Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a hiba:

Medal of Honor Airborne Setup wizard ended prematurely because of an error.Your system has not been modified.To install this program at a later time, Run setup wizard again.

már tegnap is írtam, de válasz nem jött, csak valami tirpák írogatott, hogy vágjam el a nyakam...biztos valami kozák köcsög az, aki ilyet mer írni...remélem elolvasod seggtitán faszkalap!!!

na visszatérve a problémára szerintetek ez mi?

mármint a 4.10?mert az igen és all options ON!így sem...

az a leg1szerübb ha csinálsz egy print szkreent a hiba üzirõl így hátha okosabbak leszünk és utánna nézek neked külföldi forumokon! 😊
kb. mennyi pályára lehet számitani benne? még csak 27% -nál tartok 😞

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Daemon 10 fenn van?kapcsolj be mindent

az oké csak nem tudom, hogy mi...

Nem a géped konfigjával van a baj, más bibi van itt.
szasztok.lenyomtam a hatredest meg a másikat és egyiket sem telepíti fel.vagyis mikor véget ér a telepítés, kapásból törli a fájlokat és valalmi hibaüzivel végez és nem tudom így használni.nem tudja valaki hogy mi a fax lehet?a gépem:

Core2DuoE64204MB
2Gb800DDRII
ASUS8800GTS320MB

szerintetek mi a baj a konfogommal?beszarok, hogy van egy izmos gépem és nem tok vele nyomulni...ha valaki tud orvosságot,segítsen mert kára idegesítõ!
elõre is köszönöm!

Köszi.
😊

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Start Menü/Electronic Arts/Medal of Honor Airborne/Medal of Honor Airborne Setup
De mit is hoz pontosan a DirectX 10.1?

* WDDM (Windows Display Driver Model) 2.1 támogatás
* Alacsonyabb CPU-terhelés, teljes multitaszk
* A pipeline-ok és a shader-ek további fejlesztése
* Továbbfejlesztett élsimítás (anti-aliasing)
* Nagyobb teljesítmény többmagos rendszereken

A WDDM 2.1 újdonságai:

* Mindent tud, amit a WDDM 2.0
* Context switching a legalacsonyabb szinten is (pixelek szintjén)
* Minden processznek külön lapozótábla, így laphiba esetén már nem kell várakozni
* Valóban preemptív többfeladatosság
* A legnagyobb rugalmasságot biztosítja a GPU-nak

A játékfejlesztõk erre fognak fejleszteni és nem a DX10-re.
Azt írták nem kell hozzá új hardver, mégis a Geforce 9800 specifikációjában hardvertámogatásnál DX10.1 szerepel.
Hello
Hol lehet a felbontását állítani?Elsõ belépésnél beállítottam,de most szeretnék változtatni rajta,de sehol nem találom az opciót.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Evogordon
dx10.1-el? Szinte semmi változás nem lessz grafika terén max az sm4-en csiszolgatnak így kapun sm4.1-et.

"Támogatja" az DX9-ben is, csak rá kell erõltetni. Utálom ezt a DX10 és pista buziságot már, nem igaz hogy mennyire erõltetik az embereket rá, közbe 0-val szebb a grafika. Talán majd a DX10.1 lesz valami.
Punker
hát ez igen csak rövid lesz, a csillagokat nektek számolja?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Berguson
Ez mekkora egy XAR oldal!Csak lehúzzák az embert!

Más ötlet valakinek,hogy honnan lehetne leszedni még??

Megköszönném!

Berguson

robotnyk
kipróbáltam én is, úgy egy órára, és valahogy nem vagyok kibékülve vele. a grafika, hangok rendben vannak. de az ai gyengének tûnik, fõleg a friendly oldali.
bakvarnyu
mit vársz jobban?

