6840
  • DarkSector
    Jah az aztán valóban futna, mert jól van optimalizálva, de egy trágya ehhez képest!
    Végig láttad már az Airborne-t? Max grafon?
  • Prince23
    Ajánlanám a Bioshockra, h becseréld:DDD Hidd le jól jártál, h nem tudsz tovább játszani vele... mert ez nem moh! Ez Airborne a köbön... a medal of honort felejtsd el előtte, ez az Airborne c. játék:DDDDD
    sajnos
  • gstyle
    Köszönöm a válaszokat Uraim:))))))

A 4798-as különösen tetszett:))
  • trident
    Ha ment a második pályáig, akkor mégis fut. Vistában nem vagyok otthon, de ha jól tudom, kijött egy frissítés. Másrészt érdemes még egy jó darabig az Xp-t használnod, egyrészt még nem mindegyik driver kiforrot, másrészt jóval több erőforrást használ fel. Ez persze magánvélemény, tippet adtam, nyakam nem tudom ezekre tenni, hiszen nem én járok abban a cipőben.
  • dandesz
    na ja, vehettem volna de hat ez volt benne, szerintem becsereltetem a jatekot valami masra. koszike
  • DarkSector
    Vista, meg a 8500GT egy agyonbutított kártya.....
    Ha elindul vele, akkor is szerintem minimálon.
    Ne vedd sértésnek, de ennyiért 7xxx-es szériában egy erősebbet is vehettél volna...szerintem cseréld le...
    Bár a "hibát észlelt" üzenet szerintem egy friss XP felrakásával megoldódna!
  • dandesz
    en is gondoltam mar az xp-re de nem nagyon akartam leszednia vistat, mert nem adtak hozza telepitolemezt, szoval ha leszedem akkor ennyi. de megfontolom, koszi a segitseget
  • xido
    hülye ötlet,de megpróbálnám még xp-n...mi van ha..a vista a ludas akármiért is..
  • dandesz
    na most a masina vadi uj:
    dual 2,4
    2 GB ram
    Geforce 8500 gt
    Vista 32 bites
    640 gb hdd
    1 hete uzemel a rendszer
  • DarkSector
    Tutkóra nem a játékkal van szerintem a gond...
    Vindows újrarakása, és egy alapos hárdver átvizsgálás után van jogod reklamálni...
    Milyen a configod?
    Alaplap, videókártya, proci, ram???
    És milyen oprendszered van?
    És mikor tetted fel legutóbb?
  • dandesz
    megprobaltam lowon, ugyanaz. nem hiszem h a gep hibaja lenne. egy hete vettem, eleg jo dolgok vannak benne. asszem visszaviszem a jatekot aztan kenjek a hajukra
  • trident
    Ez ugyan a cod-ról szól, de mondjuk újdonság sincs sok benne, elvégre eddig is tudni lehetett, miért silányabbak és semmitmondóak a kijövő játékok (na jó, van azért több ok is, nem csak ez persze).
    Call of Duty 5 - Az indiai vendégmunkás projekt Forrás: www.hardwired.hu
  • trident
    Én első körben a frissítéseket próbálnám meg, mint például sp2 (xp esetén) alaplapi, hang illetve videókártya drivereket. (Gondolom friss directx illetve az aegia drivere fenn).
  • Prince23
    Próbáld Lowon vinni a grafót... nálam is ez volt a BioShock-nál... csak hát az bioshock, meg ott mediumra állítottam.
    Biztos full graffon viszed és lehet a vga-d nem csípi...
  • dandesz
    Tud segiteni valaki?
    Megvettem ezt az izet 30 fontert, nagyon orultem, van hozza magyarositas meg minden (bocs az ekezetek miatt) Na szoval megvettem, feltelepitettem, futott kb a masodik palyaig aztan lefagyott. Ha elinditom, lemegy az intro aztan jon egy gyonyoru uzenet: a Windows hibat eszlelt stb... Ha valakinek van otlete, a dobjam vele agyon a macskat - kivul, akkor szivesen meghallgatnam. Koszi
  • Kandurex
    "bemountoláskor"

eredeti?...legalább nem kell moutolgatnod,...tuti fix :p
  • Swy
    na kékhalál bemountoláskor:S valami ötlet?
  • bazsi1
    már csak 70% - http://www.bakeronline.hu/page.php?4
  • Prince of Máté
    ok, én meg már le is töröltem.
  • mikiking
    Császtok,hát ma leültem hozzá olyan 11 felé,és 4 re végeztem vele mediumon :) jo kis game,kurva jo ...cak rövid :( de teccet nekem nagyon....
  • magus755
    Sziasztok esetleg nem tudjátok hol lehet a célkeresztett másfélére állitani ·"ha lehet ".Köszi a válaszokat
  • tkrisz007
    Kösz szépen mindenkinek! :D
  • Zizou2
    mert azok régebbi hszek és azóta lehet van megoldás ^^
  • shaba23 #4815
    nem találsz megoldást és nem jösz rá magadtól, hogy miért nem?
    durva, hogy egyes embereken a visszaolvasás sem segít
  • gabi89
    Csak eredetivel lehet multiba játszani.
  • Zizou2
    engem is érdekelne visszaolvastam de nemtaláltam semmi értelmes megoldást :S
  • romeozor
    granyóval kell felrobbantani a tankot, de nem a rengessel, hanem a ládikából felvett spéci granyóval (ilyen zacskó alakja van, G-vel válthatsz granyók közt)
  • Punker
    ládából gránátot felveszed, (6-os gombbal jön elő) és kb 3-4-et rádobsz.
  • tkrisz007
    Helósztok! Elakadtam :)
    A 4. pályán egy tank köröz egy lerombolt ház kürül. Ezt kell megsemmisíteni. Egy másik csillag egy nem annyira lerombolt házba mutat, pont egy ládára. De a ládában csak robbanószer van (semmi rakétavető) és nem tudom hogy kell kinyírni a tabkot. Segítsetek pls!
  • marcokeceli
    sziasztok.el tudná mondani valaki,hogy lehet multiplayerezni tört verzióval PC-n?Köszi
  • xido
    hasonlót okozhat bármelyik játéknál bedugott kontroller...
  • 17
    Én már 1x megvettem a játékot, de angolul és most láttam hogy megjelent magyarul is és nem szeretném ismét megvenni hogy magyarul játszhassam
  • Swy
    lehet h ezért volt az előbb kékhalálom...? Neem hiszem. De meggondolandó!
  • gabi89
    3mega az semmi :D
    Értem én,hogy feleslegesen megy de akkor is csak 3mega mellesleg akkor lődd ki a feladatkezelőben.
  • Akuma-D
    Szevasztok, tudna nekem valaki segíteni?
    a probléma a következő: dt-be betéve a játék iso-ját a gép újraindul, miután kerregett kicsit az autorun miatt, illetve a restart után a setup.exe-t elindítva szintén újraindul magától a gép. Másik gépen probléma nélkül felkúszott az install és gyönyörűen működik. Mi a túró lehet a baj?
    előre is köszi a segítséget.
  • Swy
    csá egy cd-keyt nem tudtok adni?
    Tudom igaziban meg h google de ott sem találtam semmit:S
  • Soldiers
    vki még nem látot magyarosítást?
  • Atika :o)
    Sziasztok a jatek elmegy 64 bites vistan is??
  • Gubberx
    Én idegből töröltem mindenestől^^
  • KRi2
    ...azmég haggyán hogy Ageia akármit is felrak a telepítő, dehogy a punkbuster-nek folyamatosan menne kell ,és 3mb-ot lefogni a windowsomból ,az genyóság!