6840
-
#4275 Hibás nekem 7zip el is meg Winraral is! -
csokipuding #4274 A tűzfalnak semmi köze hozzá szerintem. -
#4273 Tessék a vidi. MOHA - CÉLZÁST BEMUTATÓ VIDEO!
A grafikát MEDIUMra raktam (amúgy HIGHT-on játszok, a FULL SCREEN effekt meg alapból kikapcsolva mert idegesít) a videó miatt.
MEDIUM fokozaton játszok.
Eddig csak a demót vittem túl meg a teljesbe még csak ezen a pályán tartok szval sokat nem játszottam vele!
JA és nem vagyok cod meg cod2 multis szupersztár. Egy átlagos mezei játékos vagyok, aki inkáb TDU-zik:)
Kezüket csókolom, a játékokhoz megfelelő fps szám dukál.
Bár a MOHA-ba nekem max 35 fps szokott lenni. Videó közbe meg volt vagy 25 meg néha kevesebb!
A gépem adatai: (mert nincs izom gépem se amin úgyse szaggat könyű célozni:D)
Alaplap:
ASUS A8N5X 939 nforce400
PCI-EX 16x
Proci:
AMD Athlon64 3200+venice (2000 MHZ)
Memória:
4x512MB DDR1 400MHZ memória (nonamek)
VINYÓ:
WD Sata2 250gb 8mb cache
Video Kártya:
ATI x1950PRO, 256mb, gddr3 | 7.8 Driver.
-
csokipuding #4272 start menü - futtatás - beírod, hogy "msconfig" - szolgáltatások fül - kiszeded a pipát mindenhonnan, kivéve a windows installert, leokézod és windows restart. -
Geroka16 #4271 azt a tapadós gránátot a Ryen közlegényben használták...csak ők saját készítésűt:D -
#4270 és azt hogy? :S
#4267 milyen tűzfalat? -
csokipuding #4269 Indítsd el a windowst úgy, hogy kikapcsolod a szolgáltatásokat, kivéve a "windows installer"-t. így próbáld telepíteni. -
#4267 kapcsold be tűzfalat. -
#4266 üdv!
nem akar feltelepülni a gém :/
mi lehet a baj? :S -
Geroka16 #4265 Hi!!!
nagyon nagy bajban vagyok légyszi segitsetek!!
Megy a játék (hatred verzio) 1 pálya végéig...onnan megint eligazitás...és fegyverválasztás....utána viszont kilép és kék hibaképernyő jelenik meg kilép a windowsól meg minden...nemhiszem h videókártya gond mert addig 1440-900on max grafikán ment...és karim támogatja azt a 3.0ás szart is
bármi ötlet jóljönne nkm bejn a game:D -
#4264 nem -
#4263 A lényege , hogy ne egyenesen essél le , hanem közbe menj előre és nyomd a spacet , hogy lassuljon , és ne lefele nézz! -
#4262 A videóban ezt is megmutatom:D 2x is:)
Amúgy simán jól kel helyezkedni és landolás előtt "előrét" nyomni folyamatosan. -
#4261 Igen lehet.Mikor már éppen leérnél, nyomd hosszan a space-t.ÉS akkor flared landing lesz, vagyis nem esel el :) -
#4260 "nagyon sokat kell belelőni az ellenségbe hogy meghalljon, mint ahogy írták alább is. Bár mesterlövészpuskától meg a másik lassú puskától egyből meghalnak, kis géppityuval a fél tárat is belelehet ereszteni, hogy végre meghalljon, pisztoj ugyan úgy semmit sem ér, vagy 5x fejbe kell lőni vele."
Én semmi ilyet nem vettem észre , kp val vittem végig az utolsó 3 pályát , 1-2 lövésből meghalnak tőle! Thompsonból 3-4 kell neki , ugyanígy a többinél is...Az már más tészta , hogy nem találod el Várd meg , hogy rádfusson ,és akkor nézd meg , hogy mennyiből halnak meg! Ha kell róla vidi csinálok szivesen , úgyis unatkozok -
HUmanHunter #4259 megjelent? -
#4258 Boxon nyomva kell tartani valamelyik gombot és felhúzza a lábát a fazon, meg le is lassul...asszem ennyi a titka. (kiugrás előtt írja...vagy közbe?...hmm..passz) -
Neton #4257 Hali! Nekem csak 1 olyan kérdésem lenne, hogy vajon hogyan lehet úgy ejtőernyőzni, hogy amikor földet érek ne essek el? :) -
#4256 Mindig három sec kitartás aztán dobás legalábis amikor katona voltam még igy volt. -
#4255 Ja ez tuti csak segitség. Mert azért szar lenne hang nélkül. sztem. Mert így kitudom számolni mikor mennyit várjak dobás előtt. (igaz hogy ez nem élethű, de ez egy játék) -
#4254 Szerintem valójában nem ketyegett az M2-es gránát. Egyik háborús filmben sem ketyegett ha jól emlékszem.(nem mintha ez jelentene bármit is...lásd: Ryan közlegény megmentése c. film és a Tigris tank...)Ez csak segítség a "player"-eknek.Szerintem. -
#4253 Na kész a vidi. most töltöm fel. De egy óra mire felmegy:( (128k a feltöltésem sajna)
Van benne kis pisztolyos jó távolba fejbelövős. Távcsöve hírtelen fejbelövös meg géppísztolyos bénán körbe lövős utánna közelről fejbe találós lövés is:D -
#4252 na, felhúzom... :D Szóval kiveszem a bigyót, vagy nem tom hogy mondjam. -
#4251 jah értem.
