Asszittem, hogy csak a demo ilyen félresikerült, de úgylátszik szar az egész....
Sebaj a COD4-el majd pótolom a veszteséget...(érdekes, mert a COD-ban századmásodperc alatt fejlövést lehet csinálni, itt meg közelrõl lelõni is csodának számít az ellenséget....)
Medal of honor Airborne -> UNINSTALL!!!!!!!!!!!Ennyi vót...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
faszkalap
itt sír asok gyökér, hogy ígykrekkúgykrekk
simán zárnám a topikot amíg eltünnek a taknyok
Lejött este a gamma, de nem a crack-es, YASU-s.
Most nyomom át az otthoni vinyómra.
Kollégám meg leszedte a HATRED verziót.
De ha jól értem a korábbi hozzászólásokat, akkor a CRACK mind1ik version-höz jó, nem?!
OFF:
Sorry. Tegnap visszaraktam a STALKERT, nemrég van meg az új kártyám, azért azon bepisiltem, hogy árnyék mindennek, még a fûnek is és a fáknak és mozog és minden full :o
FUCK GOOD!
- Na, milen a végleges verzió, akik már tolják?
- Ill. olvastam, hogy van aki már végigtolta?! :o
azért ennek a hírnek nem annyira örültem ... 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és ne jasuzz hanem krekkelj!
Yasu-t mikor benyomom, akkor valami daemon.dll meg nemtuom milyen dll-t kér...
És mikor régebbi yasu-t próbálok, akkor meg (5023)-as hibát tesz ki...
Segítsen valaki...
De sebaj, így legalább hosszabbnak fog tünni a játék ...
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Valóban faxa????<#smile>#smile>
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
és köszi mégegyszer!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Unleashed vagy Hatred?
Ha egyeltalán van különbség?
Start -> Futtatás -> services.msc
Megkeresed a Windows Tûzfal/Internetlapcsolat megosztás (ICS) sort.
Jobb egér -> Tulajdonságok -> Indítás típusa -> Automatikus.
Ez elvileg le van tiltva, ezért szól be.
Ha ezzel készen vagy, akkor Alkalmaz -> Ok
Majd megint jobb egér arra a sorra (Windows Tûzfal...) -> Indítás.
Ennyi.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN