6840
  • shaba23 #4798
    lehet a bal vállán maradt a rakétavető, és most arra akasztotta a géppityut is..elhúzza a súly! vagy a bal lába rövidebb...indíts új karaktert
  • BaLeeX
    Lehet MSZP-s.
  • gstyle
    Sziasztok!

Volna egy ártatlan kérdésem:)))
    Mé' forog folyamatosan balra?))))
    Nyomkodtam már mindent, kihúztam a kormányt is hátha, de nem.

És cak forog, forog, forog!
  • BaLeeX
    Utolsó pályán tartok és marhára idegesít, hogy a semmiből respawnolnak az enemyk ráadásul olyan helyen ahol nem jelenhetnének meg. Nem hiszem el, hogy egy 2007-es játékban ezt nem lehet máshogy megoldani. Legyen egy ajtó amin kijönnek ha kevésnek ítéli a gép, vagy oldják meg úgy, hogy annyit tegyenek be, hogy elég legyen de tegnap az 5. pája végén vért izzadtam, amikor a páncélozott vonatnál kellett kommandózni, nagynehezen kipucoltam a terepet, ellőttem minden töltényemet szinte, csak a mesterlövészpuskába maradt pár töltény erre a semmiből megjelenik mögöttem 2 német aztán lerohannak és majdnem kinyírnak...
    Na ha ott meghalok akkor földhözvágtam volna valamit...

A mi erősítésünk az érthető mivel ugye ejtőernyővel jönnek ezt szépen megoldották, de ez a semmiből a hátadmögé respawnoló katonák, hát ennél nem jobban nem nagyon idegesít semmi egy ilyen játékban.

Ettől eltekintve tetszik a játék.
  • shaba23 #4794
    az egy jó pálya...kb úgy játszottam, mint az őrült német gyerek wow-t...

jah és még uninstallálni is kurva sokáig tartott...
  • Punker
    én ott a német stukker-t 0-ról maxra fejlesztettem, szerinted nem örjöngtem közben? :)
  • KranaZoli #4792
    Lehet, hogy csak azért van 6 pálya, mert túl nagyok a medálok és a csillagok ezen a képen és több nem fért volna el

Egyébként Én az uccsó pályán vagyok már napok óta, Nekem is egy picit a végére eléggé abnormális lett a játék menet. Nem sok kapcsolatot tudok találni az ÜberSoldier Nazi Storm Elite és a WW2 között.
  • shaba23 #4791
    multi addig nem műxik, amíg a fórumban nem kapcsolod be a visszaolvasás opciót
  • dzsiii
    én tegnap kezdtem játszani eddig tetszik... a multival lehet vmit kezdeni?/nem eredeti van:)/
  • shaba23 #4789
    jó konyak?:D
  • shaba23 #4788
    FAKE!! :)
  • BlackShadow
    eleinte tetszett a játék, de egyre jobban megy el tőle a kedvem.. expert-en nyomom, de attól függetlenül nem úgy kéne nehéznek lennie egy játéknak, h az ellenség mindenhol kiszúr, valamint 10 szövetséges közül csak engem lőnek :(
  • spiercell
    Nem tudja valaki hogy a második pálya utánni bejátszás, amikor 2 repülő lebombáz valamit, miért fagy le? Mindenhol máshol jó csak ott kifagy
  • Punker
    szerinted az arany csillag mit jelöl? :)
  • Devergo05
    Én is végig nyomtam,de csak Casual fokozatban.Azért érdekelt volna hogy Expert fokozatba is 6 pálya van e.Te expertbe nyomtad végig?
  • Punker
    elhiszed már hogy végig nyomtam és csak 6 pálya van?

• Devergo05
    Grafikailag nem volt rossz leszámítva a mérhetetlenül sok bug-ot!!Csak ezért a 6 pályáért vártunk 1évet szinte....tiszta röhej!!!Most meg még a COD4-ig lesz idő bőven koplalni!
  • priluki
    Mesélj már pls milyen majd a multi.. kiváncsi vagyok!
  • Devergo05
    6 pálya 6 gigás játékban elég fura mégha jó nagy batár pályák is vannak benne akkor is kevés így szerintem!
  • Punker
    6 van.
  • Devergo05
    Mert én is találkoztam már olyan játékkal amúgy hogy csak az expert fokozaton adta be a további pályákat!Itt van olyan egyén aki expertbe nyomta végig a medalt???És hogy expertbe hány pálya van?
  • robotnyk
    csak haverodat kéne megverni, mert egy hazug disznó. vagy véletlenül a CoD2őt telepítette fel.
  • Punker
    kamu
  • gabi89
    Haverod h*je szerintem :D
  • Devergo05
    Egyik haverom azt mondta hogy ő a legnehezebb fokozatban tolta és a 6. pálya után adta tovább a pályákat.Most valami afrikai hadszíntéren van.Ezek szerint csak a casual meg a normal módba van 6 pálya???????
  • xido
    hé illetékes,aki megvetted...akkor lágy oly' jó és zárd le a kérdést...csak feliratos-é vagy azt a pár mondatot magyarul is rányögték?:)
  • Balumann
    Itt várja mindenki, hogy valaki hátha megvette eredetibe és felrakja a magyarosítást, aztán valaki végre megvette, és mindenki "hibázza" :DD
  • tommyg
    nagy hiba volt megvenni xDDD
  • romeozor
    mikor már közel vagy a földhöz a space-el felhúzod a lábad és nem taknyolsz el, f-el meg rugdalózhatsz is ha épp egy német nyakába akarsz ugrani. csak fontos hogy a földhöz közel mert egy idő után visszaengedi a lábait azt megin jön a taknyolós féle
  • shaba23 #4769
    nem mindenki csóró...vannak emberek, akiknek 12k nem pénz szaré sem...
  • shaba23 #4768
    az nem gránát, hanem unikum^^

a végén vicces, mikor özönlenek az ejtőernyősök, és a repülők különböző magasságokban repkedve dobálják le őket...én szeretnék úgy ugrani, hogy közben alattam 2 bazi csavarral hajtott repcsik repülnek...
  • Soldiers
    remélem majd felteszik a magyarosítást de kíváncsi lennék ezek után kivenné meg
  • Soldiers
    hogy nézz ki az a gránát
  • tibiszabo
    SEGITSEN már valami hozzáértő ember TomBond nak
    mert jo lenne magyarul nyomni és HA Ő már olyan rendes hogy igy segitene a többieknek
  • picipoC
    hi all!

valaki mondja meg hogy lehet a legjobb landolást összehozni??

mi a bill. kombináció? plspls nagyon megköszönném aki segiteni
  • TomBond
    Én megvettem magyarul, de nem tudom mit kéne feltöltenem!
  • Prince23
    Aki megveszi magyarul a gémt, lenne olyan szives, h feltöltené a magyar nyelvi fájlokat?!
    (de hát ki fogja megvenni... senki XD)
  • tmisi
    Ott lehet nem lessz fenn. :(
    Majd fenn lesz máshol. :)
  • Balumann
    Hát, ha valaki kiszedi és felrakja, akkor igen. Bár én nem nagyon találkoztam ilyennel, hogy vki megcsinálta volna (azok közül természetesen, amikkel én szoktam játszani :). Mindenesetre a magyarosítások portálon ami magyarul jön ki, ott nem hiszem, h fennlesz.
  • Balumann
    Én tök simán kinyitottam őket (annak ellenére hogy levan lakatolva...)