Ez a gammon gránát érdekes, de a wikipedia ezeket írja:
"Designed by Capt. R.S. Gammon MC of the 1st Parachute Regiment, the Gammon bomb was developed as a replacement for the temperamental "sticky bomb" grenade.
(...)
Against armored fighting vehicles or other large targets, the bag could be filled completely with explosive."
Tehát ezekszerint mégis cska használták, fura hogy még soha nem hallottam róla, és 1 játékban sem volt még benne.
Csak azt az 1 dolog nem értem, hogy mi ketyeg a gránátokon amikor felhúzom, főleg ezen :D -
#4250 A gammon gránátról itt egy kis info... link
De nem hinném hogy ilyeneket dobáltak a II. Vh-ban a Tigrisekre...
Akkor is láthat a tank, ha előre néz a csöve, mert a torornyban vannak kis kémlelőnyílások, 360 fokban, körbe, amin át a páncélos parancsnoka simán láthat... -
#4249 Nah szóval még 1x összesítve, ami miatt számomra nagyon nagy csalódást okozott a játék:
-nagyon sokat kell belelőni az ellenségbe hogy meghalljon, mint ahogy írták alább is. Bár mesterlövészpuskától meg a másik lassú puskától egyből meghalnak, kis géppityuval a fél tárat is belelehet ereszteni, hogy végre meghalljon, pisztoj ugyan úgy semmit sem ér, vagy 5x fejbe kell lőni vele.
-ellenség csak minket lő, ott rohangászik velem együtt 8 társam, előrébb is mint én, van 3-4 ellenség a házba. Valahogy olyan a játék, hogy én vagyok valami főember akit ha kinyírnak, véget ér a háború :-)
-normális mentés hiánya
Számomra az első kettő az, ami szinte felháborít, hogy így kiadták. És tényleg nem a motor miatt van, hisz van u3-as motorral készült játék, amibe társak is vannak, és jól megvan csinálva minden (RS Vegas például).
Egyébként ami még nagyon érdekes, az a tank. Ha előre néz a csöve, én meg szinte a tank mögötti részen kinézek a 2. emeleti ablakból, akkor hogy a fenébe lát meg...? Mindjárt oda fordítja a csövet és lő...
Ja és valaki hallott már olyan gránátról, mint amiket a tankokra kell dobálni? Mert én ilyenről sose hallottam/láttam... :/ -
#4248 Először is meg kell várni hogy hivatalosan megjelenjen, majd utána talán lesznek tört szerverek.
De egyáltalán nem biztos hogy lesz tört mert a Pacific Assault-hoz például nem volt.Játszál inkább a COD 2-vel. -
MORO67 #4247 kösz
-
#4246 nem fog menni -
MORO67 #4245 vagy esetleg van hozzá teszt program amit ráengedek a gépre és megnézi hogy meg e a progi -
#4244 Kérdésem lehet láma lesz.
Hogyan lehet ezzel a játékkal multizni?
Megmondom őszintén internet hiányában egyszer játszottam neten keresztül, de most már tudok, csak nem tudom ezzel a játékkal hogyan kell. -
#4243 Nálam is volt a demo-nál, és újratettem a win-t!!! -
#4242 nem -
MORO67 #4241 sziasztok szeretném megkérdezni töletek hogy ATI 9600-on fut-e a játék -
#4240 Na mondjuk nem a vita kedvéért, mert ez inkább vélemény nyilvánítás a részemről, de a videókat szeretem, úgyhogy remélem sikerül felvenned, mert annak nagyon örülnék!
Sniper legyen benne légyszíves ha nem gond...Köcce!
-
Haversrác #4239 Szasztok! Valaki tudja mitől lehet az ,hogy laggzik az egér(MX518) és néha ha körbenézek magától oldalaz egy-két lépést? A játék min. 40 fps-el fut mégis olyan mintha szaggatna. A legújabb drivereket használom meg minden!?! PLS HELP! -
#4238 OFF.
Ha nem elégedsz meg a single player kötelező hibáival és az arcade kvékelést is unod, inkább javasolnám a German Front Mod-ot cod: UO-hoz. Szerverek, letöltés a cod topikban. (ráadásul eredetiben a cod+uo 3900 forint). Ha pedig valóban érdekel egy realisztikus, kiegyenysúlyozott, hangulatos, valóban jól összerakott, szórakoztató játék, akkor a Red Orchestra topikban nézd meg a leírást, nézz végig néhány youtube-s vagy hivatalos videót (már rég optimalizáltan kidolgozott a RO-ban a ballisztika, fizika, ragdoll, hdr, most frissítettek, optimalizált az AA/anizo, folyamatosan, inygen vannak a kiegészítések, updatek). Steamen 3500 forint, dobozosan 5. Messze, messze odatesznek hangulatban és összességben. Persze hogy kíváncsi vagyok a mohaa multira, de a fentiek szerintem überelnek jelenleg ha valóban második világháborús, magával ragadó szórakozásra vágyol. Egyszóval a szórakozás és a szoftver ára nem mérvadó! -
#4237 Ezt cáfolom. Fel is veszek neked egy videót erről. ok? Bár nem tudom hogy fogja aszeretni a frapsot a játék de megpróbálom max leveszek mindent lowra mert nincs igazad! -
#4236 Itt valszeg sokan tévedésben vannak, mert itt nem a Story-ról van szó, vagy a grafikáról.....
Hanem az a gáz, hogy ha az ellenség testét mondjuk nem középen a hasánál lövöd meg, akkor meg sem sérül...!!!!!!!
Ez semmilyen összefüggésben nincs a játék motorjával, meg a story-val...EZ bug és egyben kuvanagy hanyagság a programozók részéről!!!!!!!!! -
#4235 oh a faxom nincs kedvem ujrarakni a windózt:(