6840
-
#4194 engem tényleg még az akaszt ki, hogy megyek és a semmiből elémteleportál egy katona! ez 2007 végén már hihetetlen komolyan mondom! -
#4193 Magyarul kell venned egy PC-t hozzá? -
#4192 Bassza meg és jó lenne egy színes monitor is.. -
#4191 Na ez bosszant engem is kuváa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az egyik haverom meg nem hiszi el, hogy télleg ilyen béna a rendszer...vagy a kezelhetősége....
És nálam ez még minimum fokozaton is így megy, úgyhogy nem azé van, mert lassú lenne a gépem, úgyhogy én ezt neten nehezen tudnám elképzelni, hogy nagy tábora lenne vagy lesz esetleg...
Úgyhogy most a Cod4-re várok, hogy az mit fog majd alakítani-e téren....
Jah és Bioshock-nak is az irányítás a gyengéje....
Amúgy a két deszka közti átlövöldözés a Cod2-ben például alaptudásnak számít, itt meg LEHETETLEN....
Bár a második helyszín egy távcsöves putyival eléggé élvezetes még így is....csak illúzióromboló, hogy nem tudsz akkor és azt kilőni, amikor és akit szeretnél... -
piamania #4190 A ménykő csapjon a fejlesztőkbe,kicsit lejjebb is vehették volna a gépigényt,így nem tok vele játszani. :((
(Bár az is igaz,hogy elkéne már új memória,meg videókari is.Na meg a procim se jó ehhez.:(:( ) -
#4189 Tök jó a kontroll. Egyszer fogj egy paintball puskát a kezedbe, futkoss egy kicsit, aztán próbálj meg pontosan célozni. Akkor meglátod, hogy az "elbaszot." irányítással ezerszer könnyebb. XD -
#4188 Az irányításhoz ennek semmi köze, a caps lock is hanyagolandó. A célzás, lövés, találat és hitbox megint más tészta. Ráadásul nem nagyon beszélhetünk "MI"-ről, inkább csak sciptelt ellenekről.
Plusz érdemes azt is számon venni, hogy lesznek hibajavítások is.
Ha pedig pb lesz, akkor valószínűleg a porttiltás szóba jöhet, de ez csak az egyik lépcső. Én annak szurkolok, hogy kezdetben legyenek kasztrált, tört szerverek, majd találjanak egy jó megoldást, mert az csökkentheti a szoftver árát és a hupákoló, csaló és idióta gyerekek egy részét is távoltartja. -
#4187 Nekem is előfordult olyan, hogy nem tudtam kilőni fedezékből, de idővel úgyis előbújnak. engem az idegesített mikor bementem a vonat alá kint állt a katona a terepen, tehát nem fedezék mögött én meg lőttem, aztán megint és megint és nem találtam el, mert a vonat alól nem lehetett kilőni, pedig nagy hely volt, tehát nem olyan, hogy két léc között akartam ellőni(mert itt az szinte lehetetlen). -
#4186 Kicsit kifejtem neked!
Az 1. mondatban a LEGÁLIS szerverekről van szó...
És a 2. mondatban a TÖRT szerverekről beszélek.... -
#4185 SZÉPEN MEGKÉRNÉK MINDENKIT, HOGY AKINEK AZ IRÁNYÍTÁSSAL VALAMI GONDJA, VAGY ROSSZ VÉLEMÉNYE VAN, AZ ÍRJO IDE EGY ÜZENETET A TOPICBA...
MERT ÉN AZT VALLOM, HOGY ATTÓL FÜGGETLENÜL, HOGY SZÉP JÁTÉK, A FEGYVEREK KEZELÉSÉT SZERINTEM NAGYON ELBALTÁZTÁK...
MERT NÁLAM SZINTE MINDIG VAN OLYAN, HOGY RÁLÖVÖK AZ ELLENSÉGRE, AKÁR KÖZELRŐL, AKÁR MESSZEBRŐL, ÉS NEM TUDOM MEGLŐNI + MÉG A TÁVCSÖVESSEL SEM TUDOM ÚGY KILŐNI A KATONÁKAT, HOGY MONDJUK CSAK A FEJE BÚBJÁT LÁTOM A FEDEZÉK MÖGÜL...ÉS MINDIG MEG KELL VÁRNOM, HOGY TELLJESSEN KIJÖJJÖN A FEDEZÉKBŐL, HOGY LE TUDJAM LŐNI... -
#4184 Ez elég lol amit mondtál. az első mondatban kijelented, hogy soha nem lesz, erre azt mondodo a másodikban, hogy lehet hogy lesznek:D
Amúgy nyilvánvalóan lesznek tört szerverek. -
#4183 Igen ezzel egyetértek, mert eléggé lagymatag lenne hyper multi-kat lenyomni vele a neten...
Majd a Cod4! -
#4182 Eredeti szerverekre nincs más megoldás és soha nem is lesz....
Majd ha X-Fire-ön talán lesznek szerverek...akkor ott lehet....
Én meg mondjuk Hamachi-nak örülnék... -
tibi206 #4181 hát én se -
#4180 LOL én ezt semmi pénzért nem venném meg... -
#4179 Driver-ben minden alkalmazásvezérelt legyen, és mindent lőjj ki még a tűzfalat is....
