6840
-
#4838 Jah az aztán valóban futna, mert jól van optimalizálva, de egy trágya ehhez képest!
Végig láttad már az Airborne-t? Max grafon? -
#4837 Ajánlanám a Bioshockra, h becseréld:DDD Hidd le jól jártál, h nem tudsz tovább játszani vele... mert ez nem moh! Ez Airborne a köbön... a medal of honort felejtsd el előtte, ez az Airborne c. játék:DDDDD
sajnos -
#4836 Köszönöm a válaszokat Uraim:))))))
A 4798-as különösen tetszett:)) -
#4835 Ha ment a második pályáig, akkor mégis fut. Vistában nem vagyok otthon, de ha jól tudom, kijött egy frissítés. Másrészt érdemes még egy jó darabig az Xp-t használnod, egyrészt még nem mindegyik driver kiforrot, másrészt jóval több erőforrást használ fel. Ez persze magánvélemény, tippet adtam, nyakam nem tudom ezekre tenni, hiszen nem én járok abban a cipőben. -
dandesz #4834 na ja, vehettem volna de hat ez volt benne, szerintem becsereltetem a jatekot valami masra. koszike -
#4833 Vista, meg a 8500GT egy agyonbutított kártya.....
Ha elindul vele, akkor is szerintem minimálon.
Ne vedd sértésnek, de ennyiért 7xxx-es szériában egy erősebbet is vehettél volna...szerintem cseréld le...
Bár a "hibát észlelt" üzenet szerintem egy friss XP felrakásával megoldódna! -
dandesz #4832 en is gondoltam mar az xp-re de nem nagyon akartam leszednia vistat, mert nem adtak hozza telepitolemezt, szoval ha leszedem akkor ennyi. de megfontolom, koszi a segitseget -
xido #4831 hülye ötlet,de megpróbálnám még xp-n...mi van ha..a vista a ludas akármiért is.. -
dandesz #4830 na most a masina vadi uj:
dual 2,4
2 GB ram
Geforce 8500 gt
Vista 32 bites
640 gb hdd
1 hete uzemel a rendszer -
#4829 Tutkóra nem a játékkal van szerintem a gond...
Vindows újrarakása, és egy alapos hárdver átvizsgálás után van jogod reklamálni...
Milyen a configod?
Alaplap, videókártya, proci, ram???
És milyen oprendszered van?
És mikor tetted fel legutóbb? -
dandesz #4828 megprobaltam lowon, ugyanaz. nem hiszem h a gep hibaja lenne. egy hete vettem, eleg jo dolgok vannak benne. asszem visszaviszem a jatekot aztan kenjek a hajukra -
#4827 Ez ugyan a cod-ról szól, de mondjuk újdonság sincs sok benne, elvégre eddig is tudni lehetett, miért silányabbak és semmitmondóak a kijövő játékok (na jó, van azért több ok is, nem csak ez persze).
Call of Duty 5 - Az indiai vendégmunkás projekt Forrás: www.hardwired.hu -
#4826 Én első körben a frissítéseket próbálnám meg, mint például sp2 (xp esetén) alaplapi, hang illetve videókártya drivereket. (Gondolom friss directx illetve az aegia drivere fenn). -
#4825 Próbáld Lowon vinni a grafót... nálam is ez volt a BioShock-nál... csak hát az bioshock, meg ott mediumra állítottam.
Biztos full graffon viszed és lehet a vga-d nem csípi... -
dandesz #4824 Tud segiteni valaki?
Megvettem ezt az izet 30 fontert, nagyon orultem, van hozza magyarositas meg minden (bocs az ekezetek miatt) Na szoval megvettem, feltelepitettem, futott kb a masodik palyaig aztan lefagyott. Ha elinditom, lemegy az intro aztan jon egy gyonyoru uzenet: a Windows hibat eszlelt stb... Ha valakinek van otlete, a dobjam vele agyon a macskat - kivul, akkor szivesen meghallgatnam. Koszi
-
#4823 "bemountoláskor"
eredeti?...legalább nem kell moutolgatnod,...tuti fix :p -
#4822 na kékhalál bemountoláskor:S valami ötlet? -
bazsi1 #4821 már csak 70% - http://www.bakeronline.hu/page.php?4 -
#4820 ok, én meg már le is töröltem. -
mikiking #4819 Császtok,hát ma leültem hozzá olyan 11 felé,és 4 re végeztem vele mediumon :) jo kis game,kurva jo ...cak rövid :( de teccet nekem nagyon.... -
#4818 Sziasztok esetleg nem tudjátok hol lehet a célkeresztett másfélére állitani ·"ha lehet ".Köszi a válaszokat
-
tkrisz007 #4817 Kösz szépen mindenkinek! :D -
Zizou2 #4816 mert azok régebbi hszek és azóta lehet van megoldás ^^ -
#4815 nem találsz megoldást és nem jösz rá magadtól, hogy miért nem?
durva, hogy egyes embereken a visszaolvasás sem segít -
#4814 Csak eredetivel lehet multiba játszani. -
Zizou2 #4813 engem is érdekelne visszaolvastam de nemtaláltam semmi értelmes megoldást :S -
#4812 granyóval kell felrobbantani a tankot, de nem a rengessel, hanem a ládikából felvett spéci granyóval (ilyen zacskó alakja van, G-vel válthatsz granyók közt) -
#4811 ládából gránátot felveszed, (6-os gombbal jön elő) és kb 3-4-et rádobsz. -
tkrisz007 #4810 Helósztok! Elakadtam :)
A 4. pályán egy tank köröz egy lerombolt ház kürül. Ezt kell megsemmisíteni. Egy másik csillag egy nem annyira lerombolt házba mutat, pont egy ládára. De a ládában csak robbanószer van (semmi rakétavető) és nem tudom hogy kell kinyírni a tabkot. Segítsetek pls! -
marcokeceli #4809 sziasztok.el tudná mondani valaki,hogy lehet multiplayerezni tört verzióval PC-n?Köszi -
xido #4808 hasonlót okozhat bármelyik játéknál bedugott kontroller... -
17 #4807 Én már 1x megvettem a játékot, de angolul és most láttam hogy megjelent magyarul is és nem szeretném ismét megvenni hogy magyarul játszhassam
-
#4806 lehet h ezért volt az előbb kékhalálom...? Neem hiszem. De meggondolandó! -
#4805 3mega az semmi :D
Értem én,hogy feleslegesen megy de akkor is csak 3mega mellesleg akkor lődd ki a feladatkezelőben. -
Akuma-D #4804 Szevasztok, tudna nekem valaki segíteni?
a probléma a következő: dt-be betéve a játék iso-ját a gép újraindul, miután kerregett kicsit az autorun miatt, illetve a restart után a setup.exe-t elindítva szintén újraindul magától a gép. Másik gépen probléma nélkül felkúszott az install és gyönyörűen működik. Mi a túró lehet a baj?
előre is köszi a segítséget. -
#4803 csá egy cd-keyt nem tudtok adni?
Tudom igaziban meg h google de ott sem találtam semmit:S
-
#4802 vki még nem látot magyarosítást? -
#4801 Sziasztok a jatek elmegy 64 bites vistan is?? -
#4800 Én idegből töröltem mindenestől^^ -
#4799 ...azmég haggyán hogy Ageia akármit is felrak a telepítő, dehogy a punkbuster-nek folyamatosan menne kell ,és 3mb-ot lefogni a windowsomból ,az genyóság!