kigyi
Na végre nekem is lejött igaz nem most (csak nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki 😄 Szóval elsõ benyomás, hogy jó lett, a feeling meg van amit vártam, a graf hát hát, de azért nem olyan szörnyû sõt viszont többet vártam ezen a téren.
A játékmenet pörgõs és már már álmosítóan nyugodt is lehet attól függõen hogy rusholsz vagy csak toporogsz és lassan mész elõre.
Azt nem mondom, hogy az év játéka, de mindenképpen megérte várni rá igaz nekem kicsit rövidnek tûnik 😞(((
A gépigény na igen elnagyolt ahhoz képest amit visszaad viszont az én konfigomon nem szaggat 1680*1050-ben sem közepes és legjobb graf beállítások mellet vegyesen.
Az tetszik, hogy végre ha elém lép valamelyik idióta csapattárs akkor fejbelõve összesik, vagy lerepül a sisakja ha éppen csak azt találom el...
Van játék amit ennél jobban várok az idén viszont wz éppwn kapóra jött egy kis bemelegítésnek. Ha lesz LAN mód is benn akkor sztem még rgy darabig eljátszogatunk vele mert mindig jó nosztalgiázni egy kicsit ha már az elõdjeit annyit toltuk (igazából itt az elsõ részre és kiegjeire gondolok).
Na szép csak 1 sort akartam írni és ez lett belõle 😄 abba is hagyom mielõtt lehurrogtok.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Shep
Hol csúnya a Vegas? Marhaságokat írkálsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Balumann
Mert az unreal 3-as motor csak DX10-be fogja támogatni. Vagyis ez a játék sehogy se, mert nincs dx10 támogatása.

Csao! valaki tudja hogy miért nem lehet bekapcsolni az élsimitást? (nem támogatja a játék??? miért??)
Jacek
Nem tudom hogy lehet erre a jatekra azt mondani hogy csunya😊) a Vegas az csunya ez kurva jol nez ki😊

Ehh MP40 irányzékot még mindig nem rendesen használja :\

Hát megvolt, kipróbáltam. Az érzelmeim vegyesek. Az U3 motor dacára elég ronda a gém de én amúgy sem vagyok egy grafikabuzi(7800gtx-en nyomom fullban szal nem valami 8800-as vagy xtxtxtx-es dx10-es csodán) szal szódával elmegy. Az irányítás fura, a fegyverek pontatlanok (vagy csak én vagyok béna, ez még kiderítésre vár<#vigyor5>) szal szokni kell nagyon. Mindezek ellenére jó kis gém lett, bár a IIVH feeling már nem üt akkorát. De hát ugye a tisztelt EA rókabõre kissé büdös, kissé már molyrágta de az övék<#vigyor1>. Nah jóéjt mindenkinek.

Prince23
Bastogne-ra mégegyszer én is kiwi lennék... na én meg várom míg az atw-s wanadoon megérkezik a légidesszant gém... remélem reggel felteszik... nem akarok más helyre is smst gyûrni.
na jó éjt...

artschi
vazz, nagyon durva game 😊
8600GTS-en egész jól fut 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

BiG G
mondjuk hogyha a z-indexelést és a velejáró pozicionálást elfelejtenéd, és totál középre rendeznéd az oldalt (ahogyan a frame van), akkor jó lenne.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Punker
na mentem játszani csõtök 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aki már végigvitte a játékot attol szeretném megkérdezni h hány pálya van?6?És van benne téli küldetés?Most éppen belgiumra gondoltam!
grebber
Normális mentést rakhattak volna bele!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Miért?
varga peti
kibaszott idegesitö a 4. pályától.....pfff

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

grebber
Nincs de magyarítás majd lesz hozzá!

Next PC upgrade: 2022

Punker
akkor a f@szért ilyen lassú?

van benne magyar nyelv?
bon
Semmi köze a telepítés sebességének a gép memóriájának mennyiségéhez.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Punker
de qrva lassan települ, lehet 4 giga ram kéne? 😊

Ma2ska
Mert a konzolra letöltött játékot nem kell kicsomagolni ?

HápHáp
lol

Pókember 4.
zeus89
felvettem, becrackeltem ... inditom 😊 majd holnap leszek legközelebb, jó gamet mindenkinek ...<#hawaii>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

HápHáp
nálam meg még 37 perc van hátra

nálam már a keyt kéri :]

Punker
na most csomagolom ki a rar-t 😊

zeus89
De most komolyan mi van itt??? Mi ez a sok total commander xarakodás??? nem a gémrõl kéne már dumálni ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

HápHáp
már egy ideje van crack

Prince23
Nem, mert Tc-rel fileledarabolást csinálok 2 dvdre, ezért az mdf-est fogom majd szedni a fáról😄 Mire leszedem, jön a krek úgy is.

zeus89
Én most szedtem le, kicsomagoltam, és most installálom a hatred-es verziót ...

Hatredes verziót nyugodtan szedjétek van hozzá crack is.
Kellemes játékot mindenkinek!!
😊