Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
nem symbian-os
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Milyen fokozaton játszol?
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
A grafikát MEDIUMra raktam (amúgy HIGHT-on játszok, a FULL SCREEN effekt meg alapból kikapcsolva mert idegesít) a videó miatt.
MEDIUM fokozaton játszok.
Eddig csak a demót vittem túl meg a teljesbe még csak ezen a pályán tartok szval sokat nem játszottam vele!
JA és nem vagyok cod meg cod2 multis szupersztár. Egy átlagos mezei játékos vagyok, aki inkáb TDU-zik😊
Kezüket csókolom, a játékokhoz megfelelõ fps szám dukál.
Bár a MOHA-ba nekem max 35 fps szokott lenni. Videó közbe meg volt vagy 25 meg néha kevesebb!
A gépem adatai: (mert nincs izom gépem se amin úgyse szaggat könyû célozni😄)
Alaplap:
ASUS A8N5X 939 nforce400
PCI-EX 16x
Proci:
AMD Athlon64 3200+venice (2000 MHZ)
Memória:
4x512MB DDR1 400MHZ memória (nonamek)
VINYÓ:
WD Sata2 250gb 8mb cache
Video Kártya:
ATI x1950PRO, 256mb, gddr3 | 7.8 Driver.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nagyon nagy bajban vagyok légyszi segitsetek!!
Megy a játék (hatred verzio) 1 pálya végéig...onnan megint eligazitás...és fegyverválasztás....utána viszont kilép és kék hibaképernyõ jelenik meg kilép a windowsól meg minden...nemhiszem h videókártya gond mert addig 1440-900on max grafikán ment...és karim támogatja azt a 3.0ás szart is
bármi ötlet jóljönne nkm bejn a game😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Amúgy simán jól kel helyezkedni és landolás elõtt "elõrét" nyomni folyamatosan.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én semmi ilyet nem vettem észre , kp val vittem végig az utolsó 3 pályát , 1-2 lövésbõl meghalnak tõle! Thompsonból 3-4 kell neki , ugyanígy a többinél is...Az már más tészta , hogy nem találod el <#vigyor>#vigyor> Várd meg , hogy rádfusson ,és akkor nézd meg , hogy mennyibõl halnak meg! Ha kell róla vidi csinálok szivesen , úgyis unatkozok<#ravasz1>#ravasz1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Van benne kis pisztolyos jó távolba fejbelövõs. Távcsöve hírtelen fejbelövös meg géppísztolyos bénán körbe lövõs utánna közelrõl fejbe találós lövés is😄
Ez a gammon gránát érdekes, de a wikipedia ezeket írja:
"Designed by Capt. R.S. Gammon MC of the 1st Parachute Regiment, the Gammon bomb was developed as a replacement for the temperamental "sticky bomb" grenade.
(...)
Against armored fighting vehicles or other large targets, the bag could be filled completely with explosive."
Tehát ezekszerint mégis cska használták, fura hogy még soha nem hallottam róla, és 1 játékban sem volt még benne.
Csak azt az 1 dolog nem értem, hogy mi ketyeg a gránátokon amikor felhúzom, fõleg ezen 😄
De nem hinném hogy ilyeneket dobáltak a II. Vh-ban a Tigrisekre...
Akkor is láthat a tank, ha elõre néz a csöve, mert a torornyban vannak kis kémlelõnyílások, 360 fokban, körbe, amin át a páncélos parancsnoka simán láthat...
-nagyon sokat kell belelõni az ellenségbe hogy meghalljon, mint ahogy írták alább is. Bár mesterlövészpuskától meg a másik lassú puskától egybõl meghalnak, kis géppityuval a fél tárat is belelehet ereszteni, hogy végre meghalljon, pisztoj ugyan úgy semmit sem ér, vagy 5x fejbe kell lõni vele.
-ellenség csak minket lõ, ott rohangászik velem együtt 8 társam, elõrébb is mint én, van 3-4 ellenség a házba. Valahogy olyan a játék, hogy én vagyok valami fõember akit ha kinyírnak, véget ér a háború :-)
-normális mentés hiánya
Számomra az elsõ kettõ az, ami szinte felháborít, hogy így kiadták. És tényleg nem a motor miatt van, hisz van u3-as motorral készült játék, amibe társak is vannak, és jól megvan csinálva minden (RS Vegas például).
Egyébként ami még nagyon érdekes, az a tank. Ha elõre néz a csöve, én meg szinte a tank mögötti részen kinézek a 2. emeleti ablakból, akkor hogy a fenébe lát meg...? Mindjárt oda fordítja a csövet és lõ...
Ja és valaki hallott már olyan gránátról, mint amiket a tankokra kell dobálni? Mert én ilyenrõl sose hallottam/láttam... :/
De egyáltalán nem biztos hogy lesz tört mert a Pacific Assault-hoz például nem volt.Játszál inkább a COD 2-vel.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Hogyan lehet ezzel a játékkal multizni?
Megmondom õszintén internet hiányában egyszer játszottam neten keresztül, de most már tudok, csak nem tudom ezzel a játékkal hogyan kell.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Sniper legyen benne légyszíves ha nem gond...Köcce!
<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha nem elégedsz meg a single player kötelezõ hibáival és az arcade kvékelést is unod, inkább javasolnám a German Front Mod-ot cod: UO-hoz. Szerverek, letöltés a cod topikban. (ráadásul eredetiben a cod+uo 3900 forint). Ha pedig valóban érdekel egy realisztikus, kiegyenysúlyozott, hangulatos, valóban jól összerakott, szórakoztató játék, akkor a Red Orchestra topikban nézd meg a leírást, nézz végig néhány youtube-s vagy hivatalos videót (már rég optimalizáltan kidolgozott a RO-ban a ballisztika, fizika, ragdoll, hdr, most frissítettek, optimalizált az AA/anizo, folyamatosan, inygen vannak a kiegészítések, updatek). Steamen 3500 forint, dobozosan 5. Messze, messze odatesznek hangulatban és összességben. Persze hogy kíváncsi vagyok a mohaa multira, de a fentiek szerintem überelnek jelenleg ha valóban második világháborús, magával ragadó szórakozásra vágyol. Egyszóval a szórakozás és a szoftver ára nem mérvadó!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Hanem az a gáz, hogy ha az ellenség testét mondjuk nem középen a hasánál lövöd meg, akkor meg sem sérül...!!!!!!!
Ez semmilyen összefüggésben nincs a játék motorjával, meg a story-val...EZ bug és egyben kuvanagy hanyagság a programozók részérõl!!!!!!!!!