6840
  • alfi95
    kapcsold ki az automata inditást és simán telepitsd fel! nálam igy ment fel!!
  • DarkSector
    Ha lenne olyan szíves valaki, és full grafon feltöltene esetleg nekem 1024-ben egy 4-5 perces videót az utccsó küldetésről, a repcsis résszel együtt, azt nagyon megköszönném...!!!!!!!!!!!!

Ha nem gond, akkor a videóban a két fegyver a két távcsöves legyen, és demonstrációnak 1-2 launcher-ozás is lehet!!!!
    Havernak szeretném megmutatni, de az én gépem már egy fraps-ot nem viselne el...:(
  • DarkSector
    A helyzet az, hogy én most éppen a végére értem, és mikor azt hittem, hogy mindent láttam és több új hihetetlen dolog nem jöhet a játékban, na akkor TÉVEDTEM és méghozzá elég nagyot!!!
    Az uccsó pálya, a gigantikusan nagy torony tetején, mikor a repcsi seggén pottyanok ki, na az!!!!!
    Az már UNREAL3 a javából....egyszerűen lemerevedtem a látványtól....na ez az a rész, amit soha nem fogok elfelejteni, és kiváncsi leszek, hogy lesz-e mostanában ettől szebb játék??!!!
    Ez iszonyatbrutális....
    Igaz, hogy fingom sincsen, hogy mit kell a toronyban csinálni, de csak bámultam összevissza, meg a lenti várost a folyóval...stb...stb....
    Le a kalappal a készítők előtt!!!!!
  • DarkSector
    Iszonyat jó volt!!!!
    Lool!!!Ez tetszett és nem is akadozott!!!!
  • ent
    Ennyire telett:

• Neton
    Fogod a gránátot, nem a simát vagy a németet, hanem a harmadik fajtát, azokat dobálgatod rá szépen aztán 1x csak meghal. :)
  • greenw
    Azt még nem...kikapcsolom a tűzfalat és megpróbálom hátha megy. Köszi.
  • Prince23
    És ha kikapcsolnád a tűzfalat?
  • greenw
    EA setup.exe - ezt is próbáltam. :(
  • OrioN the S
    EA setup.exe
  • tommyg
    nem mind1??? sztem nincs ageia kártyád úgyhogy lényegtelen
  • Prince23
    Akkor inkább a legújabb ageiat tegyem fel, amin az airborne-on van...?
    még nem tettem fel egyiket se, ezért kérdem.
  • greenw
    elvileg be van kapcsolva.
  • Balumann
    Nem fog bezavarni, főleg az ageia nem
  • Prince23
    Kapcsold be a tűzfalat

• greenw
    Sziasztok. Fel szeretném telepíteni a játékot, de mindig amikor be emulálom a legújabb Daemon-toolsba az iso filet, akkor magától újraindul a gép. Mind2 verzióval próbáltam. Help pls.
  • AntiHero
    ja "jácható" volt:)
  • Prince23
    De két ageiat nem szeretnék feltenni.
  • Prince23
    Mivel már van sok helyem a D-n, csak felpakolom újra ezt airbornet.
    És azt szeretném kérdezni, h ha fenn van Graw2, akkor nem zavarná be a Medalt? Mert ugyebár mindkét játék Ageia Physices. Esetleg melyik játékról tegyem fel az ageiat? vagy ez tök mindegy?
  • grebber
    Célzás amugy fos mert hiába te azt látod telibe szeded ellenfelet csak akkor találja el ha bejön az a kurva piros baszás.Nemtom az mér kellett!
  • retek683
    Neked közép grafon 1024-be frapselés közbe így ment a játék? persze tom hogy gyorsított a vidi de jáccható volt mi?
  • AntiHero
    YOUTUBE-ra is felraktam.

viszont itt szar minőség meg sötét is pálya szval nem jó....tölsd le inkább:)
  • David2
    ugyanez a problémám nekem is, megcsináltam ahogy írtad, de reroll így is:/
  • NeBby
    Attól még nem fogjuk tudni , ha 5p ként beírod...
  • NeBby
    Na még 1 warnt neki
  • Danecay
    Ennyire különbözne a teljes játék a demótól? Én nem tudom, mert a teljessel nem játszottam, de a demó alapján itt mindenki úgy várta mint a messíást, és most hogy kijött itt a fórumban egy csomó negatív véleményt olvasok. Én csak a demóval játszottam, de a célzással és azzal, hogy az ellenség nem halálozik el csak több tár célbajuttatása esetén, nekem nem volt gondom, szerintem teljesen játszható. A tesóm is ma próbálta ki a demót és neki is tetszett. Amik számomra negatívumokat jelentenek felsoroltam már egyszer itt a topicban de azok olyan dolgok voltak többnyire, hogy az engine adta lehetőségeket nem mindíg használták ki a fejleszők, pl.: fizikai hiányosságok, nem lehet semmilyen tárgyat arrebblőni, ellökni, az égbolt statikus, és az ott alkalmazott texturák színmélysége is kicsinek tűnik, a lövedéknyomok különböző tárgyakon ugyan olyanok miközben teljesen más anyagúak stb., de attől még bőven élvezhető a játék, csak abból a szemponból bosszantó egy kicsit, hogy a felsorolt dolgok mindegyike mára már megszokott jelenség a játékok többségében és mégsem kerültek bele a játékba, pedig a lehetőség adott volt.
  • NeBby
    SUPER nevű cuccal... Csak én véletlen max felbontásba , meg hanggal vettem föl , mer újratettem a vistát és nem volt beállítva , ezért konvertáltam át , mer vmi 120mb volt a 13mp
  • Prince of Máté
    GOndolom Frapssal vetted fel ugye?
    Én is azzal szoktam venni, de ilyen több giga méretű.
    Mivel szoktad konvertálni?
  • NeBby
    Nah csináltam egy ittjönagumimacimerkicsitbugosamoha videót Kicsit megnegyedeltem , meg áttettem XviD be, mer túl nagy volt a videó , de a lényeg láccik...
    LOL!
  • Solid Snake
    Pedig jójaz nekem is
  • NeBby
    nekem igen
  • Tarajos Sül
    ha kellene valakinek a nokiaprogramok.hu-n megtalálja a játék javás változatát mobiltelefonra :)))
    nem symbian-os
  • AntiHero
    Nem hibás!
  • AntiHero
    Mert ez jó:) Kevesebbet foglal.
  • AntiHero
    MEDIUM fokozat.
  • Solid Snake
    Jó vót, csak rövid
  • dienesoft
    "nincs izom gépem se"
    Hidd el, hogy az enyémhez képest IZOM géped van! :)
  • Kandurex
    Minek erőltetitek ezt 7. formátumot?...ott a rar és zip...
  • Balumann
    hmm, megnéztem, hát ez tényleg érdekes. Nekem sokkal többet kell beléjük lőni, hogy meghalljanak. Távcsövestől egyből meghal, de mint mondtam, géppityuval nem 1x volt, hogy kb. 6x kellett eltalálnom, hogy meghaljon. Pisztojjal mindig 3 lövés volt a minimum, még ha fejre lőttem akkor is :S
    Milyen fokozaton játszol?
  • Dj Toto
    pls help. a 4.pályán vagy 3. nemtom pontosan, a lerombolt városban ahol a tiger Tank körbe körbe járkál, és az egyik feladat az hogy knock-out tiger tank azt hogy kell kilöni? nem találok páncélökölt... vagy más a megoldás?