Mert nekem ZA tűzfal mikor bent van a jobb alsó sarokban, az rendessen lerántja.... -
#4178 LOL. -
UnConnecteD #4177 van valami commmand line, amivel be tudnam allitani a felbontast? csak 1920x1440-ben tud elindulni a jatek, semmi mast nem enged beallitani. az meg elegge sok ennek a gepnek. -
Gibor #4176 majd egyszer talán... -
tibi206 #4175 más megoldás nincs rá?
-
priluki #4174 :D vedd meg eredetibe és lesz jo kodod hozzá... -
Gibor #4173 vedd meg eredetibe :D -
tibi206 #4172 csá nekem valamiért nem jó a multiplayer mód beregizek és valami olyasmit ír ki hogy rossz a kód. mit csináljak? -
#4171 Tegnap letöltöttem, ma felraktam, és kb 6 óra alatt végigvittem az első 5 pályát. Az utolsó nagyon nehéz, de inkább idegesítően nehéz, semminthogy élvezetesen. Azok az idióta náci dart véderek annyira idegesítőek, nem hiszem el, hogy egy springfieldes fejestől ne halna meg, nem, neki három kell, jajdejó. Ráadásul a 6-os pályán közvetlenül előttem spawnol az ellenség, annyira idegesítő, meg amikor meghalok akárhol zuhanok le, megint ott az összes katona akiket megint le kell lőni. Legalább úgy spawnolnának, hogy ne lássam, de mégcsak nemis nagyon messze, hanem 10 méterre előttem A grafika jó, a többi rossz:D a csapattársak csak arra vannak, hogy idegesítsenek azzal, hogy mindig beállnak elém, a Storm elite néha összevissza lő, mégis én kapom a találatot, a többi katona is fedezékből elindulva megsorozza a földet, akkorát repülnek egy sima smgtől, mintha rakétavetővel lőttem volna őket, átlőnek a falon. Telefonon tovább tartott végigvinni, mondjuk ott tényleg csúcsjáték, és ott azért a 6-7 pálya a megszokott, de azért egy pc-s játéknál, na nemár. -
#4170 Rakjál fel sp2-t -
Gascan #4169 Végignézegettem ezeket a videókat az extra menüpont alatt. Egész végig mindenki csak arról beszél, hogy milyen fájnos dolog, meg realisztikus, hogy oda esel ahová szeretnéd. Nemtudom, lehet, hogy az én információim tévesek, de én úgy tudtam, hogy a második világháborús ejtőernyősök kevésbé tudták koordinálni az ejtőernyőt, pont ezért estek gyakran a német tűzfészkekbe, volt olyan, hogy valaki kútba is fulladt mert szerencsétlenségére pont a kútba pottyant.
Másfelől ezeket a csatamezőket meg ha jól emlékszem már a Medal of Honor egyszer feldolgozta, vagy a spearhead vagy a breakthrough kiegészitőben, persze nem mindent de sziciliára konkrétan emlékszem.
Az, hogy az embereknek semmi szerepük, csak szaladgálnak a waypointokon. Nem tudom, most vagy én vagyok nagyképű és azt gondolom, hogy a MoH Airborne fejlesztőinél én jobban el tudtam volna késziteni, vagy csak már nem fért több fejlesztés a keretbe. Minden esetre nem köt le tartósan a játék. -
#4168 vegas sokkal szebb és változatosabb... ez tény.. :) -
willis #4167 Error code 2350. Ezzel állítja meg a telepítést.
Mi a 3,14-cs van már ezzel a rohadt gaméval? -
koandras #4166 Tört szerverrel hogy állunk? -
willis #4165 Újratelepítettem a wint, most meg mikor telepíteném a gamét, valami network-el kapcsolatban leállítja az installt. Megy egy darabig aztr megéll és leszed mindent amit eddig feltett!
Most? -
#4164 biosba , csak a vinyóról bootoljon! de amúgy kétlem , h amiatt van a gond , mivel a daemon csak a windózzal indul... -
#4163 engem legjobban az élsimítás hiánya zavar! így egyszerűen nem nevezhető szépnek egy grafika! -
#4162 hát kajak nagyon unalmas game...amikor elkezdődik már azt várom hogy vége legyen a pályának :S:S -
willis #4161 Hogyan kell kiszedni, mert a daemonba van benn! -
#4160 Hát , ha a dvd miatt van , akkor szedd ki a cd bootot! -
retek683 #4159 a64 3700+@3 ghzen
-
tpM #4158 az még hagyján, de mi ez a scifi távcső :D -
1993 #4157 ha valakinek kell eltudom küldeni a mobilos 3ds verzióját is csak írjon egy email cimet ide -
willis #4156 Az alábbi szöveget írja:
STOP:c000021a {helyrehozhatatlan rendszerhiba}
A rendszerfolyamat (Windows SubSystem) váratlanul félbeszakadt.
...
A rendszer leállt.
A tököm ebbe a MoH-ba, már ne is akarom kipróbálni ezt a gamét. -
willis #4155 Leállítja a vinyót is mikor újraindít majd hallani hogy beindul és felpörög.